Colectia de toamna-iarna 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 16
Morgano spune:
Am luat decizia de a continua alaptatul, antibioticul care il iau se da si la bebelusi din prima zi de viata, asa ca nu o afecteaza pe floricica. Nu va spun cata koiala a fost si cate telefoane pana sa alegem in fratie cu antibiograma ceva ok pt ambele.
Problema e febra relativ mare - mai ales pt. mine - 38.5 care imi da stari nasoale, vertijuri, ma simt ca kuru (ma scuzati). Mai transpir si ca naiba, ma spal 1 data pe ora, cand ma apropiu de Iris pun masca si ma mai chinui sa respir si cu aia... sunt intr-un hal de fericire de nespus.
Noroc ca asta mica e fte cuminte, a dormit iar 4 ore si ceva, a papat si acuma sta cuminte de vreo 2 ore si se uita prin camera. Imediat incepe iar sa caute sursa de hrana, asa ca nu am s-o privez de lapte.
L-am trimis pe Marius la clinica unde am nascut sa vorbeasca cu neonatoloagele, ca pana la urma alea se presupune ca trebe sa stie cum e mai bine pt bb referitor la starea mea febrila.
Ca s-au si combinat infectia cu raceala ca mama dracului cu tac'so si asta o vad eu marea problema. Nu pt mine, de mine mi se rupe, mi-e de asta mica sa nu ia si ea.
Va multumesc tuturor ca va ganditi la mine si ma sfatuiti
si
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
miha2006 spune:
... sal colectie...
vesti proate si din frontul de vest... Iulia muceste si stranuta... bunicile noastre au scos copilu' afara pe ploaie "sa ia copilu aer"
...bineinteles ca m-am ratoit la ele prin telefon, concluzia: mama face tot ce vrea ea iar soacramea e busulita un an de acu in colo..."vezi? de aia nu vreau eu responsabilitati de astea"...
... so' deseara ma duc la petrosani sa-mi iau copilu', noroc ca mama nu e asa sensibila si ma lasa sa spun ce ma doare, am nevoie de ea acum in conditiile in care incep lucru in 3 saptamani
LAVI hai ca o sa fie bine tinem pumnii pt tatal tau
MIHAELUTA tr sa mergi la dentist ca nu e de gluma...si nu e dracu' asa negru, dentistul la mine e singurul medic la care merg cu placera.
PROADELINOgata? ai bagat un ochi si ai fugit?
MADUTZA mai fa-ti timp si pt noi si mai spune-ne ce mai face Orlando.
RIPLEY draga de tine... imi pare rau ca treci prin asa ceva, macar de ai avea mai mult suport din partea sotului e si asa destul de greu sa te acomodezi din nou cu un bb mic acasa sa nu mai spunem de oboseala acumulata cu 2 copii si acum si bolnavioare si tu si ele... offf.. as vrea sa te pot ajuta mai mult decat cu o vorba buna...imi imaginez prin ce treci
ce mai stiti de Anna Taniei? sunt bine oare? poate sunt acasa deja...
ANDA bine ca e bine cu Nik.
CRISTINAN ai fetita mare de acum incepe operatiunea "despemparsare" pregatestete psihic sa cureti pishu de prin casa ca se mai intampla si de astea, eu mi-am spalat covoarele de 3 ori in 4 luni ca oricat le cureti tot nu merge...
mai m-ati bolunzit cu mancarurile astea de 2 ore caut si salvez retete de pe net si simt gustul si mirosul preparatelor de-mi
pe tastatura...
Aproppo de papa bun MIRI_B ti-am trimis PM.
MEEMS ma bucur ca e mai bine Rianna da-i un pupic de la mine.
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu "hobby-uri" de genul ingrijit copil, calcat, spalat etc. Dupa mintea lor ar trebui sa infiintam "PARTIDUL FEMEILOR FERICITE" si ca prim aliniat in platforma program: interzis shoping-ul, iesitul cu prietenele la cafea, mersul la coafor, si CICALIREA BARBATULUI....mama ce feriti ar fii EI....NOW WAY..DECLAR GREVA...patit si eu faza cu "ce ai facut azi toata ziua? ai stat pe net..." in conditiile in care iulia doarme 1.5 ore pe zi si face alergie daca ma vede pe scaun la calc...
MIHA
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)
miha2006 spune:
...uite ca au aparut vesti despre Anna taniei... ce bine ca ajung acasa, mai pe mine ma inspaimanta groaznic bolile la copii asa mici...
RIPLEY muuuulta sanatate... daca ai masca cand esti in preajma fetei eu zic ca e safe, noi am folosit-o de multe ori la iulia si ea n-a luat niciodata de la noi... acuma sper doar sa te obisnuioesti tu sa respiri cu ea...hai ca o sa treaca si atsta.
JOY si la tine e ca-n Kosovo...
MARIA am inteles io gresit...vine barza la tine? de aia nu te tratezi cu medicamente? daca da... FELICITARI...
...
MIHA
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)
Mihaelutat spune:
Expresia asa 'dentistul este singurul doctor la care merg cu placere" creierul meu nu vrea sao accepte si pace.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
quote:
Adevarul e ca eu personal, toata viata mi-am dorit sa shmotruiesc, sa intind rufe, s spal si sa cresc copii...si acum cand mi se ofera sansa unica de a-mi desfasura aceste hobby-uri in conditii excelente tot nu sunt multumita ... Ma duc sa-mi dau cateva perechi de palme, in oglinda
Da' ce-oi fi vrand, draga, sa faci??? [emoticon cu mainile in solduri si batand din picior]Sa bati discotecile, barurile, saloanele de manichiura-pedichiura, masaj, coaforurile sau eventual sa faci shopping in Mall-uri?????
Ia baga-ti mintile in cap!!!!!
Miha bine-ai venit in gasca de mucosi. La noi in colectie avem specimene pe care le tin mucii de cateva luni, saptamani sau zile. Este varietate, ai de unde alege...si noi am intrat acum vreo saptamana si uite ca ramanem linistiti, ca nici gand sa treaca.

Lavi- si io as zice ca e ok daca are stare buna. Asa a fost si la bunica mea. Operatia au pregatit-o din timp. Ce fel de operatie face? Laparoscopica? Eu stiu ca nu e o procedura complicata si ca se vindeca treaba foarte bine. Tinem pumnii sa fie totul bine!!!Sanatate infinita!
Leea- unde umbli, soro? Sa nu-mi zici ca si tu esti o viciata cu hobby-urile mai sus enumerate....Parca tu ma intrebai de tort stil kranz..e super bun, cu ceva caramel ars pe deasupra si crema de ciocolata inauntru. Yuuuumi.
Vecina Mitza, deci sa inteleg ca ne vom petrece week-endul una in compania celeilalte? Ca Adila are o agenda foooarte promitatoare. Deja m-a anuntat sa nu-mi fac planuri cu el sambata si duminica. Sau ma abandonezi din nou????
Ripley- buna decizie ai luat. Speram sa te repari repede iar floricica sa nu se captuseasca cu boala.
Poze cu Sarah si mami

www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Vecina, pentru ca cel care a spus aceasta expresie nu stia ce e ala oftalmolog!!!!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
maria_alexia spune:
Miha, vine, vine si la noi, vezi la semnatura ![]()
Sanatate multa Iuliei!
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Vecina, pentru ca cel care a spus aceasta expresie nu stia ce e ala oftalmolog!!!!
Noki, bag seama ca nu ti-ai masurat niciodata tensiunea intr-oculara
soanso spune:
sal colectie,
vad ca le declarati "razboi 'sotilor,eu una nu particip(nu dati cu rosii) pt ca al meu sot e foarte bun si intelegator,manca-lar mama ,ma ajuta sprijina ,intelege ,imi este mereu aproape si sper din suflet sa ramana asa pe mai departe.
daca vreti "razboi" sunt prima la soacre!atata ma enerveaza a mea de-mi vine sa
,dar tb sa o "inghit" si sa o respect pt ca e mama sotului meu ,insa doar la asta se reduc sentimentele mele vizavi de ia.
voi incerca sa ma descurc singura (a se intelege)fara ajutorul ei in ceea ce o priveste pe Sorana asa cum am facut-o si in acesti doi ani in care ajutorul ei pe o scara de la 1-10 e undeva la 2.
miha ,sanatate Iuliei ,nici eu nu scot copila afara pe ploaie,ceata drept urmare sapt asta am stat in casa.
Delia,sanatate infinita,imi inchipui ca e greu cu doi copii dar si satisfactiile sunt pe masura.ce-mi place cum ii zici la Iris floricica.
Lavi ,multa sanatate tatalui tau ,si tie putere sa treci cu bine peste emotiile operatiei,ne rugam sa fie bine!
Hilde,nu esti prin zona ?,am nevoie de un sfat legat de o reteta de muraturi!poate te pricepi si la astea.
SOSO (20 dec 2005)
Noki_Lara spune:
Maria, nu mai stiu...cum e procedura? Sa nu-mi zici ca doare...a...e aia cu picaturile de dilatare? De vezi in ceata?
Oricum ar fi, io raman la arerea mea ca oftalmologul e cel mai pasnic doctor.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah