* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata!

am vazut ceva poze... MIHA, ce fain v-ati plimbat la Bazos! Am fost o singura data, dar tare mi-a placut!! Dulce Cristi, ca intotdeauna! ai si poze fara caciulitza?

CIUF, moama, da chiar ca s-au dat in stambe cu costumatul!! ia stai, ca nu m-am uitat in tot albumul, poate te vad si pe tine. Lanutl uratului sper ca era de carton

Noi cu febra... Oana avea ceva mucei cam de sambata... ieri naopte febra mare, i-am pus supozitor cu paracetamol si sosete cu otet... acuma doarme inca! nu mai are asa febra mare, dar mai are. La dr ma primeste numai dupa ce are trei zile febra si nu ii trece. da io sun maine. si am remarcat ca am inca numai supozitoare de paracetamol pt sugari, nu am pt copii mici

va pup si va tin la curent....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinel, multa - multa sanatate lu' Oana!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Nu am mai intrat pe forum de vineri seara asa ca ma asteptam sa gasesc pagini intregi scrise dar am reusit in 30 de minute sa citesc restantele, sa vad poze si filmulete noi.
Noi am avut un weekend f obositor, mami si tati au fost sambata la nunta dar tot tacamul, cununie, ginere acasa, nasi acasa, mireasa acasa, biserica si local pana dimineata la 7. Alex a sta cuminte la soacra mea, a fost prima noapte cand a dormit acolo. L-am luat duminica dimineata k din p.d.v. moral dar cu o tuse..., nu vreau sa dau vina dar nu cred ca am sa il mai las acolo prea curand.

Catrinel sa sti ca eu i-am dat lui Alex ciupercute proaspete gatite sub diferite forme si chiar ii plac, vinetele nu ii plac asa de tare dar a mai servit cand si cand. Multa sanatate Oanei.

Ciuf, vreau sa vad si eu poze cu tine deghizata. Chiar avea de cine sa se sperie micutul Luca, asemenea costumatie am mai vazut la Castelul Groazei, langa Bran. Ai noroc de doi copii pupaciosi, Alex nu este deloc, dc il chem sa-l pup imi spune "nuuu mami".

Aida, ti-am admirat telefonista, este o dulce si imi plac tare mult ochiisorii ei bine ca si parul pare f des, Alex are un format la par putin mai ciudat, arata de parca ar avea un inceput de chelie si nu este nici f des.

Mihaser, am vazut pozele voastre din weekend, forte frumose peisajele.

Micaalsa, imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu somul, eu nu cred ca este problema patului, poate ca la mama ta avea mai multa activitate afara, in curte iar cand adormea nu mai simtea nici-o durere. Incearca sa o ti mai mult timp afara, desi stiu ca nu-i timp. Va pup si va urez nopti linistite.

Delia am vazut pozele cu Ruby, chiar ca pare mai mare dar e un adevarat barbat. Sa-ti traiasca!

Andreea ca ai rezolvat cu bona?
Cine stie ceva despre Catrinuta?

Acum va pup ca vrea sa fug si eu acasa la strenagarul meu.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Multumesc, fetelor...

Io cred ca iar dintzeaza... MICAALSAAAA! Hop si oana-n club!

Are simptomele din mai, cand i-au iesit primele maselutze - febra, muci, caca des si mai moale, nu doarme bine... in plus baga mana-n gura si zice "au". Na, pai ce sa mai pretind.

abia astept sa se termine cu dintii astia.....

sper sa scapam la naopte fara febra... peste zi nu a avut deloc!

Maine este Haloween, si la gradi copii americani si englezi se costumeaza. Educatoarea acuma m.a sunat, la 8.30 (PM!!!) ca sa-i costumam si noi pe ceilalti!! da' cu ce naiba!!!!? ufff

Asta daca merge la gradi, adica daca nu are febra la noapte...

pupici, noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

wow, activitate melcosata!

Ia sa va zic si eu duoa randuri.... in primul rand Bia a fost racita, a debutat cu febra, 39.4 si apoi tuse si muci la greu. acum mai muceste putin dar nu mai luam nic, asteptam sa treaca.
Bona nu am gasit, am vorbit cu cateva din zona dar una-i barfitoare, alta nu are grija de copil ..... si tot asa, vorba sotului "nu-mi fac griji ca nu gasesti tu ceva sa-ti placa". Dupa el ar fi ideal sa stau acasa pana la nunta Biei.
fetelor, se pare ca finuta mea nu poate pastra copilul, cerebelul nu s-a dezvoltat si se pare ca sunt si ceva probleme la inimioara, maine-i dau rezultatul la amniocenteza. Of, of,

Catrinel, pupam Oana sa-i treca repede, eu i-am dat Biei salata de vinete, i-a placut foarte tare dar dr a zis ca nu ar fi indicat. Ciuperci nu a primit dar ma bate gandul sa-i dau, am citit intr-o carte si zic ca dupa 1 an nu sunt restrictii.
irina, ce-mi place la tara. Asa arata si la mine. Mi s-a facut dor de acasa. Si Bia se ascunde in diverse locuri si eu strig unde-i Bia, Bia...... dar nu vrea sa raspunda, apoi rade in hohote! Sunt asa dulci....
Aida, vazut telefonista! Mai, da vorbiti nu gluma! pupiiiii
Ciuf, brava, aveti timp si de distractie! Vreau si eu....... pe buni a voastra, sa stea cu Bia!
gabi_fer, bine ca v-ati distrat! Nu cred ca de acolo tuseste, dar, si eu as fi zis la fel!pupici
Micaalsa, dar daca doarme cu voi in pat va mai da scularea? sa nu fie o mare smecheruta!
Alinaalex, pupam pe marc cel cuminte. Ma bucur ca-i place la gradi.
Nshiro, cum citesti tu tot si raspunzi la fiecare. Sa stii ca citesc tot tot, si ce scrii la fete, asa-mi place ca zici de Maria diverse lucruri. Prietenii nostri din suedia vb romaneste cu copii acasa, dar sunt amandoi romani. uneori cei mici amesteca cuvintele, dar sunt unele care chiar nu se traduc. Oricum, sunt asa simpatici!
Miha, ce bine ca aveti timp sa va plimbati. frumoase locuri, frumosi , voi!

hai pupici,

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumim tare mult de complimente!

Noi maine la pranz plecam la Orlando caci e doar la 2-3 ore de mers cu masina ca sa petrecem Halowinul plus inca 2-3 zile cu prietena si fetitele ei;tot la ei am fost si anul trecut de halowin si acum 2 ani.Deja devine obicei.....dar daca ne simtimtim bine acolo....de ce nu ne-am intoarce ?deci,abia pe duminica vom reveni acasa,desi o sa chiulesc....in toata regula 2 zile....asta e,nu ma scalpeaza nimeni.La scoala.....se cam ingroasa gluma caci incepuram fizica si chimia....de ce mi-a fost frica uite ca nu am scapat.....,azi am avut primul test la fizica.....desi am citit cateva ore la capitolul ala......miram-as sa trec,adica sa iau minim 70%.Asta e...o sa incerc sa ma straduiesc mai mult......in viitor.
Catrinel,pupam Oana cea mucoasa!Vreau sa vad si eu pozici recente cu ea,plizzz!Unde?Iar cu costumatia....pai de exemplu i dai o rochita f frumoasa si machezi copila ca si de bal mascat,cu ruj pe tot obrazul si sclipici,apoi atasezi-cosi la cordeluta niste ciorapei in forma de urechiuse sa arate ca un iepuras...sau soricel,scopul e sa iasa ceva haios nu neaparat ceva.....hidos sau prea de speriat.Bafta la...."crosetat" ceva dragut!!!Neaparat sa vii cu poze!
Ciuf,mai...ai speriat copilul,o crede saracutul...ca asa sunt toate petrecerile de oameni mai...pai nu dezinforma copilul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, ati iesit din spital? macar doua vorbe scrie..
gabi fer, mult lapte bea ghiocelul tau..bravo lui, asa ne-pupacios cum e!
alinaalex,ceva noutati de la gradi? tu nu te plictisesti acum toata ziua singura acasa?
Ciuf, da' cum te-ai gandit tu sa iei Luca la bal de oameni mari?..ca doar acasa era cu buni, cu Eva..oricum, o sa uite repede, bine ca tu te-ai intors si ca v-ati distrat!
Catrinel,nu vaa primeste decat dupa 3 zile de febra...pai aici imediat iti dadea un antibiotic, evetual de ultima generatie, la orice febra, asa, ca sa evite complicatiile..
Micaalsa, mi se pare foooarte ciudat cum de doarme Iulia asa la mama ta si acasa nu...macar Ana doarme mai prost in deplasare decat acasa. cred ca te-ai gandit si razgandit cu privire la motiv si ai incercat sa muti/schimbi patutul cu unul mare eventual, sa o pui in alta camera..poate fetele care stiu ceva feng-shui te pot indruma cumva, zau ca altceva nu-mi trece prin cap..
Andreea, ai gasit bona?
Cameliada, voi va pregatiti de cresa, asa-i? Tudor ce mai face? Nu ne-am mai vazut de mult, a fost cam urat si se insereaza devreme..caand mai iessiti, da-mi si mie un mes, poate ne lipim, daca ne potrivim.
Ana mea toata ziua-i in oglina, isi pune la gat TOATE margelele pe care le gaseste in casa si se oglindeste pana numa',zicandu-si singura, cand nu are admiratori in preajama "tita manta" (fetita frumoasa), plange cand isi aminteste ca nu are "garuri" in urechi,
sa-si puna si cercei (in maternitate nu i-am facut, imi statea capul la altele si acum e mai greu, fara anestezie nu cred sa stea), nu sta sa-i tai unghiile la maini decat dupa ce le dau cu oja rosie..aia alba nu conteaza..cam astea-s noutatile noaste de fetita..
pup ghioceii bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

'neata!
unde sunteti?
foooarte slaba miscare p-aici...

Tania, imi pare rau pt. finuta ta...
multa sanatate Biei si spor la cautat bona!

Andreea, ai gasit bona?

Mihaser, ce mai faci? ce face burtica? cum stai cu scoala de soferi? cand dai examen? Ce face Cristi, merge pana la urma la cresa?

Poli, ma bucur ca sunteti bine! pai si Marc face tot cam asa cu carticelele, nu prea e interesat sa invete, mai mult sa se joace, le rupe, i-am cumparat mai nou cateva cu numere, culori, forme, dar nu prea il intereseaza. De ascultat povesti, nici vorba. N-are rabdare. In schimb ii place f. mult sa danseze, sa asculte muzica, mai ales cantecelele de pe CD-ul de la danonino A invatat scheme noi de dans, danseaza pe ritm, asa ma distreaza! dansator il face mama! si sportiv!
cu bb2 nu stau nicicum...se lasa asteptat...sper ca nu asa mult cat l-am asteptat pe Marc...

Aalina, hehe, n-am apucat inca sa ma plictisesc! chiar am ocupatie toata ziua. Primele 3 saptamani m-am ocupat cu examenele pt. concursul pt. postul de care am mai povestit. Apoi am luat-o de la capat, caci nu s-a ocupat pana la urma. E mult de invatat si nu prea stiu ce sanse am...dar mai incerc...deci imi caut de lucru, desi am servici, dar l-as schimba, ca m-am saturat sa lucrez 10 ani in acelasi loc...ah, si urmeaza sa ma intorc la servici daca nu se arata altceva la orizont pana atunci...cam asta e...plus treburile casei, ca toate sunt pe capul meu, sotul fiind mai mult plecat. Crede-ma, de multe ori nici nu stiu cum trece timpul pe langa mine!

Catrinutza, ce face Mariuca? sunteti bine? da un semn!

Catrinel, ma bucur ca si Oana a inceput sa se obisnuiasca cu gradi! super!

Noi suntem bine. Sanatosi. Marc mai maraie un pic cand intra pe usa cresei, dar s-a obisnuit. Azi dimineata a plans un pic, dar s-a dus glont la jucarii si copii desi eu eram inca acolo. Peste 1 munut era liniste. Doarme bine acolo (cam 2 ore-2 ore jumate), mananca bine, are ocupatie. E ok. Cand ma vede (cand ma duc sa-l iau acasa) striga mami-mami si ma strange in brate, dar nu mai plange. A invatat multe lucruri noi si si-a dat drumul la limbutza, vorbeste tot mai multe Ah, si s-a smecheriiit!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Chiar nu e nimeni prin zona? Era o peioada cand nu faceam fata cititului, era adica invazie.
Va pup pe toate, cred ca e inchidere de luna si toata lumea e ste f ocupata.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by alinaalex

Mihaser, ce mai faci? ce face burtica? cum stai cu scoala de soferi? cand dai examen? Ce face Cristi, merge pana la urma la cresa?

pozele noastre

Maine am examen si sunt tufa!

Mergi la inceput