Colectia de toamna-iarna 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelutat spune:
Vecina Noki nu te abandonez sub nici un fel de forma. Sunt aici in Bucale si aici voi raman, ca am de invatat, iti explic eu ce si cum, si nu am nici un chef sa ma pun iar pe drumuri cu catel, purcel si copil. Deci vom avea un week-end romantic in 4, adica noi doua si cei doi teroristi..... Si da, ai dreptate,la oftalmolog m-as duce si de 3 ori pe zi. De fiecare data a fost fain, fain....
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Hello de la Sarah...da, de la fii-mea care dupa 40 de minute a socotit ca e mai bine sa se scoale, ca a dormit prea mult!!!!
Ma duc sa caut o lama...apoi plec la scoala!![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Noki pai nu spuneai tu ieri ca mai bine e cu pistolul? la sinucideri cauzate de disperare cauzata de copii, ma refer, pentru cine nu stie. daca vrei gun du-te la usa la mine, roag-o pe Lili sa iti deschida si ia din rastel pe care dintre ele o placi mai mult, la pusti ma refer...rastelul e in dreapta usii de la intrare, vis-a-vis de camera lui Titi. Nu il poti rata!
Mihaela
album dn Titi
joy04 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Hello de la Sarah...da, de la fii-mea care dupa 40 de minute a socotit ca e mai bine sa se scoale, ca a dormit prea mult!!!!
Ma duc sa caut o lama...apoi plec la scoala!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
se mai gasesc lame?????????
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
Noki_Lara spune:
Ai dreptate Vecina...am uitat de aseara cand am convenit ca impuscarea e cm buna strategie.![]()
Joy, nu stiu daca se mai gasesc lame la liber, dar merge si o lama de ras de la sotz. Si uite asa descoperim o unica utilitate a barbatului in casa: fapul ca se barbiereste, deci are lame.
Sotii care au aparate de ras electrice nu o poseda nici pe asta!!!!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
madau spune:
Noki lasa soro lama..ca faci prea multa mizerie in casa...vrei sa -ti extenuezi barbatul curatand?

Osteffy bafta la venit instalatorul, da' stiu ca l-ati asteptat nu gluma
Soanso te rog sa-l trimit pe barbatul tau sa faca o sesiune de reeducare cu ai nostri, propun cate 1 zi la fiecare..sa ajunga la toti![]()
Din ciclul.."hobby-ul meu gatitul"
azi am prestat : ciorbita de pui, tocanita de ficatei cu ciuperci si piure, salata de vinete, salata de sfecla cu hrean
, si acu' am niste ardei la copt. Ma declar o femeie implinita 
Miha insanatosire grabnica zulufatei!
Canuta 

Leeeaaaa pai ce faci, ne lasi aici sa ne luptam singure cu morile de vant?
Ma duc sa mananc...alta activitate inutila si care ocupa timp
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Fetelor, multumesc tuturor pentru pumnii stransi si pentru sustinerea morala! 
mirabilis multumesc pt raspuns.
O sa astepte pana luni ca starea generala ii e buna.
A fost sora-mea si a vorbit cu rezidentul (a fost cu conferentiara cand i-au facut eco) care zice ca icterul probabil e de la pancreas, ca e ceva (o tumoare) crescut pe pancreas, care face sa nu se dreneze ficatul.
Zice ca situatia nu e stralucita deloc.
Probabil pe miercuri o sa-l opereze. Dupa operatie o sa stim mai multe, probabil o sa-i faca si biopsie.
Noki ce deznodamant fericit la bunica ta! De-ar exista si la pancreas tumori benigne! Si de s-ar nimeri una de-asta si la tata!
Nu stiu ce operatie ii fac.
Eu sunt cu moralul la pamant binenteles, plang prin bucatarie in timp ce curat zarzavat, de-abia am culcat-o pe Nati dupa ce tanti n-a reusit timp de o ora. Probabil imi simte si ea tensiunea.
Incerc sa ma calmez, TREBUIE sa o sarbatorim pe Nati pentru ca ea e una din marile bucurii ale vietii noastre. Si TREBUIE sa ne bucuram de momentele frumoase ca necazurile uite-le cum vin singure.
Scuze ca v-am dat vestile astea nu prea bune, stiu ca am promis ieri ca nu mai zic nimic. 
Colac peste pupaza in seara asta mergem la McD la ziua fratelui Alexiei. las' ca-i bine, se mai distreaza fetele.
miri__b spune:
Madau eu cred ca dupa maxim 2 barbati vizitati o sa fie reciclat barbatul ei, nu ai nostri!
Mirela si David - 23.12.2005
miri__b spune:
tot ptr Madau. ce zici bagi un Real dupa ce se culca zuzul meu si Mirunici? pe la 22.30?aduc si revistele... cu ce te mai momesc?
Mirela si David - 23.12.2005
off am citit prea multe pagini si uitai.
am retinut ca voi o tineti langa cu mancarea in loc sa dezvoltati subiectul trevel.luminati-ma fetelor cu reducerile astea.
Lavi am vazut ca si tu vrei sa zbori.
lavi02 spune:
mirabilis cand am inscris-o pe Silvia la cresa mi-au cerut cearceaful de analize (IDR-ul, sifilis, radiologie la parinti, mie si secretia vaginala, etc)si de informatii despre copil (de la greutate la nastere, Apgar, cat timp a fost alaptata, ... tot). Apoi, la gradinita am dus dosarul de la cresa (au mai adaugat si ei pe parcurs masuratori si de-astea) + aviz epidemiologic si nu mai stiu, parca un coproparazitologic, ceva.
Contract, la stat, nu e cazul. Doar cerere ![]()
--------------
miri unde sa vreau sa zbor?
La anul am vrea sa dam o fuga pana la Barcelona de 1 mai dar acum... sa vedem ce-i cu tata. ![]()
Noroc cu voi, m-am mai linistit cu moralul.
Gata, back to hobby!