Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ca sa fiu in ton cu Elisor imi vine sa dau cu tesla in ceva ce nu am ...scrisesem si eu o frumusete de emanatie intelectuala si s-a dus ...de suflet fie-i tzarana usoara...

Elisor intrebasem si te tine in mesajul ala ...ai dat cumva de inelul lui Arabela de vrei sa te bagi in pat neobservata?!Sufletul...mai bine fa-ti un ceai zace pana inchide ochiul si ultimul mostenitor si apoi poti zice ca te pui in pat...

Tdi si pe tine te intrebam ce-i ala ce-ai cautat?!

Onixone io zic ca daca e un fenomen izolat atunci nu are rost sa amplificati furia si sa-l pedepsiti in creierii noptii doar pentru ca o fi avut efectiv nevoie de lapte.Probabil ca Alex chiar nu vroia sa testeze nimic la ora aia...fiind noi adultii teoretic ar trebui sa gestionam tot noi crizele copiilor.Probabil daca vezi ca intr-o saptamana insista cu trezitul atunci poti spune ca-i obicei...asa zisesem si eu cu Delia si violatul nocturn,dar cum i-a venit asa i-a trecut...

Nelia multumesc pentru sugestie...chiar nu-mi aduc aminte in Cta sa fie anticariat si cu atat mai putin sa aiba manuale...dar voi incerca...

Monu azi ma gandisem la voi si tare mi-a fost ca absenta de azi a insemnat boala...poate este doar efect placebo insa merita sa incerci o imunizare homeopatica...sa nu vorbesc intr-un ceas rau insa Delia dupa o cura de Septilin si acuma niste graunte homeopate nu a facut nimic ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

din august e pe septilin. acum urma sa incepem o luna cu lantigen B dar cred ca voi astepta pana sambata cand ajung la Stanciu.

Nu ma intelegeti gresit. E mult mai bine de cand e pe septilin. Numai face febra sau puroi in gat.

Sper sa doarma la noapte si sa nu ajung iar la urgenta.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Am ajuns acasa, a ajuns si socrella si de cand a venit ea nu am mai auzit de Ana. Acum sunt prin baie, iar soacra-mea bla, bla, bla verzi si uscate incontinuu - inclusiv silabisind. Dar Ana este incantata.

Loreen - in legatura cu cartile din vremuri de mult apuse, pot sa bag mana-n foc ca mai aveam cateva pe la Bacau. Numai ca mama a facut cam toate cartile vechi pachet dupa ce a renovat anul trecut si le-a trmis la tara, unde stau intr-o magazie. E vorba de vreo 20 de cutii, evident fara sa aiba opis sau vreun aranjament logic. Acum cand imi spui cat de naspa e treaba (sa precizez ca si eu sunt varza la matematica sau nu e cazul?!) imi pare rau ca probabil acele carti se vor degrada si cand voia avea nevoie le voi gasi (daca) mancate de soareci.

Nelia - ce coincidenta sa le creasca la fete molarii in acelasi timp; cred ca e una din sansele alea 1 la 10000000000.

Asa, acum sa profit de libertate si sa ma uit la un film. Sunt un mare porc, ce pot sa zic.

SI inca ceva, nu ma uitati cu raspunsul la intrebarea: VOI ATI MAI AUZIT DE SITUATIA UNUI COPIL CARUIA SA-I FIE FRICA SA FACA CACA? ANa iar nu a facut azi si deja ma ingrijoreaza. N-am mai apucat sa sun la dr in seara asta, dar maine dimineata precis voi face asta. Iar la noapte, dupa ce adoarme, ii punem supozitor, cu riscul de a se trezi dupa 5 minute.

Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana da-i sa manince kiwi sau prune foarte coapte. Nu cred ca-i este frica sa faca, probabil il face foarte dur si o doare funduletul, de aia refuza sa faca.

Elisor sanatate, ia o tuica fiarta daca ceai nu vrei, sa vezi cum adormi instantaneu si te trezesti sanatoasa.

Sanatate la toti copilasii bolnaviori.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Dedicatie pentru Filip (Androix) Ma suni? am uitat nr tau de telefon

Ioana, eu stiu un baietel mai mare cu cateva luni care avea aceeasi problema cu kk. Din discutiile cu mami lui a reiesit ca baiatul considera kk ca pe ceva al lui personal.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana pana or ajunge astea mici la scoala probabil o ajunge si reforma prin gimnaziu ca s-a oprit la ciclul primar...si degeaba...ca si eu am avut tone de culegeri,chiar alea ale lui Titeica si pe care le-au urat si papilele mele gustative...cine naiba s-a gandit ca ajung aici...
Sansele sunt 2 ...cand i-au dat caninii lui Delia ii ieseau si lui Bianca...chiar spusesem la un moment dat ca asa potriveala n-ai sa vezi curand...

Monu sa sune la informatii...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monule dar ce serioasa-i domnisoara, se vede ca asteapta s-o sune Filip

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, NOI NOI NOI! M-a chinuit fi-miu intr-o zi pana la epuizare! Cerea sa faca kk la oala si cand se aseza sarea ca ars ca-i este frica. A tinut-o asa cateva ore spre o juma de zi de intrasem si eu la idei. Mai intai cerea cam la 30 de minute iar pe final ultima ora cred ca s-a pus pe oala de 50 de ori. In final a facut in seara aia plangand si strigand disperat ca=i este frica, tremurand, la mine in brate. A fost de vise urite. Am crezut ca e ceva in enregula, m-am speriat si eu foarte tare. In ziua urmatoare nu a facut iar a treia zi spre seara cand iar credeam ca nu va face si ma pregateam pentru o constipare naspa pe motive de frica mi-a dat prin cap sa-l tin de picioare asa cum il pun la pipi cand mergem in parc. Din cauza ca era plin si pozitia ii comprima burtica a facut asa. Si asta a fost acum vreo luna, doua vaiiii am uitat sa notez cand am scapat de pampers si de-atunci tot asa tinut in brate face kk.
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spuns povestea despre kk

Tema e nefacuta in continuare, maine prevad o trezire pe la 6

Monu, super tare poza!

Am uitat sa va spun: Filip a desenat pentru prima data in viata lui o aratare cu sens! UN PORC Si "modelul" de barbate-miu pana s-a urnit cu aparatul lui de fotografiat a sters fi-miu tablita magnetica. Dar era foarte incantat de porcu lui.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am terminat gatitul, vasele, bucataria si curatenia pe-afara, am niste scari de revista!()
Elisor si Loreen, cautai Ludoteca azi, e un fel de biblioteca dar cu jucarii/activitati pentru copii...scuze da' nu stiu cum ii zice pe romaneste. zicea cineva ca-n oras e avem una aici in sat dar primesc "clentzi" numa de la 6 ani in sus...mno ca m-am enervat, cu puradeii ce pisicii mei fac, si astia s-ar mai distra pe undeva iarna, nu?
Ioana, chiar azi imi povestea o prietena ce-a patit cu copilul de varsta alor nostri, s-a constipat si l-a durut rau la kk odata si de atunci a prins frica si nu mai vrea sa faca, plange si tremura de i-a bagat in boala.
Monu, imi pare rau ca iar bolitzi...offf! multa sanatate! daca te consoleaza cu ceva si pe noi ne doare gatul, tusim urat si des si avem nasul infundat bocna!
revin...sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Agata e la adunat de bomboane... sa vezi ce papa mama de miine incolo ca sa nu faca fetele carii!

Tudora a dat rochia de Alba-ca-Zapada jos imediat cea a ajuns la gradinita si nu a mai vrut sa o puna si basta! Acum mi-a spus sa o iau de acolo de unde statea ea, ca nu vrea... Ce i s-o fi pus pe ea, nu stiu. Si ii sta atit de bine in ea!

Fetele sint bine, deci se poate sa fie de la acele masele, chiar e o coincidenta ca le ies la amindoua, dar Agatei ies sint cele din spate, iar Tudorei cele din fata acelora... ati inteles, nu!?!

Saryta, m-am uitat la pozele voastre! Doamne, ce minunatii de copii aveti voi acolo, iar tu arati supeeer!!! Cel putin in pozele de la mare, nici nu ai zice ca ai trei copii, dintre care doi mici! Stiu ca e greu, si tie iti este si mie imi va fi in curind mai greu decit imi este, dar cind ii vezi parca simti ca, in sfirsit, ai gasit ceva pentru care merita sa treci peste orice greutate.
Monu, imi pare rau ca iar aveti probleme. Sanatate!

Legat de frica de a face caca si legat de aceasta si de nevoia de lapte. Am mai citit eu despre stadiile astea, dar chiar luni seara, la cursul de psihologie, despre asta a fost vorba. Cica omul, dupa Freud primul si altii multii dupa el, trece prin mai multe faze de dezvoltare: bucala, anala etc. Sint mai multe, dar ramin deocamdata la primele doua, pentru ca acolo sint puiutii nostri cei mici. Prima faza, cea bucala, este intre 0 si 3 ani (deci, fetele ai caror copii inca mai sug noaptea biberon sau vor lapte, cica e normal pina la trei ani, numai ca orice incremenire intr-o anumita faza, fara progrese spre urmatoarea, nu e benefica pentru micuti, ci dimpotriva). Cea de-a doua faza, cea anala, se refera exact la aceasta retinere de a da drumul sau nu la ceva pe care il simte ca fiind personal si e inca un stadiu in dezvoltarea omuletului. Ma rog, sint mai multe de spus, eu am sintetizat un pic ceea ce am inteles, ar fi bine sa vreti amanunte, ca poate asa ma pun cu burtoiul pe carte si citesc tot ce e legat de cursul repsectiv acum si nu inainte de examen. Ceea ce voiam sa spun, ca dupa experti, cel putin dupa unii dintre el, tot ceea ce se intimpla cu copilasii nostri e perfect normal si singurul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa-i ajutam sa treaca cit mai bine cu putinta si in timp util de la un stadiu de dezvoltare la altul.

Ma duc sa ma joc cu Tudora, ca e in camera la Agata (profita!) si ma striga ca e sigula (singura)! Tudora a inceput sa rupa cuvinte englezesti, in fiecare zi aud ceva nou. Am ris in weekend, nu stiu daca v-am povestit, dar parca nu, ca s-a dus la wc si a facut kk, s-a ridicat si s-a uitat la el si a zis foarte clara si intr-o engleza perfecta: Oh, my good! Si in alta zi tot cara niste hirtii prin casa si o intreb ce are acolo si imi spunea foarte sigura pe ea, dar si foarte clar, dar in romaneste de data asta: documente!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput