Copiluti de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
Lorenn, a venit tati acasa si le-a adus coronite de printese si alexiei papuceii de balerina. taoata ziua sta cu ei in picioare. bine ca nu cere sa doarma cu ei.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
De ce nu au frate toate zilele 25 de ore??
Azi ne-am trezit cu o "surpriza" de la Andrei, l-am gasit cu kk in pampersi cand s-a sculat. N-a mai facut asta de mai mult de jumatate de an. Tre' sa-l urmaresc sa vad daca nu mai face. I-am facut pentru la prinz pilaf de orez cu morcovi, poate il mai stringe.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Cuscraaaaaaaa,
Pai ce crezi ca al meu s-a hotarat sa ma ia??? Neaaaaaaa! EU l-am luat pe el! Cu forta! Eu m-am insurat si el s-a maritat.
Cat despre intentiile mele, ca sa nu dorm amarita am devansat inceperea revolutiei si am inceput-o chiar aseara. Deja am in plan ce dau, ce trebuie sa cumpar, ce unde trebuie pus, organizat etc. Pentru a nustiucata oara am inceput sa adun jucariile seara impreuna cu Filip, dar jur ca este pentru ultima data. Nu o sa mai sar nici o seara. Impreuna cu el, mai mult el, jucariile vor fi adunate seara de seara. Macar el sa se invete ordonat. Plus ca l-am pus la culcare mult mai usor pentru ca am strans jucariile si le-am pus la nani si logic ca si noi trebuia sa facem acelasi lucru.
Ce vroiam oare sa va mai povestesc? batranetile! Nu mai stiu
Ia sa incerc eu sa descarc niste pozici sa vad pe unde le sui pe net si va anunt ca sa ne vedeti. Dar inainte de asta sa ma duc la bucatarie sa-mi aduc niste salam de biscuiti sa halesc aici pe tastatura 
A vroiam sa va intreb daca dati septilin la copii. Aici am auzit de septilinu asta sau prin alta parte pe forum?
Andreea
loreen spune:
Buna dimineatza...
Degeaba ar avea ziua 25 de ore daca Delia nu are in sange microbul asta...macar traiesc pentru cele 2 zile de we cand pot dormi ,nu neaparat si reusesc,la pranz ...
Gabitza dar a facut moale de-l bagi pe constrictoare?!
Nelia daca nu ai in sange microbul ordionarii nu are rost sa te mai gandesti ...eu eram copil un haos,adica la suprafata era curat in camera,dar daca deschideai dulapul riscai sa mori sufocat...ei bine dupa scoala militara s-a reactivat microbul...iar Bianca daca nu l-a avut am supus-o la o sedinta de infectare abuziva si acuma isi face singura curat in camera...altfel vine uraganul...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Cuscra n-am vrut sa zic ca sa nu par disperata,dar asa m-am pricopsit si eu cu bucata asta de sot...eu am insistat ca daca era dupa el acuma eram maritata de ai mei cu unul de varsta lui Columbeanu...
Eu le-am dat la amandoua Septilin la inceputul lui septembrie...nu pot sa-ti descriu placerea lui Delia cand vedea zeama aia neagra...la Bianca a fost simplu ca-i dadeam pastile...pana acuma sunt tzapene amandoua ...nu au cules nimic...Delia are incontinuare pe lista tratament homeopatic asa ca sper sa scap...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Salutici la fete
Simona, de ziua aniversarii noastre, am facut niste spaghetute, un tort si seara ne rugam de Pifos sa se mai duca si el la nani...
Cam asa am aniversat. In familie ca sa zic asa...
Gabitz, vazut poze. De ce plangea Andrei in ultima poza?
Monu, frumoase printese tale. Imi plac coronitele...
Danelutza, vazut pozele tale de la nunta... ai fost o frumoasa sa stii!
Azi noi avem drum spre un orasel, mergem cu un prieten de-al lui Seb venit sa lucreze aici, in Copenhaga... Asa ca si azi suntem pe drumuri. Pupam fetele!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gusta spune:
Neatza.
Vazut poze de la Monu,gabitza,onixone si ceva de la danelutza si dupa pe cele de la andra ca sa mi se faca dor de un bebe mic ,da mi-a trecut doru.
Gabitza nasol cu rau eu am avut pana am nascut asa ca inceputul e promitator.Sa vezi ce papusica frumoasa ai sa faci.
Androix te inteleg perfect si iti zic ca am si eu unul si trebuie data baia cu var ca e plina de mucegai si el deja m-a anuntat ca nu are timp si de luni voi incepe operatiunea ca deja m-am saturat.
Loreen sa ii explici fetei tot ce te intreaba chiar daca nu stii .
Elisor la o radiografie i-au descoperit chistul.
Valeu numai stiu ce vroiam sa va zic si deja ei 2 se bat de la niste masini ca mai nou Mara cu masini se joaca si taicasu e super mandru numai ca acuma nu ii convine ca ii fura masinile din garaj facut din cutia mea de papuci.II dau afara ca si asa e frig si scap de 2 griji.
Marilena si Mara Augusta
Androix spune:
Ia sa-mi ziceti daca puteti vedea pozele www.4shared.com/account/dir/4360536/2503bd83/sharing.html" target="_blank">aici
Andreea
Cornelia spune:
Androix, am vazut pozele. Ce ochisori frumosi aveti toti trei!
Nu stiu voi ce mai faceti, dar eu sunt scoasa din uz. Stfan iar are o perioada in care nu doarme. Ma distreaza Delia cu plimbarile ei nocturne
, dar sa stiti ca se poate si mai rau: plimbari nocturne noapte de noapte de 1 an jumate
. Aveti copii cuminti de abia acum ii mutati in pat mare. Stefan dinainte de un an se arunca in cap din patut si a trebuit sa renuntam. De curand am renuntat si la portita de la scari pentru ca l-am gasit noaptea aplecandu-se peste ea. Asa ca am preferat sa s eplimbe chiar toate acasa noaptea, dacat, Doamne fereste sa cada in cap pe scari.
Vad ca tot o luam pe urmele Deliei. Stefan e plin de bubite. I-a aparut pe maini, apoi pe picioare, acum e plin si pe spate si pe burtica. Sper sa nu fie alta boala. Se scarpina rau si pe maini e tot o rana/coaja. E dezastru si ca tare greu il tin sa nu mananace prostii. Daca ar fi dupa el ar manca numai dulciuri si mezeluri. Asa ca urla toata ziua ca vrea ceva bun. Dimineata vroia oua si salam
. In final mananca paine goala.
L-am dus de proba la copii la un club, cu intentia sa il las acolo o ora. Credeti ca am putut pleca? A fost maimuta agatata de mine tot timpul. Nu stiu cum o sa il las la gradiita.
In rest e galant cu sora lui. I se adreseaza cu: domnisoara si printesa
. Dupa cum va spuneam, e tare zgarcit si imi tine socoteala la tot. De curand m-a luat la rost: "De ce ti-ai mai cumparat o geanta? Mai ai genti. Muuultee!!!" A fost intr-o vizita cu mama si a facut inventarul tuturor lucrurilor, explicand ca el are mai multe acasa, la el e curat si a inceput sa vanture covoarele gazdei, spunand: uite cat praf!
Ce mai, face o foarte buna impresie peste tot.
Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Cornelia spune:
Am uitat: La multi ani Anca! Scuza-ma te rog frumos, pentru intarziere.
La multi ani tuturor cuplurilor care s-au serbat in ultima saptamana!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze