Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Daca nu freci si cada la prima ora ca ea, mai ai o sansa Androix

Costi era setat, daca o sa fie fata, sa o cheme Maria. ieri mi-a zis ca s-a razgandit si sunt in pana, nu m-am gandit niciodata la nume de fete.
Dar nici nu ma gandesc de acum, pina nu stiu ce o sa fie.
M-am programat in decembrie la Iosup, la 13 sapt. Data trecuta tot la aceeasi varsta am fost, si mi-a zis ca e baiat, mi-a marcat un mare P pe poza, desi eu nu vedeam nimic unde zicea el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gusta sanatate multa sotului, voi trebuie sa fiti uniti, iar de socru' sa mai vada si ceilalti. Apropo, de ce nu faceti cu rindul, fiecare cite o saptamina, asa poate vad si cumnatele cum e si se hotarasc sa-l duca la azil. Pe primul loc e fetita ta, apoi sotul, rudele sa mai astepte sau sa caute alti inlocuitori pentru tine, ca doar n-o sa mori pe drumuri. Ai grija de voi trei

Gabitza noi i-am spus la burtica Tiberio, pina am aflat ca avea pasarica, apoi ma trezea sotul noaptea si-mi spunea fel de fel de nume, pina am zis: Isabella imi place, dar sa ma mai gindesc, asta cind voi fi treaza, nu cind dorm pe jumate

Andreea eu am de gind sa dau la curatat rochia, ca inca nu am reusit, s-o pun intr-o cutie, sa o vada Isabella cind va creste, poate ii va placea, asta daca n-o fi mai inalta decit mine, dar si asa se poate aranja, o poate face mini
Aaa, daca tot esti asa harnica, cind termini, nu vii si la mine , dar daca o sa trebuiasca sa-ti inchizi contul, sa stii ca renunt la ajutor

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, nu. Mi-am pastrat cateva chestii pe care nu-mi place sa le fac gen cada, stersul prafului si spalatul pe jos pe care o sa le las exclusiv in grija femii o data pe saptamana. Nu de alta dar vad ca afara ploua, nici urma de zapada deci mai am de asteptat cu statuia din fata blocului!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ce vreme oribila afara. Si am si o durere de cap si de stomac....

Am fost aseara la Real. F aglomerat. Raionul de copii e cam saracut. Nu au decat lapte praf Lactovit. Mancare la borcanase cateva feluri. Jucarii f putine. Haine la fel.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
azi e soare, va trimit si voua cu placere o portie mare!
ma duc sa scot afara capritza atomica si apoi ma apuc de curanetie.
ah, sa am pardon! dianaintruder spala cada si aragazu' in haine de serviciu...pacat ca nu mai scrie pe forum, mai luam si io exemplu de la cineva!
gata, fug ca trage pitik de mine.
pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Salutari si de la mine. Sunt varza de racita si sper sa nu va virusez si pe voi. Daca tot vorbiti de curatenie, aveam ganduri mari weekendul asta da abia dc am reusit sa ma tarasc dintr-un pat in altul, asa rau m-am simtit. Mi-am cumparat de vreo doua saptamani un aparat ufesa de curatat cu aburi si la cat de nerabdatoare eram sa abuzez puternic de el, nici macar nu stiu cum se foloseste, ca n-am avut nici timp nici chef pana acum sa-l scot din cutie. Mai la indemana mi-a fost carpa si fasul de curatat atunci cand a fost cazul.

Monu, referitor la activitati, Alex e pasionata de cumparaturi si jocul ei preferat, care imi convine mie f mult, e sa o "trimit" sa faca piata. Mai ales cand sunt prin bucatarie, ii zic de ce am nevoie si isi ia sacosi si "merge" la piata. Aduna tot ce intalneste in drum in sacosi si sacosele, da macar are o ocupatie. Se preface ca calculeaza la laptop, asa ca i-am comadat la quelle o casa de marcat. Are o gramada de jocuri cu magneti si puzzle, dar dc nu stam cu ea isi pierde repede interesul. Norocul meu e ca jumatate de zi are program artistic cu femeia, ca altfel aveam parul cret pana acum. A, mai are o trusa de doctor si ne jucam pe rand de-a dr si pacientul. Sau de-a coaforul, dar aici se lasa cu tras de par, asa ca nu-i o idee prea buna.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Ioana, parca tu m-ai intrebat unde am fost in concediu. In Turcia, la un hotel situat la vreo 5 km de Kusadasi. http://www.aquafantasy.com/ , aici gasesti mai multe informatii despre hotel, e suuper. Pe noi ne-a costat 35 Euro/persoana/noapte, all inclusive. Transportul nu stiu exact cat ne-a ajuns, tb sa-l intreb pe sotz, dar clar cu masina nu se merita, chiar dc ajungi un pic mai ieftin.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monu, hai sa-ti spun ce mai faceam eu cu Agata, si am facut citiva ani la rind, dar uite ca anul asta am uitat de activitatea asta. La fiecare inceput de anotimp, aveam o bucatica de perete pe care o ornam conform vremii respective cu lucruri culese de pe afara, de prin parcuri. De exemplu, acum e toamna, faceam un copac cu frunze care cad, cu flori uscate la poale, cu iarba - totul cules de afara si lipit pe perete cu scoch (poti sa faci si pe foaie mare de carton, pe care sa o pui apoi pe perete). Peisajul de toamna iesea intotdeauna cel mai frumos, desi si omul de zapada sau sania cu copii pe derdelus au iesit bine (nu aveam aparat pe atunci si tare rau imi pare). Tulpina si crengile copacilor le-am decupat de pe carton maro si le-am mai colorat si noi (sau se pot face din pungi maro de hirtie, rasucite si lipite din loc in loc cu scoch), frunzele erau culese de pe afara si o vreme tin, nu se usuca, florile si iarba la fel, cer, pasari si alte accesorii le desenam noi, le decupam si le lipeam pe perete. Este o activitate care poate dura si saptamini, pentru ca in fiecare zi mai faceam ceva la peisaj. Sau cite un puzzle mai mare, pe care il puneam undeva intr-un colt, pe ceva si in fiecare zi mai puneam citeva piese la el si tot asa...

Aseara ne-am speriat tare din cauza Tudorei, care dupa ce s-a trezit dintr-un somn tirziu de dupa-amiaza, a plins vreo doua ore, avea si un fel de frisoane, ii tremura barbia si ii clantaneau dintii, spunea ca o doare capul... desi nu avea si nici nu are vreun simptom de raceala sau altceva. I-am dat niste paracetamol sirop si am stat pe rind cu ea in brate, ca daca o puneam jos incepea sa plinga si mai tare. Nu a mai facut niciodata asa ceva, era foarte moale, statea ca un puiut mic si amarit in brate la noi si scincea, daca o intrebam ce o doare ne arata capul. Dupa vreo doua ore si-a revenit si a fost in regula, asta-noapte am pazit-o ca imi era teama ca face febra mare, dimineata era vesela si in regula, am trimis-o la gradinita, ca asa a vrut ea, ca altfel eu o tineam acasa, ca m-a speriat destul de rau. Oare ce-o fi fost!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, ce chestie, si eu astazi m-am trezit pusa pe fapte mari si dupa ce am pregatit fetele si i le-am predat lui tati sa le duca la gradinita-scoala si l-am pregatit si pe el cu pachet si alte alea... m-am pus pe treaba si am facut bucataria luna si baia la fel. De gatit am gatit aseara, dar acum m-am asezat sa-mi beau cafeaua si mi s-a cam dus elanul pentru ca urmeaza sa aleg intre doua chestii la fel de nasoale: sa ma apuca de una dintre teme sau sa dau gata toalele care deja ma sufoca si ma enerveaza ca-mi vine sa umblam goi, ca sa nu mai avem nevoie de nimic. Eu am facut proba sa stii, in mod normal, cu putina vointa, am scapa cu doua jumatati pe zi de ordine si curatenie, una dimineata si una seara, si o zi pe saptamina in care s-ar face o curatenie mai generala, ajutate de cineva de prin casa, cum ar fi sotul la mine sau femeia la tine.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!

