* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea, ce ati facut cu bona ? Ai vorbit cu Magda? Bafta sa gasesti persoana potrivita pentru Bubu.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Noe, Mari... sintem ok.A fost o noapte mai grea, dar trecut.In seara asta vine acasa Cristi, asa ca nu mai sintem asa speriate.Urasc sarbatoarea asta, pt ca sigur ne alegem cu oua si de data asta.Am impresia ca pustii pusi pe "glume bune" au ca si criteriu gradul de "cosmetizare" al casei, care la noi e zero, dar eu veci nu am sa imi atarn schelete, cruci, moartea cu secera si fantome prin fata casei.
Catrinel eu i-am dat vinete( ca salata de vinte insa numai asa de pofta), dar in ghiveci de multe ori mama i-a pus si cate o bucatica de vinata.Iar ciupercute tot asa putin, dar i-am mai dat, ca ii face mama un soi de pizza la Gazonul mic.
Poli bine ca te=am mai citit.SI Nicola e mamaosa,desi uneori am senzatia ca o face cu un scop fff clar... ca de ex acum, ca sa o las pe ea la computer.
AAAAA,am o mare bucurie AM SCAPAT DE SUZETA. Mie imi statea pe creier ca noi avem in fam antecedente cu supt de suzeta/deget pana la varste hat-hat( care e mai bine sa ramana secrete)si care s-a lasat cu dinti strambi si tot tacamul.Asa ca acum sint extrem de usurata cu asta mica
Va pupi, plec la "trebile" zilnice

Stefanna si Bianca-Nicola(22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Chiar, Stefanna!!! deci nu au venit la foc de tabara!!! Cum mai, si arunca cu oua in case???!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Uitasem, Catrinel si eu i-am dat ciupercute Teodorei (proaspete, nu la cutie), le-am facut inabusite cu putin usturoi si putin ulei, i-au placut. Se spune ca sunt cam greu digerabile, dar au foarte multe proteine. Salata de vinete nu i-am dat inca, dar ca si Stefanna si mama ii pune in ghiveci sau in tocanita, atunci cand avem, cate o vanata.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mai cat ati scris ,o gramajoaa de pagini,de cand am dat eu pe aci ultima data.BRAVO!

MARI, LA MULTI ANI si sa ai parte de tot ce iti doresti tu in viata scumpa!!!!Sper sa primesti si urarile de la noi,chiar daca vin cam tarzior...inca nu posed acasa computer,....si pe la biblio nu ajunsei saptamana asta.....Te pupam de mii de ori !!!Poze cu Rudy tunsulici am pus deja pentru cine vrea sa le vada ,la semnatura.
Andreea,of....nasol cu bona....of,asa sunt oamenii,unii,nu toti....de asta e bine sa-i iubesti mai de la distanta.Sper sa gasiti rapid pe cineva de treaba.
POLI,pupam pe NICK ce l mamos.Si Rudy e tare iubaret cu mine.....si nu numai.....Cand vine bebe 2?
MIHA,cum te simti,burtico?A venit ieri la scoala o colega cu bebele ei de o saptamana,bine doar in vizita,nu sa stea la ore,doar sa ne arate si noua motivul absentei ei....motivate....si m-am topit toata.Mi-e tare dor de bebe mic...dar stau potolita pana la anul in iulie....daca oi avea rabdare pana atunci.Fug si revin saptamana viitoare.PUP pe toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

buna, fetele

iertare ca n-am mai scris, insa la birou sunt extrem de ocupata, iar acasa nu intru mai deloc pe computer. Alexandra este o nazdravana si jumatate, la gradi ii merge foarte bine (in afara de faptul ca nu-i prea place sa imparta jucariile cu ceilalti copii), invata cintecele si deseneaza... nu pot decit sa fiu foarte multumita, de cind i-am schimbat gradinita, si va sfatuiesc sa nu lasati banii sa va distraga de la alegerea unei gradinite de calitate, pt ca daca locul nu e bun, nici voi si nici copilul nu veti fi fericiti. asa, daca nu e gaura mare in buget, deceti copilul la o gradinita unde va asigurati ca este ingrijit cum trebuie, platiti ceva mai mult, dar rezultatele sunt excelente. Alexandra se posteaza si in weekend la usa casei, sa o duc la "babies", si nu va spun lunea ce fericita e pt ca revede copiii.

am scapat de racelile frecvente, cred ca in sfirsit sistemul ei imunitar s-a intarit si nu mai e asa de sensibila la orice virus de la gradi.

vorbeste mult-mult-mult, numai de-am intelege noi tot. uneori stam si o ascultam cu atentie, si ne dam cu parerea daca e cuvintul cutare in engleza, sau e cuvintul cutare in romana :) asta e, asa-i cind ai copil bilingv si incepator in ale vorbirii :)

acum vad ca e super-atasata de jucariile din plush, le imbratiseaza, le da pupic, e tare tandra cu ele. are un ursulet cu care doarme, nu concepe sa nu-l tina in brate cind o pun la nani, seara. si e foarte cuminte, la modul ca o pun in patut, ii dau ursuletul, o invelesc, ii spun "noapte buna, Alex, pupic, muah!", iar ea isi pune mina pe gurita si spune "muah!" chiar si dupa ce-am stins lumina si inchis usa camerei ei :)) e asa haioasa, cind o aud cum spune "bye-bye!" sau "muah!" pe intuneric, singurica, fara sa ii fie deloc frica. dupa care se lasa linistea, si stim ca a adormit.

dimineata ii este mai greu sa se trezeasca, pt a merge la gradi. si ma doare sufletul s-o vad cum se intinde iar pe pat, sa doarma, iar eu trebuie s-o trezesc... la nici 2 ani sa te trezesti la 6:15 dimineata, nu-i usor. mai ales ca e intuneric bezna chiar si la 7:30, cind plecam de-acasa.

vad ca au mai aparut gravidute? wow, felicitari din tot sufletul! sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

sa ma iertati daca nu mai scriu la fel de des, insa timpul meu este destul de plin si intru numai cind pot. de citit mai citesc, insa de scris... mai rar.

pup fetele si copilasii!

www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

buna fetele mele dragi
imi cer scuze ca iar am disparut,dar e asa de greu stau naspa rau cu timpul
ana e o obraznica si jumatate,nu sta locului o clipa,face dezordine,iulian e cu lectiile,eu cu treaba,,,,,,,si uite asa ma trezesc ca s-a facut noapte
sotul meu a ajuns cu bine la noul cvapor unde lucreaza e foarte multumimt,vb cam la doua zile pe net,asa ca e mai usor

multumesc tutror care s-au gandit la noi si care nne-au raspuns acum o saptamana cand am intrat si multumim fetelor care s-au uitat la pozele nostre

va pupucesc pe toate si sper din tot sufletul ca macar saptamana asta sa intru mai des,ptr ca iuli e intr-o mini vacanta si eu deocamdata m-am linistit cu munca ptr cateva zile
pupici dulci la toti copii frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI PTR TOATE FETELE
- SERJ
- EMA.72
- ILE 77
- LILIPREJBEANU
- MARI78
CARE SI-EU SARBATORIT LUNA ASTA ZIUA,CU SCUZELE DE RIGOARE,SA FITI FERICITE ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE

ACUM AM VAZUT CA PRINTRE MAMICILE NOASTRE SUNT SI GRAVIDUTE NOI,FELICITARI,SARCINA USOARA SI GBEBEI SANATOSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Azi avusei examen la laborator la anatomie. Aseara am ajuns acasa la 9:30 plecata de dim. de pe la 7. Sunt obosita moarta. De abia astept sa pot sa pun capul pe perna fara sa ma mai gandesc la muschi, oase, cadavre.
Stefanna, mai, nu se poate sa arunce copiii cu oua in casa voastra. Ai chemat politia? E proprietatea ta si nu are voie altcineva sa faca asa ceva. Sa puna paza pe strada. Ca banuiesc ca si la alte case fac asa ceva. Ceilalti ce spun?
Noi suntem norocosi ca nu avem obiceiul asta. Cred ca anul asta nu vom sta acasa de Halloween. Am o chestie uratica/draguta care se agata pe usa afara si in ea voi pune bomboane. Iar copiii care vor bate la usa isi vor lua cate o bombonica. Sunt tare educati si sunt convinsa ca nu vor goli buzunarelul ala de bomboane asa repede.
Maine seara mergem la o petrecere de costumati. Parca l-as lua si pe "dracusorul" de Luca. Sa vedem. Ca cica e cam petrecere de adulti. Nu am nici o costumatie si nici sotul. Vom cumparam ceva maine cand s-o intoarce el din delegatie.
Aida, ma bucur ca ai scris. Si e fain sa aud ca Alexandra o duce super la gradinita. Sa stii ca si Evei incepuse sa ii placa acolo.
Data viitoare sa mai pui niste poze.
Aseara cand am ajuns acasa Eva vorbea la "telefon". Durere sa o auzi cum vorbeste. Cam cum ne prosteam noi cand eram mici ca chipurile vorbim chineza. Asa face si ea. Si isi da niste aere, ii lipsesc pletele in vant. Cum m-a vazut a intrerupt conversatia sa ma ia in brate si sa ma pupe. Nah, imparte-te cum poti. Ca era si Luca si Eva. Apoi dupa ce am mancat m-am asezat pe canapea sa mai vorbesc cu mama. Eva se tot uita la mine, ma striga si apoi isi freca obrazul de fata mea. Cam cum se linguseste o pisicuta. Ma topea.
Vorba mamei am ajuns sa imi vad copiii ca actritele.
Pup si we fain de tot. La noi e o vreme superba.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ciuf,

uof uof. nu stiu cum faci fatza cu doi copii si atitea altele de facut. pe mine ma apuca frica sa mai fac si bebe 2, desi nu ma tine chiar asa de tare asta in loc :)
parc-ai descris-o pe Alex, la faza cu telefonul si cu frecat obrazul de tine. fix asa face si Alexandra :))) am si inregistrat-o, o s-o pun pe net, cind voi avea timp. i-am luat un celular de jucarie, ca nu mai aveam liniste cu ea. faza e ca ea foloseste orice, pe post de telefon. pina si telecomanda. odata era in patutul ei, pe intuneric, si a auzit ca a sunat telefonul in casa. m-a terminat, cind a inceput sa strige din camera ei: << ALOO! OK! BYE!>>
iar cind vine la noi si-si parcheaza obrazul pe buzele noastre... ne topim instant :))

Mergi la inceput