Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioana si eu i-am bagat novocalmin intreg Dianei dupa ce a trecut de un an.Dar numai la febra peste 39 ,in rest paracetamol supozitor alternat cu nurofen sirop.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni, asa fac si io, ii alternez supozitoarele cu paracetamol cu Nurofen sirop. Ia-s da si Algocalmin picaturi ca stiam si io ca scade tare febra da' vad ca cuscra-ta nu a fost atenta la doctoras cand i-a dat omu' instructiunile asa ca nu stiu cum se administreaza.........

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Lasa ca nu e musai sa o scazi de tot,trebuie sa mai lupte un pic organismu' cu virusii ,un 38 nu e foarte mare la ei.
Nu vreau sa imi amintesc ce zburda Diana pe la 39,5 ,eu eram sigura ca nu are febra si cum i-o luam ... Mai si n-a scazut nici de-al naibii sub 38,asta timp de o saptamana Doar ca ea n-avea nici muci,nici tuse,nici nimic nimic,nici macar ... pofta de mancare

Gata a adormit in sfarsit,fug langa ea

HAI BEE

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si eu tot un supoz intreg i-am pus. Si am pus ceva poze mai noi. Aveam unele superbe de la o baie cu spuma dar eu zuza..le-am sters din greseala

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Gata ma....ce nu fac eu pentru tine...sunat doctorel si zis o picatura la kg corp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Mai l-ati vazut la Povestiri pe noul venit in fam Prigoana??

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irinuca, saru'mana!
Si ca sa ma revansez cat de cat iti pun un link aici (nu stiu daca l-ai citit) ca tu tot intrebai de diferente intre Broncho-Vaxom si Ribomuny :
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=85386&SearchTerms=amigdalita

Cica Ribomunylul ar fi interzis in Franta din 2005

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana saru'mana.Citisem din topicul respectiv ca asa sunt eu mai panicoasa ...cum imi zice doctorelul ceva eu descos tot inainte de ai da bebeului...de parca ala nu papa medicina si in somn...eu desteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello!
Numai vesti buen vad si BEE -HAI MAMA AZI CA TE-AU CHINUIT DESTUL!
Nastere usoara si BB SANATOS SI MINCACIOS!

Raluca -super si felicitari..! Ai vazut ca tzi-am prezis de bine..
Cata- felicitari si tzie,ai grija cu nebuneala de Bucu!

Eu am 2 muciosi, dar nimic grav si sper asa sa ramana, au dormit si relativ ok.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana- cica exista un medicmaent 100% naturist, sirop dc am retzinut bine de la mama Imunogrip Junior- eu o sa il aduc si ep asta din ro, fiind naturist dc e nevoie il dau.O mai intreb azi si itzi confirm.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput