Colectia de toamna-iarna 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau te sun diseara pe la 9 sa-ti zic dc vin. asta dc nu esti la calculator.
Joy depinde de cine conduce.iei si copii cu tine?miine e nunta nu? distractie placuta.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

am citit despre hobby-urile noastre, ale tuturor, si m-am tavalit pe jos!!! probabil ca, daca nu era saraca mama, si pe mine ma pastea aceeasi situatie!

lavi, ma tot tin de cateva zile sa intru si sa urez multa sanatate tatalui tau! ma gandesc la voi si va tin pumnii!

ripley, sanatate si tie si insanatosire grabnica!

fetili, ne vedem duminica, da? roxi+noki+probabil madau+cine se mai inscrie pana atunci.

va pup, back to work!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mihaelutat ti-a mai atras cineva atentia ca nu te ocupi de organizarea unei intalniri strict mamicesti. ce faci? lasa-l pe al tau ca vine el inapoi.poate sa mituiesti vreun prieten sa-i fure actele si banii,si scapi de el cateva luni.
voiam sa ma duc sa dorm, dar tre sa ma sune a mea mama sa-i spun ce sa-mi aduca de la piata.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Soso, sory dar nu ma pricep la cap. muraturi, inca n-am pus asa ceva...

,nici eu ,da m-a apucat harnicia asa deodata ,mie doar mama imi pune dar acum saracuta e bolnavioara si nu s-a ocupat de asta.
fetelor daca va pricepeti careva????e vb de ce se pune (zeama) peste gogosari si conopida!

mada ,daca tot ai pregatit atatea bunatati azi eu zic sa te impaci cu al tau sot si daca te-a suparat iarta-l ,poate s-a descarcat pe cine nu trebuie (adica pe tine),la nervi multe lucruri negandite spui ,principalul e sa constientizeze ca a gresit si ideal ar fi sa-si ceara scuze.
cat priveste delegarea sotului eu is de acord ,io zic ca daca nu s-a stricat pana acum nici deacum incolo nu se mai strica.
pup si sa vii cu vesti bune

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

la multi ani ,celor cu numele de dumitru!!!!!!!!!!!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

SOSO fi antena:
in oala de 10 litri se pun 2 l de otet, 20 linguri rase de sare, 25 linguri pline de zahar si se completeaza cu apa pana sus (sa ramana 1-2 degete sa poti mesteca). cand solutia s-a racit se adauga 3-4 lingurite de salicilat.
mirodenii: marar, cimbru, boabe de piper si mustar, frunze de visin, hrean usturoi. eu astea le asez in borcan impreuna cu gogosariisau castraveti sau conopida dupa care torn solutia.Poti pune ierburile si la fiert daca vrei...eu nu pun.
GARANTAT vor sta peste iarna.

MANDY, da mi-e tare greu fara ea... dar tocmai mi-a promis mama ca va sta iarna asta cu fata la Deva, deci o s-o a langa mine cel putin cateva luni...dupa aia mai vedem cum o fii din toamna probabil la camin.

mai, eu sper sa iesim repede din clubul muciosilor {NOKY nu cobi cu de astea ca taca sta cu muci o luna ma impusc)

HILDEEEE, cum fac o crema de ciocolata la un tort, vreau cu crema de aia gen finetti, cu ce sa amestec ciocolata sa nu se intareasca tare cand se raceste? si cum sa-l imbrac cu cioco?.. e ziua barbatelului saptam viitoare schimba prefixul si vreau sa-i fac un tort cu ciocolata...multam'.

un wik placut va doresc
a ne reauzim luni sanatosi

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE DE DUMITRU ! Aura, sa-ti traiasca baietii!

Mandy, iti multumesc de urare! (se pare ca am scapat de mers la serviciu duminica si , pe cale de consecinta, si de prezentarea aia "nasoala"; se va tine probabil saptamana viitoare intr-o dupa-amiaza!) Despre nora ta iti pot spune ca e cumintica .... in general! Mai are ea momente de razvratire si batut din picior, dar sunt rare! Chiar ar fi interesant sa se intalneasca copii nostri, sa vezi vorbareala , sau cine stie poate se inhiba de emotie! Iti doresc sanatate multa si sper din suflet sa nu fie nimic grav!

Mai fetelor, m-ati "ingrozit" cu hobby-urile voastre!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dialog cu Silvia dupa gradi:
-Ne-a facut azi doamna praz cu masline.
-Si a fost bun?
-Pai am mancat numai maslinele.
-Si prazul?
-Prazul? N-am gustat. Am crezut ca nu-i bun.

Aceste citate sunt cu dedicatie pentru toate mamicile de mofturosi!

Tania ce bine ca v-ati externat! Asteptam vesti bune de la voi!

Ripley buna decizie ai luat, sa te faci cat mai repede bine!

Joy Nati a avut de facut aerosoli cu ventolin si nu mai stiu ce care se prezentau sub forma de spray. Adultii sau copiii mai mari baga aparatul ala in gura apasa pt un puf si insipra pe gura.
Daca are de facut aerosoli cu substante care se afla in fiola ii trebuie neaparat aparat. Ori isi cumpara, ori se duce la spital sa-i faca acolo.
Pentru spray-uri m-a sfatuit Stanciu sa: iau o sticla de 0.5 de apa plata Izv Alb de exemplu. Sa o tai pe la mijloc si sa captusesc taietura cu leucoplast ca sa nu se taie copilul - aia se pune la cura copilului. Iar in capatul unde e dopul se introduce capatul spray-ulu si se lipeste infasurand tot cu leucoplast.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTU ANI tuturor care astasi i-si serbeaza ziua onomastica, in special pentru [bAura[/b], sa-ti traiasca baietii

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Lavi, sa nu fie bau-bau.
Pina nu primit rezultatul biopsiei nu puteti sti absolut nimic, asa ca nu faceti nici un fel de speculatii.
Multa, multa sanatate!

Madau, sper ca te-ai impacat cu consortul. Eu am parte aproape zilnic de monologul asta in care eu frec menta pe computer si el munceste de se speteste. Sint si eu frustrati ca ei merge la serviciu, ca stau cu copilul doar 15 minute pe zi, etc.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput