Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Algocalminul fiole..2 ml contin 1000 mg ..deci un supoz e un sfert de fiola (300 mg).

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Iaca s-a trezit moatza...si striga din patut "mama-mami". Un dobitoc a sunat la interfon ...naiba... azi vine maica-mea si miine fug de acasa...vreau sa colind orasul si magazinele ca m-am salbaticit.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Altfel Any tu cum mai esti?

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Mira cum sa fiu..la fel. vreau sa imi cumpar cite ceva-cizme, blugi. Miine poate ajungem si noi la Kids expo la tirgul pt copii.
Si mare VICTORIE!!! S-a cerut la olita singura si s-a tinut sa nu faca pe ea. si a facut in oala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA prima oara,amandoua, de atatea picioare de pisoi,am uitat de picioarele matzelor
Eu am vorbit cu vara-mea din Spania si intre timp Diana a picat in bot, a fugit iar la olitza,nu stiu ce a mai facut, ca acum are chilotzi nu pampersi ,nu a vrut nicicum sa ii pun data trecuta,dar chilotzi a vrut.Acum e cu taica-su in bucatarie - noroc ca a sosit el intre timp...
Merg s avad care e treaba ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Any, pai nu ma gandeam sa-i dau o fiola intreaga, am inteles ca se dau de la 5 picaturi in sus, in functie de kg si varsta dar nu stiu cum se calculeaza!
Deci nu il omor daca ii bag un Novocalmin intreg, de 300? Ca pe ele scrie ca sunt de la 4 ani iar cand era Razvan mic zicea dr sa-i pun cate 1/2........dar febra asa mare u a avut niciodata.
Saracutul, a rupt o suzeta care a gasit-o prin patut, asa il dor gingiile!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana cu gel nu ai incercat pentru dinti? La noi a functionat perfect.Baga si novocalmin...
Monica ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Ioana cu gel nu ai incercat pentru dinti? La noi a functionat perfect.Baga si novocalmin...

Aseara am terminat Dentinoxul (Calgelul la noi nu a functionat) si acum am sunat-o pe prietena mea sa-mi faca in farmacie badijonaj gingival cu anestezina (sper sa nu ma alerge Cata). Osa bag Novocalmin intreg ca 1/2 nu a facut mare branza!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA poate fi de la gat temperatura asta,da-i multe lichide si nu-l stresa cu mancarea pana scade febra de tot.

Vad ca inca n-a facut pe ea,desi nici la oltza nu facuse ultima oara.O punem acum la nani si ii punem iar pampersul,sper sa nu faca scandal,ca e cam miorlaita de somn,desi .. e tot cu cuburile alea.A mancat un cremvusti si jumate tot goi,evident.
O sa ma culc si eu cu ea si cand ma trezesc,sper sa apara odata vesti de le BEE !!
Iar s-a dus la olitza ,dar tot striga NU VINEEE .. atunci pentru ce naiba s-a mai dus??? E ceva de groaza

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana mie mi-a zis doctorelul ca la febra mare cel mai eficient e algocalminul fiola...da nu mai stiu cat....parca o picatura pe kg.

Mergi la inceput