Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Fetele, si eu sunt mare fan al Pampers-ilor cu elastic... mai ales ca grasunica mea sta de acum in popou si o strang la burta cei normali. Iar daca ii las mai largi, face pisu pe hainute. Si nu numai pisu, intelegeti voi.

Deci, daca aflati cumva cum ii diferentiem de cei normali, sa-mi spuneti si mie, sunt numai ochi si urechi!

Paula, multa sanatate pentru micuta Eliana, si mult ajutor de la Doamne-Doamne la doctor! Sper sa treaca totul cu bine!

Lilidana, 8!!!! Noi inca il asteptam pe primul!

RaisaFudulu, FELICITARI!!! Amma23 FELICITARI!!! Isteti mai sunt puisorii vostri!

Sa va mai zic din peripetiile noastre: azi am observat ca Nectaria avea varful limbii rosu. Dar rosu-rosu asa cum patim noi cand ne frigem rau sau cand ne muscam limba tare de tot. Ce o fi oare? Cred ca ori si-a muscat-o, ori a rontait ceva ce a iritat-o...

In alta ordine de idei: mamicile care nu alaptati, cum va adromiti puii in timpul zilei? Nectaria de multe ori nu reuseste sa adoarma, este foarte nervoasa si poate plange si 2 ore continuu, timp in care eu nu mai stiu ce sa-i fac sa o impac. Seara nu prea avem probleme, adoarme in timp ce suge la bibe. Daca insa nu a adormit in timp ce papa, e jale, circul se repeta.

Hai noapte buna si sa incepeti saptamana cu zambetul pe buze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Amma super misto mananca Lucas maru........pupam ochisorii lui albastri sau verzi ca nu ma prind prea bine

Iunita sanatate la a mica

Roxanici lasa ca noi nu facem prea multe......si suntem in mare greva a foamei ...dar sa va spun o chestie si ieri si azi inainte de masa de legume am fost in vizita cum v-am mai zis la fetitze mai mici si grasunele si cand am ajuns acasa nu imi venea sa cred dar a mancat legumele bine de tot ...nu va ganditi la cantitiati industriale doar 120 gr dar pentru noi este super bine

A si azi i-am pus in piure cartof dulce si se pare ca a avut succes...dar avea si carne, apoi mi-am adus aminte ca nu e bien carne si cartof...da cu ce sa il fac cand are carne decat dovlecel....ca brocoli, conopida sunt bleah pentru ea

In legatura cu somnicul ziua noi suntem campioane, ne ajunge ca mancam ca si fotomodelele de dormit dormimmmmsingure.....acum de exemplu mancase la ora 6 foarte bine,,,a ras un danonino si 160 de lapte record pentru noi si apoi a adormit jucandu-se cu o papusa.......in general adoarme singurica daca o are pe suza

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu ca al meu e langa mine si zice sa il trimit sa nu mai stau cu el asa mare ca iar o patesc....

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Roxana uitasem...adora pisicutzii de pe pereti si sa iti mai zic inca un progres stie cand o intreb unde sunt pisicutzii....se intoarce la peretele cu ei , avem decat pe 2 dintre ei pisicutze....si doar unul e accesibil pentru ea...vrea sa ii maance, zgarie, sa ii bata numai ea stie ce vrea...tot timpul cand o duc la ei sta cu gura super cascata

Avem poze aici

Mergi la inceput

Roxana uitasem...adora pisicutzii de pe pereti si sa iti mai zic inca un progres stie cand o intreb unde sunt pisicutzii....se intoarce la peretele cu ei , avem decat pe 2 dintre ei pisicutze....si doar unul e accesibil pentru ea...vrea sa ii maance, zgarie, sa ii bata numai ea stie ce vrea...tot timpul cand o duc la ei sta cu gura super cascata

Daca vrei iti dam o codita de la noi sa il impodobesti pe Raresu

Avem poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Diana, faine poze! Raisa e o dulce - hai ca n-o deochi, ca are snur rosu la manuta - si are un par superb :)

Raluca, mama Nectariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna fetele,

noi suntem mai bine..doar ca are muci cat cuprinde

diferenta la pampersi e urmatoarea: in loc de hipopotam e o OMIDA si scrie STRETCH.IN REST TOTUL E LA FEL.io am fost la un magazin sa cumpar si dif de pret era enorma: cei normali erau 515.000 si cei stretch erau 570.000. ma inteaba de care vreau? io zic normali ca tot asa face pisu si kk in ei si tot asa repede ajung la gunoi! si surpriza , acasa am vazut ca sunt STRETCH ( asa ca am luat stretch la pret de normali!) io nu ii duc inapoi!!!!

am ramas in uram cu cititul ..dar azi am fo gospodina mare, am facut gratar cu ananas si cascaval la cupltor, supica de mazare si cartofi fierti in coaja pe acre i-am taiat rondele si am calit o ceapa. , ca mai un ospat si foarte rapid totul

ela super tare poanta cu ce ai zis de aburit legume, am facut si io azi si as fi mancat io tot , dar.... a papat edy TOT si ar mai fi vrut, asa ca de azi inainte asa voi face, e rapid si gustos, pupici pt "inventie"si bine ca ai zis ca mie nici prin gand nu mi-ar fi trecut

cam atat...cred

pupam bolnaviorii, dintzosii si restul stupului.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am citit tot ce ati scris.

Ii felicit pe gemenii lui ELYANNE pentru progrese. Maria azi s-a ridicat in fundulet singura (viermuia pe covor deci nu a avut de ce se tine).
Ieri am fost in gradina botanica. A fost asa frumos, am stat 3 ore. Atatea culori , frunze, floricele de analizat pentru Mariuca plus ratele si o pisica f frumoasa pe care am hranit-o cu lapticul ramas de la matza mea. Eu ii dadeam pisicii sa pape laptic din mana mea iar Maria tipa la ea si dadea din maini si din picioare.. asa ar fi smotocit-o... Cele care aveti animalute acasa nu sunt chinuite de bebei?

Deci ieri am avut parte de o zi minunatta. azi, alata poveste desi ziua a inceput bine: ne-am trezit cu totii la ora 10 (de fapt 9 ca se schimbase ora dar noi am uitat) apoi jale: Maria a plans mult, nu a mancat mai mult de 60 g nici la masa de fructe nici la cea de legume, nu a vut nici lapte, abia pe la ora 17 a baut 130 ml lapte. I-am facut baita dupa ce am venit de afara, am dat-o cu Calgel, i-am dat 3 ml eferalgan, i-am dat si o suzeta tinuta in frigider si a adormit instantaneu de la ora 19.30. acum sper sa se trezeasca sa pape ca bilantul pe ziua de azi a fost jalnic.

Tot ma miram eu zilele trecute cat de bine papa. Asa-mi trebuie. Orice minune tine 32 zile ca exact atat m-am bucurat de apetitul ei. Azi a facut si ea 8 luni, are 7.050 kg.
O seara buna tuturor. Ma duc si eu sa mananc si sa pregatesc apa pt lapticul Mariei.

Pupam toti bebeii, mai ales pe cei raciti sau cu alte probleme. Paula- va tinem pumnii pentru maine.
ELENAGIULIA- sper ca sotul tau sa se faca bine cta mai repede. Poate gasiti totusi un medic mai competent.
ALIONA- iti multumesc pentru gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La multi ani pt toti piticii care mai implinesc o lunita si La multi ani pt puisorul meu care face azi juma de an.Poza cu fix 6 luni Am sarbatorit cu un dintisor, in sfarsit isi fac aparitia.

ElenaGiulia imi pare rau ca sotul tau e tot la fel , chiar ma intrebam ce mai faceti voi, bine ca Arturica e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

zumzaiti, va rog

Mergi la inceput