* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

azi mergem la dr, ca oana are diaree de 2 zile. am sunat si mi.a zis sa ii dau regim, si solutii electrolitice (pe care nu le sufera, le scuipa!!!) macar mananca supa bea apa, deci cu lichidele cat de cat OK. papa toast, cartof copt, si cam atata. Diareea e groaznica, miercuri a facut de 10 ori, si la sf zilei era ceva lichid cu mucus.
Ieri a fost ceva mai bine, a inceput sa se lege un pic, dar tot ma duc la dr. si astia nu dau nici un medicament, recomanda numai regim!!! dar banuiesc ca daca totusi kk devine mai lichid se trec si la alte chestii! adica sper!!
febra nu mai are, a avut luni noaptea si marti noaptea. Luni i-am dat si supozitor de paracetamol, si sosete cu otet. marti noaptea mai facut febra, dar nu asa mare, si nu i-am mai dat nimica... dupa asta nu a mai avut febra deloc, am ramas cu diareea.

sa fie o infectie?? abia astept sa se uite dr in gura, sa vada daca dintzeaza...
asa ca DELIA, nu am mai mers la haloween, si nici azi nu merge la gradi.
afara am scos-o numai ieri seara, si nu am dus-o intre copii, sa nu imprastie vreun virus...

MIHA, ce ai facut la examen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Miha BAFTAAAA la examen!!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

NOE, LA MULTI ANI! Mihaser, bafta! O sa vezi ca diseara te vei numi oficial sofer!DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by dianad

NOE, LA MULTI ANI!

Mihaser, bafta! O sa vezi ca diseara te vei numi oficial sofer!

DianaD & Alexandru

multu mult

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Diana, La Multi Ani ! Sa fii sanatoasa si ai parte numai de bucurii alaturi de Bia, Dr. si cei dragi tie ! Te pupam dulce si sa ai o zi frumoasa!

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani, Noe! Sanatate, iubire multa si un dram de noroc!
Petrecere faina!..asta era surpriza pe care o aveai pentru fetele din Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinel, la Ana, in cazuri din astea, au functionat foarte bine, pentru ca le primea cu placere borcanase Hipp cu morcovi sau morcovi+mere. sunt foarte gustoase si scrie si pe ele ca intaresc scaunul, oricum morcovi fierti n-ar fi mancat in veci. sanatate multa si sa ne spui cum a fost.

Mergi la inceput

NOE!!!!
LAAAAAAAAA MUUUUUUUUULTI AAAANI!

pozele noastre

Mergi la inceput

Catrinel, ati fost la dr.? of, saraca Onicka...
sanatate!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

NOE
Sa fii sanatoasa si fericita. Pupici si sa ai o zi frumoasa si plina de surprize placute

Catrinel, de-abia astept sa aud ce-ati facut la doctor. Nasol cu diareea asta, ii stoarce de vlaga pe bietii copilasi.
gabi_fer, sigur nu miscarea e de vina pentru ca si aici tot afara-s cu ea .. fie ploaie fie vant. Pe Iulia efectiv n-o poti tine in casamai mult de o ora dupa ce se trezeste.
Ai incheiat-o si tu cu socroseniile ... . Vesnic si eu patesc una alta cand o las in grija lor, nu stiu zau care-i baiul, zici ca ei n-au crescut copii...sau chiar sa fi uitat cum e
tania, cu noi in pat nu doarme nici atat. Ei ii trebuie loc, am mutat-o in patul de o persoana de la ea din camera de la 10 luni. In patut nu mai incapea, atata se foia incat ajungea sa se inghesuiasca intr-un colt de unde nu mai putea misca si atunci dai cu urlete. Am incercat si varianta asta, sa o punem cu noi ... cu tot riscul care decurge din asta, dar degeaba.
Aseara i-am dat ceai de tei cu busuioc, auzisem de la cineva ca-i linistitor, contra insomniilor ... eiii, a dormit a mea ca un bustean, doar odata s-a trezit la laptic, l-a baut a spus "tata" (adica gata) si "nani" si a si luat somn iarasi. Sunt tare curioasa daca tine faza si noaptea asta.
aalina, apoi daca ma apuc de studiat feng-shui atunci chiar ca le-am incercat pe toate . Dar daca altcumva nu razbim ... o facem si pe asta.

Si Iulia e cu muci de duminica, dar altceva nimic. Un pic tuseste seara cand o pun in pat, probabil cum ii coboara mucozitatile ... Nici n-am dus-o la medic pentru ca-s convinsa ca vin cu plasa de medicamente de la ei. Daca nu-mi face temperatura sau altceva mai urat, stau in ceaiurile mele ... ca de multe ori au dat rezultate mai bune decat toate medicamentele.
Si-a dat si Iulia mea drumul la vorbit, pe cat eram eu de ingrijorata, acum nu-i mai tace melita. repeta tot ce aude ... ba chiar intr-o zi imi numaram eu ceva produse, si cum ziceam eu 1,2 ...5,6 ... numai o aud si pe a mea in spatele meu. De doua ori i-am repetat si acum numara pana la 10.
Si vorba lui alinaalex, s-a smecherit . ma sochez cateodata ce poate sa coaca in capsorul ala mic.
Ma nebuneste cu bebe, toata ziua umbla dupa mine cu "mama, bebe". Poate, poate ma convinge

V-am pupat, fug la ale mele ca-s tare multe de facut ...

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput