Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
anaalina spune:
Buna dimi!!!
Sunt nitel cam suparata
si sa va spun si de ce. Aseara am avut musafiri cu copiii mai mici
. Catalina i-a studiat s-a inteles cu ei dar la un moment dat cand se chinuia sa roada o jucarie a trecut-o un fior ,la fel dupa inca vreo 5 minute. M-am uitat mai bine la ea , la gurita sa vad de se stramba dar nu avea nicio problema. Acelasi lucru il face cand nu-i place ceva , o trece cate un frison.
Oare sa fie vreo problema? A mai vazut cineva asa la bebe? Ca un frison. Mi se mai intampla si mie in general cand iau ceva acru in gura.
Am inteles ca aceste frisoane pot fi o reactie adversa la vaccinul de 6 luni la DTP(habar nu am ce este DTP) Poate ma lamuriti si pe mine. Ce vaccin s-a facut acum ? Noi eram in urama cu vaccinul ca fusesem racita.
Si altceva puteti sa ma impuscati dar ieri i-a dat la pranz peste(fiert) cu mamaliga si usturoi. A mancat pe nerasuflate , cred ca seamana cu mine ca eu as manca pete non stop.
Ma duc ca am pe foc niste carnita de vitel sa-i fac un rasol cu spanac, ca iar a facut caca ca o oita, mic, mic ,mic.
Ramira eu nu pot sa o spal pe cap in fiecare seara ca e destul de frig la noi incasa. O duc la baie ii fac un dus asa general si cand e de cap aducem baliuta in dormitor. Si noi am avut tot muci multi si am banuit ca de la balaceala. De infofolit nu e prea infofolita, nu am trecut la geaca de iarna. Maieu , body maneca lunga, un pulover si o vesta mai groasa de fas si strampi ci pantaloni iar in cap o caciulita.
Elyanne felicitari pt ridicatul in picioare si noi ne ridicam cu tot cu sac. Sa roadem nitel patutul ca ne manca tare gingiile.
Varsta Catalinei Teodora
karra80 spune:
quote:
Originally posted by anaalina
Buna dimi!!!
Sunt nitel cam suparatasi sa va spun si de ce. Aseara am avut musafiri cu copiii mai mici
. Catalina i-a studiat s-a inteles cu ei dar la un moment dat cand se chinuia sa roada o jucarie a trecut-o un fior ,la fel dupa inca vreo 5 minute. M-am uitat mai bine la ea , la gurita sa vad de se stramba dar nu avea nicio problema. Acelasi lucru il face cand nu-i place ceva , o trece cate un frison.
Oare sa fie vreo problema? A mai vazut cineva asa la bebe? Ca un frison. Mi se mai intampla si mie in general cand iau ceva acru in gura.
Am inteles ca aceste frisoane pot fi o reactie adversa la vaccinul de 6 luni la DTP(habar nu am ce este DTP) Poate ma lamuriti si pe mine. Ce vaccin s-a facut acum ? Noi eram in urama cu vaccinul ca fusesem racita.
Si altceva puteti sa ma impuscati dar ieri i-a dat la pranz peste(fiert) cu mamaliga si usturoi. A mancat pe nerasuflate , cred ca seamana cu mine ca eu as manca pete non stop.
Ma duc ca am pe foc niste carnita de vitel sa-i fac un rasol cu spanac, ca iar a facut caca ca o oita, mic, mic ,mic.
Ramira eu nu pot sa o spal pe cap in fiecare seara ca e destul de frig la noi incasa. O duc la baie ii fac un dus asa general si cand e de cap aducem baliuta in dormitor. Si noi am avut tot muci multi si am banuit ca de la balaceala. De infofolit nu e prea infofolita, nu am trecut la geaca de iarna. Maieu , body maneca lunga, un pulover si o vesta mai groasa de fas si strampi ci pantaloni iar in cap o caciulita.
Elyanne felicitari pt ridicatul in picioare si noi ne ridicam cu tot cu sac. Sa roadem nitel patutul ca ne manca tare gingiile.
Varsta Catalinei Teodora
si Winnie face asa ca si cand nee strambam noi cand avem ceva acru in gura........se stramba si se scutura toata...eu zic ca nu-i nimik rau sati linistita...

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
diana_jors spune:
Neatza,
azi am un bebe rau, dat peste cap probabil din cauza schimbarii orei... s-a trezit la ora noua 7
; inainte s-a trezit de inca 2 ori dupa ora 1:24 cand a mancat biberonul de formula. Acuma ii fierb mancarea, sa vedem ce ne rezerva ziua de azi...
Mancarea de azi: piure de dovlecel si cartof cu putin morcov.
Asa... pijamalele: mamirea 74, pret pe site 12,04, la care se adauga 10% transport (da elyanne, au scos detaxe-ul
) deci 13,24. Ori 3.3508 cat era euro cand am pus comanda iese aprox 44,5 lei.
riloasa: teoretic marimi sunt pana la 94, dar momentan nu sunt pe stoc mai mari de 74. Dupa ce pui o comanda (cu ce e pe stoc evident) vin cam in 10 zile daca merg toate bine. www.laredoute.fr e site-ul.
Eliana: daca iti mai face cu ochiul ceva poti sa ma intrebi, eu am mai luat cateva lucruri de acolo si poate stiu deja cum sunt ![]()
A, mie imi placeau la nebunie www.laredoute.fr/vente-bottes-fille-okaou.aspx?productid=324125597&documentid=428207&categoryid=26194707&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astea, dar nu mai este nici 20 nici 21 pe albastru ![]()
Alex scoate din ce in ce mai multe sunete/silabe, cred ca are deja 3/4 din alfabet... dar tot nu leaga nimic ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
riloasa spune:
DIANA, te rog mult cand comanzi, sa comanzi si pentru mine. Acum as vrea si pentru nepotelele mele, dar sa vedem daca sunt marimi. Nu stiu daca la al meu ii vine 74 pana in decembrie, ca e tare mic. Are 6300 si 64cm. A inceput sa pape cate 5 lingurite la masa. E bine pentru stomacelul lui. Suculet bea cam 50ml.
Mihaita 31 Martie
diana_jors spune:
riloasa: sunt pe stoc si marimi 67 si 71, 10.39 euro.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
ramiha spune:
Val, intrebai de mixer/blender... raspund si eu cu intarziere: eu tocmai mi-am luat un Philips, HR 1366. Sunt incantata, paseaza foarte bine, chiar si cantitati foarte mici.
roxanici spune:
Anaalina, si raresu are fiori, io il banuiesc ca dupa ce face un pipi face asa, nu's de ce; ta'su cica asa face cand face pipi. Io una nu cred ca e ceva in neregula de vreme ce si noi facem asa ...la acru sau alte senzatii tari.
Scaune explozive sa fie de la dinti? ca si raresu asa mi-a facut toata ziua ieri de incepeam sa ma sperii ca o da in diaree dar i-am bagat morcovel si s-a reglat.
Eliana, deci Mihaiu patruleaza si Andreiu sta ca popandaul? Bravo lor
.
Hai ca acu iar incep sa ma supar pe Rares ca nu face nik, parca e bebel de 4 luni. Se taraste pe burta da de ridicat in pat nici vorba, nici prin gand nu ii trece, nici macar nu am coborat patul mai jos, asa de sigura sunt ca nici macar nu incearca, mers in 4 labe....povesti, mai ridica kurul ala din cand in cand.
Silabe? de unde....dadadada sau nananana sau moamaamoa, mam, dar sporadic, alea cu mam numai la suparare, in rest cand e la capatul randarii si vrea sa ne certe. Sa asocieze cuvinte cu lucruri??? nici pe departe, ii tot zic apa, papa, nani dar nu pare ca ar vrea sa repete. Si sa faca pa cu mana? da ce e pui de einstein? nu mai ziceti ca ai vostri fac pa si zic papa si mama si tata ca ma deprim iar.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elpower spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Anaalina, si raresu are fiori, io il banuiesc ca dupa ce face un pipi face asa, nu's de ce; ta'su cica asa face cand face pipi. Io una nu cred ca e ceva in neregula de vreme ce si noi facem asa ...la acru sau alte senzatii tari.
Scaune explozive sa fie de la dinti? ca si raresu asa mi-a facut toata ziua ieri de incepeam sa ma sperii ca o da in diaree dar i-am bagat morcovel si s-a reglat.
Eliana, deci Mihaiu patruleaza si Andreiu sta ca popandaul? Bravo lor.
Hai ca acu iar incep sa ma supar pe Rares ca nu face nik, parca e bebel de 4 luni. Se taraste pe burta da de ridicat in pat nici vorba, nici prin gand nu ii trece, nici macar nu am coborat patul mai jos, asa de sigura sunt ca nici macar nu incearca, mers in 4 labe....povesti, mai ridica kurul ala din cand in cand.
Silabe? de unde....dadadada sau nananana sau moamaamoa, mam, dar sporadic, alea cu mam numai la suparare, in rest cand e la capatul randarii si vrea sa ne certe. Sa asocieze cuvinte cu lucruri??? nici pe departe, ii tot zic apa, papa, nani dar nu pare ca ar vrea sa repete. Si sa faca pa cu mana? da ce e pui de einstein? nu mai ziceti ca ai vostri fac pa si zic papa si mama si tata ca ma deprim iar.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Nu te deprima!!! Ca suntem si noi la fel, asa ca te incurajez eu. Ii repet de mii de ori pe zi mama, papa, tata, si ea nimic. Abia acum a inceput sa zica brrrr, buf si pe astea i le zisesem....hehehe.... demuuult. Nu ca ar asocia cu ceva, doar asa de distractie.
Dar sa o laud si eu ca face "bravo", nu stiu daca doar de placere, dar am observat ca face doar daca e fericita, orice o insemna asta la ei, si stie si de "lumina" la combina cu luminite verzi, la lustra din sufragerie si la luminile de afara.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
DTP=DiTePer=Vaccin contra Difteriei, Tetanosului si Pertusis sau Tuse magareasca.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
iunita spune:
diana_jors unde ai fost Alex cand a avut pb cu ochisorul rosu si umflat? ca va urmam cred. ooof... imi vine sa mor. am luat si batista bebeului azi si incerc sa o aspir..sper sa nu lesine in proces..sau eu.
scuze fetelor dar nu pot sa rasp. la nimic..revin eu
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza