* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaser spune:
Salut!
Tcelen, Aida bine ati revenit! Aida am vazut filmuletul cu Toto...trebuie sa gasiti un abonament telefonic foarte avantajos pe viitor!![]()
Delia imi pare rau ca nu ne-am mai nimerit la aceeasi odisee...dar stai linistita ca imediat trece anu` si ii faci si tu lui Rudy o surioara!
Alinaalex multam ptr graviduta...deja suntem 3 mamici de ghiocei gravidute, plus Lauriciu si Anairda...iar Magda si Mario...se va umple gasca si de pitici mai mici.
Cred ca in noiembrie va tragem o vizita! Sunteti tari daca faceti la oala!
Mari ce cadou frumos ai primit de ziua ta! Cel mai frumos! Bine ca ai putut sa raspunzi la telefon!
Stefanna sper sa scapati cu bine de sarbatoarea astora cu buhhuuu!
Nshiro nu ai facut gafa, insa nu stiu daca barza asta prefera roz...eu tot blue o vad in zare!
Cat despre Mariuca mie mi se pare ca are personalitate...la cate bocanele face si ea!
Fetele noi am fost la Bazos si am ascultat www.dropshots.com/khron#date/2007-10-27/09:21:04" target="_blank">pasarele, am vazut tot felul de arbori faini si ciuperci, am gasit si o pereche de ochelari de soare...A fost super si Cristi era foarte interesat de loc...manca-l-ar mama de inginer silvic!![]()
Maine tragem o fuguta la Buzias si sper sa fiu mai bine pregatita...saptamana trecuta la Radna am uitat cardul acasa, azi la Bazos mi s-a terminat bateria la aparat...maine sper sa fac 100 de poze
. Burtoiu e bine...creste dar nu prea ma lasa sa manac...are dreptate de altfel...am deja 64 de kg...si sper sa nu trec de 75 pana in iunie.
Va pup! Week-end placut!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
alinaalex spune:
Miha, care 3 gravidutze mamici de ghiocei?
ca io te-am calculat pe tine, Cosmina + Anairda si Laura = 4!
mai este cineva si nu stiu eu![]()
distractie placuta la Buzias!
pupici pe burtica bleu (posibil)![]()
va asteptam in noiembrieeee!!!!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
Te-ai prins...da bine mai stai cu contabilitatea!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
micaalsa spune:
va dati seama ca am ajuns acasa dupa numarul mare de mesaje scrise in ultima saptamana (adica zero
)
Am luat-o cu hei rupul pentru ca de fiecare data cand plec asa mult de-acasa, gasesc toate cu fundu-n sus.
Ca si facuta, Iulia ma chinuie iarasi noptile cu treziri din ora-n ora. Zau de stiu ce sa mai fac ca deja am ajuns la capatul puterilor. Acasa la mama mea doarme dusa (ca si cand acolo ar trebui sa-mi faca un favor si sa ma lase sa dorm) si aici ma poarta toata noaptea.
O chinuie si maselele ultimele, de-abia astept sa iasa si alea odata ca toata lumea-mi zice ca nu doarme din cauza lor (de parca alti copii pot dormi si daca le iasa maselele).
Ce-am mai vrut sa zic ... am uitat
. la cat de lucida-s la ora asta nici nu ma mir.
Noapte buna sa aveti, revin maine sper mai limpede la cap ![]()
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Delia21 spune:
Irina71 spune:
Am revenit !
Delia, foarte frumos ii sta lui Rudy tuns !
Lasa-l, mai, ca e baiat, cand vei avea fetite poti sa le lasi plete ! Auzi, sa nu-l mai tunzi un an ?!
Ce chestie cu vecinii ... ei nu au avut copii niciodata ? Poate nu .... 
Sa stapanesti sanatoasa noul computer ! 
micalasa, bine te-ai intors si tu acasa !
Auzi, poate nu-i prieste locul in care doarme ? Poate, daca-i intorci patutul altfel va dormi mai bine ? Imi aduc aminte ca Marc al lui alinaalex nu dormea noaptea, pana cand i-a luat alt patut, in care doarme beton si acum
Oricum, eu, pe la 6 luni ale lui Andrei, am dat patutul, ca era piesa nefolosita ... el nu a dormit in patut niciodata ! 
Miha, vazut poze si filmulet la Bazos
Si eu m-am socat cand am auzit de fetita Lianei Stanciu ... cum adica, nasti un copil perfect sanatos, si pe la 2 ani iti face cancer ???? 

Mi-am facut public albumul din contul comun si am mai pus 2 poze noi. Super pozele tale !
nshiro, multumesc de aprecierile la adresa lui Andrei ! 
Stefanna, multumesc si tie pentru comentariul de pe dropshots ! 
aida, vazut filmulet cu Alexandra telefonista !