Ioana super tunsoare are Ana, nici n-as vedea-o altfel, asta imi place tare mult si Bianca toata vara m-a chinuit cu pantofii mei cu tocuri pe gresie numa' asta auzeam acum are alt hobby - imbractul si dezbractul, ce conteaza ca-si ia doua fuste o data . Ati fost cumva la Brasov??? si eu nu stiu, mi s-a parut ca recunosc o frantura din P-ta Sfatului...

Marilena si Bianca e fan masinute, deh, puterea exemplului, ne-am uitat zilele trecute la pozele cu voi si a recunoscut-o pe Mara...ma bucur ca sunteti pe aceeasi lungime de unda tu cu Mister B, mie mi-ati facut o impresie tare faina de cuplu.

Monu vazut printesele tale scumpe, sarumana de comentariu

Adina of, in ce situatie aiurea sunteti, cam greu de dovedit dupa atata timp, dar ma gandesc ca totusi la verificarea stocului trebuie sa le fi iesit pe plus asa ca ma gandesc ca n-ar trebui sa fie o problema sa-l primiti, bafta multa si sa rezolvati cat mai repede...am vazut toate pozele cu Ema din iulie si pana acum, o incantare si-o placere, are mutrite o gramada, oricat ar fi de zvapaiata se joaca atat de frumos cu papusile, e tandra si afectuoasa, parerea mea ca un fratior e tot ce-i lipseste.

Oana si eu te-am intrebat de resort si chiar azi dimineata i-am dat lui google tema de cercetare si exact acest site l-am gasit, ramane sa-l studiez. Sanatate multa, banuiesc ca esti in medical la cum te simti de rau.

Oana englezoaica intregesc si eu randul admiratoarelor tale, arati traznet cu parul scurt, imi place nonconformismul tau, desi ma laud ca-l am si eu uneori imi lipseset curajul...super poza cu tine si Alex, sexy rau...si patutul imi place si asternutul, tot, tot. Informatiile despre conta eu ti le-am cerut, asa ca-ti multumesc ca mi-ai detaliat.

OlgutaM e randul meu sa spun ca parca o descrii pe Bianca, exact asa e si ea la intoarcerea de la cresa...dar vad ca functioneaza foarte bine metoda timeout, nu stiu de ce mi-a luat atata timp s-o aplic. Bianca face pipi des si putin, toata ziua isi da panatalonii jos ca trebuie sa faca un strop.

Cornelia ma amuza copios Stefanul tau, imi imaginez cat e de serios spunand toate astea, actor sa se faca.

Gabitza vazut soferul tau, n-ai nici o grija esti pe maini bune e foarte atent la condus si patruns de ceea ce face...chiar ca-i sta bine in "pachiu" (portocaliu)

Nelia ma gandeam la ce spuneai tu de durerile tale musculare, s-ar putea lipsa de Ca sa fie responsabil de contractarea muschilor...mersi de raspuns, intre timp am realizat ca imi scapasera cateva pagini (cu ocazia asta o felicit pe Teddy pentru aniversarea casniciei, pur si simplu am avut senzatia ca am raspuns si cand colo imi lipseau niste pagini), sa fie asa cum iti doresti cu scoala!

Teddy am citit de 2 ori mesajul tau in care spuneai de sotzer meduza si de masochismul tau, tare mi-a placut postarea, m-am distrat sa stii...eu n-am taria sa merg prin magazine cu contul fal fal ca fac icter pe loc..mai primesti niste urari tardive dar din suflet? Sa aveti o casnicie lunga si frumoasa, sa fiti sanatosi si sa reusiti sa va mutati/cumparati casuta mult visata in care sa va cresteti Atomica, nepotii, stranepotii.

Eu am avut un weekend migrenos, asa ca bucuria zilei de 25 de ore n-am simtit-o ca mai mult am zacut, apoi am intrat in priza c-a trecut timpul si m-am pus pe ordonat si curatat casa. Vorbeati de ordine, eu sunt bolnava daca nu e, ma deprima. Dar am mari batai de cap pe linie masculina, pe unul mai am sanse sa-l educ ca pe cel batran...

Cam atat imi amintesc deocamdata...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput