Copiluti de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
onixone spune:
...dar e super misto ideea cu bilele mai ales ca dupa 3 saptamani se dezintegreaza.Si pui alta bila.Sincer nu ma deranjeaza ca spal dupa el atata timp cat se duce la wc.O sa invete sa tzinteasca.Azi ma duc sa cumpar bilele.
Am vazut Loreen pozele cu ochiul.Nu m-am uitat decat la una ca mi se rupe inima.
Cu buza...un pic pare galben ca si cum are infectie(el si-a tot pus mana acolo si se tragea de buza.Azi ma duc sa cumpar o alifie de musetel ceva(care de regula e folosite pe sfarcuri de noile mame)si am sa ii dau pe buza cat o sa pot.Elisor multumesc pt intrebare.Sper sa fie ok in cateva zile.
Fug sa ii cumpar bile.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
mygirl spune:
Elior, OlgaM, bafta azi la dr, sa va linistiti si sa aveti cat mai putine probleme. Si eu mi-am propus ca la 30 ani sa-mi fac verificarea tehnica si revizia generala ca referitor la sanatate e ultima de care ma ocup.
Abia astept sa termine de butonat sotzul la calculator (de o sapt se lupta cu instala/dezinstalat vista, programe...
) si sa pot intra linistita seara pe net, sa ne delectam cu pozele pe care le-ati pus in ultima perioada. Obiceiul nostru e ca in timp ce Alex isi bea laptele, sa stam la calculator si ne uitam la poze si filmulete cu copilasi.
Aseara am incercat sa ma tin de cuvant cu stransul jucariilor. O amenintam de mult timp pe Alex ca dc nu-si strange jucariile dp ce le imprastie si se joaca cu ele, o sa i le confisc. Si-a rasturnat didamai ladoiul cu maruntisuri in mijlocul camerei, s-a uitat un pic la ele si a dat sa plece in sufragerie. Cand i-am zis de adunat si pus la locul lor, "Mami strange". Asa ca le-am adunat si i-am explicat ca din momentul asta jucariile sunt ale mele, le duc la mine in camera si ma voi juca numai eu cu ele. Jale maaaare, cu lacrimi de crocodil, "vleau jucaliile meleee, sa ma joc cu eleeee", dar eu m-am tinut pe pozitie
, dar nu mai mult de 10 min ca mi-era sa nu raguseasca dp atata tipat, ca si asa e cu gatul in pionieze. I-am zis ca i le dau inapoi numai cu o singura conditie: sa i le imprastii si sa si le adune sigura imediat. Moment in care m-a luat de gat, m-a pupat si mi-a spus "MAMII, TE UBESC"
. Impresionant moment dar am de gand sa insist cu adunatul jucariilor ca ne impiedicam de cuburi si alte obiecte prin toata casa.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
onixone spune:
danelutza: habar nu am daca il lasa pe taica-su cu el in wc(la noi toaleta e separata de baie, deci e mica...ca mai rad cu matusa ca nu incape sa intre pt ca usa se deschide inautru).Nu ma lasa de 2 zile si taica-su nu a avut inca ocazia sa il duca la wc.
Si rad acum...ca i-am povestit consoartei cum tzine cucul LAex cu mana si el imi spune ca de la el stie...Imi venea sa zic:Fugi de aici! De cate ori ai fost cu fii-tu la wc?
Eu ii tzineam cucul de cand face in picioare...si sunt mandra de asta.Dar nu i-am zis nimic...doar ca am noroc cu el ca L-a invatzat.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Ca de obicei, merg bou si ma-ntorc vaca de la doctor, cand e vorba de mine parca am doar 4 clase, raspund monosilabic 
, zau daca ma-nteleg. Bine macar ca am reusit sa-ngaim o trimitere la ofta, si mereu imi propun ca merg sa discut si de fapt stau si-astept ca prostu cu ochii pe ceasul din cabinet cum se scurg minutele si trebuie sa completeze o multime de hartogaraie, in fine, nu am mai avut chef de nimic dupa ce-am stat 1 h si jumate asteptand, programata fiind. Nu stiu de ce ma plang ca doar exista privati care de abia asteapta sa mai castige ceva de la tonti ca mine.
Gabitza o, si Bianca e terorizata de zgomotele astea, de altfel neplacute pentru nimeni, ea si la uscatorul de par si la mixer se zbarleste, pe de alta parte ea tipa nu vorbeste si eu imi tot promit ca o sa-i vorbesc in soapta ca nu mai ma tin nervii.
Andra sigur ca fiecare isi are bioritmul, ideal ar fi sa ne facem viata tinand cont de el, mie de exemplu mi-ar place sa incep serviciul undeva dupa 10-11 sa dorm suficient dimineata si sa stau cat mai mult inspre miezul noptii. Noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram de viata, si de la mine 
Oana englezoaica daca vrei o trimit pe Bianca sa-l mai instruiasca pe Alex cum sa faca pipi ca e experta in cum face Nande al ei pipi, ma prapadesc cand imi arata si-mi explica ca fetitele fac pipi cu "pica" iar baietii cu cocosu', ieri facea inventarul copiilor de la cresa fiecare ce e si cu ce face pipi, asta apropo ca toata ziua e cu olita dupa ea sa faca un strop de pipi. La noi e teroare cu hainele ca dupa fiecare pipileala pierde timpul cu imbracat/dezbracat ca nu si le-a luat bine, dar ma si bucur recunosc ca e foarte insistenta sa-si aseze bine lucruile pe ea, mai ales la spate. Daca va iese treaba cu bilele poate il inscrii pe Alex la...Paintball ![]()
Oana de la mare sper sa-ti iasa metoda cu stransul jucariilor, mereu am apreciat creativitatea ta...si eu am aplicat cu Andreas metode mai agresive, am mers pana la strangerea jucariilor intr-un sac si pusul la usa, incepuse sa se conformeze baiatul, acuma nu mai am probleme, ar fi si culmea, si mai e si teama ca da buzna sora-sa si i le face praf (asa ca mai e si metoda bb2
). Cu Bianca pot spune ca nu am probleme cu stransul dar la noi functioneaza santajul, "daca tu strangi cuburile iti pregateste si mami paharul cu apa...etc." O fi rau, o fi bine deocamdata ma bucur ca merge si asa. Nu mai amana revizia ca acusica schimbi prefixul! Cum te mai simti?
Edit: Fetelor noi nu facem un slideshow pentru 2 ani?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
Ciao fetele! cred ca v-am trimis ieri tot soarele si aici n-a mai ramas nimic, iar ploua!
ma termina vremea asta, sunt asa de deprimata...macar pitica se bucura, tzipa "apa!", i-am zis ca e ploaie si o tine intruna cu "poaie, poaie" pe la toate geamurile si usile.![]()
OlgaM si Elisor, va tin pumnii pentru azi la doctor si va doresc ce-mi doresc si mie, sa va rezolvati problemele si sa fiti sanatoase tun!
Loreen, scuze dar n-am retinut cand mergi sau daca numai te-ai interesat de analize, iti doresc si tie multa sanatate! Pozele cu okiu vanat le-am vazut mai demult, imi aduc aminte ca avea si bonus un cucui in frunte, testat si re-testat.
Elisor, ma bucur pentru sora ta si le doresc un baietzoi frumos si sanatos... sa fie intr-un ceas bun!
Mygirl, sper ca ti-a mai trecut raceala! Ce scumpa e Alex...auzi la ea "te ubesc"
...suuuper! faza cu 30 de ani m-a facut sa rad, in "tinerete" imi faceam si eu o gramada de planuri pentru varsta respectiva.
Onixone, imi pare rau ca s-a lovit Alex! unde e galben, la taietura? ca atunci ar putea fi infectie...daca e doar pe piele in jurul buzei e ok, se resoarbe hematomul, poti sa-i dai cu lioton gel sa-i treaca mai usor. Sa ne anunti cum sta treaba cu bilele!![]()
Danelutza, vazand experienta voastra pozitiva cu patul imi fac si eu curaj. vad ca mai nou Alyssei nu-i mai prieste patutzul de bebe desi loc are suficient ca-i de ala xxl, noaptea se muta pe locul meu si se intinde cu picioarele in cap la tac.su, cica asa doarme cel mai bine!![]()
Gusta, si pitica mea mai nou ii zice lu' tac-su "papi" ca Mara. Cum mai stati cu sanatatea?
Gabitza, te-ai dat deja la muraturi?!
Androix, ieri m-am inspirat din elanul tau muncitoresc si zau ca-mi vine, cum zici tu, "sa ma scuip singura in oglinda"(
) ca-n afara de spalat vasele si mobila de bucatarie n-am facut nimic!![]()
reviiiiiinnnnnn
elisor spune:
...ca bine zici Gabitza, imi facusei pofta cu niste muraturi si pana am terminat aici am uitat de ele si stiam ca-mi lipseste ceva, asa ca Teddy
ca mi-ai amintit.
Teddy multumesc de urari, eu as vrea totusi o fetita...
Gata, merg sa ma imprietenesc cu rufele, poate ma iarta unele
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
ioanailincam spune:
Fetelor, multumesc mult pentru vizionari, complimente si mai ales comentarii; dat fiind ca am pus atatea poze la date apropiate nu ma asteptam sa se mai uite careva la transa a doua (desi sunt cele mai recente). Intr-adevar ochii Anei fac furori, m-am plictisit de cate ori ma opreste lumea pe strada sa se minuneze
.
A, cred ca am uitat sa va spun ca maine seara vine soacra-mea si sta pana duminica; deja fac planuri pentru iesit in fiecare seara plus sambata, abia astept sa mai rasuflam si noi. A, si vestea cea mai buna: de 2 nopti nu a mai baut lapte, i-am explicat ca nu are voie pentru ca o doare burtica si dupa ce in prima noapte a cam urlat, aseara nici n-a mai cerut. Inca nu s-a restabilit complet cu burtica, dar cand s-o face bine mi-e si frica sa-i dau din nou biberonul de seara ca mi-e ca-si aduce aminte si de cel de noapte. Nici nu stiu cum sa fac, mai bine as trece la canita si gata. Oricum, cu sau fara bibe noaptea, Doamne, foita mai este: m-a capiat cu intorsul avioanelor prin pat, nu se simte bine decat daca sta de-a curmezisul si cu capul pe burta mea sau daca stau pe-o parte cu capul in burta mea literalmente
. Ce sa-i fac, frate, sa doarma lemn de seara pana dimineata unde o pun???
Din pacate trebuie sa fug ca am ontalnire in afara biroului si pe o tema plictisitoare
. Dar macar am terminat o lucrare care ma stresa si am trimis-o la client (acuma sunt stresata - de comentariile pe care o sa le primesc). Va pup!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Buna ziua ...
AM mai vrut sa ma mai bag in seama azi de vreo cateva ori dar naiba de mi-a iesit...
Tdi tii bine minte de vantai si cucuie...sa-i multumeasca fii-mea lui tac-su de cascat ce este ca putea in puii mei sa am un pirat in casa ...
Onixone a avut Delia si buza taiata in tocul usii,am sa caut poza sa o vezi si am vindecat-o cu crema cu propolis ...si era atata de purulenta ca nu am crezut ca va scapa fara semne...
Elisor sa stii ca stau atata de prost cu capul incat prefer sa sponsorizez fundatia la viloacele medicilor de la privat decat sa stau sa astept dupa toate fosilele la medicul de familie si cand imi vine randul sa se termine fondurile...poate de-aia ma si duc asa rar la medic...
Cuscra imi spusese medicul sa fac ambele analize...dar am dat inapoi la hpv ca este foarte scump si cica nu ar fi extrem de concludent...adica poti sa ai virusul si sa nu fie nimic...naiba sa-i ia ...te ajunge la sapa de lemn cu totul...
Oana asa am zis si eu cu revizia de la 30 de ani si uite am facut si 33 si nimic...
Cu jucariile sa-i povesteasca Delia lui Ais cum le strange ea cand o iau la fugarit prin casa...
Si copilul meu este unul care daca nu vrea pielea ei nu iese afara.Nu de multe ori femeia era imbracat la usa,chiar pleca numa sa vada cum face si Delia nu se misca din varii motive,ba ca nu-i plac hainele,ba ca nu vrea pupucii aia,ba ca-i tuna si fulgera.Insa daca apuca sa iasa afara era cumintenia intruchipata...cu mine nu comenteaza,dar cu femeia face ce vrea pielea ei...Si in casa se vede cand sunt eu si cand e taica-su...la mine pana si firimiturile cad aliniate una in spatele celeilalte,cu ei e un haos total...
Facem albumul de 2 ani dar stati sa-mi iau aparat sa-i fac si io poza la copil...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
A mai aterizat un carucior albastru la noi in listutza, Sufletzica o sa aiba baiat ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Laura nu e vorba de fonnduri terminate ci de faptul ca sunt eu toanta, iar daca se poate compensat (ca doar cotizez) s-avem pardon, dar nu ma dau banii afar' din casa si in plus de-asta am timp berechet sa ma caut, numa' eco costa 80 lei.
Vrei sa spui ca acev vaccin de col costa
I-a spuneti-mi si mie (pls) care-i treaba cu Papu asta? Adica nu-i acelasi lucru cu lama, e o investigatie suplimentara? Si inca ceva...doare?
Felicitari Sufletzica pentru baietel! Am remarcat ca nu aveai simbolul de
ca eu asa tineam minte ca ai si tu burtica, dar cum nu mi-a raspuns nimeni am zis ca oi fi eu cu pasarele la mansarda, bine ca nu mi s-a confirmat ![]()
Andreas (17.08.1998)