* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Rocsana, ma bucur ca ai scris mai mult! pupici Mariei!
dragos a avut 181 pe autostrada, si viteza minima era 130; deci a depasit cu 50+1 km/h, zic aia, daca depasea cu 50 nu ii luau carnetul; ma rog, asta e,,,bine ca am mai invatat si eu
intrebarea secreta e valabila, din pacate, numai pentru fetele care imi sunt mai aproape geografic si are legatura cu 2.11
pupici si astept poze! -ca parca nu am mai vazut de mult--

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Poli, wilkommen back!daaa, e bine la birou, deocamdata e chiar relaxant de ex, ieri dupa ce am ajuns acasa am spalat si toate geamurile, ca mai aveam energie, plus joaca cccu Biasi mie imi place -de cele mai multe ori- ca e mamoasa, macar acum cat sunt mici

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Ciuf, spor maxim la munci si la scoli!si eu ma trezesc mai nou devreme rau, pe la 6:30 ca la 7 sa putem pleca in conditii cat de cat ok, azi am facut 40 de minute pana la birou, recordPupici prichindeilor mici si scumpi!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Ada, baga mare si tare ca ai de recuperat! ce e asta, un mesaj pe luna?Pupici maximi si spor!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele eu sunt sub stare de soc de aseara de cand a aparut Mihaela Radulescu la toate posturile zbatandu-se sa stranga bani ptr fetita Lianei si a lui Mitza (tot respectul ptr ea!)...Cum se poate ca un copil asa mic sa fie asa bolnav?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

Fetele eu sunt sub stare de soc de aseara de cand a aparut Mihaela Radulescu la toate posturile zbatandu-se sa stranga bani ptr fetita Lianei si a lui Mitza (tot respectul ptr ea!)...Cum se poate ca un copil asa mic sa fie asa bolnav?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

da, e fff trist, nu-mi vine sa cred ca e asa bolnava micuta
Miha, nu mai fi trista

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Neata! Noi am dormit scurt azi... iar.... la gradi nu a mai plans asa de abitir... sper ca va fi din ce in ce mai bine.

KIM, ce mai face Alisu?
CATRINUTZA, ma gandesc la voi!
CARMENPIT, cum a fost? ce ai mai facut sa nu se scarpine? Pupici!

Cine-i Liana, si ce are saracutza fetitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NSHIRO, da, cere apa cand ii e sete...dar de cand nu mai e asa de cald, nu mai bea asa de mult. si eu eram mult mai linistita cand stiam ca baga in ea juma de litru de lapte pe zi. acuma papam supica, cate un castronas pe zi. macar atata. maine ii fac de fasole verde.
da, nu e exclus sa fie si oboseala, ca daca e obo, e total intoarsa pe dos. Ca ma-sa, ca si aia tot asa face

POLI

NOE, ce e cu secretismele astea, mei, ca ma urc in avion!!!!!

aaa, bai za uei, voi dati la copii salöata de vinete? ca Oana a vazut si a poftit si i-am dat un pic. nu a avut nimica! Ciupercutze dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Catrinelu e vorba de Liana Stanciu....realizeaza emisiuni TV si radio si are o fetita de 2 ani si 2 luni cu solistul de la Bere Gratis...si e foarte grav bolnava...are cancer la plamani...ii fac deja chimioterapie si strang bani ptr interventii...in jur de 125 000 de euro...asa sunt de suparata...sper sa se termine totul cu bine!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Claudia, multumesc ! Teo deseaneaza cu creion normal dar si cu creioane colorate cerate, pe care si le-a facut "michi" (mici), le-a rupt in bucatele . I-am luat si o tablita pe care poate sa scrie cu creta, dar inca nu i-am dat-o . Intentionam sa-i iau de la Ikea tablita aceea dubla si pentru creta si pentru marker, ca au acolo si carioci care se curata repede de pe hainute si maini (are Raducu, nasicul, le testam de fiecare data cand mergem la ei), dar e cam mare pt Teo deocamdata. Sa stii ca merge bine incaltata cu cizmulitele de cauciuc, dar nu sunt apreschiuri cum aveam noi cand eram mici, ci chiar cizme de cauciuc, in miniatura. Eu le-am luat ca sa o pot scoate afara si dupa ploaie... in curte, chiar daca e iarba, tot se murdareste, asa cizmulitele astea pot sa le curat repede si nici nu se uda. Referitor la intrebarile tale, cizmulite imblanite nu am inceput inca sa caut, dar as vrea sa stiu si eu pe unde se gasesc mai frumusele, iar vaccin antigripal nu ii voi face Teodorei anul asta, eu insa cred ca voi face. Si eu sunt de acord cu intalnirea, ar fi frumos !
Gabi, multumesc ! Multa sanatate, sa te faci bine repede si sa nu ia si Alex ! Wow, 700-800 ml lapte !!! Super !
Alinaalex, multumim pentru listuta !
Rocsana, multumesc ! Daca as fi putut sa merg cu metroul, n-as fi ezitat, cu toate ca stii si tu ca metroul nostru nu se compara nici pe departe cu cel japonez. Doua ore am facut doar o singura data pana acum, in mod normal fac o ora, traficul in Bucuresti e cumplit ! La noi daca vroiam o casa in centrul Bucurestiului, ar fi fost probabil dublu ca pret fata de una inafara orasului. Si Teo tot cu creioane cerate deseneaza si acum o jumatate de ora tocmai am aflat ca a atentat si la peretii din living (am vb cu mama la telefon), desenase un "mec" (melc) si tocmai vroia sa-i faca "ochii, nasu" , dar a prins-o mama la timp.. Fata, dar Maria ta vorbeste bine, nu gluma ! Imi pare rau ca nu ne-am vazut in vara. Pupici.
Diana vazui pozele de la noua semnatura, tare expresiva e Bia ! De casa, ce sa-ti zic, mi-a placut mult de tot, pai e imensa fata de a noastra, noi avem suprafata utila doar 140 mp...de aia nu slabesc eu, ca am putin de facut curatenie . Hai zi, ca sunt curioasa, de ce creezi atat suspans ?
Poli, bine ai revenit ! Multumesc pentru urari ! Tin pumnii sa veniti in RO de sarbatorile de iarna, ar fi super si pentru Nick, mai pune poze cu el !
Aalina, pupam Ana rasfatata de bunica !
Ada, saru mana ! N-am mai intrat pe mess, ca acasa Teo nu ne lasa sa stam nici pe canapea sau fotoliu, ne zice "jos", adica sa stam cu ea pe covor, sa ne jucam. Cred ca maine mai fac un chec din ala bun, reteta Andreei, dar dublez ingredientele, ca avem musafiri si cred ca si doua sunt prea putine, la cat e de bun. Pune-le si fetelor pozele cu pulovarul Maiei, ca e foarte frumos ! Pupici.
Stefanna, multumesc ! Cum a fost aseara ? Sunteti ok, da?
Carmenpit ma bucur ca Ali este bine. Pupici sa-i treaca de tot repede.
Mihaser, asa e, e cumplit ce se intampla cu micuta Lianei, eu m-am cutremurat toata cand am aflat de dimineata, mai ales ca o cheama si Teodora. Dar Doamne Doamne va avea grija de sufletelul ei si sunt sigura ca se va face bine. Tu acum trebuie sa te gandesti la Cristian si la bebe din burtica, trebuie sa fii happy pentru ei. Stiu ca si eu in timpul sarcinii eram marcata rau de orice veste trista.
Catrinel si Teo mai are crize de personalitate, mai ales cand e obosita. De exemplu seara, uneori nici la baie nu vrea sa mearga, nu sta nici sa o dezbrac, se duce glont la pat si zice "nu, nu, nani, nani, baie nuuu". Teo tot asa, cand ii e sete se duce singura si isi ia apa (are un loc al iei unde isi tine sticluta cu pai), iar daca nu o gaseste, cere apa. La fel cu laptele, numai ca ea bea max 250 ml pe zi lapte din canita cu cioc.

I-am dat mesaj Catrinutzei pe la pranz sa o intreb ce face Mariucu (nu am sunat-o ca imi era teama sa nu deranjez) si astept raspunsul acum. Daca aflu ceva, intru si va spun.

Gata, back to work.Pup

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput