Copiluti de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
Androix spune:
Impuscati-ma ca ma kinui! 
azi am 

Oana, super interesanta joaca voastra cu piata. O sa incerc si eu dar mi-e putin teama ca Filip greu joaca jocuri "inchipuite" gen sa ne prefacem c amergem la cumparaturi. Daca rostesc cuvantul "magazin" am toate sansele sa se prezinte la usa cu incaltarile in mana si dand din coada ca un catel de incantare ca iar descindem in carrefour.
Activitatile noastre sunt: desene la televizor (btw: azi si-a incheiat pedeapsa la pc dar inca nu l-am spurcat la loc, poate scap), diverse jucarii - masinuta teleghidata, o motocicleta care merge singura si evident spre disperarea mea si probabil a vecinilor si canta, revistute de colorat pe care le-a mazgalit in ultimul hal dar isi da silinta e din ce in ce mai bine, tablita magnetica de desenat, cuburile - are o galeata imensa, daca le rastoarna nu mai am pe unde calca
, are si el o cartulie cu magneti dar nu-l atrage decat daca e sa bage magnetii in interiorul caloriferului de unde eu ma chinui ingrozitor sa-i scot iar la lumina zilei, saritul in pat, si cam astea ar fi.
Ma duc sa execut un mar cu biscuiti ca s-a trezit Filip. Si apoi inapoi la calcat ![]()
Andreea
onixone spune:
VAzut poze cu printese frizuri noi si soferi de treaba.Super!...si citit mult ca daca nu citsc 0 zi terbuie sa citesc 5-6 pagini.
Alex si-a spart buza de jos azi destul de rau.A cazut pe spate cu un gartaj in mana(cred ca mai are cineva garaj din asta ,...ca parca de mult l-am vazut prin poze)Si i-a venit garajul in gura..de i s-a umplut gura de sange.DAr si-a revenit repede ...l-am splat la baie...i-am pus prosop rece dar nu a prea vrut...dupacare sa dus sa cante la microfon.Si cum canta el vesel...eu ma gandeam daca sa il duc la spital sau nu.Se coase sau nu?Apropo de Monu si fetele.
Inca Alex nu cere la wc dar il aud cate o data cand sta in hol si eu in una din camere cum zice "pantalonii jos" Si ma duc la el(era cu pampers pe el ca ne preagteam sa plecam) si il vad cum se dezbraca si se suia pe inaltator sa faca pipi.Eu l-am invatzat din picioare deja ca nu prea il pasiona de jos.M-am dus la el sa il ajut si mi-a zis:"lasa" si am stat in spatele lui fara sa il ating...si a facut!tare m-am bucurat.In rest caca il face de obicei la pranz dupa ce il pun in pat si striga caca dupa ce il face.Alta distractie alta munca.Cred ca face numai ca sa nu doarma.Doarme la pranz din ce in ce mai rar...dar il las acolo sa zaca in pat vreo 2 ore ..daca doarme bin, daca nu...nu.Il aud cum se ridica din pat, isi mai ia o carte..., o masina..dar sta acolo cuminte si eu mai pot face cate ceva.
Si eu am inceput sa urasc vremea urata din cauza copilului.Azi e frumos si i-am promis daca doarme il duc in parc cu tractorul sa pedaleze.
Multumesc pt complimnete ...intr-adevar desi ma dau de 20... am 30 si am vazut ca am chelit...si la parul scurt se vede imediat daca e de culoare mai inchisa.
elisor: da mama situ ca tu ai cerut..dar eu incepusem sa bat campii cum am inceput eu sa mucnesc in tzara asta.
nelia: super tare fetita, si ma minunez cum la- varsta aia pot tzine minte atatea miscari.CA una e cand faci inot, tenis sau stiu eu mai ce...in care nu sunt atatea miscari.Ii urez Agatei sa ii placa.
gata ma duc...sa mai fac ce nu pot face cand Alex e treaz.Nu ca acum doarme..dar cel putin nu iese din domitor.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Tdi spune:
Elisor, multumesc de urari, esti tare dragutza!
am uitat sa-ti spun ca mi-a placut mult poza de la nunta surorii tale unde sunt "cuscrii", adica ai tai cu ai cumnatului...fain, toti la tzol festiv si patrunsi de emotie!
Vad ca Androix si Nelia sunt super harnice azi!
ma eclipsati, fetelor...m-am gandit si eu ca Mygirl sa fac ordine in week-end numai ca m-am imbolnavit de lene si n-am mai facut nimic, rusinica rusinica!
Imediat ma apuc de treaba!
Sa nu uit: sanatate bolnaviorilor! Tudora, Mygirl, Ana...mai e cineva?
monu spune:
Oana, daca e taiat se coase.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
elisor spune:
Oana englezoaica stai linistita ca mie imi place cand se mai povesteste "pe langa" copii ca sa zic asa, uite cel putin cu ocazia asta aflu si eu mai multe despre tine si viata ta, cumva te-am tras de limba
. Cand am fost la Cotroceni am avut un ghid super, atatea ne-a povestit (mie si unei prietene, ce bafta sa fim doar noi) din viata mai putin cunoscuta a personajelor ce s-au perindat pe-acolo si uite asa "ceva sa ne treaca timpul" s-a transformat in ceva placut. Sper sa sesizezi legatura ca eu am cam pierdut-o
. Felicitari lui Alex, sa-l tina naravul! Hai mai ca nu peste mult timp scapam cu totii de scutec. Noi avem vechime de vreo luna jumate, dar cel de noapte ramane mult si bine lipit de fund ca deh, face pipi o tona noaptea, de fapt si la pranz, cand doarme.
Teddy sarumana si eu de complimente...ca tot veni vorba de nunta, m-a sunat acum 2 zile sorela sa-mi spuna ca e
, in prima secunda am fost socata ca m-a si-ntrebat saraca daca mai sunt pe fir. Se va naste cand ar fi trebuit sa se nasca Bianca.
Si eu mi-am pregatit masa de calcat si tot harnasamentul mai imi trebuie cheful...
Maine am zi de doctor, m-am programat impotriva voineti mele, nu mai am nici un chef sa ajung pe la nici un doctor, dar daca-i musai spun prezent.
Sanatate bolnavioarelor Ana, Tudora si Oana! Si un
virtual lui Alex (Oana englezoiaca) cretul cu buza sparta, n-ar fi rau sa-l vada un medic totusi, poate e de cusut rana, se vindeca si singura dar va arata cam naspa asa...de la natura. Si noi avem un garaj din asta, are multe intrebuintari, cand nu se mai joaca cu masinile isi pune fundul pe el si se uita la desene, uite ca nu m-am gandit o clipa ca poa' sa se intoarca cu rotile-n sus.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
andutzy spune:
Buna seara! Saru mana pt complimente! Si ma bucur, asa cum zicea si Andreea, ca va facem chef de bb-ici! Am vazut poze cu Andrei-soferul si pozele Andreei cu copiii. Adorabile!.Si pozele cu printesele lui Monu. Trebuie sa fie tare frumos sa ai doua domnisoare! Si parca am mai vazut niste poze, dar ma lasa neuronul!
Eu azi am inceput vorba Andreei (din nou) o viata cu mai multa ordine in ceea ce fac. Vreau sa se vada avansul de o ora pe care l-am castigat cu ora de toamna, sa se vada in casa si in ce ne inconjoara ca avem o ora pe zi mai mult. Sau cel putin asa pare
. Pana una alta am reusit cu ce mi-am propus azi, sper sa fiu la fel de calma pana ma culc si cu toate cele propuse facute.
La voi copiii migreaza in paturile celor mari, D nu poate face asta ca e in sac de dormit. Dar si el are probleme cu ssomnul, uneori se duce taica-su si de 3-4 ori pe noate sa-l linisteasca ca scanceste in somn si daca nu il linistesti, plage de-a binelea. azi dimineata chiar se plangea al meu ca mai bine doarme in camera cu D decat sa faca atatea drumuri, mai ales ca el e cel care se scoala si la 2.30-3 sa-l puna la pishu.
tuturor!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
elisor spune:
Eu ii acord timp pana la 4 ani sa nu mai faca noaptea pipi in scutec sau pe ea...
Andra zau daca stiu pe unde se ascunde ora aia in plus, ca la mine parca-i in minus de cand se intuneca mai devreme ![]()
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cornelia spune:
Fetelor, cu greu am mai citit astazi printre randuri, am vrut sa si scriu ceva, dar m-am ingropat in hartii si nu am reusit.
Asa ca, im mom. asta, am uitat tot ce vroiam sa va spun
. Ma suspectez ca sufar de o scleroza ceva
, ca nu mai sunt in stare sa imi duc la final nici macar o idee.
A, vroiam sa ii urez sanatate sotului Gustei. Sper sa nu fie nimic grav si sa treceti cu bine si de asta.
Acum vreo 10 min. s-a produs o minune si a facut Stefan un puzzle. Singur! Era tare mandru si am imortalizat momentul. Poate oi reusi sa va mai arat si eu niste poze, dar nu stiu cand.
Oana, da, si noi noi ne jucam de-a cumparaturile. Sau de-a oferitul cadourilor. Umple sacosa cu diverse si spune ca mi le-a adus Mos Craciun. SI in leg. cu Mosul, Stefan cred ca e singurul copil care nu vrea sa vina. Intreaba zilnic daca mai e pana vine si spune ca el nu vrea sa vina sa ii aduca nici un cadou si ca daca vine el plange. I se trage de la cosmarul de asta vara cu Mos Craciun imbracat in negru
.
Inchei aici ca langa mine sar scantei. Stefan e super nervos si se razbuna pe Maria.
Pupici tuturor!
Cornelia
Cornelia spune:
Si ca sa vedeti cat sunt de vigilenta, Ioana, ti-am vazut mandretea de fata, dar zau ca nu are 3 ani si 4 luni
.
Cornelia
andutzy spune:
Eli, te rog lasa-ma sa visez frumos cu okii deschisi! cat imi mai merge ca foarte curand ma obisnuiesc cu noua ora si iar intru in criza de timp! Oricum eu iubesc iarna si implicit ora de iarna!![]()
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei