Colectia de toamna-iarna 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 11
miri__b spune:
Noki reteta de cartofi era ptr Sarah nu ptr tine.
uite aci o reteta de cartofi wedges. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107302&whichpage=2
mai voiam sa zic ceva dar am uitat.
Mirela si David - 23.12.2005
anda77 spune:
daca mai vorbiti mult de retete, obiceiuri culinare si cutume gastronomice familiale, exista pericolul iminent sa ma apuc de gatit! de 10 pagini tot va jucati cu focul, io va zic, e pericol mare.
prin metoda patentata de andreea "dau masinuta daca deschizi guritza si nu scuipi ce iei din linguritza", aplicata si de educatoare azi, a mancat nichita. mai ramane sa ma rog ca la aceasta gradinita sa nu se mai inscrie in veci alti copii ca sa ramana multeeee educatoare pe cap de copil si am asigurat baiatului o copilarie minunata, sanatoasa si mamei lui, o minte intreaga. ma duk sa aprind o lumanare in acest sens.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pumba spune:
anda - bafta in continuare la gradinita!
camelia-nu stiu de ce ,dar nu voi fi surprinsa sa o aud pe Daria recitand "luceafaru" peste vreo doua luni
simina,sora lui roxi ,fratel lui meems-
sper sa nu aveti probleme.
va pup si multa sanatate la toata lumea.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
miri__b spune:
Pumba gandim la fel. voiam sa pun niste versuri, si sa scriu ca nu-s luceafarul care-l recita Daria, sunt ptr ceilalti.
ursuletul Martinel
a-nvatat un cantecel
cantecelul e usor
mor mor mor
si iar mor mor.
lavi02 spune:
Va multumesc de urari si sustinere! 
Mihaelutat stomatoloaga mea-i in zona Mosilor, catre Obor.
joy pai nu NEAPARAT fac in fiecare zi mancare dar de multe ori se intampla asa. Numai eu si Nati mancam in timpul saptamanii de pranz acasa; Silvia mananca la gradi si Virgil la servici.
-supa/ciorba fac numai o data pe saptamana, duminica, si ne tine si luni si marti.
-sambata de multe ori mergem prin oras si ne prinde masa acolo sau fac eu ceva rapid acasa.
Saptamana asta:
-sambata am facut curatenie mare asa ca am fost franta si am comandat de la chinezi.
-Duminica am facut supa de pui + salau cu cartofi - gratinate la cuptor.
-Luni ne-a mai ramas de duminica.
-Marti am facut pulpe de pui la cuptor + piure de cartofi. Si am mai avut supa.
-Miercuri am testat eu o reteta pentru sambata iar Nataliei i-am facut ou fiert+legume congelate fierte si date in unt in teflon.
-Azi am facut paste cu cascaval, telemea si broccoli.
-Maine fac ciorba de vacuta sa fie pe poimaine (cand vin socrii la 14 sa le dau ceva de pranz; felul 2 - nu stiu.) si salata de boeuf. Poate mai fac ceva carnita pt Nati.
Mai fac: tocanita de piept/pulpe de pui, sau la cuptor, ciulama cu mamaliga, mancare de vitel, peste.
Ca garnitura: piure, legume congelate fierte si apoi "calite" putin in unt pe teflon, pilaf, mancare de fasole verde, etc.
Sau feluri cu branza, in zilele fara carne: cartofi gratinati sau conopida gratinata sau paste cu branza...
Nu-s prea mare gospodina in orice caz.
mirabilis faina retata ta de salata de rosii, ia s-o salvez eu!
ela27oana spune:
buna,
hop si eu dupa atata timp sa va salut si sa ma plang si sa caut ajutor la voi
nu am mai scris pt ca nu am mai avut timp ,mi-am cautat de munca si eram mereu iritata si fara chef de nimic,si ieri cand am primit vestea cea buna de la firma la care chiar imi doream sa ma accepte,am fost tare fericita,dra cum o minune nu tine mult,azi am fost disperata cum nu am fost in viata mea
a fost prima zi cu bona,si a fost nasol,numai ca a stat si s-a jucat cu ea si tot a fost nasol,dar cand va treb sa-i mai dea sa si manance
d-zeu stie cum va fii,pt ca eu nu o vad pe daria sa se obisnuiasca,si nu stiu cat de tari va avea bona nervii de va rezista pana daria se va acomoda ,daca nu va pleca si ma va lasa cu.".......in balta"ca sa zic asa
sper sa revin cu detalii in seara asta pt ca acum nu mai pot scrie,pt ca nu ma pot oprii din plans

lavi02 spune:
Hai mai ela ! O fi "sentimentul_mamei_care_isi_lasa_prima_oara_copilul_cu_bona" sau la cresa sau la gradinita...
Bafta la noul servici si n-o lua in tragic cu Daria!!!
-------------------------------------------------------
Eu intre timp iar m-am demoralizat, ca i-a spus lui taica-meu rezidentul de acolo care e ceva neam indepartat cu noi ca va trebui sa se duca la un chirurg (?) sa se lamureasca cu pancreasul, ceea ce bineinteles ca iar ma face sa ma gandesc la ce-i mai rau. Poate ar trebui sa vorbeasca sora-mea cu medicii de pe acolo, poate ii dau ei mai multe informatii. N-ar trebui sa ma panichez pana nu se ajunge la un diagnostic dar nu pot sa nu ma panichez. Si vine ziua lui Nati, si ar trebui s-o sarbatoriiim...
Nu stiu ce-o fi, va mai tin la curent daca sunt vesti bune. Daca nu, nu va mai incarc cu necazuri si pe voi. Doar va rog sa ma intelegeti daca nu-s prea vesela sau atenta. 
--------------------------------------------------------
Ripley parca tu ziceai anul trecut de un tort de bebelusi, cum l-ai facut?
Ca eu fac tort mare de ciocolata si as mai face unul mic pentru copii, mai ales pitica de 1 an.
Ma gandesc sa pun biscuti Leibniz inmuati cu suc de portocale si intre ei borcanase de fructe. Sa-l imbrac cu smantana LaDorna batuta catre frisca, fara zahar si intaritori (daca pun zahar se lasa). Tu cum ai facut?
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by mirib
Pumba gandim la fel. voiam sa pun niste versuri, si sa scriu ca nu-s luceafarul care-l recita Daria, sunt ptr ceilalti.
ursuletul Martinel
a-nvatat un cantecel
cantecelul e usor
mor mor mor
si iar mor mor.
Miri, ba e buna si pentru noi!
Cum nu ...Pumba
!quote:
prin metoda patentata de andreea "dau masinuta daca deschizi guritza si nu scuipi ce iei din linguritza", aplicata si de educatoare azi, a mancat nichita. mai ramane sa ma rog ca la aceasta gradinita sa nu se mai inscrie in veci alti copii ca sa ramana multeeee educatoare pe cap de copil si am asigurat baiatului o copilarie minunata, sanatoasa si mamei lui, o minte intreaga. ma duk sa aprind o lumanare in acest sens.
Anda, esti mortala!!!

Lavi, un gand bun de la noi si un
de incurajare ! Eu zic ca nu e cazul sa te sperii, cu toate ca iti inteleg ingrijorarea si teama si mai stiu ca e cumplit de "apasator" sentimentul asta!Ela, fruntea sus si multa-multa bafta!

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Si eu prin zona....ca sa fiu in asentimentul "lipsit de chef" al grupului, tocmai am avut un mare fight cu al meu barbat, care a concluzionat glorios ca eu nu am nici un merit in cresterea copilului (care o fi crescut saracul cu apa si paine), ptr ca vorba aia, cand vine el acasa eu stau pe calculator, deci prin urmare nu ma ocup de copil...de unde trage el concluzia inteleapta ca asta fac toata ziua
. So...daca vrea cineva sa cheme protectia copilului...aveti aici la mine acasa un copil neglijat si amarat
. Va rog sa-i faceti careva o statuie in fatza blocului, el care munceste toata ziua ptr bunastarea noastra, si vine acasa si mai trebuie sa stea si copilul ca mama lui, o netrebnica de altfel, sa stea pe comp. Asa ca sunt in greva
...
Scuze ca m-a descarcat pe aici, cu el nu se poate discuta in ultimul timp...deja simt ca-mi pierd mintile usor, usor. Imi vine sa-mi iau copilul si sa plec....nu-mi vine sa cred ca spun asta, dupa atatia amar de ani

..
Xandra parca tu intrebai de intalneala de we...nu stiu daca vin, nu-s o prezenta prea agreabila acum, imi vine sa ma inchid in baie si sa plang vreo 3 zile.
Ela bafta la noul job, si bafta si cu bona!
Va pup si sper sa ne auzim la vremuri mai bune
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
ela, multa bafta cu bona. de ce crezi ca e asa nasol?
mdt, da, e o idee buna sa vorbeasca sora ta. asa o sa stai linistita.
ton grav: eu va anunt ca ma voi retrage o vreme de pe forum.
si acum pe ton isteric: care mi-ati zis ca pampersii made in poland au elastic, sa veniti sa mancati noul pachetoi de 72 bucati pe care l-am luat. made in poland. fara elastic. nu mai suport atata dezinformare. ma retrag pana maine.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"