PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
andreea25 spune:
si noi cu suzi...dar adoarme si fara ea.si eu ma gandeam sa nu io mai dau dar atunci cand e obosita si e isterika tre sa o calmez .mai nou,fata mea se joaca la intrerupatorul de lumina
.se suie pe canapea,se suie si mai sus pe partea care ne sprijinim cu spatele ( ea singura ! ) si uite asa si a gasit distractie.
eu nu mai pot sa o las singura deloc ca numa prostii face.chiar vroiam sa va intreb
: cum faceti cu prizele? a mea se duce si mi scoate televizoru din priza ,si ma scoate din minti ca nush ce sa i fak.
bine dc nu e la priza , e la calculator la unitate si apasa pe buton si mi l stinge, dc nu la sertarul de haine sau la ghiveciul cu flori, sau trage de draperie...e ceva de speriat
aaa si mai face ceva: cand bea biberonu' cu lapte ,a descoperit ea ca dc il intoarce curge pe ea si se ii place sa admire cum curge laptele ala pe ea pana se uda ...si eu si tasu ii zicem NU ! si il arunca pe jos,noi il dam si tot asa...
mami si cu Ari(4 august 2006)
doniro spune:
Mai fetelor, abia cand citesc ce nazbatii fac piticii vostri imi dau seama cat sunt de norocoasa. Cand Daria vrea sa faca ceva de care eu nu sunt chiar incantata, doar ii zic "nu e voie" pe un ton hotarat si ea renunta. Credeam ca asa sunt toti copiii, dar vad ca am eu copchil intelegator, nu? Pe bune, e super la faza asta. De la 9-10 luni a inceput sa reactioneze la "nu e voie" si acum nu ii zic de 2 ori. La noi in baie, de ex, avem un fel de dulap cu multe rafturi plin de fel de fel de minuni, care mai de care mai atractive pt ea, va dati seama. Normal ca a fost tentata sa isi bage gherutele pe acolo, dar i-am zis ca nu are voie cu nimic de acolo si acum de cate ori intra in baie se uita la mine, eu ii fac "nu" din deget si pleaca mai departe :). Dupa asta ii zic "bravo ca ai inteles" si gata... Sa vedem ce ma asteapta la bb2.........
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
emiliapop spune:
Doniro ce noroc pe tine, ca al meu intelege ca nu are voie da' ma ia in ras.
De ex.: se suie in patul mare al nostru, eu zic "nu" ca stiu ce urmeaza si daca vede ca vin dupa el, incepe si rade si se grabeste sa isi faca treaba adica incepe sa topaie in mijlocul lui si sa mearga in picioare prin el si mai nou s-ar risca si la a sarii din el.
Si el vrea sa arunce diferite lucruri in gunoi printre care si telecomanda care mai intai o buseste bine pe jos si dupa ce o desface in bucati o duce la gunoi.
Nu mai spun ca baga de pe jos orice gaseste in gura dar vad ca azi a gasit un fulg de la perna cred si i l-a dus lui taicasu mie nu a vrut sa mi-l dea.![]()
Si al meu fuge la prize dar le-am asigurat cu sigurante dar el incearca atunci sa o scoata cu totul din perete.
Imi e groaza cum o sa alerg eu dupa el cand o venii bebita ca sa nu faca cine stie ce minunati?
Parca ma si vad cu ea in brate si urland dupa el. OFF...
emilia
cu
24+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
map spune:
Salutic, noi cam rar pentru este musai sa devin umbra lui Robert. faca atatea nefacute, mai nou se urca sa sara in picioare de pe comoda si se baga in suportul d epantofi. De bagat se baga ca de iesit nu mai poate ![]()
Mada uraa, sarcina usoara si fara greturi. Eu sper sa ingros si eu curand randurile gravidutelor, deocamdata asteptam sa vedem ![]()
va pupam
Monica si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
martta spune:

Mamanati

Ca si Cristina, vrem sa plecam si noi cateva zile la munte...Vremea e urata in Buc. Sper ca la munte sa fie mai frumoasa. Vlad e in vacanta sapt. asta si, de vineri, ne tot intreaba unde plecam in vacanta Asa ca, vrem nu vrem, trebuie sa satisfacem dorinta copilului!
Sambata am fost intr-un parc de distractii, la 18 km de Buc. si, pt prima data in viata mea, m-am dat cu tiroliana. Senzatia a fost super. Aveau trasee de escaladare in copaciatat pt adulti, la 5m deasupra solului, cat si pt pitici, la 1 m inaltime. Cand ma intorc am sa pun cateva poze.
Mada: imi place ca ai trecut la program de rasfatz! Meriti!
Nico: acum ceva vreme, spuneai ca resimti oboseala din plin...Poate fi si de la sarcina! Cum se mai simte pitik?
Sabana: n-am intrat pe forum inainte de emisiune, din pacate. Frumoasa poveste de dragoste, oricum! Casa de piatra si sa fie fericiti! Si pt ca ieri a plouat un pic, traditia spune ca le va merge din plin!
Sarilla: bine ca n-a patit copilul ceva! tare sperietura, oricum!
Andreea25: si a mea se uda cu intentie, in mod repetat!
Katik: pana la urma ai scos-o la capat cu laptele praf?
crissa71 spune:
Cristina:Sedere placuta la munte!Pupici lu Zarzarel cel nebunatic!
Sabina:F. frumoasa povestea de dragoste si sora ta e o curajoasa!Nam vazut...o fi in reluare ?!Cum a fost nunta?
Andreea25:Si noi ne udam intentionat...si punem biberonul pe jos, pe oriunde..sa vedem cum iese din el lichidul...tare interesant!
Revin..........
nicolica spune:
Buna dimineata si am nevoie de inca o 
Cu schimbarea orei, Felipe s-a trezit la 6, l-am luat la mine in pat, dar nici urma de somn. Asa ca se zbenguie de doua ore peste tot.
doniro, multumesc si eu pt explicatia gramaticala
mamanati
fericire multa alaturi de frumoasa ta familie!
Sambata doi www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">piersicuti s-au jucat impreuna. V-am facut curioase?
Vacanta placuta Cristina si Martta!
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">octombrie
map spune:
'neata la piersicute,
Nicolica Philipica s-a trezit sa-i spuna lui tati "Tschüsssssss". Si Robert este in actiune de la 6:40. Pana la 5:40 nu i-am auzit plisct toata noaptea (in comparati cu alte nopti cand maraia de 2-3 ori). La 5.40 l-am luat la noi si a mai dormit o ora iar de atunci in actiune ca doar aveam treaba nu?
Is rufe de spalat, vase, ordine de facut. Noi sa lenevim prea tare, nu se poate ![]()
Si eu cred ca mai fac o cafeluta sa nu adorm inaintea lui Robert.
Monica si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
SARILLA spune:
Neata!
Si noi am avut probleme cu ora...pentru ca ieri Razvan a facut doar un somn, in loc de doua, iar de agitat s-a agitat la fel..aseara a cazut la 18.00, si nu ne-a lasat inima sa il trezim pe la 19.00-19.30...asa ca el s-a trezit azi dimineata...la 04.40!!!!Si bineinteles ca era foarte bine dispus, ca deh...dormise baiatul...Si da-i cu pupaturi si cu alea alea...asa ca suntem fresh de dis-de-dimineata...el acum doarme, dar altii au treaba...
..sper sa diseara sa intre pe circuit...
De abia astept sa fie miercuri...ca mergem cateva zile in Marginimea Sibiului..de cand ne tot programam asta..si nu ne iese..sper ca acum sa reusim...vreau ca 4 zile sa nu mai fac mancare, sa nu mai fac curat, sa nu mai spal vase!!!!...doar sa ne plimbam, sa dormim si sa ne relaxam...abia astept!!
Cristina si Martta petrecere frumoasa si voua..cred ca nutriti aceleasi idealuri,nu?![]()
Martta zi-mi si mie mai multe despre parcul asta, te rog..unde anume e, cum se numeste, cat costa intrarea...suna bine de tot..
Map succes in a ingrosa randurile gravidutelor!![]()
Doniro chiar esti norocoasa ca te asculta..la noi pe moment zice si el nu, nu..dar...daca el vrea sa faca lucrul respectiv..cu nu-nu-ul in brate il face...![]()
Andreea noi prozele le avem asigurate, si mai mult decat atat, nu il prea pasioneaza pe Razvan decat sa mai bage/scoata vreun Tv sau aspirator(ii place mult de tot sa aspire..m-am adaptat si eu, ce sa fac..
).
Piersicutze spune:
o saptmana buna fetele mele...revin si eu pe baricade ca de...m-am intors la work 
nu stiu cum reusiti sa scrieti mesajle de acasa, ca bianca trage de toate firele daca te vede, apasa butoanele...etc...nu ai loc de ea ...
buli
si multumesc
mi se pare ca a slabit fetita mea dupa saptamana asta grea
noi am facut reactie adversa la PRIORIX...pe langa raceala si nas infundat...care credeam ca este de la raceala, a facut si un fel de bubite pe fata si putine pe corp 
dr a zis sa stam linistiti ca in 2-3 zile trec
si asa a fost...dar a fost greu sa o vad asa
crissa fata nici eu nu am timp nici sa-mi fac o unghie acasa, asa ca stai linistita ca nu esti singura
depinde si de cat de multe vrei s afaci intr-o zi...ca si eu sunt genul de sacrificiu maxim si cred ca e mare prostie in ceea ce ma priveste....eu fac totul sa le fie celorlalti bine
, adik sotului si copilului....
si daca nu ai nici ajutor...nici nu mai trebuie sa te miri
cristinicoo deci asta e secretul putin si des...asa se mentine si prietena mea de ani de zile... si mereu ma cearta ca am masa completa....bravo fato!!! cum e cu pielea fina
???
mada esti super tare ca te poti gandi la concediile din anii viitori...eu ma gandesc numai cum o sa fac noaptea cand se vor trez amandoi 
....eu sunt cam rea de oboseala si nici acum nu mi-am revenit, iar cu bb2.... mi-e cam teama...![]()
nico