Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia chiar nu-mi imaginez gospodaria nimanui mai ales ca nu voi fi niciodata soacra cu nora...incercam sa-ti zic ca daca n-ai microbul obsesiv al disciplinei in sange nu te vei apuca acuma de marea revolutie interioara...voi sa va simtiti bine restul tot tu le faci...

Tdi cam lunga pauza la tine...sa nu-mi zici ca iar aveti vreo bolesnitza...

Ioana imi spuneau mereu cand era Bianca mica, chiar si acuma mai aud ,ca nu-mi dau seama ce copil am...asa vin si eu acuma si-ti zic eu tie...habar nu ai ce copil reusit aveti...chiar mi-a fost dor de ea...si o prinde tunsoarea de minune,o contureaza...

Gabitza cum iti spuneam...cat de curand mai luati o masina daca s-a apucat si junioruld e sofat...ce-i mai place...

Cuscra nici pe voi nu v-am iertat...chiar mi-am lasat niste specimene neuronale in guestbook...

Olgutza din America ar fi putea fi oboseala cauzata de lipsa somnului o cauza a nervozitatii...Delia daca nu doarme la pranz cat trebuie,sau deloc este cel mai nesuferit copil...

Daniela nu cred ca scoala la voi va fi ca aici...sa mor de intelg la ce le trebuie logaritimi si radicali,dar m achinui si-mi bat capul cu toate balariile astea.Azi cel putin mi-am pus ambitia si i-am verificat cele 50 d eexercitii...mi-a facut-o cu mana mea ca m-am enervat la culme...

Gusta ce sa-i raspund daca nici eu nu stiu...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

OlgaM- nu se vad pozele cand dai pe "delectati-va" sau pe "aici"? De la mine se vad.

I-am dat Anei Debridat si vad ca e mai bina, nu mai are crampe, a dat niste parturi de ziceai ca mitraliaza si a facut si niste kk, din pacate in pantaloni ca nu s-a mai putut tine. Sper sa ii fie mai bine ca nu am putere pentru o noapte alba. Sa aveti o saptamana buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Ioana sa dea Domnu sa -i fie mai bine Anei acuma...o fi fost balonata saracutza si cu ceva deranj stomacal...

Eu am o mare dilema pe seara asta...nu stiu catre ce sa-mi indrept cautarile pentru Craciunul de anul asta,in ceea ce priveste cadourile la copii...am studiat siteul de la vtech de jdemii de ori si tot nu ma pot hotara la nimic...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

)
aici sunt...citesc tot!
Loreen, Doamne fereste de alte bolesnite ca-s la capatul capatului tramvailului 4!
Pitika e bine, sper s-o tzina tot asa, mananca de rupe si am introdus in "vastul" nostru meniu de 4 chestii o a 5-a chestie...omleta! s-a reglat si cu burtica deci de maine ii fac sucuri naturale si tai de pe lista santalul ca mi s-au lungit mie urechile de la el cat cere! Sotzer se crede meduza ca numai intins prin casa l-am vazut azi... cred ca-i fac un abonament la sala, piscina, ceva ca m-am saturat de el asa fleoscait.
Ieri am dat un tur la shopping fara bani (pupa-m-as io de masochista ce sunt!), m-am dus la clatit retina ca se lichideaza un magazin mare aici in zona si fac reduceri pana la 80%...n-am luat nimic ca suntem la sfarsit de luna si contul e blegit rau la ora asta dar jur ca n-as fi priceput nimic din 1000 de euroi asa multe chestii faine am vazut! Aseara am avut prieteni la cina, Aly a fost tare bucuroasa sa se joace cu o fetita de varsta ei, trebuia sa ne vedem si azi cu ei dar timpul naspa ne-a stricat planurile.
revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Tot discutind cu sotul despre cum facem ca sa le facem pe toate si ca sa le desfacem... astazi m-am trezit cu un cadou: mijoteuse sau slow cooker - in romaneste ar fi un fel de oala care gateste fff incet. Am desfacut-o si acum studiez carticica tehnica, cica pui ce vrei in ea, ii pui capac si o lasi in priza vreo citeva ore si iese mincarea yamiam, iar tu nu faci nimic.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Tdi parca-i fi sora mea ...ca si io lua-m-ar naiba de fraiera ce sunt belesc retina prin toate magazinele,visez ca o sa ma marit cu frac-su lu Columbeanu si voi trai pana la adanci batraneti numarand magazinele care mi-au ramas nedevorate
Dar sa privim partea buna a lucrurilor ca sunt copii sanatosi altfel devalizam pe datorie farmaciile...
Italiano vero e bolnav de zici ca-i floscait?!

Cornelia citesc de balai si-mi imaginez ce pereche frumoasa ar face cu Delia...nici la palazu pe stanga nu ne-ar mai primi...oare cu ce-am gresit de avem parte de zvapaiatii astia mici,mai ales la anii nostrii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

revenit!
Ioana, multa sanatate Anei, sper sa treaca repede!
Am vazut o gramada de poze, sper sa nu uit pe cineva!
Georgia e o minune de fetitza, mi s-a facut dor de un bebe cand am vazut-o! Filip e un strengar tare mandru de surioara lui! Androix, mi se pare mie sau ai slabit? arati bine, mai ales cu asa puiuti dragalasi in brate!
Antonia e frumoasa si delicata, ii sta tare bine cu coroana de printesa iar Alexia arata super in rochitza si conduri!
Horia e tare dolofan, imi vine sa-l pap, Dragos a crescut mult...ai niste baieti pe cinste, Andutzy!
Ana arata foarte bine cu noua freza si se vede ca i-a priit excursia!
Pe Andrei l-as lua rapid de ginere dar ne-am incuscrit deja cu Olga si Aly e a lui Tony! ce zici Gabi, daca mai fac o fetita ne incuscrim?
Oana, iti sta super frizura! imi place si poza cu creasta!
Cam atat imi amintesc...scuze daca am uitat pe cineva!

Cornelia, am ras cu lacrimi de Stefan! cat de simpatic poate sa fie!!!
OlgaM, sper sa scapati de istericale, cred ca e doar o chestie temporara pana se acomodeaza complet la gradi.
Nelia, si pe mine ma rod ganduri revolutionare gen "arunc tot si fac ordine"! poate de maine...
Trebuie sa inchid ca mi-a taiat pitik pauza de computer...pupam pe toata lumea, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, ai un sofer pe cinste. Daca il apuca pe Costi emotiile, Andrei va conduce sigur masina la nasterea lui bb2.

Ioana ai o fetita superba iar ochii sunt magnifici.

Loreen, rasu plansu. Ai un umor negreu incredibil.

Azi Alexia mi-a devorat rabdarea si s-a hotarat sa fie rea. A tipat cat o tinea gura la Real, tipa langa Antonia de sperie bb-ul si se pune si aia pe urlat, daca ii zici sa taca si ea 2 secunde turuie de imi vine sa o las in ploaie, tipa, tranteste si se foieste cate 30-40 de minute pana adoarme. Dar oricum e adorabila!

Loreen, eu am facut in mare cumparaturile de Craciun. 2 papusi barbie (tematice). Si poate inca o carte ceva. Ca la alte jucarii am epuizat posibilitatile. Pot sa imi deschid magazin propriu. :))))

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Ioana-foarte ciudat. Cand am vazut eu mesajul tau cuvintele "delectati-va aici" si "aici" nu erau subliniate si m-am dus oricum pe ele si nimic. In orice caz am vazut pozele voastre si este incredibil ce seamana Ana cu fetita prietenei mele. Mi-e tare draga. Pare asa ghidusa! Iar tu semeni teribil cu mama ta si esti slaba rau, nu stiu ce ziceai ca te-ai ingrasat.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ioana, am vazut pozele cu Ana, doamne cit a crescut!!! Pare o fetita de 4 ani, in nici un caz de 2 si ceva. Si ii sta tare bine cu tunsoarea, iar ochisorii sint frumosi asa cum mi-i aminteam. E o dulceata de fetita! Multa sanatate!
OlgaM, sa stii ca si Tudora face la fel. Cum ajung la gradinita se pune pe miorlait si chiar plins, desi pina ajung eu e vesela nevoie mare (citeodata mai stau si ma uit la ea de pe geam, fara sa ma vada si imi dau seama de schimbare). Si ma tine asa vreo ora, abia ii intru in voie... eu cred ca e un fel de refulare, ca a venit mami sau chiar razbunare ca am lasat-o acolo... nu stiu!

Ia uitati-va www.youtube.com/watch?v=faxW0GcyyDo" target="_blank">aici, www.youtube.com/watch?v=D6MZr31oFgo" target="_blank">aici si www.youtube.com/watch?v=ItLCd5p-7pc" target="_blank">aici ce am gasit. Asta e sportul pe care l-a inceput Agata, dar pustoaica din videoclip e super!!! Nu cred ca are mai mult de patru ani in primele doua si pare tot ea in al treilea, dar un pic mai mare. Oricum, ne-a lasat pe amindoi cu gurile cascate, abia astept sa i-o arat si Agatei miine.

Eu am gatit la oala minune, nu sint chiar superincintata, dar macar nu am facut decit sa pregatesc vreun sfert de ora totul, le-am aruncat in ea si am scos ceva supergustos, desi nu asa cum ma asteptam. Am facut orez cu legume si cu carne de vita... a iesit ca o tocana cu orez si carne, bun, dar cred ca totusi legumele sint prea mult gatite, probabil ca ar fi trebuit sa pun intii carnea, apoi orezul si la sfirsit legumele. Intru acum pe Sezatoare sa intreb ce retete se pot face la ea, ca nu cred ca se poate face chiar orice. Oricum, zic eu ca m-am scos de doua feluri doi pe saptamina, plus ciorba pe care o fac duminica, ce-mi ramine e sa incropesc cite ceva ca felul doi pentru fete seara. Ma duc si eu la nani, ca am muncit astazi o gramada si tot parca nu se vede nica... Off!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput