Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

M-am dus in dormitor s-o iau pe Bianca si s-o depun in patutul ei c- a adormit cu tati si cand colo ma impiedic de-un ghemotoc, nu stiu daca a cazut sau avea un inceput de plimbare dar ne-am speriat amandoua si totusi patul matrimonial e unul foarte mare...

Laura stiu ca ti-ai pus niste intrebari, cum de sta Bianca la tuns, cum de sta in scaunelul de masina. La coafor n-am pozat-o din fata, adica i-am facut poza dar n-am postat-o ca arata de parca se sfarsise lumea, mi se uscase gatul cat i-am aratat in carticele una alta ca sa-i distrag atentia si cand am zis hai c-am linistit-o incepe s-o usuce cu fenul si asta stiu ca nici acasa nu-i place si da-i si urla, in poza e la sfarsitul partidei. Dupa ce c-a fost nesuferita mai primeste si bombonica si o mai si ia cu nonsalanta. Femeile alea ar trebui sa primeasca spor dublu si pentru urlaturi de copii belicosi si salbatici ca a mea si pentru claxoane sau cum naiba mai zdranganesc masinutele alea.
Iar in scaunul de masina n-am avut nici o problema cu ea de la inceput, e drept ca n-am facut nici un drum mai lung de 30 minute cu ea, dar banuiesc ca ar sta si la drum lung, e in spatele soferului (adica eu in cea mai mare parte a timpului) special sa nu ma conturbe. Cand ii cade "Ada" atunci ma streseaza si tb sa trag pe dreapta.

Gata, nu va mai stresez nici eu pe voi, merg sa caut vreun serial politist si sa bag somnic...apropo Teddy, duminica dam ora, nu maine. Noapte buna!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Elisor saru'mana pentru pasajul cu Fran...era din perioada cand nu stiam daca mai apuc ziua de maine...in ultima vreme numa d ecancer aud in jurul meu si deja ma sperie ,eu care deobicei nu pun botul imediat...
Evident am avut iar vizite azi noapte,dar m-am hotarat sa o duc inapoi pana termina cu migratia...

Da hai ca am vrut sa ma intind putin la gargara dar cica tre sa o duc pe bianca la scoala ca au nu stiu ce balamuc de Hallowen ...ce treaba om avea noi cu asta sa mor de-mi trece prin cap

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

elisor...hai ca am pus niste poze cu mine luate acum de dimineata, ciufulita si cu branza intre dinti.

Noi am scapat repede cu suzeta.Mai erau 2 la el in pat si le-am lasat pana s-au stricat de la sine ca nu erau de silicon ci de cauciuc....si cum le-a tot ros altele nu am luat si le-a lasat singur...ca imi dadeam seama cand il ascultam in monitor ca vorbeste fara suzeta in gura asa ca a doua zi la pranz am luat-o si gata.NU a intrebat nimic, nu s-a suparat...ba chiar a vazut la alti copii suzeta si nici nu l-a interesat.De opertiunea suzeta imi era teama cel mai mult ca o cauta si noaptea cu o jale de te durea sufletul..

Contabilitatea de aici este foarte usoara in comparatie cu ce faceam in romania.Nu atatea hartii, nu declaratii peste declaratii., nu stat la coada...o singur formular la TVA...e floare la ureche.Tata e expert contabil si mai lucram cu el...si ma durea calpul cate o data...si imi venea sa arunc hartiile pe foc...mai ales ca mergeam des la Circa financiara ai ajungeam sa le cer o hartie si ei nu vroiau sa mi-o dea ca nu e in atributiile lor si eu veneam cu leagea in fatza si i-am pus o data sa imi dea in scris ca nu imi dau cifra de afaceri desi legea spunea clar ca teritorialele o dau...si nici asta nu au vrut.Nici macar sa imi dea hartie ca nu imi dau ce le cer.Mi s-a facut sila si am plecat...de tot... din tzara.Am avut marele noroc dupa o slujba la un colegiu de secretara(sa il rog pe contabil sa ma lase sa o fac conta primara cat e el plecat in concediu).Si m-am rugat in genunchi sa ma lase ...si pana la urma m-a lasat.Si m-am uitat prin acte(altele decat aveam acces) am inceput sa rad...si uite asa am aplicat pt un post de assistent contabil.Si am luat-o de la zero cumva si mi-a fost usor...si complicat in acelasi timp pe unele locuri(cele pe care nu le-am facut in tzara...si le facea tata)...
Oricum m-am intins cu o poveste care nu mi-a cerut-o nimeni....dar ...da...raspunsul e ....usor fatza de sistemul francez.Sper din toata inima sa il aplice si la noi in tzara...desi ...in felul asta se vor pierde multe locuri de munca!!!!!

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vazut pozele cu Oana ciufulita. Tie iti stabine cu prul oricum, chiar si fara par

Am mai pus niste www.dropshots.com/gabitzam2#date/2007-10-24" target="_blank">poze pe Dropshots, ca nu mai pusesem de ceva vreme. Si un filmulet la Webshots, de aseara. Se uita la Winnie the Pooh si era patruns de ce vede

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

gebitzam: imi vine sa rad...gand la gand cu bucurie...ca urmatorul pas era sa ma tund zero..dar daca imi pipai capul nu e asa rotund mai are colturi si stau si imi imaginez cum mi-ar sta.

Am vazut pozele care le-ai pus. Mi se pare ca Andrei a crescut enorm de cand l-am vazut asta vara.Ce inaltime are?

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

Mergi la inceput

elisor: eu am carseat0ul pe diagonala cu soferul si e mult mai usor de dat ceva copilului.Cand eram cu suzeta aveam intotdeauna alta langa mine..dar daca scapa ceva punteam da usor inapoi fiind pe diagonala fara sa opresc.
Acum eu am schimbat carseat-ul pt grupa 2-3 cred, si se securizeaza cu centura masinii.Prima data si-a dat-o jos in mers dar dupa ce i-am spus ca vine politia(intamplator trecuse o masina de politie pe langa noi cu sirena aprinsa)si il cearta nu si-a mai da-to jos niciodata..ba mai mult daca opresc masina avea tendinte repede sa isi dea centura jos...si l-am lamurit ca numai atunci cand zic eu trebuie sa o dea jos.Si saracul acum ma intreaba daca opresc:"Centula?" Si eu ii dau ok-ul de rigoare sau nu,

Oana lu'Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello everybody!
Eli, saru mana ca te-ai gandit la noi, esti o dragutza ca intotdeauna! Sa satii ca am adimrat pozicile de la nunta surorii tale, ai aratat mirific si sora ta iti seamana foarte bine! Si Bianca mica ici ca e o printesa in rochita cu floricele roz!
Gabitza,ma bucur ca a fost ok la doctor!
Am mai vazut poze cu Onixone care arata tare bine tunsa si cu Danelutza miresica.
Noi....ocupati. Dragos vorbeste tot mai bine, mai exact pronunta cuvinte ca inca nu le leaga. lui Horia ii spune EIA si el este DADI.Marti mergem la un psiholog ca tot nu am scapat de panica de oameni si locuri straine. Cum intram pe o strada pe care nu o stie sau intr-un loc necunoscut incepe circul pana vede el ca nu are nimeni treaba cu el. Sa nu-l atinga nimeni strain ca este jale! Si plange in somn mai nou. O data la cateva nopti se trezeste plangand, eneori se intampla si dupa amiaza. Ieri s-a trezit plangand dupa 20 min de somn, lac de transpirarie. nu stiu ce-l sperie atat si unde gresim noi in cresterea lui.
Horia creste, a facut 3 luni si daca vreti sa-l vedeti, am facut un album cu luna a 3-a pe care il gasiti www.flickr.com/photos/9835076@N02/sets/72157602431375573/" target="_blank">aici. In acel album veti vedea poze si cu Dragos si noi. Eu arat tare rau deoarece eram racita tare, am avut o viroza tare pacatoasa.
Va dorim un we placut!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Daniela ce fel de tort are Serena? nu am vazut in viata mea asa tort.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

omustata, sa stii ca si ema face rar pipi daca o las in chilotei, dar face mult odata. cred ca de 3,maxim 4 ori pe zi. in schimb noaptea umple scutecul, motiv pt care nu putem renunta la el. noi de 2 sapt avem alta problema. dupa ce 5 luni o duceam chiar si in parc in chilotei pt ca n-avea treaba, acum da drumul pe ea. nu pot sa inteleg de ce, dar am mai vb cu mamici care au copii de varsta alor nostri si se confrunta cu aceeasi problema. pt ca a venit frigul si nu mai putem face la copacelul din parc am revenit la pampers cand iesim...

elisor...da...ieri ar fi trebuit sa scapam de mesteri DAAAAAAAAAAAR s-a spart o teava comuna care trece prin bucatarie, iar fisura e in placa de beton, deci n-ajungem la ea pt peticeli, asa ca...acum reparam IAR! am fost ieri seara sa-mi vad ap. dupa o absenta de o saptamana pt ca promisesem ca nu mai pun piciorul acolo pana nu pleaca mesterii. si bine ca am fost ca m-am mai inveselit vazand peretele rosu din sufragerie. a iesit frumos. si baia e f frumoasa desi e mica de tot. pana la finalul sapt urmatoare vine si o -parte din mobila, vin si usile, trebuie sa caram si lucrurile noastre pt ca soseste bunica. nu stiu cum o sa facem ca de luni incepe mihai munca. sa-ti mai zic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andra un lucru e clar...Horia e baiatul lui tata...seamana atat de bine...si a crescut atat de frumos...iar Dragos ce semana cu tine cand era,acuma parca e chip taiat din tine...nu s-ar zice ca erai bolnava in poze...vorba reclamei cu Coldrex

Onixone m-am luat dupa voi si-mi zic da ce puii mei io-s mai proasta...ii pun lui fii-mea laptele in cana acuma la pranz ...noroc ca m-am ferit la timp ca inca mai functionez bine la reactii spontane ca altfel imi articula fii-mea o cana cu lapte curgator direct intre felinare...
Un lucru e clar ...degeaba vreau eu pana nu vrea si ea...exact ca si cu oala...acuma vrem amandoua si am scapat de pampersi
cand te aud de contabilitate si declaratii imi vine sa ma marit cu un aborigen...cel putin la bugetarii din sistemul meu este aberanta depunerea jdemiilor de declaratii si statul la jdemii de cozi...cretinismul e in floare aici si sigur nu da semne de ameliorare...declaratia 100 si 700 si declaratia la somaj ca si cea la pensii,eventual daca ai bafta si ce la fondul asigurarilor si daca ai noroc faci si rectificative...si pentru ce?!Inca nu am gasit raspunsul...il mai caut
A...sa nu uit...probabil ca parerea mea este nesemnificativa insat te prinde mai bine culoarea asta decat cea de asta vara...chiar si-asa cu ceata pe ochi...

Mi-a luat fii-mea toata inspiratia cu matematica ei...cica sa-i spun ce inseamna numerele din sistemul zece...sa mor d enu-i nebuna la cap...m-a vazut mai prost imbracata ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput