Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Pai, Laura, uiti ca atunci cand am ramas gravida cu Horia mi-ai zis sa-i fac un bebe si sotului, ca Dragos e parca numai copilul meu?

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

...vazut poze Cu Horia ...si ma gandeam ca am si uitat cand era copilul mic.

loreen: voi cand m-ati vazut la mare eram tunsa dar nu si vopsita.Ala era parul meu natural !!Pun o poza acum sa vezi cum aratam dupa ce mi-am pus extensii si mi-am vopsit creasta mov si blond.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

loreen: pus poza cu mine punk-dar sa stii ca revazandu-ma in poza ai dreptate cu coloarea.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Oana, esti o frumoasa! Iti sta asa de bine tunsa scurt! ma rog nu te-am vazut cu parul lung dar cu el scurt arati bestial!

Andra, vorba reclamei: nu s-ar zice! Si tu arati super!

Ma gandeam zilel astea ca n-am mai pozat-o pe fi-mea de un car de ani. Trebuie sa scot aparatul de la naftalina ca acus creste si o sa-mi para rau. Nici nu se pune problema sa fiu asa de organizata incat sa am poze pe luni
Filip a adormit abia acum o jumatate de ora si ma gandesc cu groaza ca o sa-mi manance urechile iar pana la 12 la noapte. M-am rugat doua ore de el sa doarma si nu a vrut si cand mi-a fost lumea mai draga s-a cuibarit pe un colt de canapea si acazut rapus de nu stiam de ce atata liniste.
Sunt in depresie, nu se cunoaste ca joi a fost femeia sa faca curat, ma simt depasita de toate. Trebuie musai sa-mi fac curaj sa dau o multime de chestii care-mi ocupa spatiul degeaba prin casa. Cred ca luni incepe revolutia. Si mi-am amintit de tipa aia de care povestea Nelia ca face ordine zilnic in casa si este mai usor pentru ca tine totul din scurt. Sa mor daca mi-a reusit pana acum, dar trebuie facut ceva ca la mine in casa e ordine si disciplina doar o ora joi seara, in rest e dezastru.
Cu zugravitul suntem in acelasi punct. Adica nici macar nu ne-am pus de acord. Mihai vrea sa facem doar dormitorul, eu daca tot o pun de-un moloz macar sa fac toata casa. El nu e de acord, in plus nelipsita si vesnica intrebare "dar pe cine sa chemam sa faca?" ramane in continuare fara raspuns. Mihai nu apreciaza ca m-as impaca cu gandul ca nu stie sa bata un cui daca si-ar deranja posteriorul ca macar sa plateasca pe altul s-o faca in locul lui

Gata jelania, s-a trezit in urlete Filip

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

A venit tati din delegatie si...
ia uitati ce printese am

Printesa Antonia

Un condur de printesa

Condurii printesei

Principesa Alexia

Grea coroana de principesa

hmmm?!??!?!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vizionat poze.

Cat sunt de dragute printesele tale, Monu! Dar le pregateste tati de petrecere sau bal?

Andra, Horia este bucatica rrrupta din sotul tau

Am fost pina la Mall, pantofi nu mi-am gasit si mi-am fost rau de tot in masina la intoarcere.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura, Monu multumesc pentru comentariile pozelor.

Monu tortul era din ciocolata cu feliute de portocale, o bunatate, ca dovada dar fara prea multa rusine, am papat doua felioante Ti-am vazut printesele in poze, scumpe amindoua, am bagat si niste comentarii, dar am mai gresit din cauza Isabellei

Laura citesc cu placere toate mesajele tale, ma faci sa rid in fata calculatorului ca un om anormal . Ai terminat lectiile la matemateca ?

Andutzy frumos flacau domnisorul Horia, mai ales in poza asta, imi vine sa-l pap http://www.flickr.com/photos/9835076@N02/1763984572/

Oana asa ciufulita arati cind te trezesti ? Eu asa arat cind ma aranjez, sau ma rog undeva pe aproape, adica nu esti ciufulita deloc.

Adina de ce nu incerci sa-i pui Emei hamletei sub pantalonasi, asa poate nu-i va mai fi frig si va avea timp sa ceara sa faca pipi. Eu fara hamleti nu o scot din casa si vad ca merge.

Andreea si la mine-i ordine in casa tot vreo ora, dar atunci doarme Isabella, altel e jale si cit as incerca nu pot sa le pun pe toate in ordine, mai bine le urc in podul casei si scap de ele... sau s-o duc acolo pe Isabella, ca sa am un pic de ordine

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza mie imi era rau in masina cind eram insarcinata cu Isabella, asa ca... o sa ai o geamana ca a mea , adica zbintuita

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

La mine ceasul arata 23,30 ca eu prevazatoare cu memoria cat furnica am dat deja ceasul inapoi...si nadejdea mea va fi ca voi avea un somn imparatesc ca abia am culcat-o pe Delia din motive de vizite nocturne...ca deh si io am dreptul la un pahar cu suc ca sunt sofer de meserie si car betivani acasa...

Onixone ma pregatisem sa inghit apa sa nu cumva sa scuip ecranul la vederea pozei cu tine mova...in schimb mi-a placut insa nu la fel de tare ca si cea blonda ...si unde mai pui ca pari sa ai chiar mai mult par asa blonda,adica mai des...oricum poponeatza sexi a lui Alex te eclipseaza...

Daniela pastele mamii ei de matematica ca mi-a fost scarba de ea toata viatza si uite ca numa de asta am parte si acasa si la munca...studiez cu stoicism siteul mateonline.ro da sa fiu al nabii daca io pricep ceva...mai degraba as face un comentariu spontan in tenta esentei de nuanta decat sa gasesc factorul comun sau sa extrag radicali...

Cuscra daca n-ai in sange microbul jandarmeriei giaba iti proupui sa schimbi lumea in 80 de zile...la mine femeia la curatenia vinerea,sambata fac piata si mancarea si de duminica fac armata cu astia prin casa sa pastreze ce-a facut biata femeie.Noroc ca si femeia lui Delia latra si ea aceeasi limba altfel ne-ar manca clepsiela si bacilii mancarea de sub nas.
Cat priveste priceperea barbatilor pe lumea asta mai bine decizi singura ...uneori ma intreb cum de s-au decis sa ne ia de neveste...

Monu adevarate printese,dar care-i ocazia?!Ca Alexia nu pare incantata deloc ca se mira si Antonia de asta...

Adina eu ma mir de Delia cum de nu se scapa pe ea si culmea idioteniei nu sta cu nimic in picioare... nici soseste nici papuci si lipaie pe gresie toata ziua...si daca are pampersi pe ea cere la oala...iar noaptea nu face deloc pe ea...mai bine iei chiloti de schimb in parc sa nu se obisnuiasca iar cu pampersul si sa dai din lac in put...

Gabitza ori iti iei carnet,ori iti iei soferi ca sa scapi de raul de masina pe timpul sarcinii...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, te inteleg perfect, cam asa ma simt si eu... DEPASITA! Si inca nu e totul, ca greul abia peste ceva timp va incepe.
Elisor, am predat tema de joi, de joia viitoare ma apuc de urmatoarele doua, desi as putea foarte bine sa ma apuc de acum, pentru ca oricum nu avem cum sa terminam casa, de ce fac, se face si mai mare harababura, imi vine sa le iau pe toate si sa le scot in curte, sa fac curatenie cu casa goala si apoi sa bag in casa doar strictul strictului necesar, punindu-le direct si definitiv la locul lor. Nu am vazut atitea toale nefolositoare in viata mea si nu ma lasa inima sa arunc, ca daca imi trebuie... si cum bani nu avem, tot le tin... aiurea. Plus alte lucruri... Dar afara plouaaa!

Am vazut poze de la Andutzy, Danelutza, Gabitzam, Onixone, Adina... cred ca tot ce ati mai pus in ultimul timp. Nici eu nu le-am mai facut la fete si ma plingeam acum un an ca nu am aparat sa le fac poze.

Ma duc sa mai calc si sa mai impaturesc din toale... E ca in poveste, eu le iau, ele cresc, nu se mai termina... Ca nu stiti ce am facut... Le-am scos pe toate de peste tot si le-am pus in mijlocul salonului si de acolo tot iau si cos, calc, impaturesc, sortez, arunc la cos, le iau inapoi... Cred ca pina face piticul doi ani si il dau la gradinita, voi termina si eu... Asa am facut si cu hirtiile, dar pe alea le-am terminat, macar atit... Si asa ar trebui sa fac si cu naravurile noastre... ca poate ne mai curatam si noi un pic de obiceiurile proaste care duc la dezordinea din casa. Asa mi-as fi dorit sa ma fi invatat cineva sa fiu mai ordonata si mi-e ciuda ca Agata are deja 6 ani si atit de greu imi este sa o invat macar pe ea sa fie... e singura camera ordonata, nu are voie sa lase nimic nepus la locul lui, o ajut si eu... dar o inteleg atit de bine cind o vad cit de mult ii place sa o faca... ar face orice, numai asta nu... chiar si lectii.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput