Copiluti de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
loreen spune:
Hai ca m-a apucat acuma pe mine harnicia...astepts a se termine a doua masina de boarfe ca sa o bag pe a treia...
Monu uite aici...daca nu merge da-i cautare pe google dupa hpv si ai sa gasesti...e chestia aia cu vaccinul la fete
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
Androix-dupa mine cafeaua la ibric este cea mai buna. Noi numai asa ne-o facem. Aia la filtru parca-i apa chioara. I-am facut si eu cadou lui Mircea cu ceva ani in urma tot o imensitate din aia, dar facea espresso. Exact cum zici, curgea, facea mizerie si acum a ajuns la subsol.
Ioana-are niste ochi Ana
!
Laura-nu prea am zis ce-i cu mine. Nu ma duc la un control de rutina. Am avut o sangerare suspecta vreo 2 zile, intre cicluri si cum am tot avut tot felul de ciudatenii in that department de la o vreme incoace mi-a intrat cuiul. Sunt foarte stresata pentru ca mama mea tot sangerari a avut cand a facut cancer uterin. Eu, spre deosebire de voi, ma duc la doctor imediat cum am ceva de cand a murit mama. Nu de alta, dar altfel ma gandesc tot timpul numai la asta, fac tot felul de scenarii, scotocesc internetul si innebunesc de-a binelea. Succes si tie la Papanicolau! Eu mi-l fac in fiecare an si din cate stiu, asta-i foarte bun in depistarea HPV. Nu stiam ca exista si alta analiza.
Va multumesc mult celor care va ganditi la mine si mi-ati urat succes pentru maine. Sper sa nu fie ceva grav.
A, si ce v-a apucat pe toate curatenia generala. Ma complexati de-a binelea. Eu de cand imi caut de lucru, parca numai asta fac. Casa am lasat-o de izbeliste. Si tot degeaba.
Vroiam sa va mai intreb daca exista vreun copil care sa fie atat de dezinteresat de a iesi din casa. Daca ar fi dupa Maya am sta tot timpul in casa. Ori de cate ori vreau sa iesim undeva trag efectiv de ea. Culmea este ca apoi ii place peste tot unde o duc, dar inertia este mare. Aici nu seamana cu mine, ca eu numai acasa nu as sta. Umblu tot timpul, nu suport sa stau si sa vegetez in casa.
Gata, noapte buna tuturor!
Olga si Maya (28.05.2005)
ChrisDun spune:
'Neata!
Olguta M - exact asa trag si eu de capritza mea, cand sa iesim afara
Cred ca e ceva specific varstei... Multa sanatate si bafta la controlul medical. Incearca sa nu iti faci griji suplimentare (eu vorbesc!)
Danelutza, idem "Nu te uitaaaaa" cand sta pe oli sa faca kk.
Oana lu' Alex mistooo faza cu pisu la wc ...
Apropo de pishu: Babygirl, si Carina si-a uitat bunele obiceiuri de asta vara, si acum da drumul pe ea de imi vine sa ma catzar pe pereti de nervi! Nu stiu ce-o fi in capsorul lor, dar eu cred ca ne testeaza... stiu ca baiatul prietenei mele facea la fel asta vara (el e cu trei luni mai mare decat Carina)... sper sa treaca repede bazdacii astia...
Ioana, tare frumoasa-i Ana!
Eli, felicitari sorei tale ! Sarcina usoara si bb sanatos!
Si prietena mea (cea cu baietel de varsta Carinei) este insarcinata din nou... ea a incercat in zadar 6 ani de zile si n-a ramas nici macar o singura data, iar acum e la al doilea
... Ce vroiam sa zic, de fapt, ca are acelasi DPN pe care l-am avut si eu
: 21 mai.
Cornelia
O zi insorita sa aveti ! (la Bucuresti e un soare meserias, si e tare placut afara !)
gabitzam spune:
Ce inseamna un pic de soare, iti ia depresia cu mana!
Elisor, felicitari surorii tale, sa aiba sarcina usoara si bebe sanatos si frumos ca verisorii ![]()
Andrei al meu e greu de urnit afara, ati vazut ce plansete mi-a tras in pozele alea, dar si la fel de greu e de bagat in casa dupa aceea. Dar daca nu iese o zi afara ii lipseste. Ieri daca a plouat si a stat in casa, imi zicea Dora ca se urca pe biroul meu ca sa se uite pe geam afara sa studieze peisajul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Doamnelor, va anunt ca entuziasmul nu m-a parasit!
Am inceput si azi ca si ieri si e tare bine sa bei cafeluta cand stii ca vasele sunt spalate, masina merge in legea ei, rufele sunt calcate si scamele aspirate ![]()
Da, ce inseamna o raza de soare... Tocmai azi cand am program de scoala de la 12 pana la 18 si deci copiii mei vor sta tot in casa
Poate ma incumet s-o instruiesc pe Aurelia sa iasa cu ei putin desi e chinul de pe lume. Suntem de rasu plansu cand mergem afara. Toata lumea zambeste si probabil daca nu ar uita de noi peste 10 metri ar rade in hohote. Imaginati-va o mamica care impinge un carucior. Un bebe mic in carucior nu i se vede decat nasucul. Alt copil mai marisor alearga pe langa ei si din cand in cand se mai agata de o chestie din lateralul carutului si merge asa atarnat. Mamica da din gura cat poate ca sa faca copilul cel mare fie sa stea atarnat de carut, fie sa se miste mai repede cand traverseaza strada, fie sa nu mai linga vitrinele, fie sa nu plece de langa ea
Pai ce bicicleta nene, ca numai iesitul asta o ora pe zi mi-ar topi cateva sute bune de grame pe luna!
Si daca nici azi nu ajung sa-mi iau laptele dat gratis de stat ma scuip singura in oglinda si jur ca nu mai fac coada la medica pentru reteta daca tot nu o folosesc 
OlgaM, bafta la medic! Sa ne povestesti ce ai facut.
Cuscra, fa-ti papanicolau ca HPV il faci doar daca iese asta prost, adik clasa III sau IV.
Ceea ce imi aduce aminte ca tuta de mine nici acum nu s-a prezentat la vizita de 6 saptamani de dupa nastere. Rusine sa-mi fie. Gata, dupa ce-mi vin uratii ma duc la jumulit si apoi imi trantesc si eu o lama si un papanicolau si cu ele in dinti imi fac programare de-ar fi sa cada blocul cu totul si tot ma duc.
V-am povestit ca pana joi trebuie sa fac o tema de care nici nu m-am apucat?
Nelia o iau pe urmele tale. Ce ai facut ieri: tema sau toalele?
Eu stau aici cu voi si in dormitor fi-mea face vocalize iar Filip ii raspunde: "Gata, mami, vine mami, gata Georgia!"
va las ca la asa chemare...
Andreea
babygirl spune:
www.dropshots.com/emadina#date/2007-10-29/17:12:22" target="_blank"> ATENTIE! Se canta "Veronica"
gusta spune:
Neatza.
Elisor felicitari surori si o sarcina cat mai usoara.
Androix felicitari ca esti consecventa.Si cu bicicleta m-ai dat gata.
Omustata bafta la medic.
Loreen eu sper ca te duci si faci analizele alea ca sa nu intru verbal in tine
.
Onixone nasol cu pisu eu zic sa incerci cu bilele si poate asa invata si baiatul.
Danelutza bravo pentru dormitul in pat la noi daca s-ar putea ca papi sa doarma cu ea nu ar fi rau.
Andra si la mine nu se vede ora aia castigata ca sunt mai obosita .
Gabitza greturi ceva?Te-am intrebat ieri de Andrei da nu ai bagat de seama.
Marilena si Mara Augusta
elisor spune:
Buna!
Vorba voastra, e super cu atata soare, plus ca ma bucur de o zi de concediu, ihi, peste o ora imi piere zambetul, dar sa lasam asta...
Ieri s-au apucat constructorii lu' peste sa sape sant prin fata blocului sa lege blocurile nou construite si ne-au taiat din greseala cablul de telefon, net si tv, ca la noi la nimeni, dar cel putin s-a remediat problema promt...
Andra bucura-te mami si de ora si de iarna ce vine curand, pe mine ma amuza ca lipsa unora e castigul altora, eu imi tot plitocesc creierii sa emigrez in tari calde unde sa nu fie iarna niciodata, sa nu am nevoie de cizme si palton, de centrala, de curatat parbrizul de zapada...
Ioana si eu remarcasem acel 3 ani si 4 luni care m-a si dus in eroare in prima secunda, ma gandeam c-o fi vorba de vreo ruda de-a ta, oricum Ana arata foarte bine si nu e departe de 3 ani...si e o frumoasa foc.
Laura "impotriva vointei" pai merg ca nu se mai poate sa tot am indoieli si sa ma vad cu viata incheiata, mi-am luat concediu ca sa ajung la medica de familie sa discutam...eu am ochelari dar tare mi-e ca sunt expirati, trebuie plusate dioptriile cred. Deci, vreau sa ajung la ofta, neuro, gine, eco la san. Sunt niste ganduri mai vechi si poate ma mobilizez de data asta ca asa nu se mai poate, tot ganduri, ganduri, mai ales ca vorba ta, in jurul nostru nu auzi decat de cancere si boli incurabile...
Ochelarii si coloana sunt primele suspectate in cazurile durerilor de cap, sper sa fi scapat de migrene acum de cand esti intelectuala ![]()
Multumesc la fete pentru urarile pentru nepotica sau ce-o fi, desi eu cred ca va fi baiat. Acum nu se va mai plictisi mami asa tare fara zgubiliticii mei
...si multumesc pentru incurajarile pentru dr.
Androix sarumana de complimente, da, semanam desi ne despart 9 ani, uneori si Bianca ne mai confunda in poze, ca la fire suntem exact pe dos una de alta.
Daca ai asa spor la ordine si disciplina in casa atunci baga tare si cu tema, ca n-o fi mai grea decat munca de jos, frecat si alte balarii...de cand ma stiu imi doresc tot invers, cand eram in sesiune ravneam sa fac curatenie genarala nu ma' sa scap si cand eram in lucraturi imi doream examene sa am o scuza 
Oana englezoiaca aud pentru prima oara de bilele alea, dar imbratisez ideea...noi suntem in RK cu baia barbatilor asa ca s-au mutat in a mea si am parte de mazga uleioasa cat cuprinde. Desi lor li se pare jignitor sa se aseze pe colac nu vad de ce ar fi asta o problema, s-ar rezolva atatia nervi si timp irosit. Cum mai este buza?
Laura depinde si de mana chirurgului, Andreas si-a spart barbia la cateva zile dupa ce s-a nascut sora-sa si acum se mai vede doar o linie finuta si dreapta, la cum arata rana sigur ar fi avut model cu franjuri...te astept peste 2 ani sa-mi dai meditatii la radicali si logaritmi ca am inteles ca te-ai pus cu burta pe carte ![]()
Daniela zici ca s-a acomodat Isabella in noul patut, fara vizite nocturne? Ne-ai aratat patutul si eu nu l-am vazut?
OlgutaM bafta azi la dr., sa te linistesti si sa nu fie nici o problema! Sa-mi spui cum a fost ca ma intereseaza si pe mine, te rog! A avut si bianca o perioada din asta nu demult cand ii era lene sa iasa dar greu intra in casa, acum s-a micsorat timpul de stat afara, nu stiu daca asta-i motivul dar cand aude de iesit afara incepe si se imbraca singura.
Anca voi sunteti mai bine, Patrick in special?
Mai am de vazut poze restante...
Gata, plec! Sa va gasesc cuminti ![]()
Fetelor cand e Halloweenul de fapt?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
andutzy spune:
Eli, poate pentru ca sunt nascuta iarna am un bioritm care rezoneaza mai bine cu ziua scurta si frigul de afara. Imi place sa vin in casa, la caldurica, sa ma culcusesc sub plapuma, sa ma plimb prin zapada(de care am parte tot mai rar). Prefer decat transpiratie, fuga de soare, oameni care put in toate partile, nopti nedormite din cauza de caldura, asta sunt eu...
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
gabitzam spune:
Gusta, recunosc ca am fost prinsa in ultimele zile si am citit mai pe diagonala, dar postarea ta de ieri o observasem
Binenteles ca Andrei ar vrea sa o cunoasca pe Mara, daca nu cumva atenteaza la jucariile lui
Aseara m-a facut prastie, cu o mana eram in borcanul de castraveti acrii, cu cealalta ma luptam cu el, m-a spart. N-a iesit afara din cauza de ploaie si era prea energic. Iar taica-su, dupa ce ca a venit tarziu de la servici, cand a venit s-a apucat sa dea gauri in pereti. Asa ca in loc sa mi-l ia de pe cap, mai rau l-a isterizat. Se sperie rau de masina de gaurit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla