Copiluti de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
Aurasa spune:
'neatza fetelor!
Am reusit sa citesc pe fuga, bineinteles:
Monu - sanatate Alexiei!
Loreen - ti-am trimis mesaj pe mess inlegatura cu manualele.
Sufletzica - felicitari pentru baietel
Gabitza - odihneste-te muuult de tot si ai grija de micut(a) din burtica
Nelia - scumpa Tudora cu "documentele"
Saryta - e greu cu doi mici, ma gandesc cum o fi cu trei? in mod sigur mai greu, dar merita. Toti sunt niste frumosi si ne infrumuseteaza viata.
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva. Noi suntem ok. Catalin vorbeste toata ziua, se joaca si e pliin de energie. Din dialogurile bebelushesti reproduc doar doua:
In bucatarie, in timp ce tati isi punea ciornbita in farfurie: Tati, pune canitza multa! Tati: Lasa ca-i buna si zeama. Catalin: Nuuu, tati, canitza ca face bine la butica.
Ieri, cautandu-si papuceii motan. Catalin,mami, unde-i celalalt motan? El: Nu stiu, mami, a fugit la mama-furnica (Ica suntem la Veronica se intoarce)
. Papuceeeel, pauciooooiii. Uite-l, in cutia de jucuii (jucarii).
Bineinteles ca se paruieste cu Alexandru, reciproc (cel mic il paruieste si el si gheraieste). Dar il si iubeste. Il pupa, ii aranjeaza hainutele cand iesim afara.Cam atat ca s-a trezit Alexandru si vrea companie.
Poze noi
Aurasa - mami de Catalin si Alexandru
Cornelia spune:
Pupici fetelor!
Olga, multa sanatate! Nu mia pune raul in fata!
Elisor, si tie! Am citit printree randuri si nu am inteles exact. Faci un control de rutina?
Monu, sanatate Alexiei!
Sufletica, felictiari pt. baietel!
Saryta, ti-am vazut si eu frumusetile!
Nelia, sa le iasa molarii fetelor fara dureri1
Eu as dormi zi lumina. Si acum dorm pe mine.
Ma ingrozesc cand ma uit in calendar si vad 1 noiembrie. Ma asteapta doua luni de foc la birou. Sper sa supravietuiesc.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Ada_74 spune:
'neata
Ca sa ma bag si eu in seama dupa nu-stiu-cate luni, o sa-i dau un raspuns Ioanei, din bogata mea experienta cu kk. Eu ma chinui cu Sergiu in felul asta de mai bine de juma' de an, si inca nu pot spune ca am rezolvat problema. Din cauza asta a facut intai pipi la olita, iar kk mult timp dupa. Pentru kk imi cerea sa-i pun pampers si sa-l tin in brate, la fel ca Filip. Si nici nu pot spune ca este prea atasat de el, ca se bucura nespus cand il face si scapa, ne stie tot cartierul ca "am facut un caca maaaaare, maaaare! Ia sa vad mami, se misca?".
Cred ca pur si simplu la inceput a fost o perioada cu constipatie, l-a durut fundul si dupa aia a refuzat sa faca de frica durerii. Normal ca dupa 3 zile in care kk se facea pietroi il durea iar fundul si tot asa am continuat pana de curand, cand am luat masuri radicale (masurile neradicale gen ceai de musetel, miere, pere, prune, lactuloza nu au dat rezultate). Si contrar sfatului medicilor, i-am bagat supozitor cu glicerina 4-5 seri la rand, ca sa-i arat ca nu-l mai doare. Acum de bine, de rau, face kk la doua zile maxim si cere singur, fara sa mai avem spectacol, dar inca este obligatoriu sa il tin de mana, sa-l asigur ca n-o sa-l doara fundul si dupa aia sa ne bucuram impreuna cu tot familionul de opera lui.
Nu-i asa ca dupa postarea mea cu atatea detalii ati fi dorit sa nu mai apar? ![]()
Va pup,
Lili
Androix spune:
Ada, si noi incercam faza cu tinutul de mana dar el urla din toate puterile: a paaaac, a paaaac adik ca in parc, sa-l tin in brate sa faca cum il tin in parc.
Adela, felicitari pentru bb baietel! Chiar zilele astea ma intrebam ce mai faci si ma gandeam ca poate ti-ai gasit job de nu mai ai vreme sa intri. Pupam la voi!
Bey!!! Mi-ati smuls tot avantul! Ati zis ca v-ati molipsit de la mine si pe mine m-a cam parasit vointa
v-am zis eu ca nu ma tine mult? E azi oricum e zi de curatenie generala. Iar chiulesc cu nesimtire de la scoala dar am motiv. Mi-a venit ciclul aseara si azi sunt pur si simplu daramata de nu pot sa ies din casa. Nu stiu ce sa ma fac cu debitul asta
Dupa ce l-am nascut pe Filip era mai bine dar acum vad ca iar m-am intors de unde plecasem cu problema asta nasoala...
Musai sa va arat doua filmulete azi: unul cu Filip care a adormit pe scaun ieri si unul cu prima masa de cereale servita de Georgia
Ma'c sa le descarc!
Andreea
andutzy spune:

Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
ioanailincam spune:
Neata, fetelor!
Multumesc mult pentru raspunsurile legate de kk. Ma gandeam eu ca nu este ceva chiar anormal, dar e ceva intr-adevar suparator atat pentru noi ca efectiv nu mai stim ce sa-i facem, cat mai ales pentru ea, mititica, ca o apuca din ora-n ora si nu vrea sa faca
. Ideea e ca ea niciodata nu a fost constipata, e adevar ca de la o vreme face o data la 2 zile, dar nici nu mai mananca ca in vremurile bune si nici nu am remarcat sa aiba probleme cand face (ma rog, se screme ea de se inroseste toata, dar nu cred ca o doare fundul). Scuzati pentru amanuntele picante
.
Androix - cand ai scris, mi-a revenit instant memoria ca si voi treceti prin asa ceva. E bine ca ati gasit o solutie cat de cat satisfacatoare, pana la urma importantnt e sa faca, metoda conteaza mai putin.
Lili - mami, ma sperii ca la voi tine de atata timp problema. EU speram sa nu dureze mai mult de 2-3 saptmanani. Culmea e ca pana la urma si noi i-am pus aseara supozitor - in somn, dupa cum am planuit - bineinteles ca s-a trezit terorizata toata, iar cand a simtit ca-i vine sa faca s-a dezlantuit iadul pe pamant
. De bine de rau a facut o mingiuta, care cumulat cu cel de acum 2 zile din cada cred ca i-a mai curatat intestinul. In oice caz, te mai asteptam, nu te mai da la fund si povesteste cum e noua ta viata de femeie libera.
Nelia - pai chiar asa, ia citeste tu cursul ala de pe-acum ca ne mai luminezi si pe noi, mamicile cu copii deranjati la intestin si nu-ti prinde rau nici tie
.
A, sa nu uit, apropo de subiect, a fost tare Tudora cu "O, my god!"![]()
Monu - da, citisem si eu ca copilasii pot prinde frica daca fac la wc si vad cum se duce la vale ceva care iese din ei si e ceva personal. La fel se poate intampla si cu taiatul unghiilor sau al parului.
Teddy - of, iar o bolensinta? Multa sanatate!
Sufletzica - am tot vrut sa te felicit pentru baietel, dar nu mai apuc. Sa ai o sarcina usoara in continuare!
Asa, si dat fiind ca subiectul zilei mai este si bautul laptelui, azi dimineata i-am dat lapticul la canuta. Ori ca nu-i era foame (desi cand s-a trezit a zis papa primul lucru, ca de, avea loc in burtica) ori ca nu o apeleaza canita, cert e ca nu s-a omorat cu bautul. Mai incerc si diseara si cateva zile, poate scapam de biberonul asta ca ar cam fi timpul. Bineinteles ca soacra-mea si-a gasit sa comenteze ca sa-i dau bibe daca ea vrea ca Ionut al ei (adica barbatul) s-a itarcat la 1 an jumate, dar apoi a baut din biberon de la 6 la 7 ani, cand s-a nascut frate-su
. Frate, cum sa-i dai la varsta aia biberon? Ma tot gandeam sa i-o dau pe Ana la ea o vreme, dar cand vad ce lucruri a facut in marea-i intelepciune, mai stau o tura sa ma gandesc.
Gata, sa mai si muncim o vreme! Sper sa mai intru mai tarziu.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gusta spune:
Neatza.
Multumesc de urecheli, dar mintea tot nu mi-a venit la cap.
Loreen a zis olandezu ca imi face 2 statui una in gradina si una in fata pe alee ca sa stie lumea cine locuieste aici.
Androix la mine numai e chef de mult dar trebuie sa mai fac cate ceva.
Monu a gasit fata numarul sau mai asteapta.Nasol cu racelile sanatate multa.
Tdi te rog sa vii si la mine la scari daca vrei
.Iar vaza cu slabitul cred ca de acuma e o tampenie in capul meu am 63,5kg.
Nelia daca nu faci fata la dulciuri vin sa te ajut.
Fetelor cand citesc de problememle voastra cu caca ma sperii.Mara cand face stim se aseaza intr-un colt si nu trebuie sa o deranjam.
Eu am o punga de bomboane ca nu au venit copii aseara sa le dau nimic dar nu ma ating de ea.
Elisor un ceai ceva sau cum a zis Danelutza o votca sau daca nu bautara calda pe care o beau olandezi.
Diseara mergem in vizita la mos ca ne-a sunat disperat ca de ce numai trecem la el si olandezu i-a raspuns scurt ca nu avem timp si o sa mergem diseara 30 de minute dar nu obligatoriu sa merg si eu daca Mara e obosita.Ce ziceti sa fugaresc copilul si sa-l obosesc pana diseara
.Minte diabolica mai am.
Marilena si Mara Augusta
elisor spune:
Editez mesajul de ieri: am avut eu un fix si a trebuit sa ma tin de cuvant, dar nu-l mai cititi ca nu mai e de actualitate, ar fi trebuit sa mai sterg din el, dar scriu rapid de pe PC-ul sefei ca lipseset momentan, doar ea mai are acces la net...![]()
"Buna si de pe-aici...
Sa vedeti si voi ce mama sunt, m-am trezit azi noapte dar n-am avut curaj sa merg sa vad daca e invelita Bianca, am avut un cosmar cu matusa-mea care a murit in februarie, era tare nemultumita acolo si ne bazaia ca vrea sa se intoarca, aiurea de tot, sunt obosita rau...
Gusta s-au luat Laura si Daniela de tine, n-o mai fac si eu, dar te rog incearca sa te gandesti la tine mai mult decat esti obisnuita s-o faci, eu te-am vazut, te cunosc, esti o tipa super simpatica si sociabila, incearca sa-ti faci cunostinte in parc asa cum ti-a sugerat si Daniela, iesi mai mult la plimbare si lasa indeletnicirile astea ca mucegaiul intra si el la hibernare, poate astepta sa fiti intr-o forma mai buna. Pune mana si ia niste suplimente si redu portiile de cafea ca are dreptate Daniela, sa nu mai vorbim si de tensiune.
Fran iti tin pumnii si iti doresc multa bafta, daca asta iti doresti, vorba Laurei, cantareste ce ti-e mai bine tie si familiei tale si trateaz-o cu indiferenta pe individa ca asta doare cel mai tare, cred ca e frustrata de viata anosta si inspida ce-o are si te invidiaza ca pe langa faptul ca esti mai buna si competenta mai ai si familie si copilas. Nu ne-ai spus cum s-a recuperat tatal tau...
Daniela nu cred ca se resimte Bianca dupa noua ora, se trezeste devreme oricum ca s-a obisnuit cu orarul de cresa...de abia astept sa vad patutul si accesorile...daca te consoleaza cu ceva sa stii ca nici eu n-am fost la control de pe masa de operatie, frumos ma laud, cel putin am constientizat de curand ca nu e de gluma...hai s-o facem, tu luni, eu astept sa-mi spui cum a fost
OlgutaM sangerarile ar putea fi o pierdere de Fe...mi se par vesti bune, ai procedat foarte bine nesfland o vorba despre eco din Ro, sunt chiar curioasa in ce masura parerile coincid. Vreau si eu mana medicului tau ![]()
Laura daca mi le cereai acum vreo cativa ani (nu foarte multi) le aveam pastrate in beci de la lucrari de control (mai tii minte ca asa le spunea pe vremea noastra, nu evaluari ca acuma) din clasele I-XII, pana la manuale si carnete de note, dar la o revizie m-am enervat si le-am aruncat desi daca le-am tinut o caruta de ani ce mai conta inca vreo 50, eventual sa mi le puna si pe lumea aialalta sa am ce studia...
De azi dimineata scriu la mesaj
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Buna dimineatza...
De dimineatza am vrut sa-mi beau cafeaua cu voi si nu am apucat...ma alearga astia ca pe hoti ...
Acuma stau aici pana termin ...
Intre timp am dat o fug acasa sa omor copilul...ori pe femeie care e mamaliga si nu se impune deloc in fatza lui Delia...am facut-o pe fii-mea muci...statea ca filofteia matoala si se uita in jos ...la sfarsit i-am zis: "ai inteles ce mama dracului ti-am spus"...la care ea de un calm ce depaseste pe cel englezesc zice :"Bine"...sa mor nu alta.Plec si in urma mea imi zice Bianca ca statea si spunea: "Cuze mamii...cuze mamii",adica scuze...
Elisor lasa ca eu bag la cap si va spun la toate cand aveti nevoie formule si rezolvari...cu gatul cum mai esti?!Ai facut ceva?!
Zi si tu lu GUsta ca eu mai am putin si ma duc peste ea...as vrea io ca de cand ma tiu sa o cunosc si live ca instant o stiu...
Gusta alearg-o ,pune-o la smotru,sa spele sa calce si uite asa veti petrece o zi minunata in familie...
(fara mosi si babe)...
Aurasa am primit mesajul tau numa ca eu nu pot intra pe messenger din cauza de secrete pe aici ...mersi mult mult,ramana recunoascatoare pana la moarte...iti spuneam si fetele care au copii la scoala pot confirma ce manuale destepte si pline de intelepciune exista,alternative chiar...
Cartile de colorat pentru astia mici chiar sunt explicite...
Andra curaj mamica...hai ca mai avem putin si facem monologuri pe-aici...
Onixone cum mai este buza flacaului?!
Tdi am priceput acuma ce cauti...hai la mine ca am eu si e gratis,fara taxa...
Cuscra da-le-n pusca lor ca tot tu le faci...cat priveste inundatiile la scurgeri io chiar am pus botul la ce spuneau babilii cum ca dupa ce nasti ai sa vezi maica ce bine va fi...bine pentru altii ca eu luna de luna ma rup in doua de dureri si apoi vin viiturile...
Lili inafara de rahati nu mai zici nimic?!Eu nu mai gasesc nr tau ala nou de telefon si vroiam sa-ti mai zic una alta...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Laura, curaj am, chestia cu timpul e mai naspa...
De cateva seri fac pe mama eroina si zau ca mi s-a luat, desi cred ca se lucreaza pe undeva la statuia mea. SOtul meu merge de vreo 2 seri la dentist in partea cealalta a Bucurestiului si ajunge acasa pe la ora 9. Bineinteles ca nu ma lasa inima sa-l las pe Dragos sa intarzie atat cu baia, asa ca alerg de la un copil la altul si le fac pe rand baie, ii hranesc, Razvan doar sa-l culce pe Dragos cand ajunge. NU ma intrebati cum sunt de stoarsa atunci cand amandoi dorm si eu trec la spalat si sterilizat biberoane. Andreea, cum e descurci tu mama zi de zi singura cu amandoi? Ca eu uneori simt ca ma duc cu capul!
Incerc sa incarc cateva poze cu copiii ieri in parc cand era vreme mai frumoasa. Va pupam!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei