PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Mamanati La Multi Ani!
Ani_nutu bine ai revenit!
Fetelor care merg pe la munte si in vacante distractie placuta si sa veniti cu poe multe sa vedem si noi.
Nicolica frumoase pozele.
Nico ce sa zic a mea abia de doua zile a dormit noaptea intreaga, minune, fara sa ceara suc lapte sau mai stiu eu ce. La noi e bine ca si Flo ma ajuta adik noi de la inceput cam am facut cu randul cand unul cand altul si de ex dum dim eu il las pe el sa doarma mai mult ca el doarme mai mult dim si el ma lasa sa dorm dupa amiaza ca mie imi place sa dorm la pranz si asa macar mai recuperam. Acuma cu sarcina de ex iar am stari de somnolenta si as dormi mai toata ziua da am printesa care nu ma lasa de ex dim mi-a dat trezirea ca vroia laptic ca a dormit toata noaptea i-am dus milk si am zis pana bea ea fac si eu patul si adun ce mai e de adunat de prin dormitor si ea ce face termina milk-ul baga degetele in gat din cazua maselelor si da-i si vomita peste tot asta dupa ce aseara ii facuseam baie astenuturi curate pijama curata etc.
Si ieri ei au plecat la shopping si eu m-am pus sa fac nani si acnd au venit eu inca dormeam dar m-am trezit rapid nu am dormit mult si ce facea Flo al meu?
Sunase la mama sa o intrebe cum sa puna pulpele la cuptor ca vroia sa imi faca surpriza sa fie masa gata cand ma scol. Da m-am trezit eu si l-am prins vb la telefon si of course trebuia eu sa stiu tot ce se vb si de ce si am aflat ce si cum si pana la urma am facut eu papa.
Oricum am noroc ca si el ma ajuta si de aia poate ma si incumet la inca un bebe plus ca fata a fost cuminte de mica, partea cu vomatul e mai grav si acuma ca e mare si se baga peste tot si mai face prostioare dar in rest zic ca o sa ne descurcam.
Martta da de cand tot zic ca seara dupa ce terminam cu fata ma pun si eu si fac o baie si tot nu am facut si aseara m-am enervat am terminat cu baitza fetei am pus-o la nani i-am dus monitorul lui tati si eu m-am dus la baie spuma lumanari tot tacamul si bine a mai fost.![]()
Map te asteptam si pe tine in trupa de gravidutze.
Bysko si a mea are o boala acu batreriile are o pisica de plus care miauna si da din coada si merge si nu ii place da a reusit sa ii scoata bateriile si sa le rontaie asa ca a trebuit sa le ascund.
Aaa si noua ei pasiune? Pana la un an i-a fost frica de baloane nu stiu de ce si acuma e innebunita dupa ele daca vede baloane ii trebuie si ei si are un balon de la mcdonalds din asta pe batz care nu pluteste si inca unul de la krispycremes si ce face toata ziua se pune cu burta pe ele si se batzaie.
Numai ma gandesc sa nu se sparga balonul ca nu cred ca o mai linistesc. Si acuma orice jucarie care o iubeste o ia o arunca pe jos si se pune cu burta pe ea. E belea. Mai are o mini minge de fotbal si se pune pe ea si se plimba asa cu ea prin casa.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Babee spune:
Salutam si noi livada si La Multi Ani frumosi Mamanati

Noi ne adaptam bine la fusul orar, copilasii mei nu au probleme.Ieri s-au trezit la 8 ora noua, au facut normal la 13 nani, si dupa amiaza am iesit la terme ca sa ne relaxam.Asa de bine ne-a prins la toti, ne-am bagat si la masaj in jacuzzi si ne-am intors obositi franti.Pacat ca am uitat aparatul foto acasa, ca au fost multe faze haioase ce meritau a fi prinse.
Piersicuta Nico-intre Phillip si Rebecca este o diferenta de 2 ani jumatate.Phillip a fost mai matur, a inteles de la inceput situatia si a fost exagerat de iubaret cu burtica-la fel este si acum.
Noi prizele le avem asigurate de la Phillip, pe Rebecca nu o intereseaza, telecomanda stie ca e pentru televizor si se amuza cand ne schimba programul iar noi ne uitam atenti la ceva
.
Phillip a fost cuminte si docil, genul cand spuneam nu e voie acolo intelegea.Rebecca uneori intelege, uneori ma ignora.Dar eu raman constanta si repet, repet sau ii distrag atentia si atunci uita sa mai faca ceva.
Vazut pozele cu cei doi piersicuti
, mi-am amintit cu drag de Sebastian prietenul lui Phillip si cat de frumos se jucau si ei doi.
Ca mi-am amintit, intreba cineva daca dam fluor copilului.Da, eu le dau amandurora zilnic cate o pasitluta(asta cand nu uit
).
Multam de lamurirea cu nicio, niciun dar parca se propusese ceva si pentru odata si o data, nu?
Distractie placuta cui pleaca la munte si sanatate bolnaviorilor.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
MissJJ spune:
Map ms de urari.
Andreea la noi prizele au intrerupatoare si fata se joaca numai cu alea priza nu o fascineaza. Si cu alea numai uneori se joaca ca i se parea ceva curios cand le-a vazut prima oara pe urma nu mai erau asa imp.
Da am uitat sa va zic fata mea zice ce faci? bine iese te fati da na e ce faci, nu zice mereu numai cand vrea ea si mai nou eu mereu ii zic poftim si multumesc si acuma ii zic poftim si astept sa imi zica multumesc ii zic eu multumesc si ea zice mesc. Si daca ii zic te iubesc tu o iubesti pe mami ea zice besc.
Si a mea e mare dansatoare are mai multe stiluri batzait din fund mainile pe sus se invarte sau daca e hip hop se lasa asa parca ar face genofelxiuni si da din cap.
Nico ms de compliment eu nu prea ma simt tare sexoasa mai ales acuma cand stiu ca urmeaza sa trec iar la blugii de maternitate si sa caut bluze in care sa imi incapa burtica, da na dupa i-am si zis lui Flo ca noi am facut un deal e vroiam numai un bebe apoi am zis hai fie doi da nu echipa de fotbal, am zis ok doi ramane da dupa indiferent cata gaura fac in bugetul familiei am dreptul sa ma infrumusetez oleaca sa retusez
pe ici si colo ce mai trebuie ca sa ma simt si eu tanara si sexi. 
Apropo ca mi-am adus aminte abia astept sa vina sezonul cu adus bebeii pe lume sa facem iar galerii ca tare fain mai era cand intram si in fiecare zi faceam galerie la cate o fata.
Martta speram sa nu fie nimic grav si sa plecati in vacanta.
Mada si
SARILLA spune:
Martta mersi.
Suna bine ce e acolo.
Imi pare rau de ochisor, dar sper sa nu fie ceva grav si sa va distrati la munte.
Mada pai tu esti norocoasa...barbate-miu mai slabut cu gatitul..a mai avut el tentative, saracul, dar i le-am curmat brusc...ca nu prea se pricepe...
.Oricum, frumos din partea sotului tau sa faca asta, si foarte frumos din partea ta la capitolul relaxare..
Mi se pare corect...![]()
Tot nu imi vine sa cred ca esti insarcinata...mai ieri vorbeam ca vrei sa mai faci un bebe, si cand vorbeam noi tu deja erai ...
..frumos..
misy spune:
Ziua buna tuturor acum a adormit comoara mea asa ca trag cu ochiul la voi apoi gatesc!
Mada nu reusesc sa pun fotografii asa ca renunt!
Cristina Ioana ce dura esti, nu stiu cum reusesti sa te temperezi deoarece mie nu-mi iese, eu sunt vulcanica si uneori chiar regret dupa cate o iesire! O sa incerc si eu treaba cu nucleul :), sunt leoaica poate din cauza asta nu reusesc?
Bysko eu am culcat-o pe buburuza in sacul de dormit pana sa dea drumul la caldura si acum si tomna trecuta si in primavara si nu s-a obisnuit asa! Ea nu suporta sa fie invelita!
Babee eu ii administrez Pedi fluor si sunt picaturi dar in nu stiu ce sa fac! Pediatra mi-a spus ca nu are nici un aport pozitiv doar inegreste smaltul, pe cutie scrie ca se administreaza pana la 16 ani iar pediatra care ni recomandat a spus pana la trei ani cand are dentitia completa!Tu pana la ce varsta sti ca se da?
Ani nutu si noi folosim nenedent deoarece administram fluor si din cunontintele pe care le detin este singura pasta de dinti (din tara desi este nemteasca) care nu contine fluor!
http://image.lafemmebonita.com/c/u615536.png
MissJJ spune:
Sarilla dpdv am noroc el stie cat de cat sa gateasca se chinuie si ii iese nu perfect da iese. Macar are bunavointa, daca a sunat el la ai mei, unde in genere nu suna decat dca e ceva pb sau mai sti eu ce ca sa ceara sfaturi de la mama. Lui ii place mult sa imi faca surprize si se cam supara ca eu sunt f curioasa si nu stiu cum fac da reusesc sa aflu ce si cum. Da de cele mai multe ori ii ies surprizele si noi am vfacut contract de la inceput toate se fac jumi juma in masura posibila, mai spala si vase si biberoane ca nu are oase in burta mai strange una alta mai face si el papa cand mi-e rau mie sau ceva. Cu toate ca mie imi place sa gatesc si daca is acolo il omor cu as anu e bine si nu asa se face si etc. Da na incerc sa ma abtin si daca mi se ofera ajutor sau e ceva ce poate face si el de ce nu? ![]()
Misy nu-i nimic ai sa reusesti tu sa pui si poze. Tu unde ai cont? flickr, webshots..??
Aici ei zic sa nu dai la copii flour si vitamina d sau din astea si atunci nici eu nu i-am dat la fata.
legat de saculetz fata a dormit cu el cat a fost mai mica pana aproape de 1 an dar cum se ridica in picioare de acuma o enerveaza ca nu poate sa se ridice klumea cu ala asa ca am trecut la pijamalutze de copii mari. I-am luat trei pijamalutze noi si tare ii mai plac si se mai admira cand o imbrac cu ele.![]()
Seamana cu mami ii plac lucrurile noi si stralucitoare. Bijuteriile sunt pe primul loc la ea stie unde vin cerceii si mereu isi pune orice are rotund pe mana ca ea are bratara. E belea...
Si mai merge asa si cu mana flexata sa nu il scape zici ca e posh cu gentile ei mari.
Mada si
Babee spune:
Misy si eu stiu ca se administreaza fluor pana la 16 ani si incercam sa ne adaptam.Am intrebat si dentistul si a spus ca nu ar avea cauze negative, dar ideea e sa dai zilnic.Si o alimentatie corespunzatoare si cica ar fi totul bine.Asta vom trai si vom vedea, sper numai sa fie bine.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
misy spune:
Mada mersi pentru incurajari apropo de poze. Acum machinui pe dropshots, mai rau e ca engleza pauza din cauza asta bajbai!
Babee eu am intrebat doi stomatologi : unul a nspus sa ii dau iar al doilea numai daca am luat in timpul sarcinii asa ca ...
http://image.lafemmebonita.com/c/u615536.png
MissJJ spune:
Misy bravoo merge!!!

Frumoase pozele! Pupici de la noi si spor la gatit!
Mada si