Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
diana_jors spune:
Alex tocmai a mancat 150 ml piure in 5 min, si inca mai vroia
era majoritate cartof, deci cred ca o sa fie cartofar ca tati
eu sunt mai "morcovara" 
iunita: eu am ajuns la spitalul de oftalmologie in Piata Lahovari la urgente, ca era week-end si se umfla vazand cu ochii. Dar ne-a dat doar antiinflamator... adica nu i-a facut rau, dar n-a eliminat cauza. Daca nu e urgent, iti recomand dr Goicea - Medicover Victoriei. Are si cabinet particular, tot in Victoriei: Focus Optic, pe langa Tarom. Se ocupa in mod special de bebei.
, si sa va treaca repde ce aveti.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
arissa spune:
Mi-a sters Maya mesajul
...nu mai am timp si energie sa o iau de la capat
. O fi modul ei de a-mi spune ca mai bine stau cu ea decat pe forum? Poate revin deseara cand adoarme.
Docamdata
mamici, albinute si bondarei.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
riloasa spune:
Diana, vreau si eu unul 71. Cum facem? Al tau ce marime poarta? Eu cred ca o sa-i vina in decembrie.
Mihaita 31 Martie
RaisaFudulu spune:
Fetiliii facem pa cu mana..........de fapt isi framanta manuta bine cand ii zicem pa pa si o ridica putinel....![]()
![]()
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
Amma23 spune:
Sa ma laud si eu sa se deprime Roxi si mai tare.Incepe si puturosul meu sa se ridice in 4 labe. Ii face pa lu' tat'su, sau ce-o fi aia. agita manutele. Asta cu certatul vad ca o face si Raresoiu', n-o mai spun.Incearca a se agatze de pat sa se ridice, dar mai avem un pic de chinuit.
Roxi, al tau mai sta molcom cateva luni dupa care baga cod direct 
Fiori avem si noi, tot de la pisu.Se opreste din joaca, se concentreaza si dupa aia se scutura,deci face pisu.Tot tati si-a dat seama, or stii ei ceva!
Ma duc sa bag un somn langa baieti, aici e vremea de cacao de numa sa dorm as vrea.
Pupe, revenim mai pe seara
Ama si Lucas 12 Martie 2007
RaisaFudulu spune:
am pus si noi pozici noi noute ...ia poftiti la vizionat .....maine va spunem si bilantul ....alea cateva gramute luate sunt bune
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
Amma23 spune:
Uitati aici cum mananca el mùar, sa mai zica ma-sa ca refuza mancarea.
Azi am disperat, i-am luat si eu bavetica din aia cu maneci...credeti ca a mai vrut ceva de mancare, pe naiba...doar manecile.N-am mai putut nicum sa-l fac sa fie atent la haleala.
[/quote]
Ama si Lucas 12 Martie 2007
ramiha spune:
quote:
Originally posted by elpowerquote:
Originally posted by roxanici
Anaalina, si raresu are fiori, io il banuiesc ca dupa ce face un pipi face asa, nu's de ce; ta'su cica asa face cand face pipi. Io una nu cred ca e ceva in neregula de vreme ce si noi facem asa ...la acru sau alte senzatii tari.
Scaune explozive sa fie de la dinti? ca si raresu asa mi-a facut toata ziua ieri de incepeam sa ma sperii ca o da in diaree dar i-am bagat morcovel si s-a reglat.
Eliana, deci Mihaiu patruleaza si Andreiu sta ca popandaul? Bravo lor.
Hai ca acu iar incep sa ma supar pe Rares ca nu face nik, parca e bebel de 4 luni. Se taraste pe burta da de ridicat in pat nici vorba, nici prin gand nu ii trece, nici macar nu am coborat patul mai jos, asa de sigura sunt ca nici macar nu incearca, mers in 4 labe....povesti, mai ridica kurul ala din cand in cand.
Silabe? de unde....dadadada sau nananana sau moamaamoa, mam, dar sporadic, alea cu mam numai la suparare, in rest cand e la capatul randarii si vrea sa ne certe. Sa asocieze cuvinte cu lucruri??? nici pe departe, ii tot zic apa, papa, nani dar nu pare ca ar vrea sa repete. Si sa faca pa cu mana? da ce e pui de einstein? nu mai ziceti ca ai vostri fac pa si zic papa si mama si tata ca ma deprim iar.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Nu te deprima!!! Ca suntem si noi la fel, asa ca te incurajez eu. Ii repet de mii de ori pe zi mama, papa, tata, si ea nimic. Abia acum a inceput sa zica brrrr, buf si pe astea i le zisesem....hehehe.... demuuult. Nu ca ar asocia cu ceva, doar asa de distractie.
Dar sa o laud si eu ca face "bravo", nu stiu daca doar de placere, dar am observat ca face doar daca e fericita, orice o insemna asta la ei, si stie si de "lumina" la combina cu luminite verzi, la lustra din sufragerie si la luminile de afara.
stai linistita! si noi suntem in club! Dar ca sa o laud putin, se ridica singurica in fundulet si zice "tatatata" ... desi de pe la 3 luni io ii tot repet "ma-ma" tare si raspicat... asta e
diana_jors spune:
Am gasit si eu intr-o farmacie Pampers si cu hipopotam, si fara hipopotam. Am luat un pachet cu hipopotam, au intr-adevar banda mov, dar ... nu au elastic la benzile lipicioase 

Eu am inteles ca ar avea... am dat si o gramada de bani pe ele. Uf.
Imi spune si mie cineva un mijloc de transport in comun (RATB) care ajunge aproape de depozitul de la Fippi? Ca degeaba stiu adresa ca nu cunosc zona deloc.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Am gasit si eu intr-o farmacie Pampers si cu hipopotam, si fara hipopotam. Am luat un pachet cu hipopotam, au intr-adevar banda mov, dar ... nu au elastic la benzile lipicioaseEu am inteles ca ar avea... am dat si o gramada de bani pe ele. Uf.
Imi spune si mie cineva un mijloc de transport in comun (RATB) care ajunge aproape de depozitul de la Fippi? Ca degeaba stiu adresa ca nu cunosc zona deloc.
Dianade
Alex (23 aprilie 2007)
Diana, benzile lipicioase is tot cu scai dar daca tragi de ele is putin elastice, nu mai sunt rigide ca la cele obisnuite. Si au partea aia din lateral mai ingusta, mai a chilotel asa, si is mai subtiri peste tot si lasa copilu mai lejer; mie mi=au placut dar nu am mai gasit. Daca vrei sa scapi de ele arunca-le la mine.
Iunia, sanatate multa la buburuza.

Raisa e o dragalasa motzata. Ii place camera cu pisicute?
Bineeee, deci copiii vostri fac pa si se agita cand spuneti mama sau tata sau papa...lasa ca va ajungem si noi din urma si o sa vedeti voi.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

.