* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Rocsana, ma bucur ca sunteti bine! ei, Maria acuma face figuri cu gradi? eu il intreb in fiecare seara pe Marc daca vrea sa mergem maine la copii si el raspunde: "da!" Cert e ca s-a mai linistit , il vad eu tare bine dispus cand vine acasa.
Catrinel, si noi tot asa, de cateva zile incoace tati il duce si-l aduce pe Marc de la gradi.
Aalina, am terminat in Oradea, masterul la fel, n-aveam cum sa ne intersectam...
in decembrie va fi iar concursul, cred, inca nu se stie exact.

no, gata, am fugit la treburi...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

test de semnatura

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Sa va spun despre mine..hmmm...ieri a revenit soacra=mea in Tulcea dupa o absenta de aproape 6 luni si a adus pentru Ana o multime de hainute, jucarii..ei bine, mica mea a fost foarte fericita toata seara, tot scotea lucrurile din valiza si spunea 'ia uite!', alerga cu ele prin toata casa..Ce voiam sa spun este ca am fost un pic geloasa (si surprinsa de sentimentul asta!) pentru ca dupa aceea parea sa o prefere pe ea, toata seara. Dar cand a venit ora de nani..tot mami a fost mai buna. Cam asa cu mine si cu puiul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare tuturor
Daaaa inca mai traim...am reusit si eu in sfarsit sa stau o jumate de ora in liniste la pc.Nu de alta dar imi astept huzbandul sa vina sa ma ia de la net.Of course am profitat si am zis sa intru si eu (asta dupa ce mi-am terminat tura ca atfel nu se poate).Am incercat sa ma pun la curent cu vestile voastre si cu pozele si cat de cat pot sa zic ca am aflat ce si cum...imi pare rau ca sunt ghiocei bolnaviori si prin spitale...of -of dragii de ei!!!

Vreau sa urez lui Serj, Emei,Ile,Lili si Mari !!!Sa fiti fericite alaturi de cei dragi si sa aveti multa sanatate!!!(va rog sa ma scuzati pt intarziere)

Tania am vazut pozele cu voi nasi...mi-a placut tare mult toaleta ta si cum aveai aranjat parul iar Bia o dulcica.Tati-ul vostru tb sa fie tare mandru care are 2 fete asa frumoase!!!!
Imi pare tare rau de fina ta...ce au zis doctorii??

alinaalex ce bine ca Marc s-a obisnuit la cresa!!O sa-i prinda tare bine!!Cu bb2 care mai e treaba???

Catrinutza [/red[ multa multa sanatate va doresc!!Dar cum de a reusit sa se imbolnaveasca asa de tare???

claudia am vazu si pozele voastre....foarte frumusel e pitikul!!!Buna intrebare cu vaccinul anti-gripal...pediatrul ni l-a recomandat insa am auzit atatea pareri impartite...incat nu stiu ce sa fac....

Miha cum te simti??Te-am vazut graviduta pe lista si mi-am adus aminte de odisee. Felicitari lui Cristi care o sa-ti duca acum capul...

Mari cred ca te-ai topit cand ai auzit-o pe Teo la tel!!CEL MAI FRUMOS CADOU!!!!!

Rocsana am vazut si pozele vostre de la nunta si de la serbarea Mariei...esti ca o papusa de portelan...atat de finuta!!Na pe cine a mostenit Maria!!!Mi-au placut mult pozele!!!
Referitor la limba...si eu o mai pecesc cu Nick...pt ca nu-i vorbesc numai in romaneste...cand suntem singuri ma stradui sa-i vb numai in romaneste dar cand suntem cu ceilalti ii vb in greaca.Cred ca de asta el nu are inca un vocabular bogat...insa intelege tot ce ii zic,mai ales in greaca.Insa am stat si m-am gandit...daca nu ii zic eu in greaca,cine crezi ca o sa stea cu el sa ii explice cum sa denumeasca lucrurile in greaca??E mare dilema....

Catrinel am vazut o bufli blonduta si bretonata...frumusica foc!!Sa stii ca Nick imi aduce sticla cu apa sa-i dau cand ii e sete.Inca mai bem din biberon desi uneori ii mai dau si din pahar.Insa asa soarbe de se inneaca saracutul...

Ciuf si Delia FELICITARI PT REZULTATELE OBTINUTE LA EXAMENE!!!BRAVO FETELOR!!!
Ciuf asa-mi place sa ma uit si la pozele voastre pt ca in Luk si Eva vad fratiorii perfecti!!Macar de-as avea si eu o fetita al 2lea bebe!!

Andreea am inteles bine?V-a lasat balta bona??Vb fetelor de ce nu iei in considerare varianta gradinitei??Asa va fi si Bubu inconjurata de copilasi de varsta ei.

Noe am vazut si pozele voastre!Ce-mi place Bia cu carliontii ei!!Si ce casa frumoasa aveti!!!Sa o stapaniti sanatosi!!E bine la birou asa-i???

Micaalsa voi ce mai faceti??

Irina sunteti bine??

Adaaaaa ????

[red] Aida ???

Despre noi sa va zic cateva vorbulite...Nick e un mamos insa savurez chestia asta... Devine din ce in ce mai neastamparat gata sa exploreze totul..tocmai de aceea nici nu pot intra pe net dupa-amiaza,iar seara cand adoarme (pe la 11-12) sunt prea franta sa mai intru pe net.De dormit nu mai doarme decat 1 data pe zi si asta cand e la soacra-mea,deci eu acasa nu am nici un moment de respiro.Tot incerc sa-i gasesc activitati cat mai educative insa nu are stare.I-am tot luat carti de joc care au ilustrate diverse (culori,forme,obiecte) si i le arat si i le pronunt clar si raspicat sa le zica dupa mine...da de unde?!!el imi ia cartile din mana si le mototoleste si in cel mai bun caz arata cu degetul pe ele asa cum ii fac si eu si zice pe limba lui "ta-da-da ta-da-da".Ii place sa deseneze insa nu deseneaza ceva concret.De asemenea i-am luat si un mini-pc cu de toate..e innebunit dupa mouse-ul ala si daca nu-l tot intoarce pe toate partile..o sa pun poza cu el sa vedeti despre ce e vb.Avem si cantece si videoclipuri preferate...dintre cantecelele preferate le enumeram pe Twinkle-twinkle(unde si gesticuleaza),Row-row ur boat,itsy-bitsy spider....iar dintre celelalte ii place la nebunie Sean kingstone si Enrique Iglesias (numai cu melodia "Do u know").
Acum inchei pt ca a venit huzbandul sa ma ia si sa mergem sa-l luam pe Nick de la soacra-mea.
Fetelor cu putin noroc poate o sa ne petrecem si noi in Ro alaturi de ai mei!!!Ce bine ar fi!!ca nu am mai fost alaturi de ei de Craciun din 2004.
Va pupicesc pe toate si mai ales pe ghiocei si promit sa ma pun la curent cu pozele voastre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Auchhhh acusi vazui ca mesajul meu e cam ...ROSUUUU!!SORRY!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Poli, scumpicica la vedere mataluta. Pup ca dadusi un semn. Cum de sta Nick pe la soacra? VRea sa va ajute? E mai de treaba acum?
Tinem pumnii sa petreci Sarbatorile in Ro.
Noe, mai scrijeleste si altceva, decat semnatura ta.
Rocsana, Serj e in Ro. De Aida nu mai stiu nimic. Sper sa fie totul bine.
Tipa aia adormita a fost trezita de masina de Politie. Cica au filmul cu ea, cand conducea, cand a trezit-o Politia. Deci e real.
Referitor la venirea noastra aici, sotul a fost ajutat de prietenul asta al nostru, care venise la Daewoo( acolo lucra sotul) sa instaleze niste aparatura de testat motoare, la modul ca aveau o pozitie buna la firma unde lucra el. Si stiindu-l pe sot competent l-a intrebat daca vrea sa aplice pentru pozitie. A fost intai sotul aici la interviu si tznspe teste si l-au angajat. Cu asta ne-a ajutat prietenul. Este el legatura noastra cu America. E un tip foarte aiurit, zgarcit, necasatorit, bani garla, iubeste animalele, si nu pot sa fiu suparata pe el tocmai ca ii datorez si lui o parte din venirea noastra aici.
Alina, si tu ai facut chimie? pai, fetelor, poate ma ajutati cand nu ma descurc la probleme. Spor la invatat.
Miha, cum te simti? In cat esti acum?
Pup gasca ca azi am o zi lunga. Am cursuri de la 3 pana seara la 9. Si am iesit pe usa din casa la 7:30.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hai bonjour ... ca de cand nu ne-am vazut ... multa vreme o trecut ...

Ciuf si Poli, multam de intrebare. Suntem bine, toate vechi la noi.

Am intrat sa ii spun lui MAri LA MULTI ANI, ca habar n-am avut .... toate cele bune si muuuulta sanatate sa iti dea Dumnezeu!

Si am mai vrut sa ma inscriu pe lista de bone pentru Thea. Ma luati cu copil cu tot ?????? Va fac prajituri, curatenie, stau cu bebe ... masaj, etc

V-am pupat, fug la 3 tentative de cozonaci, dupa reteta Andreei, care de obicei imi ieseau de minune, dar care azi ... s-au fleoscait ca .... sa vedem ce scot din ei!

V-am pupat pe absolut toti si toate!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetele.. hai sa va pove ceva din patria lui Canada.Sintem in asteptarea sarbatorii fantomelor, mortilor, sau pe cine i-o mai fi onorand ei cu "Haluun"-unul vorba lui fii-mea. Anul trecut am frecat oole de pe casa si de pe ferestre de mi s-a acrit.Anul asta ne-au pregatit insa o alta "surpriza", intr-o zi cit se poate de proasta.Am vaccinat fata si e maraita, si noi trei( eu, Bia si mama ) sintem singure , sotul meu fiind intr-o delegatie in state.Deci, imi alintam pruncul, cand aud batand in geam destul de tare... ma cam sperii, insa ma tin voinica, sa nu simta ceva mama.Ma duc,e vecinul de peste drum, imi spune ca acum jum de ora un grup de vreo 4 pusti planuiau sa dea foc gardului nostru candva in seara asta... ce distractie misto!!!!!!!!! M-am rugat, sa ne pazeasca Cel de Sus, caci altora prea mult nu le poate pasa.Am sunat la POlitie care mi-a zis ca daca nu arde inca, nu-i urgenta, si sa stau eu planton, si de mai apar sa ii sun ca ei vin. Vecinul nu mi-a putut descrie exemplarele bantuitoare, asa ca eu am mai pendulat pe afara, am mai vazut un grup de vreo 4 pusti, i-am banuit, insa pustii fie nu-s ei, fie vazandu-ma si-au urmat drumul lor... stiti voi cum e, vinovatul cu un pacat, pagubitul cu o mie... ca io pe care-l vad, il si banui.Acum stau la computer si imi astept "vizitatorii" nocturni.Am in minte tot felul de scenarii.Incerc insa sa imi amintesc ca am rugat pe Cineva tocmai de Sus din cer, sa ne poarte de grija, si ca nu voi fi mai incercata decat pot sa duc.
VA pup pe toate... m-am descarcat.
Mariucule vino acasa sanatoasa, sa mai stim de poznele tale si nu boli....o pupam si pe mama ta.
Mari, tardiv iti spunem si noi La multi ani si bucurii multe.

Mergi la inceput

Stefanna, trick or treat?sper ca sunteti ok, toate 3!!!
revin , revin imediat!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenpit77

Buna fetele
Claudia Ali este bine, bubitele au inceput sa se usuce si de 2 zile iesim si pe afara cate putin. Vaccin antigripal sa sti ca nicic eu nu m-am gandit sa-i fac.

ma bucur mult ca e mai bine bb!antigripal nici noi,maica-mea (microbiolog) nu il recomanda; plus ca este o fetita in cartier -16 luni- care l-a facut si a tras 2 saptamani dupa el, cu reactii...

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput