Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)
Raspunsuri - Pagina 20
d_melli spune:
Denisa este peste tot Imunogrip Junior...nu stiu cat de eficient este...dar personal cred ca fiecaruia i se potriveste ba unul , ba altul , ba mai mult , ba mai putim, trebuie doar sa nimeresti ce trebuie.
anymony spune:
Denisa..e intr-adevar Imunogrip junior..
si ar mai fi si Septilin sirop fff bun.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Denisam spune:
Fetele-mersi- o sa aduc si eu 2 un caz ca nu merge unul, incerc celalalt ca fiec, copil e diferit!
Anas-Bee- ce face,cum e?
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Ioana- cica exista un medicmaent 100% naturist, sirop dc am retzinut bine de la mama Imunogrip Junior- eu o sa il aduc si ep asta din ro, fiind naturist dc e nevoie il dau.O mai intreb azi si itzi confirm.
Denisa'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Zambeste, si maine e o zi!
Denisa, noi am terminat saptamana trecuta o cura de 6 saptamani cu Imunogrip Junior. Intr-adevar e foarte bun, cand am facut in ianuarie ultima cura a fost super ok piciul si pana in august nu a mai avut nimik, acum vad ca intram iar in sezon de viroze....Trebuie sa fac pauza intre Imunogrip Junior si urmatorul imunorezistant recomandat de medic (Broncho-Vaxom) macar 6 saptamani. Asa ca ii vine randul piciului fix de ziua lui, in 3 decembrie.......pana atunci sper sa nu mai raceasca f des!
Sanatate si voua si pupici la muciosii mici!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Denisam spune:
Ioana=mersi, cata cantitate de imunnogrip ai avut nevoie pt 6 saptamini?Sanatate si pupici!
Denisa
Denisam spune:
Uitam sa FELICIT Fam. Dumitru si pe totzi sarbatoritzii de azi!
Denisa
T_Ioana spune:
Denisa, schema exista si in cutie, in principiu se da 4 zile da 4 zile nu, cate 3 ml dimineata si 3 ml seara. Mie mi-a trebuit si o a doua sticluta pentru vreo 3 zile dar e adevarat ca mi-a varsat Razvan putin din prima. Data trecuta parca a fost suficienta o sticluta. Oricum si daca cumperi doua din a doua nu folosesti decat maxim 15 ml.....Asa ca poti sa iei o sticluta si o folosesti cat iti ajunge (si daca nu-i fix 6 saptamani).....dar tu faci cum crezi ca-i mai bine, vezi ce zic si restul fetelor care au folosit!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
loren@ spune:
Ioana sanatate lui Razvanel..si sper sa treaca repede..la febra mare algocalmin sau novocalmin stiu si eu, dar Bia nu le-a tolerat bine pe nici una..la prima varsa, la a2-a diaree...eu am avut la ea niste supozitoare tot pentru febra dar care nu conduceau la diaree..nu mai stiu cum se numesc si nici nu se prea gasesc pe piata!
Denisa asa cum a scris Ioana..dar eu abia luam 3 zile ca ma si faceam bine...nu am reusit niciodata sa iau 4 zile si apoi pauza si tot asa timp de citeva sapt..eu iau 2ml din asta de adulti de 3/4 ori pe zi...am vrut sa iau si azi de dim., dar avea alcool!Asa ca am luat dupa prinz!
Chiar la multi ani sarbatoritilor
Eu i-am dat bonei niste hainute de ale Biei ca se duce la biserica si i-am dat sa dea si un acatist...din pacate am spalat o pereche de ciorapi ayi..in fine!
Bia

Yeeeee....yeeeee