Copiluti de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
onixone spune:
!!!!ce ma fac fetelor ca fii-miu nu ma mai lasa sa stau cu el in wc..nici sa il dezbrac nici la imbracat la loc.Si nu va spun ...ca l-am urmarit de hol cum face pipi.Isis tzine cucul cu mana si face peste tot...inclusiv pereti, wc, cosul de langa wc.ce sa fac?Am vazut bile din acelea care se pun in wc pt antrenat copii sa tzinteasca dar oare merg?!?!A mai folosit cineva?
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
monu spune:
Oana nu am auzit in viata mea de bilele alea. stiu ca la noi e un pisoar pt copii dar de altceva nu am auzit. Poti incerca cu pisoarul. LITAF - PISOAR HAPPY PEE.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
ioanailincam spune:
Seara buna, fetelor! Multumim mult de complimente, sincer nu ma asteptam sa fie chiar asa de multe
- eu am pus pozele pentru ca mi-am dat seama ca n-am mai facut asta demult, desi in capul meu era ca sunt poze recente pe site
. Cel mai tare m-au amuzat comentariile cu privire la freza Anei, care nu prea mai este de actualitate ca intre timp i-a crescut parul destul de mult
- dar, ma rog, s-a pastrat forma rotunda din fata Cu ajutorul Domnului voi pune si poze mai din zilele noastre Cat despre observatia Corneliei, ce sa mai zic, m-am tampit cu totul (a zis barbatul ca asa am facut folder si in calculator)
. Problema e ca nu stiu sa mai modific numele albumului ca iar au schimbat astia formatul incarcarii, in fine mai bricolez eu, poate-i dau de cap In fine, inca o data multumim de complimente
Elisor - felicitari pentru viitorul nepotel sau nepotica! Sa fie intr-un ceas bun!
Mygirl - multumesc de detalii, am sa citesc tot ca mi se pare strigator la cer (in sensul bun) ce preturi mici siunt
Loreen - chiar ca nu imi dau seama ce copil am. Numai cand e bolnavioara mititica imi dau seama ma intre cum ar fi fara ea si ma ia cu capul
Mai sunt multe de zis, stiu in mod pertinent ca aveam cateva raspunsuri bine tintite, raspunsuri la intrebari tehnice adeca, dar cam sunt la re4gim de calculator ca barbatul e suparat pe mine. Cica nu petrec destul timp cu el si cu Ana
Poate intru mai tarziu si cu mintile adunate ca e randul lui sa o culce pe maimuta. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Onixone - ce idee trasnita, cu bilele pentru pipi
Dar in acelasi timp cred ca e o idee super
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
omustata spune:
onixone-am ras de m-am prapadit cand povesteai cum face Alex pipi. Scuze, caci imi inchipui ce nervi iti face chestia asta. Dar mi s-a parut tare amuzant.
Eli-sa de Dumnezeu sa ai un nepotel/nepotica sanatos si sorei tale o sarcina cat mai usoara. Succes la dr!
Eu m-am dus degeaba azi la dr pentru ca m-au programat aiurea, la un dr internist si mie imi trebuia ginecolog, asa ca m-au reprogramat maine dimineata
. Imi vine sa mor de nervi pentru ca l-am pus si pe Mircea sa vina mai devreme sa o ia pe Maya de la gradinita. Maine trebuie sa-l rog din nou sa plece mai tarziu de dimineata pentru ca Maya maine nu are zi de gradi.
Va pup si o seara frumoasa. La noi este o zi superba, dar parca vad ca Maya vine iar nervoasa de la gradinita si nu vrea sa iasa nicaieri.
Olga si Maya (28.05.2005)
Danelutza spune:
Olga M bafta miine la ginecolog, sper totusi sa-mi iau inima in dinti si sa dau si eu telefon sa ma programez 
Elisor felicitari si sarcina usoara surioarei tale. Nu scrisesem eu la pozele voastre, ca trebuie sa se puna serios pe munca, daca vor o printesa ca Bianca
, le-am dat un impuls, cu gindul
. Bafta miine la doctor.
Oana lu'Alex nici cind e sotul acasa, nu-l lasa cu el in baie ? Ca Isabella nu-l lasa pe tat'su cind o duce in baie, sa o stearga la poponet, ia bucata de hirtie igienica si vine sa o stearga mami
. Dar oricum cind face caca, n-am voie sa ma uit la ea. 
Aaa, ca tot vorbiti de curatenie, m-a apucat si pe mine spalatul parchetului in camera Isabellei si ca sa nu-si bage miinile in galeata, am dus-o in baie si am pus-o in cada. Mi-a aratat cu minuta: mami, acolo pala culutu (adica acolo ii spala mama curutu
si se mai cearta si toata ziua cu tat'su ca patul din camera e al ei, nu are voie sa doarma tati in el. 

