Colectia de toamna-iarna 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...plina de vesti "minunate"...

Asadar, ca sa fiu in trend cu lumea, declar ca Sarah s-a trzit ca o floare la 4.30, a frecat menta pana la 5.15 - a se citi pazitul mamei sanu cmva sa indrazneasca sa iasa din camera- cand a cerut de papi si i-am da ca sa se culce odata la loc. Apoi cu un minim de scandal s-a culcat si am reusit si eu sa gatesc tonele de ardei umpluti - pentru ei si pentru mine, de dieta.

Despre soti...ehehe, naspet subiect.La noi cel ma bine seamana treaba cu Delia - Adila trece meteoric pe acasa, timp taman bine fructificat pentru niste discutii contradictorii.Iar asta e valabil si pentru week-end, ca deh, ca sa citam "draga, io lucrez pentru mine, nu pentru stat!!!"

Constat ca tastatura de la desktop - cea de pe care scriu acum- mai mult nu merge decat merge...Sarah e in brate...deci revin cand voi avea conditii propice.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki la noi replica este "eu lucrez si pentru stat si pentru noi". Ca eu oi muncii pentru nemurirea sufletului....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Din ciclul noi suntem altfel decat ceilalti..Sarah face pishi-pishi la olita, nici gand de kk. Si asta doar cand vreau sa-i schimb pampersul, atunci cere clar sa faca pishi, altfel nici gand. Dar nici nu o tin in fundul gol, cum ar trebui daca as intentiona clar sa o invat.Ca mi-e lene si groaza de operatiunea asta.
Asa ca CristinaNegara, felicitari pentru primul pishu la olita!

Ela- a citit de job, spor la munca si bafta mare cu bona! Las' ca se va adapta Uka, ca nu are incotro.

Ripley- sanatate multa. Si io stiu de curentul de ne-intarcare in perioada bolii mamei. Io pe asa as merge, daca as fi in locul tau.

Gata..m-au lasat nervii. Scriu un cuvant si-l corectez de n ori. Ma duc sa arnc tastatura pe geam...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mda...constat ca toti barbatii sunt dusi cu capul, am crezut ca doar al meu a luat-o razna, dar vad ca e generala treaba.

Azi sunt intr-o dispozitie mai buna, dar aseara, zau ca-mi venea sa-l iau de mana si sa-l dau afara in strada. Parca mi-a dat cu ceva in cap cand l-am auzit ca zice ca toata ziua stau la comp si el saracu' se sacrifica pe altarul familiei...el care de dus in delta la relaxare a fost, la fotbal cu baietii in fiecare luni, la vazut cate un meci cand e cazul...si proasta sta acasa, ca vb aia...ca si Mihaela daca plec, cine ii da mancare la copil, dar daca nu doarme bine? Si tot asa..

Io-s o fire foarte rabdatoare, dar zau ca-mi ies din minti cand il aud cum se martirizeaza, de parca io as fi un parazit pe langa casa omului....doar consum si de produs nimic. .

Si mai si zice : dar tu de ce nu iesi sa te vezi cu fetele? Ce vina am eu?

Miha nu e foarte mare baia mea, dar putem sta amandoua in ea...insa am o propunere, nu mai bine ii inchidem noi pe ai nostri soti in ea si mergem noi la shopping?. Io macar am noroc ca al meu nu e pasionat de cumparaturi...cu ce pleaca, cu avionul?

DECLAR DESCHISA SESIUNEA DE REEDUCARE A MAMICILOR DE NOV_DEC_2005 - SUB SLOGANUL "SA FIM MAI EGOISTE" - cine se inscrie la o sesiune de comunicari pe tema data?

Ripley sanatate multa iti doresc, nu stiu sa te sfatuiesc la treaba cu alaptatul, din pacate.

Miri sanatate si tie!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Sesiunea asa e ca bancul cu Maria, Ion si miscarea feminista: se duce Mary la John, ii exlica ea cum sta treaba cu drepturle femeilor, ii zice ce pretentii are de la el - banii acasa, curatenie, spalat vase, culcat copilul si dupa o zi-doua incepu sa vada rezultate clare. Se duce Michelle la Pierre si-i prezinta aceeasi idee reformatoare, apoi in 2-3 zile incepe sa vada lucruri pozitive prin casa - curat, calcat, lustruit.. Se duce si Maria la Ion, ii prezinta ideile si dupa 3-4 zile incepe si ea sa vada cu un ochi, apoi cu al doilea...

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau da pleaca cu avionul. vina ne apartine in mod clar. Si eu primesc aceeasi replica, putin stilizata " Ce vina am eu daca tu nu ai alt hobby in afara de copil" Ei cum suna asta, copilul e hobby-ul meu, el are pescuitul, vanatoarea, iesirile cu baiatii, etc, iar eu doar copilul. desigur ca imi creaza toate conditiile necesare sa imi vad de hobby-ul meu in continuare.
Da ma inscriu in campanie....Voi ridica alaturi de Madau stindardul luptei...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, si eu ma inscriu !

Hai sa ne descretim putin fruntile ...
Japoneza pt. toti:
1. Nimika Nuymoka

2. Yaspaga Shidute

3. Wreypostu Daybanu

4. Undeypliku Katesparg

5. Skimbaley Inparay

6. Winoakuma Kosuma

7. Furatzara Kutotu

8. Bagabany Labayatu

9. Totkumita Madeskurk

10. Nufurytu Furyo

11.Gata Wikushpaga

12. Yopapnumay Kiolanu

13. Bagalaba Panlakot

14. Opriwatizashi Shipasta

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, gagici, ati reusit sa ma mai binedispuneti de dimineata! O pentru toate mamele cu unic hobby cresterea copilului. De voie, de nevoie...

Probabil se mai accepta ca hobby-uri: gatitul, smotruitul, intinsul hainelor la uscat si alte activitati la fel de relaxante, instructive, deconcentrante si ce mai vreti voi.

----------
Ripley eu zic sa bagi rapid pt febra paracetamol, daca nu are efect - ibuprofen de 400 (Macofen sau Paduden 2 pastile), ca sa n-ai febra. Intre timp alege de pe lista de la antibiograma un antibiotic dadubil in alaptare. Eu am luat Augmentin si Unasyn (ambele sunt din familia ampicilinelor) - la diverse mastite, poate ai noroc si sunt pe lista de la antibiograma ta. N-are rost sa intrerupi alaptatul pe o prostie de infectie urinara si alta prostie de gripa. E mai important sa continui alaptarea decat sa iei Biseptol in loc de altceva. Sanatate multa!

Mirabilis poate poti sa ma ajuti cu o parere: pe tata l-au externat de la spitalul de infectioase si l-au dus la CFR (acolo a vrut el, ca e inginer CFR pensionar) sa-l opereze de bila (si speram ca nu si de altceva DF). La CFR i-au zis ca e vineri si vine week-endu' asa ca i-au dat drumul acasa si se interneaza la ei luni urmand ca pe miercuri sa-l opereze. Tie ti se pare OK atitudinea sau trebuia operat de urgenta si amanarea se datoreaza lipsei plicului la internare? (Sora mea nu s-a putut duce cu el si cu plicul la internare ca schimba tevile de gaz la tata acasa). Oare nu pateste nimic sa stea cu icterul acasa pana luni? Tata are stare generala buna, atata ca e galben.
Multumesc!

Sora-mea se va duce la spitalul de infectioase sa mai ia ceva bagaj ocazie cu care va vorbi si cu nepotul rezident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Adevarul e ca eu personal, toata viata mi-am dorit sa shmotruiesc, sa intind rufe, s spal si sa cresc copii...si acum cand mi se ofera sansa unica de a-mi desfasura aceste hobby-uri in conditii excelente tot nu sunt multumita ... Ma duc sa-mi dau cateva perechi de palme, in oglinda

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau eu cred ca de altfel asta a fost si motivul pt care te-ai maritat... aveai o dorinta nestavilita de a-ti desfasura la maxim aceste hobby-uri.

----------
anda pana la urma i-a iesit vreo maseluta Poetului?

Va multumesc tuturor pentru suport! Sunteti niste scumpe!

Acum ca m-am mai intremat psihic sa purced la bucatarie.

Mergi la inceput