Colectia de toamna-iarna 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau cunosc perfect situatia, cred ca in viaa fiecarui cuplu vine o perioada cand iti vine sa-ti sugrumi consortul
Stiti ca eu am avut-o asta primavara, dar uite am trecut peste (intregi amandoi). Asa e la stres. Voi sunteti acum obositi din cauza mutarii si va certati din nimicuri.
Dar sper ca maine sa te trezesti mai voioasa. Incearca s-o iei mai usor, nu te mai da peste cap atat. Oi fi tu energica, dar stii ca ai avut o perioada grea si dpv al sanatatii (acu, nah, si tie iti trebuie REal aglomerat, nu era de ajuns smotrul?)
Crede-ma, vor trece norii, sunt inevitabili in viata
Ca daca ar fi totul lapte si miere, mama ce plictiseala ne-ar paste Si de aici am ajunge iar la depresie

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, nu pune la suflet, s-o fi descarcat si el de alte probleme, io am auzit ca e baiat bun. mi-a zis mie o pasarica. oricum maine e posibil sa-i para rau. si oricum luatul copilului si plecatul, cum spui ca iti vine, nu e o solutie. eu sunt divortata si la vizita saptamanala de 3 ore imi spune la fel ca toata ziua stau la calculator si fumez:) ....in cele 3 ore/saptamana in care zac si io incantata ca sta altcineva cu nichita. deci se poate muuuuult mai multa nedreptate

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

In sfarsit am vizionat ceva poze:
Ripley wow, ce dragalasa e Iris! sa-ti traiasca!
Iar Ana s evede dea din poze ca e mare smechera, are o privire foare inteligenta.

Roxi wow, ce s-a schimbat Lexi! Si seamana tot mai mult cu tine.
Condoleante lui Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

lasa mada ca va trece,are dreptate feli,un pup mare de la noi sa te mai linistesti
cand povesteai de sotul tau ma vedeam pe mine ca ii reproseam acelasi lucru sotului meu,acum insa daca il voi vedea toata ziua la calc nu ii voi mai zice nimic pt ca il asteapta o perioada grea,dela 1 el va fi cel care va sta cel mai mult cu daria,intr-o sapt 2 zile in alta 3 zile,plus ca eu voi lipsi si nopatea de acasa pt ca va trebui sa raman in craiova si constanta,asa ca greul il va duce el,sper sa se descurce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Of, ce de vesti...
Intrasem si io sa ma laud ca fiica-mea a facut primul pipi la olita. Dar vad ca lumea se confrunta cu probleme grave iar vestea mea paleste...
Lavi, sa fie de bine si sa va tihneasca ziua de sambata. Si eu am grasime pe ficat si n-am nici 30 ani
madau, sa treaca supararea.
anda, tot raul spre bine cu gradinita.
ela, spor la treburi. Sa revii cu vesti bune.
Am citit tot dar nu stiu ce sa ma zic. Ma duc sa coc testele de evaluare ca se termina octombrie si cica trebuie sa avem deja cate o nota.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ela, felicitari pentru jobul dorit si obtinut. asta e mare lucru.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madaule, nu te necaji!!!
Si mie mi se intampla aproape in fiecare zi sa o iau pe Dariuca mea si sa plec, sau sa-l arunc pe al meu consort de la balcon, dar inca sunt pe baricade si , cine stie, poate vom supravietui amndoi ...

Apropo' de probleme cu consortu', eu am o mare problema cu al meu - NU COMUNICA!!! Are mari probleme de comunicare pe "toate fronturile"...insa tot mai sper ca voi reusi sa-l "dau pe brazda"! Doamne ajuta !

Anda, bravo pentru prima zi reusita la gradi si sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai bine pentru Nic si, implicit, pentru tine!

Delia, voi ce mai faceti?

Cristina, felicitari pentru Elise ! Tie, spor la treaba iti doresc!

Mai fetelor, voi mai stiti ceva de Bic, Cristina "sefa", Simina, Monet, Mimi, Fee, bb_alinus, Ina, Lordra, simona dragusin, Pischi, Silvia, Ilenutza ?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, mii de ganduri bune pentru tatal tau, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Anda, prevad zile linistite pentru tine in ceea ce priveste gradinita lui Nichita; le meriti din plin dupa zbuciumul prin care ai trecut.

Pumba Se pare ca se calmeaza vantul.

Madau... off, cum te inteleg! si multa putere.

Cami, aseara m-am uitat la filmuletul vostru si am adormit cu "O lume minunata..." cantandu-mi in urechi

CristinaN, felicitari pentru reusita!

Mergi la inceput

Camelia dar de ce spui tu ca nu comunica? Chiar nu vorbeste deloc? Si Doru e taciturn, dar m-am invatat, il descos eu pe indelete Nmai sa gasesti metodele.
Insa spre deosebire de voi, noi nu avem gasca Asa ca petrecerile la noi in grup sunt mai rarutze, ba chiar deloc
Ne pensionam inainte de vreme Of, viata mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioana, ce mai faceti voi? AMR_?

Cine ne mai da vesti despre Anna de Tania?

Mergi la inceput