Colectia de toamna-iarna 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LAVI, ia o de la mine si nu crede ca ai stresat pe cineva... eu intru sa te incurajez cat pot, dar daca tu simti ca iti face bine sa ne spui ce se petrece, fa-o, toate avem la un moment dat nevoie de sustinere... eu zic sa te concentrezi asupra celor doua minuni, mai ales ca Nati trebuie sa simta ca e sarbatorita... problemele asteapta pana dupa ziua ei, din pacate nu scapam asa usor de ele...
pupici colectiei si multa sanatate
DELIA, bine ai facut ca alaptezi in continuare, multa sanatate! pupici multi si voua!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

mai scriu eu dc toata lumea spala calca gateste si face curat.
Noki fetele de la salon, si una din cliente spunea ca nu se compara electro cu paturica cu impachetarile,cu orice te impachetezi. dc te tine portofelul eu zic sa incerci, bine ca e dublu ca pret, cel putin unde mergeam eu asa era.
tre sa dau send ca ma lasa astia cu netul balta.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Salutare colectie.Citit un pic de tot si scuze daca nu imi dau parerea despre tot, ca nu apuc.
Ripley, sanatate multa va doresc si sper sa faci alegerea cea mai buna in privinta bonei. In ce priveste alaptatul si infectia ta urinara, imi aduce aminte de infectia mea urinara cu stafilococ auriu din Gine1. Io atunci am luat Nolicin si 7 zile nu am alaptat, m-am muls si am aruncat laptele in chiuveta.Toti medicii mi-au spus sa nu alaptez. Ei, dupa aia chin a fost alaptatul, probabil ca nu am reusit sa ma mulg suficient de bine, laptele era putin, Kriszti a ajuns dupa o vreme sa refuze si sanul.
Lavi, imi pare rau pentru tatal tau. Dar fii optimista poate ca totusi nu e ceva grav.Tin pumnii sa fie ok. Si sa te tii tare pentru fetitele tale, Nati nu trebuie sa-si simta umbrita ziua de nastere.
Ca o parenteza si mie mi-au sosit azi analizele (alea din Programul National, pe care le-am facut deodata cu analizele anuale obligatorii pe care ti le face angajatorul):am valori putin marite la Sideremie si TGP, putin de tot, sper sa fie de la problemele mele cu colecistul, iti dai seama ca am intrat pe Net sa studiez cauzele...as putea sa ma ingrozesc.
Anda, ma bucur ca dupa patania ta de la gradi veche (intolerabila de altfel), ai gasit o gradinita unde se poarta frumos cu copii. Uite asa povestile voastre horror ma pun pe ganduri. Ca mai avem si noi un an pana la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri iti dau mesaj mai incolo apropo de Real...tu vii oricum, sau vii sa te vezi cu mine? Ca sa stiu. Daca nu plecam pe undeva ies, cum sa nu..pot rata?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetele...io nu pot intra in mesaje private si ma logasem dar acu-s delogata...

asa ca LAVI daca ai timp si chef, poate-mi spui si mie cum ai improvizat pt aerosolii Nataliciului.
ca finamea este mucioasa rau, dr de familie i-a dat PREVENTIV 7 zile de antibiotic ( nu avea decat muci, fara febra, fara tuse...dar erau din aia "ascunsi" care nu curgeau) si la vreo 4 zile dupa antibiotic a inceput sa faca febra.
acu este iara pe alt antibiotic, AL TREILEA in decurs de o luna si pediatra din camera de garda i-a zis sa-i faca aerosoli cu nu stiu ce.

cu ce i-ai facut tu Nataliei si ce improvizatie facusi??

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau, pai femeie serioasa esti? unde pleci la miezul noptii?pai are dreptate saracul barbat, bati discotecile noaptea si ziua stai la computer.bine ca nu intri in categoria celor admonestate ca nu produc nimic, doar cheltuiesc.vin oricum la real. sper sa nu-mi treaca cheful. poti sa-mi zici unde e? eu am vazut o cladire dar nu-s sigura, pe langa fabrica de piine vitan, parca bobocica se numea statia lui 102.

Lavi
parca citisem ca vrei la Viena intre Craciun si revelion.
Nokiii baga reteta aia de ardei, ca vad ca de excursii nu vrei sa vorbesti.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Si alte cateva raspunsuri:
Miha, sanatate multa Iuliei, cred ca iti este foarte greu sa o stii departe de tine.
Canuta, sa sarbatoriti "bine"!
Camelia, spor la treaba si succes la prezentare. Ce mai face nora mea? E cumintica? Io tot ma gandesc ce vor face copii astia ai nostri...ambii sunt limbuti.
Roxi, condoleante pentru socrul tau. Sper ca tu esti bine, si incearca sa nu il bagi in seama pe "scumpul" tau vecin nebun.
NegaraCristina, felicitari pentru primul pisu la olita. Kriszti e cam nehotarat in privinta asta, Sunt zile cand face sunt zile cand nu il poti pune pe olita. Cred ca tare greu vom scapa de pampersi.
Ela, felicitari pentru job.Sper sa iti fie bine.
Tania, ma bucur ca Anna este mai bine. Sanatate maxima va doresc.
Legat de hobbiuri si de tatici mai mult sau mai putin implicati in cresterea copilului ce sa va zic? Noi lucram amandoi de dimi pana seara de ani de zile, asa ca ne-am acceptat unul altuia programul. Hobbiuri avem dar din pacate in ultima vreme nu prea le prestam.Tati e cu pescuitul, mie imi place sa citesc dar din lipsa de timp...Si ne place sa calatorim, dar iarasi lipsa de timp...In rest munca in casa e cam impartita, in functie de care cand are timp. Tati il scoate pe Kriszti la plimbare, ii schimba pampersii, il imbraca/dezbraca, il duce dimi la bunici, se joca cu el.In schimb nu ii da de mancare-daca eu sunt acasa atunci numai eu ii dau, si nu il culca decat ff rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri acolo e Realul...de la fabrica de paine Vitan, prima statie, la Bobocica. N-ai cum sa-l ratezi, e mare cat o zi de post..si luminaattt. Daca zici ca oricum vii, atunci cobor si eu oricum, sa iau revistele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

feteleee o intrebare: cum este traficul sambata dimineata - in jur de 08:00-08:30 in zona OBOR-LIZEANU-MAICA DOMNULUI??
ca trebuie sa merg sa o iau pe matusa mea - sta spre Fabrica de Glucoza - si ii zise cineva sotului meu ca-i INFERNAL TRAFICUL acolo, sa plecam pe la 06:30 de acasa.
chiar asa-i de rau????

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Soso, sory dar nu ma pricep la cap. muraturi, inca n-am pus asa ceva...

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput