PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

babee ce diferenta de varsta este intre philip si rebecca??
ce dulce este philip
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Salutare si scuze pentru pauza asa mare.
In primul rand vreau sa felicit gravidutele noi, sa le doresc multa, multa sanatate, sa n-aveti greturi si pofte ciudate, sa fie bebeii sanatosi tun si sa va bucurati din plin de ei. Eu as mai astepta macar 1 an, sa ma inteleg bine cu Mihaita, ca tare mi-e ca nu fac fata cu 2 baieti!!! Apropos de bebei, sora mea are un baietel de 2 luni, iar in decembrie o sa mergem in Italia sa-l botezam...abia astept sa-l vad pe grasunel!!!
Eu de cand m-am intors la servici nu prea mai am timp de nimic, iar sambata si duminica stau numai cu Mihaita, si ma uimeste intruna de cate nazbatii ii trec prin cap sa faca. Mai nou se suie pe canapeaua din sufragerie(care este langa geam) si de acolo, se suie in picioare pe pervaz, iar cand incep sa-l cert sa se dea jos ma atentioneaza si el cu degetelul vorbind pe limba lui. Nu pot sa stau deloc, trebuie sa-l verific in permanenta pe unde se duce, in baie se infiinteaza direct la mopul de spalat pe jos si-l plimba prin toata casa.
Iar cand vede la TV muzica incepe sa danseze si sa se invarta in cerc pana ameteste, se lasa in fund si incepe sa rada.
Si eu am fost racita rau si sotul la fel, iar Mihaita nu a avut nimic. Ma si mir de unde atata rezistenta, fiindca l-am alaptat doar 2 luni. Bravo lui!!! Am incercat sa-i dau miere ieri, a lins 2 lingurite si dup-aia n-a mai avut chef. Cred ca o sa-i pun in ceai...sa vad daca-i place.
Mancarica papam orice...cum vede ca pregatim masa...hop si el sa-si bage nasul acolo...mai ales sa bage lingurita sau furculita unde vede el mancare mai multa. E un pofticios...afara, daca vede pe cineva mancand...acolo se duce!!!
Apropos de sforait...o singura data l-am auzit sforaind...avea nasul putin infundat, dar i-am pus ser fiziologic si in 2 zile i-a trecut.
La capitolul dintisori stam noi cam prost, doar 6 deocamdata...mi-a spus Ema despre o pasta de dinti nenedent, o sa incep sa-l obisnuiesc cu ea, fiindca noi deocamdata stam cu periuta in dinti, o muscam, o mocioflaim...cand ma spal eu pe dinti, sta langa mine si face si el la fel.
Cam atat pentru azi, sper sa-mi mai fac timp mai des sa scriu...
pentru piersicutele toate
pentru gravidute
rabdare multa pentru mamici
si nu in ultimul rand....pentru cei sarbatoriti azi!!!!

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

A,da..si in ce priveste suzi..si eu vreau sa renuntam la ea(mai mult Razvan, ca eu am renuntat).Acum situatia e destul de buna, in sensul ca Razvan o ia doar cand face nani seara, si ziua cateodata-cand adoarme in masina, in scaun, nu ii trebuie)..dar stiu ca e cam timpul ca o lasam deoparte...
Planul meu e destul de simplu - nu i-o mai dau deloc...el are doar una si buna, asa ca o sa se prinda ca e ceva in neregula..sunt pregatita sa planga 2-3 zile..si gata...sper...Doar ca inca nu mi-am pus eu asta in gand serios..cand venim de la munte.precis..
Keep in touch..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Buna diminearta doamnelor!
Busra nu mai ia suzeta de la 8-9 luni- nici inainte nu se omora cu ea, dar era utila la ora de culcare. La culcare isi canta singura: aia-ai, mangaie paturica si adoarme.
Cu telecomanda avem alta problema, ca ii scoate bateriile si le baga in gurita si isi ascute dintisorii pe ele.
Noaptea nu suporta nimic pe ea si daca o invelesti vocifereaza si da din picioare pana se dezveleste. Ma gandeam sa-i iau un sac de dormit, dar cineva imi spunea ca daca se obisnuieste asa nu o sa mai poata dormi fara sac. Asa este?

Mergi la inceput

Si apropos de suzi...noi tragem de ea la greu cand ne plictisim si nu mai avem chef de joaca...cand ne mai da cate un dintisor...in rest nu mai avem nevoie de ea. Cand era mai mic, intr-adevar nu adormea decat cu suzi...acum, cand ne e somn, pune capul pe perna...sa fie mami langa el, ma ia de gat...si gata, a inchis ochii!!!

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

am pus poze mai noi cu Mihaita

Mergi la inceput

nicolica...groaznic ce ti s-a intamplat....
uuuufff...noroc ca mai sunt si oameni buni
sabana am ratat emisiunea...nu am vazut ca ai scris

nico

Mergi la inceput

mada ce mumoase sunteti...hai ca si mie imi place de tine..esti chiar sexoasa
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

Neata!
Martta zi-mi si mie mai multe despre parcul asta, te rog..unde anume e, cum se numeste, cat costa intrarea...suna bine de tot..[purple]
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

You don’t need eyes to see, you need vision.

[b]Sarilla
, ca sa-ti faci o idee, intra pe site-ul lor: aventuraparc.ro. Sper sa nu se considere reclama! Bineinteles, pui tu si www.

Noi n-am plecat inca. Vlad s-a trezit cu un ochi rosu si acum e cu tati la dr. Probabil are conjunctivita. Tot cu bagajele acasa...

Vacanta placuta si celorlate fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici fetelor
mamanati la multi ani !
ani_nutu bine ai revenit.
doniro da' chiar ca esti tare norocoasa.iti doresc ca si bebe 2 sa fie la fel
emilia asa imi face si Ari,rade de mine.se duce la priza si se uita la mine ,ca stie ca nu are voie .eu ii arat din deget si ii zic ca nu si ea se uita fix la mine si ranjeste si cu mana pe la spate tot acolo umbla ...ea zice ca n o vad asa
a mea sta invelita doar atunci cand o pun in pat,deja adormita.in sac de dormit nu mai sta demult ca nu poate sa se ridice in picioare atunci cand se trezeste si urla.
aaa Ari ar dansa intruna .si ii place mult bass si mai si canta o saptamana buna va doresc!mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput