Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Cu intarziere
Casa de piatra TDI, Bea si parintii Gabitzei, viata lunga si fericita impreuna.
La multi ani Anca, sa fii sanatoasa si fericita, implinita, sa ai tot ce iti doresti in viata!

Am vazut si eu poze cu Horia si Dragos, m-am si intalnit cu Andutzy care arata foarte bine degeaba comenteaza ea:)Am vazut poze cu Andrei al Gabitzei, cu geaca lui smechera, cu Ema delicata si cocheta, cu Danelutza mireasa plus un pui de om pe sub fuste, printesele Alexia si Antonia, Filips si Georgia care m-au lesinat.
Am vazut-o pe Oana, esti cea mai tare cu tunsoarea, parol! Adevarul e ca trebuie sa ai si o fata faina sa iti vina bine asa ceva, am vazut putine persoane carora le vine bine intradevar. Cavalerul tau seamana f bine cu un baiatel de la noi din bloc, e mai mare cu vreun an, mor cand il vad asa bucalat si cu carliontii aia, imi vine sa il pupacesc de cate ori il vad.
Cornelia, Stefan e de poveste la mine in casa deja, ma stramb de ras la ce scoate din el, ai un pusti pe cinste, sa notezi tot ce spune, e pacat sa pierzi toate astea.
Gabitza bravo pentru prima vizita la dr, sa dea D-zeu sa fie o fetita sanatoasa acolo in burtica
Gata, fug, are tati treaba pe aici, va pup pe toate!

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si de la mine, asa mai pe seara

Andreea ti-am vazut copilasii, scumpi foc, iar printesa are niste gene, de nu ma mai saturam sa i le admir.

Gabitza chiar daca ar avea ziua 25 de ore, pentru mine tot n-ar fi suficient , iar mai nou dimineata s-a trezit la ora 7, adica 6 dupa ora veche
Sanatate lui Andrei, daca spui ca are probleme cu burtica.

Laura pe mine ma ia groaza cind o sa trebuiasca sa mearga Isabella la scoala, iti dai seama ca abia atunci o sa studiez si eu italiana cum trebuie, probabil si celelalte limbi care le-o invata la scoala, plus matemateca si celelalte

Cornelia felicitari pentru tinarul ordonat, si asa zici ca scutura presurile de prin casele unde merge in vizita ?

Nelia eu am inceput de pe acum sa o invat cit de cit pe Isabella sa fie ordonata, vad ca incepe sa dea roade, noroc ca seamana si cu mamasa, ca daca era ca tat'su, sigur plecam in lac sau ma impuscam, la cit e dezordonat.

Si acum sa ma laud... am montat astazi patul Isabellei. Bineinteles ca ieri am avut zi de lucru manual, am dat patul cu vopsea ca rama era din fier negru si nu ne placea culoarea. Mai bine il montam si dupa aia il vopseam , ca tot l-am mai belit pe ici pe colo. Cum a vazut Isabella patul, foarte bucuroasa, a comunicat ca e al ei si ca acolo face nanna, drept pentru care la prinz, adica si la aceasta ora, inca doarme singurica in patutul ei, n-a mai vrut sa doarma cu mine. Sper s-o tina si la noapte si sa doarma bine dimineata, sa nu se mai trezeasca cu noaptea-n cap.

Cloreta dar de voi nu mai spui nimic ? Doar citesti si raspunzi la fiecare, ceva noutati, poze sa vedem si noi

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, am vazut pozele si m-am minunat de cit de frumosi sinteti. Cind iti este mai greu, deschide una dintre pozele cu ei in brate si vei uita de toate, sint sigura!
Monu, ieri am vazut si printesele tale, dar nu am apucat sa le mai comentez. Frumoase fetele tale si mi se pare ca seamana foarte bine una cu alta.
Andutzy, si la pozele voastre m-am uitat, sint atit de atragatori feciorii tai! Iar tu arati de milioane.
Onixone, cirliontatul tau e dulce foc si sa vezi ce calculatorist faci din el, se vede din poze cit e de pasionat. Iti sta bine tunsa scurta, dar mie imi placea mai mult cu parul lung si mai inchis la culoare.
Gabitzam, l-am vazut pe Andrei! Imi place cum il imbraci, are niste culori pe el si arata atit de barbatel, nu mai are nimic din bebelusul de odinioara.
Loreen, acum sa nu intelegi ca la mine e chiar dezastru, dar ma enerveaza ca muncesc mult si nu se vede nimic. Si asta pentru ca o zi dupa ce am facut curatenie si am pus totul la loc, am grija sa ramina asa si dupa aceea ma relaxez total... si vorba aia, noi sa fim sanatosi si fericiti! Si peste alte doua zile ma iau cu miinile de cap cind vad cum arata casa si o iau de la capat, si iar, si iar... Adevarul este ca dedic curateniei si casei foarte putin timp, restul e ocupat cu multe altele, probabil ca ar trebui in fiecare zi sa fac cite o ora macar si s-ar schimba situatia, dar de unde atitea ore... Cu Agata ma tin de cuvint, la ea in camera e ordine, tot timpul! Caietele si cartile de scoala, jucariile, hainele, patul aranjat, totul este pus la punct. De aceea i-am si facut ei prima oara camera, ca sa nu inceapa scoala si sa fie totul in dezordine. La Tudora e inca depozit, ea doarme cu noi deocamdata, dar vom rezolva asta saptamina asta, dar de obicei si la Tudora era cit de cit ordine, bucataria si baia sint sfinte, acolo fac in fiecare zi... in rest, Dumnezeu cu mila, e ca la nebuni, incepind cu holul de la intrare unde toata lumea trinteste ceva, salonul, unde stam toti si fiecare are ceva lasat la intimplare, debaraua unde tot arunc ceva care ma enerveaza sa stea prin casa...

Noi am scapat de pampersul de zi!!! Il mai folosea la nani si asa cind ieseam, dar de ieri l-a refuzat pur si simplu, a cerut chilotei de dimineata si a spus de fiecare data cind vrea sa faca. Si astazi dimineata la fel, cind am dezbracat-o de pijamale si i-am pus hainele de zi, a cerut chitzei, nu pepers si pina acum a cerut de doua ori la olita pentru pipi si o data pentru kk. Nu vrea pe wc, ca ii e frica sa stea singura si fetita vrea intimitate, ca imi spune sa ies si sa inchid usa. Ma uit la ea si parca face de cind lumea asta, e atit de fireasca!!! De luni vreau sa le rog pe educatoare sa-i scoata si acel singur pampers pe care i-l puneau la culcare, ii duc schimburi pentru eventualele accidente si gata. Si cred incercam sa-l scoatem si pe cel de noapte, dar imi trebuie ceva impermeabil pentru saltea, ca e noua si e pacat sa o ude. Oricum, mai am o luna pina vine celalalt pamperist, asa ca sper ca ne incadram in timpul dat pentru a scapa de pampersii mari.
Astazi sper sa termin si cu rufele, daca nu ma intrerupe ceva mai interesant si imi sterge elanul. Si de miine ma apuc de restul, ca pe 1 imi intra bursa, asa ca duminica am zi de Ikea pentru a cumpara accesoriile (perdele, lenjerii, veioze, covoare, tablouri si alte decoratiuni... abia astept! Poate ca totusi terminam totul pina nasc, am prins curaj si speranta! Singurul lucru care ma tufleste este faptul ca trebuie sa ma apuc de al doilea rind de teme, am citit textele si sint... varza! Ca si la primele... Offf!
Va pup si va urez o duminica placuta in continuare!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, portocaliul a fost culoarea lui Andrei dintotdeauna. Nu stiu cum s-a nimerit, dar macar o dunga de portocaliu tot se gaseste

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Ana e bolnavioara, o doare burtica de aseara si are si febra. Banuiesc o enterocolita, desi pana acum nici nu a vomitat, nici diaree a facut. Cert e ca acum, pe seara, s-a agravat si a pland minute in sir la noi in brate, mai ceva ca un bb cu colici. Acum a adormit mititica ca era epuizata.

Intre timp, am apucat sa pun si eu niscai poze mai recente ca nu am mai aratat fata demult. Am vazut si eu printesele lui Monu si puii lui ANdutzi, mai vreau sa vad si copilasiii lui Androix si ce poze au mai aparut, dar asta depinde de cum evolueaza Ana.

Pana una-n alta delectati-va aici si aici
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

www.dropshots.com/gabitzam2#date/2007-10-28" target="_blank">Lectii de soferie

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Ioana-sa ne delectam unde? Sanatate multa Anei! Poate este doar o indigestie, ca daca era virus cred ca vomna sau avea diaree.

Androix-tare dragute pozele si-ti seamana tare bine Georgia.

onixone-sunteti sexi rau de tot si tu si Alex .

babygirl-si Maya se mai scapa pe ea cam 1-2 ori pe luna, dar am citit ca este normal.

Gabitza-ce daca a facut in pampers kk? Se mai intampla. Si Maya face cam o data pe luna kk in pampers dimineata. Dar nu cred ca are rost sa-l treci pe regim. Este sanatos baiatul, doar ca i-a venit si lui sa faca atunci si cum era cu pampers o fi zis :"de ce nu?"

Andra-am vazut si pozele voastre si Horia intr-adevar, seamana foarte bine cu taticul lui.

Cornelia-nu mai pot de ras cand citesc mesajele tale. Noi am desfintat de mult portita de la scari pentru ca Maya a cazut cu tot cu poarta odata cand se apleca cum spui tu ca face Stefan. Noroc ca am mocheta groasa pe scari si a cazut intre etaje, unde iar am mocheta, dar si asa, putea sa-si rupa gatul. Cred ca sunt destul de mari acum si nu mai exiosta pericolul sa cada pe scari. Nu poti pune o lampa de veghe, ceva pe hol sa vada cat de cat noaptea si sa nu nimereasca, Doamne fereste, scarile?

Anca-ce-i cu tine? Esti ok?

Noi ne confruntam cu istericale mari de tot de fiecare data dupa ce vine de la cresa. Este si moarta de oboseala cand vine de acolo, dar nu prea inteleg ce o oboseste atat de tare. Ce-i drept, acolo doarme foarte putin.

Gata, va las cu bine. Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-ce tare este Andrei cand tine mana pe schimbator! Sofer, nu gluma!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ioana, sanatate multa. Ai ce sa-i dai, nu? o fi mancat ceva ce nu i-a priit sau de la ce? sa va faceti bine!

Gabitza, chiar asa, ce atent este la condus. Barbat in toata regula.

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andreea, vazut poze. Ce frumosi sunteti.. Pupam la voi. Imi sunteti tare dragi. Ce pregateai tu bun, acolo?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput