Colectia de toamna-iarna 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sunteti de coma cu hobby-urile voastre

Eu nu ma plang, in ultima vreme am beneficiat de o dupa-masa in compania DVD-ului "Diavolul se imbraca la Prada" (asta cand am fost racita si zaceam, copilul era la bunici) si de una de super-shopping in weekend (am fost cu tati dar ne-am dat liber prin mall, ne-am reintalnit dupa vreo ora in care mi-am clatit ochii & golit portofelul in voie ). Alftel vezi viata dupa asa "tratament"

Chiar, cu intalnirea aia de clubbing intre fete nu se mai aude nimic? Vad ca s-au insutit motivele s-o faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bonjur. Lavi mie mi se pare ok sa se interneze luni daca e stabil. In primul rand in w-e daca statea in spital probabil nu era medicul care il opereaza si e mai bine sa il vada el, ca stie ce a facut. Asa, daca e in cursul sapt e oricum in spital la vizite. Si mai e ceva..stiu cat de stresati sunt chirurgii...daca se poate sa faca ceva la rece e ok, sunt si ei pregatiti si au stare mai buna. Personal cand am facut cezariana i-am spus dr sa ma opereze luni dim, sa profite de un w-e bun si sa fie bine dispus cand ma opereaza Asta e...iar cu icterul, asta nu e o pb in sine si oricum se va rezolva in timp, dupa operatie. Pb e sa stea cuminte, sa manace usor si putin sa nu faca alte complicatii...cum sa zic, mecanice...alea sunt cu adevarat urgente.

Ma duc la Iulia, scriu mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ei vedeti ca v-am deschis ochii, ma rog nu eu ci sotul meu, ca avem atat hobbyuri si motive de relaxare si implinire sufleteasca....Asa ca sa nu ne mai plangem toata ziua cu mine in frunte. Asa si daca va duceti la serviciu oricum va relaxati in perioada aia, si suntem numai bune sa venim la hobbyul de acasa, iar daca stam acasa o frecam prin living cu bigudiurile in cap si ceara pe picoare in timp ce saracul copil sta uitat undeva sub canapea si manca cojile de la semintele consumate acum 5 zile, la meci, tot de mamele denaturate pe care le plateste statul cu fabuloasa suma de 600 de Ron sa frece tiparul 2 ani.
Gata ma duc la o tigara, un alt hobby al meu, pe langa smotru si copil.....Poate ar trebui sa renunt ca si asa am prea multe placeri in viata....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Asa...am pus-o pe Iulia in pat.

Fetele cu copii la gradi, va rog spuneti-mi si mie daca ati completat un cearsaf intreg despre copil, daca ati semnat contract...etc...Sunt curioasa. La prima vedere gradi asta pare ok, dar....nu va spun ce emotii am...

Roxi m-ai intrebat cum fac sosul ala condimentat. Ei bine iau rosii in suc propriu de la Divella cand nu am de la mama, pasez rosiile cu blenderul si le pun intr-o tigaie de teflon. Am una maaare...Pun si putina apa ca sa fie un pic diluat, ca si asa las la fiert destul. Cand incepe sa fiarba sosul pun:sare, f putin piper, busuic, oregano, cimbru, cateva foi de dafin, cateva boabe de ienibahar si le las sa fiarba cel putin 10 min. De ce? Pentru ca in conserve mai pot exista bacteriute ( DF, botulism si altele) si care mor cam dupa 10 min de firbere. Si daca tot dau copilului sa fiu asigurata. Condimentul cheie dupa parerea mea e busuiocul. Asa...deci dupa 10 min pun si usturoi din plin si mai dau cateva clocote.
In sosul asta poti pune de la inceput si o conserva de ton scursa de ulei sau apa si e delicios!
Paste nu folosesc decat Barilla, restul sunt macaroane dupa mine. Dupa ce au fiert, pun putin unt pe ele sau niste ulei de masline, cascaval, si sos....

Iar cartofii la cuptor ii pirb in prealabil in coaja, ii curat dupa ce se racesc nitel si ii pun intr-un vas yena uns cu putin ulei (folosesc de masline sau porumb). Adica ii si tai. Peste pun un amestec de telemea, cascaval, cas....la alegere si chimen pe deasupra. Sunt super. Merg si cu branza rasa si apoi torni peste ou batut cu smantana. Sau pur si simplu ii curat, ii tai, pun marar, patrunjel si ceapa verde si ulei de masline. La mine se mananca mult asa...

Ripley
da, ai "dreptul" la 3 paracetamoale pe zi. Si eu stiu ca augmentin merge bine la infectii urinare si e accetabil cat alaptezi. Sanatate multa! Si laptic la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Astazi eu ma chefuiesc, barbatii cei mai dragi din viata mea isi serbeaza azi onomastica .

Asa ca fetelor fac cinste bautura pentru toata lumea.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mihaela cam multe hobby-uri ai

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Asa ma gandeam si eu mai Madau. Poate ar trebui sa incep sa invat sa si gatesc de la Hilde, ca sa nu ma plictisesc si sa mai adaug astfel un trandafir in cununa de flori a vietii.....
Aura sa iti traisaca sfintii. am si uitat ca azi e Sf. Dumitru. Cred ca am fost prea prinsa cu placerile vietii descrise mai sus....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Vesti de la Tania: tocmai se pregatesc de externare!! Pana la urma s-a dovedit ca respirator a fost o viroza la Anna, problema a constituit-o icterul pronuntat.

Canuta, sa-ti traiasca sarbatoritii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helooo

LAVI si muuuultasanatate tatalui tau.

RIPLEY eu a doua zi dupa cezariana (la Vlad) am inceput sa ma umflu ca toti dracii copti.
la picioare si la maine, aproape ca am plecat in papuci din spital si aia ma strangeau.
in spital eu am luat antibiotic (ampicilina ceva) si diclofenac supozitor pt nenonorita de otita care ma chinuit toata luna a noua si care se incapatana sa nu treaca pt ca nu puteam lua antibioticul si antiinflamatorul adecvat.
dr de familie cand a venit acasa si m-a vazut, mi-a dat sa fac urocultura, la care a iesit f bine si frumos nenorocitul asta de E.Coli. propunerea dr a fost sa-i dau prima luna san, apoi sa intrepup alaptarea si sa iau antibiotice 10 zile.
la fel ca si tine, eram sigura ca imi pierd laptele si daca ai sti cat am putut plange din cauza asta....pana mi-a zis maica-mea ca fac naibii vreo depresie sau imi pierd laptele de stres si asa m-am potolit.
NU AM LUAT NIMIC. doar am baut lichide fffff multe si am scapat. dar numai stiu ce valori erau. poate erau mai micute si asa am reusit sa scap fara urmari grave.

ce am mai luat eu acum in spital (la a doua cezariana) AMPIPLUS si GENTAMICINA. am luat 3 zile
dar am gasit pe net ca laptele trebuie aruncat daca iei genta. aia mie mi-au dat in spital....

MADAU si CAMELIA si restul fetelor cred ca este problema generala cu barbatii nostri.
ma credeti ca de cand este si Vlad acasa Cristi este plin de stres?? dar muult mai rau decat mine. zice ca viata acasa de la 16:30 la21:30 cand se culca copii este mai "aventuroasa" (a se citi stresanta!!) decat un safari in Africa printre lei.
si se plange ca numai EL face curat in bucatarie (facem 50-50%) ca NUMAI EL spala biberoane (nu am decat 3 si spal si eu in fiecare zi dimineata pe cel de lapte si se mai intampla ca cel de suc sa fie murdar cand vine el acasa) ca EL ii face baie lui Vlad (da, dar in acelasi timp eu ii fac lui Alex in dormitor)...si multe altele.
pt el este o schimbare majora faptul ca este nevoit sa se ocupe de Vlad cat stau eu cu Alex. si cum el statea cu Vlad numai cat il dadea in leagan sau cand il adormea seara...este chiar soc pt el.
si se vaita...ca este stesat si obosit...aseara zicea ca-i casa de nebuni la noi. era socramiu venit, nu aude prea bine si tine f tare tv-ul (dar asta este o problema de cand lumea cica se certa mai mereu cristi cu el sa lase tv-ul mai incet) Vlad tipa si se criza ca nu-l baga in seama cineva (socrumeu se uita la meci si cristi spala vase) Alex urla de mama focului in dormitor si eu abia intrasem pe usa ca am fost la dr.
si atata martir se da....ca-mi vine vorba voastra sa-i dau una sau sa-l trimit la plimabare.

cu mancarurile multam de idei. f putin din ce ati enuntat mananca Vlad si eu pt el ma stresez. pt noi..mancam orice si fara greata.
ma duc sa bag o supa la burtica si sa-mi fac bagajul pt maine.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

Am citi si noi cu drag tot ce ati scris .
Madau ........nota 10 ,esti mortala .
Ma inscriu si eu in club ,cand am citi ce ai scris tu de consoarta ta ,parca il vedeam pe al meu .
Eu azi sunt cu capsa pusa,astept un instalator de 4 saptamani si nu mai vine ,am vb cu el cica vine sambata ,nua venit ,am vb cu el cica vine azi ,nu a venit pana la ora asta ...........casa mea e toata vraiste ,copilul la sora mea ,care are treaba si trebuie sa fug sa stau cu el .......imi vine sa ma impusc .........of mama ei de viatza.

pupici si numai bine la tota lumea!

Mergi la inceput