E mortala, zau ! 
aalina, sa stii ca si eu am fost geloasa pe mama acum 3 zile, cand am vrut sa-l culc pe Andrei si el nu a vrut cu mine, a urlat dupa bunica ! 
iris, cate cuvinte stie fetita ta !!
(iconul asta cica arata un intelept)
catrinel, noi i-am facut vaccin antigripal lui Andrei acum cateva zile. Pentru ca sotul meu e crizat : la fiecare tuse a copilului innebuneste ... nici nu vrea sa auda sa-l lasam sa-si faca imunitate, cica "cuuuum, sa lasam copilul sa se imbolnaveasca de multe ori ??"
I-am facut jumate de doza acum, si alta jumatate vom face peste o luna ... cica asa se face prima oara !
Am baiat mare ... nu-mi vine sa cred cat a crescut ! Se ascunde sub masa, dupa fata de masa care e lunga, si e incantat cand il cautam .... eu intreb "unde e baiatul lui mama ? l-a vazut cineva ?" si el imi da indicii in soapta, de sub masa "gios, gios !" ![]()
![]()
Am pus cateva poze noi in drophots, la semnatura.
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
alinaalex spune:
Delia, ce bine ii sta lui Rudy tuns!!!
ai un baiat tare frumusel! chiar arata mai matur fara plete! asa e si al meu, mare santajist si mare smecherel s-a facut, stie ca-i fac pe plac daca face niste istericale...mai , da-i incolo de vecini, si ai mei mai comentau din cand in cand ca vezi Doamne l-au auzit pe Marc plangand...de parca n-ar fi copil...ei, numai cine n-are copii nu stie...mai ales niste babe de pe scara, pe care le-am pus la punct, si care, culmea, lui Marc ii sunt simpatice ![]()
Aida, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce mai faci, am vazut filmuletul cu Alexandra cum vb. ea la tel., mare figura!si Marc e indragostit de telefoane, pana si telecomnda si-o pune la ureche si striga "alo, tatiiii!"![]()
Micaalsa, saraca de tine, chiar nasol cu trezirile astea nocturne!!!mai, chiar trebuie sa fie ceva, sa nu-i placa ceva din moment ce la Bistrita se naneste si acasa nu...hmm...
uite, ce memorie are Irina!!! asa a fost la noi cu somnul, primisem inainte de nastere de la o prietena un patutz tip tarc...in ala s-a nanit Marc pana la 2 luni, mai bine zis incerca sa se naneasca, ca mi se trezea de tz ori noaptea, de dormit in el ziua nici vorba, oricum il puneam gata adormit in patutz ca altfel canci, eram zombi, pana la 2 luni cand l-am luat pe asta de lemn in care doarme si in ziua de azi...nu stiu care-i faza, da' asa a fost! de atunci doarme bine, mai ales noaptea! bine, am avut si noi cateva nopti cu show si cu treziri dese, dar in general doarme f. bine, chiar n-am motive sa ma plang!
slaba miscare pe aici in w-e!
si azi!
alooooooo!
Alina si
pozele noastre
ciuf spune:
Yuhuu, ce activitate. Mai ca nu am timp sa citesc tot ce ati scris
.
Ntz, ntz, ntz, la apel mamici. Bagati gheruta si scrieti cateva randuri.
Catrinutza, ce face mica?
Andreea, gasisi bona?
Fetelor, noi sambata seara am fost la petrecere de Halloween. Noi ne-am imbracat intr-un cuplu de asiatici. Sotul si-a luat costumul lui de Kung-Fu si o sabie, iar eu m-am imbracat intr-un kimono ce mi l-a luat acum vreo 4 ani din Japonia si pe care nu prea l-am imbracat, mi-am facut un mot in varful capului, am infipt doua bete in el, fata data cu pudra asa cu kilogramele ca sa fiu alba rau, niste cozi la ochi pana la tample si mi-a reusit "personajul".
Pai invitatii prietenilor nostri s-au echipat nu gluma, cu simt de raspundere.
Eu prost inspirata sa imi iau baiatul la o petrecere de oameni mari.
Primul impact pentru el a fost cand a vazut gazda care isi confectionase un costum de gasca. Mult timp i-a luat "dracusorului" meu sa se obisnuiasca cu gandul ca gasca era prietena lui. Ceilalti au fost imbracati asa mai "bland". Doar ca pe la 8 si-a facut aparitia "uratul" (1). Si aici s-a terminat filmul. Mi-a plans copilul de frica ca el vrea acasa si sa nu il mai iau niciodata la petreceri de oameni mari. Asa ca a trebuit sa il duc acasa si m-am intors apoi la petrecere.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
alinaalex spune:
wow, ce 'aglomeratie' ! chiar nimeni - nimeni???
unde sunteti?
helloooooo!!!
Ciuf, vazui pozele voastre la petrecerea de Halloween, fain de tot! pacat ca n-ai pus poze si cu tine costumata in kimono...cred ca v-ati distrat!
Alina si
pozele noastre