Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, pina la urma am citit pentru tema vreo ora si mi-am facut un plan de bataie ca sa il pot arata profesoarei seara si apoi m-am culcat, ca studiasem prea mult.
Sufletzica, felicitari pentru baietel. Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebelus sanatos tun!
Gabitzam, cind ai timp, poti sa stergi de la mine link-urile de la poze, ca nu mai sint valabile (cred ca cei de Photosite au migrat dar eu nu am apucat sa mut pozele in alta parte) si pune doar un singur link pe care numeste-l cum vrei tu cu adresa: www.dropshots.com/aurice, ca acolo am pus in ultimul timp. Nu de alta, dar a coborit frumosul carucior albastru jos si ocupa spatiu inutil.

Ieri Agata a avut exact ce a avut Tudora alaltaseara: durere de cap, frisoane si o stare de rau care m-a speriat. Nu tu febra, nu tu alte simptome de raceala sau de altceva. Cind eram cu amindoua in parc, s-a molesit dintr-o data, a zis ca o doare capul si ca vrea acasa. M-am gindit in primul moment ca o imita pe sora-sa, ca sa capete si ea atentia pe care a primit-o Tudora din partea mea si a sotului cu o seara inainte, pentru ca parea neverosimil sa o apuce asa dintr-o data. Dar apoi am vazut ca s-a albit la fata, ca ii era frig, am ajuns acasa, i-am dat paracetamol, am bagat-o in pat cu o compresa uda pe cap si... a adormit!!! Si a dormit de la 5 pina la 8, s-a trezit si a mincat un pic, nu a avut putere sa faca lectiile cu tati pentru ca inca o durea capul si s-a culcat la loc. Am stat si asta-noapte si am pazit-o de teama sa nu faca febra. De dimineata am trezit-o mai devreme, am facut impreuna repede lectiile si parea in regula. Dar ma intreb oare ce mama lui de virus o mai fi si asta cu asemenea manifestari. Nici macar nasul nu le curge... Sau ce-o fi!?! Abia astept sa le iau astazi sa vad cum sint.

Am citit, am vazut poze... acum ma duc la treaba, ca s-au uscat si rufele spalate in weekend si daca le iau de afara si nu le pun la loc, iar creste mormanul... Aseara am avut primele contractii neregulate, usoare, nu tocmai dureroase, cred ca a inceput sa se angajeze, sa coboare piticul... Dar eu mai am treaba, mi-ar placea tare mult sa nasc la termen si sa termin tot ce ar trebui pe toate planurile, desi, sincer, nu mai pot... alerg prea mult si car burtoiul asta peste tot, plus doua maimute cataratoare dupa mine. Promit, promit si iar promit, ca primul lucru pe care il fac in primavara este sa ma apuc de carnet, nu se mai poate asa. Va pup!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

tdi, loreen: da, e galben pe taietura si am fost la farmacie cu el sa ii iau o crema ceva ...si farmacista mi-a zis sa il dau cu bonjela...Am ramas cu cura cascata..dar asa am sa fac!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Oana mama, ce-i ala bonjela? pupam sa-i treaca buba lui Alex!

io la mesajul anterior am zis ca revin dar m-am facut ca ploua (si chiar ploua) si m-am culcat langa pitik, uitasem sa va zic ca-s treaza de la ora 3 cand s-a umplut patul de pishu si a trebuit schimbata printesa si apoi n-am mai dormit ca s-a foit incontinuu pana dimineata.
ah, ghiciti de ce am disparut asa rapid? a venit mandra cu un pampers plin de kk si l-a semanat prin camera de unde si-a dat jos pampersul si pana la computer unde stateam eu.

Loreen, hi hi am vrut sa zic da' nu voiam sa pun paie pe foc, stiu cine e "autorul moral" al cucuielor in casa voastra ca doar m-ai consolat pe mine ca nu-s singura a cui plod isi sparge capul de mana cu tac-su!

Nelia, sanatate fetelor! chiar ca e ciudat virusul asta sau ce-o fi...sper sa fi scapat cu atat!

Felicitari Sufletzica pentru baietel, sa fie intr-un ceas bun! Ce mai face Sara? Nu ne-ai mai scris de multisor...

Elisor, imi pare rau ca n-ai rezolvat la medic...eu aveam la timisoara o doctorita de familie suuuper cumsecade, imi dadea trimiteri si retete gratuite fara sa trebuiasca sa-i cer, mai era si competenta pe deasupra si m-a ajutat foarte mult in problemele mele...de ce n-or fi mai multi ca ea?!

Ioana, sper sa-ti realizezi planurile cu soacra! iti doresc sa n-ajungi ca mine (cu maica-mea), si cu "musafir" si fara ajutor si cam 10% rezolvat din ce-mi propusesem in idei maretze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Felicitari, Sufletica, pt baietel! Sarcina usoara!

nelia, acum vad cat de putin mai ai...

ioanailincam, am vazut pozele. are niste ochi superbi, atat de mari, fiica ta.

gabitzam, mie inca tot nu-mi vine sa cred ca este insarcinata si ca o sa mai aveti un copilas. cat de emotionant! cum te simti...in interior...in suflet?

mygirl, apropo de "mami, te iubesc", ema imi spune destul de des, dar spre tristetea lui mihai, lui nu prea vrea sa-i spuna.a facut-o o singura data, alegandu-si cum nu se poate mai bine momentul, cand eram in vizita cu taota fam. se jucau ei doi si i-a spus brusc "tati, te iubesc". s-a topit soacra-mea.rar are momente in care spune ceva frumos altei persoane. in schimb, doarme cu capul sub barbia lui in timp ce eu primesc piciorusele direct in burta.

Monule, asa se numeste, PISOAR HAPPY PEE??? onixone, n-am baiat, poate de aceea ma amuz ca proasta incercand sa-mi imaginez scenele. Si fii-mea SE INCHIDE in baie cand face la olita, iar daca o pun pe colacel, pe wc imi spune"Du-te mami!" Noi n-avem cuc, asa ca nu-s probleme. Azi insa mi-a stat inima-n loc cand am lasat-o pe wc si m-am trezit cu ea in camera. Nu stiu cum a reusit sa sara de pe colacel in picioare fara sa dea cu capul de gresie..

www.dropshots.com/emadina#date/2007-10-26/17:43:22" target="_blank">In leagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fii-mea este de-adreptul excitata cand imi vede fulgile...le pipaie,le mangaie,deja ma baga la banuieli,mai ales ca nu le-a cunoscut utilitatea prea multa vreme...

Gabitza daca sunt si in saramura muraturile apa-i ma autoinvit la Capitala sa dau si eu ora ecsacta cu castravetele cotiledonat in gura

Elisor da platesc si eu la cass de-mi sar capacele si ce conteaza...vesnic se termina fodurile la farmacie pentru ca fii-mea se inbolnaveste dupa 5 ale lunii,vesnic este cate ceva...si-apoi ce mai conteaza...
Papanicolau este tot un fel de lama dar din col ...de durut doare oricum cand iti baga fierataniile alea reci ...mi se zburleste parul in cap cand ma gandesc ca am mai trecut prin asa ceva odata...si apoi ma duc la echo de tzatze...nu stiu daca dozarile hormonale tre sa le fac...dar aflu...si alea nu-s compensate...

Ioana si eu pateam la fel cu Bianca cu ochii...mai nasol era ca se si deochia foarte repede si o trageam ca iobagul pe plantatie...

Sufletzica sa stapanesti sanatoasa baietelul din burtica si sa fiti amandoi bine...

Stuchi-ma-r matzili daca mai stiu ce vroiam sa zic ca m-a perturbat fii-mea la coerenta...rage ca bestia din dormitor ca u vrea sa-si ia pupucii in picioare si eu nu veau sa o las descultza prin resedintza...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, sunt putin cam speriata, ingrijorata, sa fie totul bine... Si stiu ca o sa fie greu... Sunt obosita gata, sper sa nu aflu ca se poate mai rau

Laura, in otet sunt, te dezamagesc. Drept e ca si mie imi plac mai mult aia in saramura, dar n-am avut parte anul asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza da in piatza nu sunt ?!Eu am o tanti la mine in piata care are niste saramuri de te lingi pe bot...ca doar asa am luat 22 de kile la Delia...
Ce-ti veni acuma...sigur o sa fie bine ca doar ai fost prevazatoare si sarcina te-a prins cu lectiile invatate...cu odihna stii ce spune optimistul...se poate si mai rau...

Clar e ceva rau cu Delia ...la ora asta ea doarme ,care nu se culca mai devreme de 10 seara...adevarul e ca avea si o fatza cam indoielnica...sper sa nu faca ceva peste noapte...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, am revenit si noi dupa o lipsa destul de mare ... nu am mai avut net din august, dar acum am rezolvat problema si sunt super incantata.
Sa incep si eu cu felicitarile :
Gabitzam - felicitari pt. burtica ... sa ai o sarcina usoara si o bb sanatoasa.
Sufletzica - felicitari pt. baietel
Nelia - felicitari pt. baietel si nastere usoara ... mai ai un pic si incepe spectacolul ... eu stiu foarte bine ce urmeaza o sa fie foarte frumos, dar si foarte obositor ... iti doresc multa rabdare - care vad ca o ai. Multa sanatate fetelor.
Am vazut si eu multe poze ... aveti niste copii minunati.
Despre Sara pot sa va spun ca e o adevarata domnisoara ... am scapat si de deget si de pampers ... spune poezii si face f multe nazbatii. Am pus si cateva poze cu domnisoara AICI
sper sa va placa si mai vb.
O seara minunata va urez.

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Saryta e greu,mare adevar ai grait,dar merita si cand te uiti la ele sigur esti multumita pana la Dumnezeu si inapoi...superbe poze ...ori unde nu v-am vazut de mult,insa absolut superbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Saryta, ma bucur ca ai mai trecut pe aici. Ma duc sa ma uit acum la poze. Cea mica a ta e nascuta in aceeasi zi cu mine

Edit: m-am uitat la poze, nu pot sa cred ce fete frumoase ai! Si tu mai frumoasa ca toate

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput