Copiluti de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
Sufletica felicitari pentru "cuculet"^si sarcina usoara in continuare.
Saryta frumoase printesele tale iar tati se vede cit e de mindru si ce tantos sta cu Sara in brate.
Elisor si eu tot asa stau la medic, astept cite o ora si mai bine, iar cind intru acolo uit ce am vrut sa intreb.
Poze cu patut nu am pus, ca abia saptamina viitoare ma duc sa cumpar lenjerie de pat si nu vreau sa fac poza doar cu plapuma fara cearsaf ![]()
Teddy indrazneste cu schimbarea patului, poate acum iti va fi mai usor, ca dupa trei ani, deja sint smecheri copiii si nu cred ca tine figura.
Laura am crezut ca sint eu anormala si ma simt aiurea la testul *lu' papa neculai* cum ii zic eu
, de aia tot amin intilnirea cu domnul doctor.
Am citit tot, dar a disparut tot din capatina mea. Am avut astazi un elan de soim al patriei, am dat telefon la medic sa ma programez, surpriza... e inchis cabinetul pina luni, sint in vacanta
, sper totusi sa nu uit luni sa dau telefon, ca n-am mai facut un control de la nastere
,

saryta spune:
Multumesc fetelor ... sunteti niste dragute ... intradevar sunt super fericita si multumita, dar sunt unele momente cand vreau sa fug in lume, sa fiu singura - simt ca inebunesc, dar ma calmez singura si-mi zic ca nu are rost sa ma enervez si-i multumesc lui Dumnezeu ca am 3 copii sanatosi si frumosi si las c-o sa treaca toate si-or sa creasca ele mari....
Mai am un pic si-am scapat ... asa m-am consolat si asa ma consolez ... tot imi zic: las ca Sara e deja mare ma intelege, Antonia o sa inceapa in curand sa vorbeasaca si ea ... in sept merge Sara la gradi, apoi Tonyta si uite asa trece timpul.
Mai vb.
Mariana - mamicuta de 3
-www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
loreen spune:
Stiu ca nu aici poate ar trebui sa intreb ca inafara de mine nu stiu cine mai are asa probleme apasatoare...
Daca are cineva cunostiinta unde as gasi manuale de matematica,fizica ,chimie,din anii lui nea Nicu le vreau eu...platesc bani grei...
Ma uit ca un bou baltat la copil in caiet si nu stiu de unde naiba sa le iau...cica io-i verific tema...
P.S. sa-mi moara neuronu ...imi zice Bianca ca nici profa de mate nu-i multumita de manual ca nu-i explicit...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Sufletzica felicitari pentru sarcina... Ce fain ca o sa fie baietel..
Azi am avut treaba la bucatarie, am facut chiftelute de pui, snitele de pui, conopida cu branza si smanata si conopida supa crema... Apoi m-am dus la sala timp in care Pifosul a dormit... Tocmai venise si tati asa ca am putit fugi repede. Maine il iau cu mine iarasi ca data trecuta cand l-am lasat la gradinita de la sala nu mai vroia sa plece, s-a jucat tareee frumos... Si vom merge in familie mare ca vine si Seb cu noi.. hihi...
pupam la fete, eu sunt rupta de oboseala...
Beatrice, mami de
Alex pifos
omustata spune:
saryta-ai niste copii superbi, iar Sara este frumoasa de-a dreptul. Seamana foarte bine cu tine. Sa-ti traiasca!
babygirl-Ema este vedeta, ca de obicei. Copilul meu mai are foarte mult pana va deveni asa articulat. Si mi s-a facut un dor de "Veronica" ascultand cantecul! Cand eram copil toata lumea imi spunea ca seman cu ea si-mi placea la nebunie filmul. Stateam lipita de TV. Din pacate DVD-ul si calculatorul meu nu citesc DVD-urile din Romania, ca mi l-as fi luat si eu pentru Maya.
Laura-nici eu nu pot spune ca Papanicolau este prea placut, dar eu nu simt decat o foarte usoara jena. Probabil ca depinde si de mana dr.
Andutzy-eu sunt nascuta toamna tarziu si adoram iarna, exact cum spui tu, pana sa ma mut in statul asta unde iarna este nesfarsita. Acum urasc acest anotimp.
Gabitza-bine macar ca al tau barbat foloseste masina de gaurit. Noi ne-am cumparat una acum vreo 3 ani de pe care doar sterg praful. Nu a fost folosita niciodata, desi am avut nevoie. Dar noi suntem boieri, chemam handyman cand avem nevoie (adica unul bun la toate) care ne ia si o gramada de bani pe deasupra. Dar ce sa fac daca am sot care se respecta
.
Eu am fost azi la dr. Am fost si nu mi-a facut nimic, nici un control pentru ca a vazut pe fisa mea ca Papanicolau imi iesise bine in aprilie si ca la control atunci totul fusese bine si zicea ca intr-o perioada de 6 luni nu avea cum sa apara ceva care sa
fie palpabil la un control obisnuit, asa ca nu are rost sa ma controleze. Mi-a dat trimitere la ecografie, dar eu mi-am facut una in Romania. Nu am vrut sa-i zic pentru ca vreau sa vad ce zic si astia de aici. Ma duc vineri. Zicea ca la ecografie se vede oricum mult mai bine decat ar vedea ea la un simplu control. Zicea ca nu are rost sa ma chinuie cu biopsie, cand la ecografie s-ar vedea foarte bine daca este ceva. Daca iese ceva ciudat la ecografie, etunci imi face biospie. Insa ea crede ca nu este nimic, decat ceva hormonal. Cica ingrijoratoare sunt sangerarile care nu se opresc, iar pe mine m-a tinut doar 2 zile si nici atunci nu a fost tot timpul, numai uneori si foarte putin.
Noapte buna tuturor!
Olga si Maya (28.05.2005)
gabitzam spune:
OlgaM, barbatul asta al meu de-abia asteapta un prilej sa mai dea o gaura, sa mai ciocaneasca ceva, sa mai mestereasca, e cel mai fericit cand are ceva de facut. Si sa-l vezi pe Andrei cum se tine de fundul lui si ii incearca toate sculele
Iar daca se apleaca sa faca ceva pe jos, asta mic tzusti in spinarea lui si da-i veselie
O sa-i filmez odata ca sunt tare nostimi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gusta spune:
Neatza.
Vazut pozele lui Saryta.Frumoase foc si sa iti creasca pui mari.
Sufletica felicitari de baietel.
Gabitza hai ma ca o sa fie bine ai sa vezi .Iar cu oboseala cum zicea Loreen se poate si mai rau.
Danelutza astept pozele la patut.
Omustata trebuie sa fie asteapta echo si dupa ai sa vezi ce e de facut.
Loreen ce am sa scriu cu litere mici sa nu citesti ca nu vreau sa mai primesc certuri
.
Ieri omu care nu are ce face adica eu m-a luat elanul de munca si m-a busit sangele pe nas a 2 oara in viata mea si am speriat pe olandez care a venit de la serviciu si eu aratam ca un adevart cadavru la fata asa compliment am primit.A chemat medicu si glicemie imi e tare scazuta si am si o lipsa destul de mare de calciu ca ramasesem cu mana inclestata.Nu va zic ca toate astea mi s-au intamplat cand datea cu var in baie.mai nasol e ca am speriat copilul si statea saraca langa mine aseara si ma mangaia iar eu plangea.Nu va zic ca toate astea se pare ca le am de la oboseala acumulata in ultimul timp,nervi si incercarea mea de a mai dat si ultimele kg jos.
Gata ma duc dupa a 2 cafea si sper sa numai fac tampenii .
Marilena si Mara Augusta
fran spune:
Buna!
Sper ca sunteti bine si nu sunt nici puiutzi bolnaviori. Nu am citit nimic din urma pentru ca nu am timp de nimic in fara de serviciu si Iepu', care sta efectiv agatata de mine din momentul in care intru in casa pe la 7,30-8 seara. La serviciu treaba devine din ce in ce mai naspa, ne-au reorganizat si am de lucru ca la balamuc dar de marit salariu nici vorba, desi expatii din firma care nu fac treaba nici pe jumate au salarii enorme. Cireasa pe tort e ca FOSTA sefa m-a chemat intr-un we la serviciu pentru niste balarii care erau de fapt treaba ei si pentru ca am refuzat-o (Paul era in delegatie) a inceput sa urle ca daca am copil de ce m-am mai intors la serviciu, sa stau acasa sa-l cresc nu sa-i incurc pe ei...un fel de "huo, la cratita", asta in conditiile in care contractul nostru colectiv zice ca pentru timpul de lucru suplimentar trebuie sa ti se ceara acordul si ai tot dreptul sa refuzi...in fine, conflictul e mai adanc, la mutarea noastra din Bucuresti la Ploiesti(la fosta reorganizare adica) noi doua am fost luate in calcul pentru postul de sef de oficiu la interpretare( eu eram gravi in 7 luni atunci), i s-a propus ei, a refuzat, ca totusi eu as fi mai potrivita, in fine un circ intreg pana a acceptat, dar acum se pare ca sufera ca nu mai e sefa(oficiul s-a desfiintat, de bine ce a mers sub conducerea ei)si i se pare ca are pozitia amenintata de mine. Ca are 43 de ani, e nemaritata, fara copii si cu probleme reale de comunicare cu cei din jur nu are rost sa mai zic.
Circul cu "statul acasa ca am copil" a ajuns pana la director-tot ea s-a plans ca nu vreau sa vin in we-asa ca am spus si eu tot ce a debitat ea, am primit scuze de la director in numele ei
, dar m-am si scarbit de nu se poate de serviciu. Plus ca zilnic se aud alte zvonuri, ieri la pranz stiam ca ne muta la Campina, iar la plecare era sigur ca in Baneasa vis-a-vis de Ikea, asta pana se construieste sediul nostru din Baneasa, daca l-or mai construi si pe ala pana la urma...
Vineri ma duc la un interviu, nici nu stiu daca vreau sa-l iau sau nu, ca inseamna si mai putin timp de stat acasa, lucru-probabil- tot in Ploiesti dar pe mai multi bani. Am zis ca macar sa vad ce-mi ofera si ma hotarasc pe urma. Asa ca va rog-iar- sa-mi tineti pumnii stransi...
Va pup pe toate si va rog mult daca puneti de o intalnire ceva sa-mi dati si mie un mesaj pe PM sau un tel ca v-am zis ca nu mai apuc sa citesc nimic.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Danelutza spune:
Olga M sanatate multa si sa dea DD sa fie bine, adica nu fie nevoie de biopsie.
Gusta ai grija de tine, cu sanatatea nu-i de joaca, iar tu arati destul de bine, mai lasa sa treaca o perioada pina vei da jos alte kg. Lasa-l pe socru, lasa varuiala, odihneste-te cit poti, iesi la aer liber cu Mara, ai grija de tine. Cred ca-ti ajunge sotul care trebuie operat, nu-ti trebuie acum sa ai si tu probleme cu sanatatea. 
Si cu cafeaua a doua las-o mai moale, ca si aia papa mult calciu.
Gabitza si Isabella se sperie de masina de gaurit, de tot ce face zgomot puternic. Sa vezi cu ce viteza se duce in gradina cind tunde tat'su iarba, iar dupa aia vine urlind, ca se teme.
Fran bafta miine la interviu.
Mai fetelor cum s-au obisnuit copilasii vostri cu noua ora, ca Isabella ma trezeste la ora 6
ora 7 dupa cea veche, iar asta noapte cred ca a cazut jos din pat, ca pe la unu jumate ma striga si am gasit-o in picioare linga pat, spunea "mina, mina", sa-i aprind lumina ![]()

loreen spune:
Buna ziua de-acuma...
Ca vorba aia dimineatza a fost cand m-am trezit eu...
In primul rand vreau sa ma iau de Gusta...
Mai fata draga nu-i de-ajuns prin cate treci acuma...statei in loc de bidineaua aia...eu ti-am mai spus si chiar ti-as da niste bataie ca vorba aia sa-mi spui tanti ca-s nascuta mai devreme...ai cu totul alte si alte prioritati in viata decat compozitia chimica a varului pe pereti...as fi si mai sloboda la limbaj da ma coloreaza astia...
Lasa si curele masii de slabire...und evrei sa ajungi?!La morga si la stirile de la ora 5?!Eventual ia si tu un supliment de saruri si vitamine daca te apuci de cure...
Si ai grija iubita de tine ca altcineva nu o va face
Puteai sa scrii si cu cerneala simpatica ca tot vedeam...
Fran cunosc atmosfera pe care o descri...este penibil ca traim vremuri in care din cauza frustratelor batrane nu avem dreptul sa ne bucuram de sentimentele umane ...alege ceea ce te avantajeaza pe tine si familia ta ca doar ei au nevoie de tine si tu de ei ca sa traiesti...restul nu exista...
Tatal tau cum se mai simte?!
Daniela si a Delia ...cred ca "si Delia" ... se inscrie in toate canoanele negative...singura chestie pozitiva este ca a renuntat la pampersi...in rest e catastrofala ...
Olgutza din America tu faci cu asta cum fac eu cu AVC-ul...sunt ocnvinsa ca mai devreme sau mai tarziu voiface si eu,mostenind linia materna...mi-am facut si analizele in sensul asta si desi sunt destul de bune tot cred ca voi face ceva...ar trebui sa nu uitam ca traim propria noastra viata si ca desi suntem predispusi asta nu inseamna ca si avem ...adica asta vreau sa incep sa cred
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"