Colectia de toamna-iarna 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 13
miri__b spune:
Hai ca spun eu din casa. am primit un mesaj"telegrafic" de la Ilenutza. invata ptr barou(asta am spionat pe DC), are bona de la 10-19.
as vrea sa schimb subiectul cu mancarea pe cel cu travel. eu stiam ca in dec se fac reduceri pe afara, nu scumpiri.la outlet de la Viena sigur sunt in dec megareduceri, la Budapesta n-am auzit nimic.astept pareri.
si plecam si la Pris. Madau pune-l pe Marius sa ia bilete ptr febr(sau mar
) cu un cent biletul/pers.cazare am gasit la 100 euro decent.noi o sa mergem at. si ramane shopping in 7 dec.mai studiez ofertele de avion ptr Budapesta ca vara am facut aproape 20 ore pana aColo cu masina, dar iarna.
please, please astept pareri pe tema asta.
Mirela si David - 23.12.2005
miri__b spune:
CHIAR TOTI BARBATII SUNT CU CRU IN SUS?al meu tre sa
ca sa aiba curaj sa-mi scoata ochii.
Lavi fruntea sus, nu e nimic grav, vor doar sa-l sperie putin pe tatal tau, sa nu mai faca abuzuri.
Roxi, condoleante,numai funerariile te scot din sisem, dar sa si suferi dupa cel plecat.
Anda a iesit soarele pe strada ta? ma bucur.
Leea azi n-ai semnat condica.o fi zi de vizita si tu mai isteatza decat noi ai inchis calculatorul?
mie imi curge nasul de cand a racit fi-miu, acum deja ma dor sinusurile si capul, ca am mai pus vibrocil cand curgea prea tare, i-am mai suflat, i-am mai tras. stie fi-miu ca are mami "muci".
cand am spus ca-mi curge nasul n-a repetat, cam am zis muci a repetat si retinut.![]()
camelia_daniela spune:
Feli, e atat de inchis in el sotul meu
, ca pana amu, in 5 ani de casatorie (pe 9 noiembrie ii implinim) si folosind suficiente metode de "descoasere", nu prea am reusit sa il "dezleg la limba"! Nu ma intelegeti gresit, el in "societate", ca sa ma exprim mai plastic, e foarte volubil si glumet (pana la o limita, care e normala, zic eu, nu exagerata) insa in "casa" e altfel!
In fine, nu e cazul sa intru in detalii, insa un lucru e sigur , nu e omul vorbelor. Nu prea ii plac vizitele (nici sa le faca nici sa le primeasca ... prea des
), nu e omul care sa dea telefon de genul "nu ne-am mai auzit de mult, voiam sa vad ce mai faci!" (nu mie, prietenilor, sau nasilor), lucruri care mie imi plac foarte mult !
Eeee, cam asta ar fi oful meu varsat in "public"! (scuze de postarea asta off-topic, dar simteam nevoia sa o "spun"
)
Meems
!
Acum ma duc si eu la nani ca am avut niste zile nasoale rau si mai urmeaza cateva care vor culmina cu ziua de duminica cand trebuie sa ma duc la serviciu
, si am de prezentat o situatie minunata, (un slide-show la care muncesc de vreo 2 zile) in fata noului director, care e rus ... of-of mai-mai, nu stiu daca ati inteles ceva. Scuze!
Noapte buna tuturor si vise placute! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Morgano spune:
Neata fetele!
Eu sunt tare necajita: sunt racita dar raceala din aia cu dureri de cap, febra, ma simt slabita, tot tacamul. La fel si tati.
Vad ca si asta mica se infunda la nas, noi nu avem simptomul asta. Sa vedem cand se scoala tati ce facem cu batista bb. Sper doar sa fie uscat aerul din camera, desi am apa pe calorifer, insa imi fac curaj singura.
Mai mult, mi-au iesit ieri analizele de urina, am infectie urinara cu E-coli, si e mare concentratia de dracusori. De aici durerile mele de jos.
Ati auzit cumva chestia ca dc ai 38 trebe sa te mulgi si sa arunci lapticul? Eu asa voi pierde laptele, ca pompa nu trage ca floricica, si pana ar trebui sa fac tratement adica 10 zile ma duc naibii. Mi-a dat biseptol, insa pe prospect scrie clar interzis in alaptare. Asa ca inca nu l-am inceput, sa vad din bogata gama de antibiotice poate este unul care merge cu tzitzi.
Nici sa dorm n-am putut de necajita, cel mai teama mi-e sa n-o racesc pe asta mica, degeaba suflu in directia opusa, daca noi am luat de la Ana, incubatia a fost acum 3 zile... asa ca e tardiv orice as face.
Cat despre soti, si al meu a luat-o razna de cateva luni cu comportamentul, ma scoate din sarite. Eu inteleg ca are mult de lucru, insa zau dc imi foloseste la ceva sa ne vedem in trecere cateva minute pe zi, in care ne si contram la greu.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
maria_alexia spune:
Neatza!
Off, Ripley
. Probabil incepe viroza si la voi, asa m-a chinuit si pe mine, cu stari din-astea proaste... Tinem pumnii sa nu pateasca Iris nimic! 
Am patit-o si eu cu chestia asta cu alaptatul si febra, pana la urma am ajuns la concluzia ca sunt 2 curente: dr de moda mai veche iti recomanda sa intrerupi alaptatul, evtl sa te mulgi si apoi sa fierbi laptele si alte cele. Dr mai moderni (sau doar scoliti de ultimele directive ale OMS??) spun sa nu intrerupi alaptatul cu nici un chip, nici la febra, nici la tratamente (singura exceptie - mi-a spus dra - ar fi medicamentele psiho sau chemio).
Eu am dat peste ambele tipuri de dr. in primele luni cu Cristi cand m-am chinuit cu diverse, inclusiv infectie cu e-coli, apoi mastita... Din fericire dra mea era din categoria "buna" si asa am reusit sa-l alaptez mai mult. Desi, recunosc, am avut inima indoita sa-i dau sa suga la cate antibiotice am luat
....
camelia_daniela spune:
Of, Ripley draga, nu stiu ce sa zic, eu am alaptat cand am avut mastita care s-a lasat cu febra si frison si am luat antibiotic! Sanatate multa tie si fetitelor!
Maria, tu cum te mai simti???
Fetelor, eu sunt inca in stare de soc si nu reusesc sa-mi revin
! Am citit si am gasit si pe forum o stire cumplita despre fitita Lianei Stanciu ! Ma rog la Dumnezu sa fie bine ! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
Camelia am auzit si eu la TV despre fetita.tot imi dau lacrimile.
ptr Teodora.
Mihaelutat spune:
Buna dimineata!
Am auzit si eu aseara de fetita Lianei Stanciu, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Sigur o sa fie.
Madau daca vrei sa te incui in baie sa plangi, si daca ai o baie mai mare decat a mea, ceea ce e foarte probabil, te rog sa ma iei si pe mine cu tine. Poate plansul impreuna ne face mai bine. De ce ? iata raspunsul: dragul meu sot a organizat o alta escapada cu baietii de data asta la Milano! da ati inteles bine, la Milano, in Italia. totul era planuit saptamana viitoare. Intru-cat saptamana viitoare este un eveniment important la noi in cartier, eu am refuzat sa merg cu el, spre marea lui usurare. oricum ma intrebase cu un sfert de gura, se ruga la toti sfintii sa nu merg, ca ceilalti baieti merg singuri si nici nu se gandesc sa isi ia consoartele, dar lui totusi i-a fost frica sa nu ma intrebe, asa de complezenta. Well, am spus ca nu merg, din cauza de evenimet si de companie exclusiv masculina. aseara cu o voce suava imi comunica respectuos ca s-a mutat excursia azi, desigur nu m-a mai interbat daca merg, ca na, azi nu aveam nimic in program, iar acum isi face bagajele cu drag si spor...
. Deci Madau daca vrei companie la jelit si urzit planuri de razbunare, sunt in zona.
Ripley sanatate multa. Eu cand am avut infectie mare cu E-coli, am facut un antibiotic injectabil, Ceftriaxona. Eu eram gravi in 11 sapatamani si era singurul safe pentru bebe. din cate stiu eu se face si la bebelusi de cateva zile, l-a facut un nepot de spita a 7-a, la 3 zile de la nastere, tot pentru infectie urinara cu Coli. Vezi daca il ai pe antibiograma si intreaba medicul de el. E foarte dureros intramuscular, eu l-am facut din acest motiv intravenos.
Pusy
Mihaela.
album dn Titi
camelia_daniela spune:
Mihaelutat, ia un
de la mine sa-ti treaca supararea!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Mihaelutat spune:
Bai sa fiu sincera sunt suparata mei mult pe mine pentru ca eu nu reusesc sa fac lucruri care imi plac din diverse motive, care mai de care mai puerile. Ba ca cine ii da copilului iaurtul, ba ca cine il spala pe dinti...etc. Sunt convinsa ca daca l-as pune pe sot in fata faptului implinit s-ar descurca de minune. O singura data am facut asa, cand am plecat cu serviciul in Anglia. Atunci a chemat-o si pe draga mea soacra in ajutor, dar care spre marea mea satisfactie , mai mult l-a enervat, iar Titi nu vroia sa faca baie si sa se culce decat cu tac-su. deci partial am fost razbunata. insa eu atunci m-am dus la munca, nu la plimbare...Trebuie sa ne educam, si aici marefer cam la noi toate, sa fim mai egoiste putin. Eu incep sa lucrez la asta
Mihaela
album dn Titi