Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

asiza... din memoria pierduta, m-a strafulgerat deodata o amintire, cum ca m-ai rugat tu ceva la un moment dat pe mess... muuuuu fiind, am uitat completamente... cu iertaciunea de rigoare, da-mi un semn daca mai e cazul sa fac sapaturi, sau s-a rezolvat...

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

E fratele meu, Dianocico, ei, ei cum iti umbla si tie ochisorii-n cap!!! Asa barbat tanar la batranetele mele, vai si-amar!!
Da sa-l vezi in tata splendoarea ce minune de barbat e!!! Are 21 , hai 22 ani pe 13 decembrie. E super super tip, ne intelegem perfect, e asa matur, orice problema pot sa discut cu el. il iubesc, ma, da-l iubesc!!! Atata-l tzuc cand vine acasa ca-l sufoc!!Si pe strada, toc, il prind de gat si-i trag un pusic, si-mi zice: "Roxana, poate ma vad baietii!!" si ce draga parca n-as fi sexoasa???

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, tot vreau sa-ti spun de-o vreme ca d mic seamana leit , da' leit cu tine. era o poza printre ultimele puse de tine, statea pe asternutul ala nou si radea. Bucatica rupta!! Uf, bine ca s-a elucidat misterul inainte sa implineasca baietul anisorul. bai, da' cred ca ai mancat bataie de la sexos, mama, mama, dimineata, la pranz si seara: "Cu cine ai facut, femeie, cupilu??? Ca io-s sexos brunet focos, tu la fel, morena de morena, ce e cu baietul asta cu bucle aurii si ochisori albastri??Hai zi!! Noroc ca-l iubesc ca pe ochii din cap! "

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by daphna

buna fetelor!raspund pe fuga:
Dianocica,dovleacul merge si fiert cu legumele,la masa de pranz.chiar imi povestea nasa mea ca in spania doctorii recomanda mult dovleac si praz!asa e,Spania???

Nu-i vorba de recomandat, e vorba ca prazul si dovleacul se mananca mult aici, in toate supele, si de obicei pruncu ti-l adaptezi la alimentele tale...deci, pur si simplu e permis si foarte folosit.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

care mi-a furat din timp? va rog eu sa mi-l datzi inapoi...abia acu imi beau cafeaua si mananc o felie de paine ca sa nu mor! raspund si povestesc:

ROXANICA, pt constiptie noi dadeam ( acu nu mai e cazul ca-i moale tare ) prune, pere; multumim pt complimente!

YAGMUR, parca si Dia ma intreba - nu mai tin minte - de pensiune: sunt niste preturi extraordinar de mari in Durau, turismul promite sa infloreasca in urmatorii 5 ani cu o partie de ski moderna si multe altele pe care nu le pot dezvalui ( stiu de la sot ), si pana si batranii pun niste preturi la pamant de sa te lasi pagubas. Proiect nu pot face, doar sa vand garsoniera si apartamentul si sa vad de-mi ajunge. Dar e un copil la mijloc care are nevoie de niste conditii minime. Oricum gandul acolo-mi, vedem in primavara ce se mai intampla.

Am fost la dermato...mai bine stateam acasa, nu vreau sa credeti ca-s infumurata si ca ma dau desteapta....dar mi-e sila de dr si de ale lor pareri:( mi-am zis parerea, cu temp extreme, si m-a intrebat de unde temp extreme asa ca am detaliat)
ea: pai ce vrei draga, o duci pe munte si sa n-aiba probleme? daca asta ti-a trebuit, tragi!
- mi-a sarit mustarul, am vb frumos dar al meu sot zice ca am fost intepata tare; ideea e ca i se pare DA, imi zice sa nu-i dau carne porc, prajeli (nu stiu ce impresie si-o fi facut ea!), tot felul de creme imi dadu, care mai de care cu cortizon si alte prostii; m-am facut in cele din urma inteleasa, ca nu vreau s-o protejez prea mult, ca nu vreau s-o cresc sensibila, ca nu vreau sa fie unsa zilnic cu 11 creme - si nu din comoditate. La urma mi-a spus ca e alegerea mea, pot sa n-o dau cu nik si posibil pana-n 2 ani sa nu mai aiba sensibilitatea asta, sau pot s-o ung cu toate cele creme. Alegerea mea: cold creme pt fata, si tot de la mustela ceva pt corp - doar dupa baita.

Sa va zic ca am fost la farmacii (5) sa iau cold creme si se uitau crucish la mine? nici de mustela n-au auzit; fain la Piatra Neamt...nik nu gasesti! acu am rugat o prietena sa faca comanda de mai multe prod de la mustela pe care sa i le iau bubamarei.

Sa va zic de ce-mi vine uneori sa fug in varf de munte? ciobanca trebuia sa ma fac...Mi-am scos ieri dimineata 2 saci cu gunoi la usa, nu i-am putut duce ca ploua torential si trebuia sa iau fata cu mine. Urma ca sotul sa vina de la Durau si inainte de a pleca la serv sa mi-i duca el. O handi de vecina mi-a spart pungile cu gunoi si mi le-a insirat pe presh la usa. Din intamplare am vazut si o auzii comentand pe sala cu alta handi. A trebuit sa las fata pe hol, care urla dupa mine vazandu-ma ca plec, sa strang tot gunoiul, si le-am promis vecinelor ca le poate pashte si-un proces daca le mananca in anumite zone si ca tura urmatoare imi lipesc cu stoch pe usa cojile de la cartofi, pet-urile, cojile de banane, pampers-ii de peste noapte. Sa vad care-o comenta! bai.....tare nasol e la bloc....

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by miraco

Dianocica
I-am facut compot o gutuie o para si un mar...super bun...si un praf de scortisoara.Ii place f mult si zeamaAcrisoara,aromata) si fructele
1. nu stiu...dar de care dovleac de ala din care se face placinta...si se coace la cuptor cu zahar.mmmm.imi ploua in gura.Eu nu i-am facut inca dar am cumparat o data de la hipp dovleac cu cartof.f bun.
2.Putem spune ca noi avem 4 mese(sau 5 daca mai pui si sucul de la ora 11...pe care rar il mai si sarim)
8-8,30 240 ml lapte mil 3
11-11,30 suc(50-120ml porto,morcov,mar,para,piersica...in diverse combinatii)
13-13,30 piureutt de diverse...sau mancarici bune..ca a mea le papa cu o pofta...va doresc si voua sincer sa pape asa toti
17-17,30 gustarica
20-20,30 240 ml laptic
Apropo ...am impresia ca dim ar dormi si ea mai mult...dar se trez de foame.In mama si copilul scria sa-i mai dam si dim si seara ceva pe langa laptic...eu nu am inceput...ca-mi zice iubi ca-i grasana...voi mai dati si altceva...?Stiu sigur ca daca i-as da ar papa

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

da' ce editie de mama si copilul aveti dumneavoastra??? ca in a mea, ultima, cu coperti roz, zice ca de la 9 luni incolo la masa de dimineata "nimic, sau cel mult suc de fructe".... bine, asta in ideea ca atunci cand se trezeste copilul bea cei 240 ml de lapte insirati acolo, lucru care la specia motaneasca nu s-a intalnit never never never... :)) si chiar daca i-ar bea.. ma indoiesc ca ar sta complet nemancat pana la ora 2, dupa cum e sugerat meniul pe-acolo...

Deea, mami de Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Cu tot respectul doamna pisica..dar va contrazic.Pai la dvs ora 10-11 e dimineata?pai dimineata zice lapte si unt cu gem.Apoi la 10 suc de fructe sau nik...Io vbeam de mesele de dimineata...si de seara cand zice nenea asta...budinci,papanasi cu lapte,cu cereale instant,fulgi de cereale,gris sau painecu unt+branza de vaci sau sunca slaba+un bibe de lapte.Deeeeeeeci repet intrebarea:Dati puputilor si altceva sa pape pe langa laptic la mesele de dimi si seara?Beyy pisicoaso si cred ca avem aceeasi editie 2006 ca si a mea are copertile roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Placinta de dovleac?????
Hai, mai, Danduso, dar de ce tii numai pt. tine retetele minune???De azi inainte ai datoria morala fata de noi, cele mai sarace cu duhul, in ale gatitului, sa scrii zilnic meniul Crinutei, detaliat, explicat, etc. Vrei???

David al meu

sigur ca da,asa am sa fac...
revin la povestit...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

quote:
Originally posted by dianocica

mda. bine ca am copt un dovleac intreg. nu trbe sa incep tot cu o lingurita-doua trei...? doar nu i dau juma de felie din prima, nu? ce vaca...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Cum adik de vaca...pai mie-mi ploua aici in gura si abia ast sa se terzeasca goanga s-o iau in piata dupa dovleac...dar las' ca venim la tine...Acus nu-mi zi ca l-a papat d pe tot...
Dandusule...astept si eu placinta de dovleac, pardon reteta.ma fac si eu ca gresesc, doar,doar oi arunca si tu cu o felie dupa noi.
Roxanica eu cred ca ursulina mea imi seamana, eu fiind foarte pofticioasa de fel si foarte mancacioasa, si gurmanda si grasa si, si, si-mi vine sa ma dau cu kuru de pereti cand ma gandesc Alessia a papat bine intotdeauna chiar si cand a fost cu rosu in gat( dar mai ciorboase vreo 2 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Tare m-a emotionat faptul ca AELITA-mi trimite ganduri bune........aceleasi ganduri bune si pt tine draga mea, sanatate Sofiei si samburelului din burtica!

MIRACO, are o masa de lapte la 6 si una la 20. Doar lapte. In rest la mesele solide nu dau completare lapte desi ar bea mult.

DIANOCICA, bubamara are 5 mese, doua de lapte ( cum scriam si mai sus ) si 3 solide la 10, 13, 17 ( cu aproximatie ).

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

intrucat avem bubitze multe la putzica si funduletz ( mama lor de antibiotice!) care nu mai trec cu nici o [crema sau apa bicarbonatata...am decis sa nu ii mai pun pampers deloc...ziua cat stam acasa..si l-am invatat la Wc...il tin de craci deasupra WC, ii zic pishu-pishu si el se screme si face ..uneori iese si altceva..ii pun chilotei de bumbac si pantalon si atata..din cand in cand il mai duc la Wc se screme da nu iese nik.....alteori face pe el si schimbam chilotelul....o sa ma intrebati de ce nu il invat la olita..pai n-am olita..tre sa iau..zau face bube exact in zona beteliei de la pampers.....si am schimbat happy pe libero da tot degeaba!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput