Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (246)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CE FACI MAMI? DIA FACE CUBULI ... si cu voce lingusitoare: MAMIIII, UNDE-I BALONU?
... asta dupa ce l-a dezumflat de trei ori si l-a aruncat la cosul de gunoi(am unul de hartii in camera) cu bata aia cu tot (bata de plastic deja e de doar 10 cm ca a tot rupt din ea ) Acum l-am ascuns si incearca sa ma convinga ca e cuminte si sa i-l dau iar

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

M-au sunat de la laborator si cica rezultatul e negativ, nu apare nimik care sa determine o infectie! Asistenta spune ca suspecteaza ceva viral....
Of mama-masii de treaba, si febra de ce nu-i scade oare ca acum la pranz iar avea 39,4?!!!!
Ma surprinde ca e atat de vesel...dar cam blegutz, daca nu mananca nimik!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ioana..si fii-mea la fel a facut febra dar i-a scazut cu nurofen paracet si novocalmin. si ziua ardea ca focul. Nu i-am dat antibiotic ca nu a fost nevoie..de mincat o zi juma si ea a facut greva, voia doar ceai si compot. cred ca a baut un litru juma intr-o zi. Da ce noi cind suntem raciti putem minca-sa o luam si asa...nu ai bea apa de ai stinge?

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ioana sunt batuta in cap..ce analiza i-ai facut, ca e cam mare febra!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

7 copii x 7 rucsace = 49 rucsace
49 rucsace x7 matze = 343 mazte
343 maze x 7 pisoi = 2401 pisoi

7 copii x 2 picioare = 14
343 matze x 4 picioare = 1372
2401 pisoi x 4 picioare =9604
10990 cum a zis ANY
Dar cum nu e asa,chichitza o fi ca sau sunt desenate (doar capetele ) ,sau puii-s in burta si nu li se pun cracii la socoteala,sau mai bine cum sa aiba o pisica 7 pisoi,eu am vazut maxim 4-5 sa faca una ... sau ... stai c aDiana s-a dezambalat singura intre timp si e pe olitza. Revin.Frastc a deja a tras si apa,acum de unde stiu daca a facut sau ba???
MIRA tu cu matzele tale esti de vina

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Cata, i-am facut un exudat faringian si nazal ca sa vad daca e de natura bacteriana sau virotica boala. Daca era ceva bacterian ii faceau automat antibiograma (cum se face si la inf. urinare) si aparea la ce e sesnsibil si la ce e rezistent microbul respectiv. Dar, rezultatul fiind negativ se pare ca e ceva viral deci nu necesita antibiotic. Totusi gatul lui cred ca e facut tandari de nu vrea sa pape nimik!
Iar febra face mereu intre 38,6 si 39,7 (a facut si 40 in prima zi)...nu stiu ce sa mai fac. Ma gandesc ca daca era roseola sau alta minune nu avea muci si gat super rosu........
Any, Ioana parca n-a sarit de 38,5 nu? La noi vad ca nici Novocalminul nu ajut aprea mult (si i-am pus in disperare de cauza si unul intreg, de 300). Am auzit ca e f bun Algocalmin fiole dar nu stiu cate picaturi se dau (eu i-am mai dat 1/4 algocalmin tableta de 500, deci 125, dar nu a ajutat nu stiu cat, sau daca scade febra e maxim pentru o ora-doua si iar creste vertiginos)
Stie cineva cum se da Algocalmin fiole?
Any, pentru gat ce-i pot da, asa cum pt noi exista Strepsils, Faringosept, Halls etc? Pt pici nu e nimik de supt care sa-i linisteasca gatutul?

Si ne mai ies si ultimii doi canini.......saracutul de el!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai Moni ca de data asta ai nimerit-o!!.......ca si Any de altfel..............vezi cum nu te las nici eu pe tine sa muncesti...........esti la munci nu??

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

9604 au pisicile si 14 copiii deci 9618.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ioana..pt git ii poti da dropsuri gumate chinzesti, ca le poate mesteca si nu-s tari sa existe riscul de a le inghiti si ineca cu ele. iar algo fiole e acelasi lucru cu novocalminul..iar eu spun ca sup e mult mai bun.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Hai ca si mie mi-a dat la fel, adica 10.990, dar eu mai greu cu matematica, a trebuit sa-mi reprezint grafic.....iar prima data cand mi-a dat suma aia frumoasa nu am vazut ca fiecare cupil are 7 rucsace.....era prea simplu!!!

Mergi la inceput