Copiluti de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
monu spune:
Neatza,
Aseara am migrat la Alexia in pat (Loreen
) s-a trezit pe la vreo 4 si nu mai vroia sa doarma si ma tot striga asa ca... am dormit, ca vai de coloana mea, intr-un pat de o persoana. noroc ca era bara de protectie ca altfel cadeam pe jos.
Am si eu o problema. Copiii care stau acasa, adica nu merg la gradi, ce fac in casa pe o asemenea vreme? Cum se joaca, cu ce, ce fel de activitati?
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
loreen spune:
Buna dimineatza...
Monu sa stii ca eu am scapat 2 zile de violuri...ca deja ma simteam hartuita...nu a mai venit peste mine ...si-a dat seama ca nu o vreau
...
Si cum iti spuneam ieri eu nu-i caut in coarne lui Delia...ea oricum nu mai are desene de 2 saptamani asa ca principala activitate este sa-mi faca salteaua de la pat praf cu saritul...apoi alearga prin casa ca nebuna c atre sa te feresti din calea ei altfel ti-o iei la gioale,se joaca cu laptop-ul,mai are niste telefoane cu Pooh si alte alea si uite asa se face ora pranzului...
Nu am fost de principiul,nici la Bianca,sa -i gasesc eu o ocupatie copilui pentru ca la un moment dat nu va mai sti singur ce sa faca...asa ca program de voie...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
danelutza, ce inseamna hamletei ..?
omustata, din pacate la noi e de 2 ori pe zi , nu pe luna.
loreen, cum s-o scot in chiloti cand ea face cantitativ mult? isi uda si sosetele.Nu pot sa o dezbrac si sa o schimb in parc pe vremea asta.
Solutii???
Din capitolul "gjinioane cu apartamentul", f**k )%### bip bip va pun la curent cu situatia dezastru. Ieri a tb sa montam dulapiorul de la ikea pt ca azi vine instalatorul sa monteze chiuveta . face mihai dulapul si pe cand sa puna polita, glaful, sau cum s-o numi, nu-i de gasit...sa mor! am luat de la ikea in urma cu o luna chiuveta+dulapiorul pt baie, au fost produse care nu se luau de la la autoservire ci le primesti dupa ce achiti. de unde naiba sa stim cate cutii tb sa primim, era si prima noastra vizita la ikea, am semnat pt primirea cutiilor, dar blatul nu-i!
daca mai apare ceva zilele astea, pana ne mutam... 
gabitzam spune:
Monu, si la noi e program de voie cu Andrei acasa. Cel putin cu mine asa e. Ia la rand jucaruiile si improvizeaza, mai cu cuburile, mai trage/impinge la vreo masina, mai arunca un ochi la televizor. Oricum ocupatia lui favorita e sa stea in capul meu si sa nu ma lase ce fac eu
Din 15 in 15 minute imi cere olita, suspectez ca doar ca distractie, ca de cele mai multe ori face o lingurita de pishu. Ca daca plecam pe afara sta si 5-6 ore nepishulit.
Dora mai incearca sa-l atraga cu cartile, ii povesteste, citeste, improvizeaza.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Neatza la fete
O
va dau eu asa de dimineata. Dupa ora asta noua ma trezesc mai devreme si ca drept pedepsa ma uit la Teletubbies cu fi-miu pe BBC... Norocul meu ca e 30 min. Cateodata trebuie sa stau sa-i explic... Dar, cica invatatura de minte mami ca te-ai trezit asa devreme...![]()
Si la noi ploua foarte aiurea si Alex se joaca in camera cand nu iese afara. Are tot felul de cuburi, puzzle-uri care le are insirate si-si rastoarna cufarul si le insira si mai rau, dar cel putin pentru 1 ora sta in camera. Mai nou le intinde una dupa alta si zice ca e trenul... Faza cea mai dura este cand da de carti si incepe: asta-i rata, asta-i capra, si vine la mine sa-i confirm, de parca ma asculta la lectii...
asa ceva...
Beatrice, mami de
Alex pifos
gusta spune:
Neatza.
Androix vazut pui mici si seamana leit.Am dor de bebe mic dar cum imi vine asa si trece.
Tdi si eu ca tine ma duc numai sa imi scald ochi in magazine ca deja avem contul in minus.
Gabitza daca Andrei se face instructor eu fac scoala cu el.Si poate vrea sa o cunoasca pe Mara mea daca nu e ocupat.
Ioana sanatate la mogaldeata.
Monu eu nu ii fac program o las pe ea sa zica ce ar vrea si mai incerc si eu sa interactionez cu jocurile ei.Cel mai mult ii plac acuma masinile.
Loreen eu cred ca o marit pe fiicamea direct din patul meu si voi vorbiti ca copii au pat de o persoana dar ce ziceti ca Mara are pat de 140 pe 200 si tot cu noi in pat ajunge noaptea de eu dorm pe muchie.
Danelutza sa stapaniti sanatosi patu.
Cornelia ce baiat atent ai si sa vezi ce de ajutor o sa fie mai tarziu.
Bea si pe noi tare ne-a zapacit ora asta.Sper sa intram reppede in normal.
Androix eu saptamana asta am ganduri mari sa dau cele 2 bai cu var.
Adina poate va duceti si rezolvati problema si va da blatu.
Mai revin ca trebuie sa fac a 2 cafea ca imi pica ochi in gura.
Marilena si Mara Augusta
monu spune:
Vroiam sa stiu cu ce se mai joaca copiii.
La noi e cam asa - tv desene, joc cu plastilina, puzzle, lego, cartile, sau coloreaza. Se mai joaca cu bebelusii sau cu Antonia.
Eram curioasa ca si activitati ce fac nu daca le faceti program.![]()
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Danelutza spune:
'neata si de la mine ![]()
Adina ciorapei din aia mai grosuti, dar care sint ca pantalonasii, nu mai stiu sigur cum se cheama, eu asa le spun "hamleti" ![]()
Gusta multumesc, a dormit cu mare succes si ieri si asta noapte in patut, doar ca dimineata pe la 5 jumate s-a trezit si vroia cu noi, deh, fusul orar, ca sa nu-i mai injur si pe astia ca tot schimba ora. Dar cu insistenta si cu un ursulet si-un elefantel, care-i tin companie, a adormit la loc, pina la ora 8
, niciodata n-a dormit asa mult.
Tu ce mai zici, socrul tot asa te omoara, ca de cumnate nu mai aduc aminte, ca sigur te apuca alergia. Sotul cum se mai simte ?
Laura 50 de exercitii
? Eu cind vad aici cum merg copiii la scoala cu rucsacul de carti, merg desalati saracii, nici nu mai pot sta drepti din cauza greutatii 
Nelia felicitari pentru "fara pampers", sa dai de stire repejor cind dispari la spital, ca sa facem galerie 
Monu si Isabella are program la alegere, am incercat vineri s-o invat sa faca puzzle si jumate de zi, a trebuit sa fac eu. Concluzia, n-a priceput nimic, mi-a explicat ca bucatile alea de carton sint rupte, adica cu alte cuvinte sa nu ma mai chinui, ca nu le pot lipi la loc ![]()
Va doresc o saptamina minunata, ma duc la treburile casnice 

Androix spune:
Salutare mamici!
Multumim pentru complimente! Sunteti foarte dragute.
Vad ca va fac pofta de bebi mici, ia sa mai postez io poze mai des ![]()
![]()
![]()
Tdy, nu stiu daca se vede, am dat jos 5 kg. dar din pacate din cazua ca sunt o nesimtita de vreo luna m-am impotmolit aici, nu am mai dat jos un gram. Dar am planuri marete ![]()
Cuscra, la mine neuronul s-a ratacit si nu a mai gasit drumul spre casa: unde e guestbookul ala? ![]()
Am vazut si eu poze cu Ana ghidusa si cu Andrei soferul! Si cu printesele lui Monu, foarte dragute cu coronitele lor! Si cu una bucata mireasa
Norocul meu ca am inchiriat rochia ca probabil nu as fi rezistat tentatiei de a o proba si eu an de an si tare dezamagita as fi fost sa vad ca nu mai incap in ea deloc, da deloc!
In legatura cu planurile mele azi m-am trezit la 7 dupa ora veche
ca am schimbat toate ceasurile in casa numai p-ala de suna nu l-am schimbat. Am dat eu sa mai lenevesc putin in pat dar Filip era deja ca soldatii in mijlocul camerei si urla ca vrea la pipi. Apoi s-a suit peste mine in pat si a inceput sa sara, mai pe plapuma, mai pe mine. M-am dat jos intr-un final si zic hai daca tot am vorbit macar sa incerc. ASa ca am fost o harnicuta la prima ora a diminetii: am aspirat, am spalat baia si acum am pun sa gatesc ceva. Cand o sa culc kinderii o sa ma ocup de rufe (intins, adunat, iumpaturit si calcat) si gata treaba, cica ar trebui sa se si vada ceva... Nu prea. Mai am nitel si ajung ca aia care si-a cerut inchiderea contului ca au luat-o toate la misto ca e harnica din cale afara, Dianaintruder, ca si aia tot la fel povestea ca face zilnic ce am facut eu azi, tot dimineata inainte de a pleca la munca.
Deci fiti balnde, nu dati tare.
Hai ca ma duc sa-mi fac simtita prezenta pe la bucatarie...
Andreea
gusta spune:
Androix hai ma ca aia era cu capul rau.Ea totul facea in jumatate de ora si in pijamale
.
Danelutza mi-ai pus o intrebare care doare rau si vad ca il doare si pe olandez.L-am invitat pe taicasu la noi stii si voi ca sa numai stea singur si ne-a raspuns ca noi nu suntem o companie prea buna pentru el.Sa pic jos plus ca ieri ne-a dat niste plovere(sau cum se scrie pulover) care le cumparasem cadou ca numai are nevoie de ele.Cica sa iti faci mila de naiba.Si l-a anuntat olandezu ca ar trebui operat la nas si i-a raspuns cei cu asta .Marilena poate veni sa ma ajute.Adica cum ma eu sunt buna numai de hamal.Si l-a anuntat olandezu ca nu e chiar asa ca pe primul plan e familia si dupa vine el si deja ni l-am facut dusman.Plus ca trebuie sa vina cineva sa-l caute la cap si daca il declara iresponsabil ar trebui internat la azil.Ceilalti frati nu vor asta si ii canta in struma dar cand e de mers sau de facut ceva merge animalul de marilena ca e mai tanara si sta mai aproape.Ce sa va mai zic ca ma plang voua ca numai pot si olandezu vede si a zis ca numai daca arde ceva acolo sa merg in rest sa imi vad de treburile mele ca sunt alti care pot avea grija de el.Ma bucur ca macar acuma suntem uniti amandoi .
Gata m-am plans destul .
Marilena si Mara Augusta