Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 20
a_deju spune:
miraco... uff... da, la noi ora 10-11 e dimineata, atata vreme cat motanu' face ochi la 9 juma', 10 fara un sfert...... oricum, partea cu laptele si felia de paine cu unt si gem o sarisem (se intrezarea vag o amintire cu o tartina cu unt din care chipurile ar trebui sa muste singur... dar nu mai tineam minte de la ce varsta.. douaj' de ani??? :)))) ).
ma rog, trecand si peste asta, cartea lu' nenea capraru mi se pare in continuare foarte utila, din toate pdvurile, except partea cu oraru' de mese, implicit meniurile :)) asta e o observatie strict personala, pt ca la noi nu s-a pupat niciodata ce scrie pe-acolo cu ce a existat in realitate :)
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
salutari mamici!
uite noroc cu voi, ca eu nu am mai studiat nene capraru de mult.
dianocica orele de masa: 9 dim cereale+fructe, 13.30 legume+carnita, 17.30 iaurt, 20 painita cu almette sau mar si voi mai da alte chestii din ce a scris miraco, 21.30 laptic (240ml), pe la 2-3-4-5 (de mult n-am mai ajuns la 5) laptic (240ml). deci 6 mese?!!! am inceput sa ii dau si seara la 8 cate ceva pt ca se trezea noaptea pe la 1-2 si nu se mai linistea pana nu primea laptic, am tras concluzia ca se trezea de foame, acum se trezeste pe la 4.
roxanica pt constipatie: para, pruna. la noi para nu a avut efect, doar borcanelele de la hipp/nestle de para au rezolvat problema. nu stiu daca e voie struguri la varsta asta, fac ffff bine. de la hipp este suc de mar+struguri, de la 4 luni, dani face fff moale dupa el. debridat ii da cumnata mea fetitei ei de 2 ani. ce sa zic.....dupa 5-6 zile am inceput sa isi faca efectul, facea si fata linistita, dupa vreo 2 sapt de kk normal iar s-a constipat si tot nu s-a rezolvat. desi continua si acum cu debridat. poate la voi va avea alt efect. lactuloza ai incercat?
dandusa, danutz hai sa incerc eu cu poza aia....nu sunt vopselele alea de care povestea danutz? incerc, sa vad daca am nimerit![]()
danutz multa bafta in algerea bonei!
cu animalutele.....mai al meu nu sta locului o clipa, cum sa il prind eu sa ii explic ce e cu cartea???? stie miau-miau si zice si el un mi-mi
, in rest nu prea imita animalele. el face cucu-bau, adica cu-ba ![]()
aseara am inceput si noi tratamentul pt DA, a dormit si copilul meu bine. deci, trag concluzia ca de asta nu dormea el de o sapt.
azi am reusit si noi sa iesim afara, in carut 1h, yupiiii, dupa aceea la mers, dar nu oricum. NUMAI LA SCARI! borduri, scari, oriunde numai sa nu fie drumul drept. o sa ma rupa de spate de acum incolo. ei, nu-i problema, sa invete el sa mearga ca dupa aceea o sa vrea in brate
. aseara florin: abia astept sa mearga ca at va fi altfel. eu: cand avea colici vroiam sa treaca, cand avea vreo 5 luni ma gandeam sa stea in fund ca o ne fie mult mai usor, acum zicem sa mearga. peste vreo 2 luni o sa zicem: "cand pleaca la facultate sa stam si noi linistiti?
"
va pupic
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Yagmur spune:
In deprimarea mea va pun cateva poze de la party... abia intru in ele
party
Pupici si ma gandesc la voi, chiar daca scriu pe fuga
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
marani spune:
DIANOCICA, Oanacat nu prea are timp sa intre pe forum asa ca o sa-mi permit sa zic eu 2 vb despre starea ei: a facut chiuretajul, se simte bine, Nico in continuare fara dintisori,papa relativ bine, dar in mare sunt sanatoase. Sunt sigura ca i-ar placea sa intre mai des dar nu poate momentan.
pt Oanacat, te asteptam pe forum!
noi plecam la 17 la Durau, va pupam pe toti, din suflet sper sa va gasesc sanatosi si promit sa intru pe forum macar pt urarile de bine cu ocazia implinirii a un an de viata pt fiecare fulguletz in parte.
DIANARUS, DONIA, DANDUSA, DIANOCICA, RUXANDRA, KIKINEATA, KOKORINA, ALEXANDRA, KTRINEL, DANUTZ, TEUTZ, ROXANICA, DBUNNY, DAYANARA, ASIZA, AELITA, OANACAT, DESIREE, DOLORES, BAMBO, BEBINUTA, DIA, ADEJU, LAURA - cate-o
va doruiesc, e "Nu ma uita" - mititica dar din inima!
Ajutati-o pe Sonia
Dorsilia spune:
mi-a cazut asta mica in cap de pe patul mare din dormitor si s-alovit in cadere de piciorul patutului ei, se vede o zona inrosita intr-o parte a caputului cam cat buricul degetului meu mare.... vaca de mine am lipsit doar 3 secunde sa dau drumul sa vina apa calda la chiuveta din baia aflata la 2 m, ca trebuia s-o spal de kk, si am pus-o-n mijlocul patului cu o jucarie in manuta, sa stea calma, si totusi s-a rostogolit de a venit de-a berbeleacul, am vazut-o, eram in cadrul usii si n-am mai putut decat s-o ridic de pe jos, a plans destul de mult abia am calmat-o, sunt innebunita de spaima sa nu aiba urmari, pe jos avem podele laminate si covor gros peste, dar nu stiu ce sa cred, daca a dat tare de piciorul pAtutului sau nu....offf, imi vine sa-mi trag palme, de acum o pun direct pe podea si gata, acolo o schimb de scutec
acuma a adormit dar sper ca nu de la cazatura. l-am chemat si pe taicasu acasa s-o ducem la medic dar el zice ca nu are nimic, s-o las in pace, ca e doar speriata. bine, ea s-aapucat sa-i arate lu taicasu cum s-a rostogolit si batea in pat intruna si vocifera, mai baga 2-3 plansuri, mai vocifera, eu am sufletul mic si strans ca uite, n-am avut grija d eea cum trebuie :(
a_deju spune:
dorsilia, stai linistita, s-a intamplat si la altii, nu spui tzine (
), si in picaje mult mai breathtaking, ca sa zic asa :)) stai cu ochii pe ea, urmareste-i reactiile, somnul nu cred ca e neapart o cauza a cazaturii, vezi totusi sa nu fie somnolenta pe restul zilei... sa nu apara varsaturi, pieredere de cunostinta, doamne fereste... dar chiar nu cred ca e de speriat... cate-or mai trage si de-acum incolo, vai de capu' nostru!!
mihaiul din dotare, spre exemplu, de la 11 luni si pana pe la 2 ani, a fost fan sporturi super-extreme (...ma rog, asa se si explica si foarte multe de-ale actualitatii...), si anume: aruncat din patut direct in freza (si probabil de la atatea buseli i s-a incretit si paru'...) iar cand a prins curaj de-adevaratelea, sarit in cap de pe dulap, cu aterizare prognozata in pat, pe care rareori il nimerea... deci se poate sa ajungi mare chiar si dupa chestii de-astea. doar mare, nu am zis si normal :)))
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
aaaa... si daca va intrebati de ce bag mihaiul la inaintare, si nu folosesc bagajul de exeperienta personala, iaca si explicatiunea: socant, dar adevarat, se pare ca in perioada bebeluseniei am fost un copchil exceptional de cuminte... ceea ce nu inseamna ca nu s-au ocupat ai mei de acest aspect, si din cate mi s-a povestit, se pare ca n-a fost grinda, lustra, colt de mobila (partea de sus) sau usa de care sa nu fiu data, involuntar, cu capul... (ai mei lungi, si eu calare... mi se pare normal :)) ). in plus, pe la un an jumate,cica m-am probat si cu un acvariu de-ala rotund (plin... cu apa, vegetatie, si pesti), pe post de palarie... tot involuntar :)) adicatelea mama imi arata frumusete de gupi, si hopa, m-a scapat cu freza-n ei :))
partea cu voluntaru' a inceput de pe la 2 ani, si chiar n-am mai avut nevoie de ajutor, am facut fata cu brio :)) oi povesti cand o veni vremea :)))
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
dolores spune:
ce mesaj...m-a distrat modul tau de exprimare..modul tau de a reda realitatea..

quote:
Originally posted by a_deju
dorsilia, stai linistita, s-a intamplat si la altii, nu spui tzine (), si in picaje mult mai breathtaking, ca sa zic asa :)) stai cu ochii pe ea, urmareste-i reactiile, somnul nu cred ca e neapart o cauza a cazaturii, vezi totusi sa nu fie somnolenta pe restul zilei... sa nu apara varsaturi, pieredere de cunostinta, doamne fereste... dar chiar nu cred ca e de speriat... cate-or mai trage si de-acum incolo, vai de capu' nostru!!
mihaiul din dotare, spre exemplu, de la 11 luni si pana pe la 2 ani, a fost fan sporturi super-extreme (...ma rog, asa se si explica si foarte multe de-ale actualitatii...), si anume: aruncat din patut direct in freza (si probabil de la atatea buseli i s-a incretit si paru'...) iar cand a prins curaj de-adevaratelea, sarit in cap de pe dulap, cu aterizare prognozata in pat, pe care rareori il nimerea... deci se poate sa ajungi mare chiar si dupa chestii de-astea. doar mare, nu am zis si normal :)))
Deea, mami deEric(15.12.2006)
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
a_deju spune:
marani, drum bun, sedere placuta, pozare multa si neaparat cu tone de zapada ![]()
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)
a_deju spune:
hai s-o pun si de-un capitol nou, ca tot is in forma :)
Deea, mami de
Eric(15.12.2006)