ioanailincam spune:
No, acuma care mai aveti rabdare, poze cu adevarat recente aici. Care nu aveti timp acum, le gasiti oricum la semnatura la Ana - dupa 1 an (suna cam vag, nu?).
Cornelia - am rectificat prostia cu varsta
. Sa nu uita: ma omoara Stefan cu perlele! Mi se pare absolut impresionant ce putere de intelegere si sinteza are; Ana cred ca nu o va avea nici la 8 ani
. Dar, sanatoasa sa fie, ca i-o veni si mintea...
Ana - dupa 1 an
loreen spune:
Pleaca omul acasa linistit si cand ma uit sa-mi cada dejtele de pe tastaura...4 pagini mai...
Gusta in sfarsit s-a luat cineva si de mosul ala pervers...daca nici de fii-su nu-l doare imi dau seama ce respect are pentru tine...
oricum niciodata nu-i prea tarziu...
Cuscra adica mi-am lasat comentariile pe la poze pe-acolo...alta expresie mai pompoasa nu mi-a venit in cap...
Elisor ca vorbesti de migrene eu cred ca am descoperit cauza la mine,sau cel putin asa-mi place sa cred daca nu o fi linistea dinaintea furtunii...ochelarii...de cand ma dau inteligenta la lume cu lentile sa stii ca au scazut mult durerile...exceptand ziua de azi...
De ce la doctor impotriva vointei?!Am fost si eu sa vad cat ma costa papanicolau si mi-a cazut vointa in calcaie,era 65 de lei...ei las c amerit si eu atata...cand ma uit la testul HPV am murit definitiv intentia ,era 300 lei...naiba care l-o face...
A...sa fie intr-un ceas bun sarcina... repede s-au miscat...
Onixone uneori cusatura lasa cicatrici mai mari decat ruptura in sine...uite www.dropshots.com/loreen#date/2006-09-10/19:51:48" target="_blank">ochi belitcare daca l-as fi cusut arata acuma ca unul cu copita gastii...
Olguzta din America bafta la doctor... probleme ceva sau control de rutina?!Sau poate ai zis si am retinut eu in dunga...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Olga, elisor, bafta maine la dr.
Elisor, sarcina usoara si bb sanatos.
Loeen, ce e ala HPV?![]()
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Androix spune:
Baiiiiiiii, deci nu numai ca am facut la treaba azi cat pentru o saptamana intreaga, dar acum pe seara m-am si plimbat o juma de ora cu bicicleta prin dormitor!!!
Ca in sufragerie nu mai aveam loc de jucariile lu fi-miu
Asa avant e imposibil sa nu ma paraseasca in maxim 3-4 zile.
Elisor, felicitari pentru sora ta! Stiam eu ca am mai vazut niste poze pe care am uitat sa le comentez. Arati de milioane si m=a dat si pe mine pe spate asemanarea izbitoare dintre tine si sora ta. Iar Bia este o dulce! 
Cornelia, bravo pentru puzzle! Da ce mai conteaza un puzzle pe langa politeturile lui Stefan
aia cu "domnisoara" si "printesa" m-a dat gata!
Oana englezoaica, mi-l imaginez pe piciul tau facand pipi in zig zag. Pe mine ma umfla rasul dar cred ca tie nu-ti prea arde ca in loc sa ai doar un copil de imbracat ai o baie de spalat dupa fiecare pipi. Incearca cu bilele alea. Eu nu m-am incumetat inca sa-l invat sa faca din picioare.
Iar cu buza, sper sa treaca repede si fara semne 
Cuscra,
cu ajutorul tau am vazut si eu comentariile la pozele mele ca mare tuta mai sunt. Iti multumesc si tie si lui Monu si Neliei pentru comentarii si urari. Cat despre capucino, afla ca aparatul ala fandosit e scos din uz cred eu definitiv. Il foloseam numai pentru filtru da curge si nu am depistat nici pe unde si nici de ce. Asa ca cu tehnologia mileniului in bucatarie, nu mai zic ca e si ditamai animalu', eu tot cafea la ibric servesc in fiecare dimineata ![]()
Hai noapte buna si fara treziri prea multe va doresc dar imi doresc si mie, ca Georgia de 3 nopti vrea tzatza de doua ori pe noapte in loc de o singura data si Filip la fel doar ca vrea pipi nu tzatza, si evident just my luck, amandoi vor aceste lucruri fiecare pe rand, asa ca am minim 3, maxim 4 treziri ![]()
Andreea