* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

'neatza! va poftesc la o cafa

Catrinutza, multa-multa sanatate Mariucai! aveti grija de voi si sa va intoarceti cat mai repede acasa!
Claudia, minunata excursia voastra la Poiana, imagini de poveste, mi-au placut mult pozele, mai ales alea cu Vladutz in zapada!!! foooarte frumos!
Aalina, esti f. norocoasa ca n-a trebuit sa-i dai pana acum Anei antibiotic! mare lucru! nu stiu daca Marc a facut chiar de 10 ori pana acum rosu-n gat, dar oricum suntem pe aproape...din pacate...si asta in conditiile in care el era acasa, ca la ultima raceala, pe care se presupune ca a luat-o de la cresa, cel putin asa zice dr., ca eu sunt sigura ca a luat-o de la mine, dr. i-a dat din nou antibiotic! si nici macar nu facuse febra. Aici dr. dau antibiotic aproape pt. orice, cel putin a mea asa am obs. ca face.
Ai terminat si tu chimia? hehe, acum am de invatat o groaza de chimie, nu stiu daca iti aduci aminte, sapt. trecute am dat niste ex. pt. un post, l-am picat pe al doilea, intre timp nu s-a ocupat postul si o iau de la capat. Desi era mare concurenta, pana la urma nimeni n-a reusit sa ocupe postul, cine stie, poate am eu noroc de data asta...Eu am terminat protectia mediului in 2000, primii doi ani de facultate am facut chimie la greu...

Noe, Mari, wow, cam mult aveti voi de condus pana la servici! eu as face cam 10 min. cu masina. Bine, nu se compara cu circulatia din Buc! acum o luna, cand am fost in Buc., am facut o ora de la gara pana in centru! bara-n bara! cred ca as innebuni zilnic in trafic in ritmul ala...sau m-as obinui...si la noi e f. aglomerat, de am ajuns sa prefer sa merg pe jos...
Acum 2 saptamani am condus prima data in Ungaria...maaama, m-am plictisit la volan! nu tu gropi, nu tu soferi disperati, nu tu claxoane si injuraturi (desi era plin de masini din Ro)...distanta de la cer la pamant fata de noi!

Mari, oau, cate stie Teo! e tare dezghetata fetita ta! bravo! si ce frumos cadou ti-a facut de ziua ta!!!

Noe, am vazut pozele voastre, e asa frumoasa casutza voastra!!! si Bia o strengaritza, mai ales in poza aia cu ochelari!

Gabifer, multe stie Alex! ei, daca vrei sa-l dai la cresa, sa vezi cate o sa mai invete! al meu acolo si-a dat drumul la vorba. Acasa spunea el multe, dar cam de neinteles, dar acum spune multe cuvinte si incepe sa lege si propozitii!
iti doresc multa sanatate!

Catrinel, Marc e bine, multumim de intrebare. E sanatos, mai plange putin dimineata cand ajunge la cresa, dar suntem pe calea cea buna. Mai ales ca e cu Georgi, prietena lui. Se joaca deja si cu ceilalti copii, nu numai cu Georgi, deci e ok.

La noi e o vreme mizerabila! ploua incontinuu de ieri. E groaznic. Noroc ca Marc e mai toata ziua la cresa, altfel nu stiu ce ne-am fi facut toata ziua in casa...De aproape o saptamana tot asa e. Aseara am facut o tentativa de iesire cu caruciorul si a inceput sa ploua iar...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Fetele, eu ma ocup mai nou cu cozmetizarea listei.
Va place ideea cu gravidutzele pe lista?
Miha, pun si link-ul de la Flickr! multumim ca ne-ai mutat pozele!

pozele noastre

Mergi la inceput

Oare ce o fi cu Aida???
chiar n-a mai dau vreun semn demult...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Claudia Ali este bine, bubitele au inceput sa se usuce si de 2 zile iesim si pe afara cate putin. Vaccin antigripal sa sti ca nicic eu nu m-am gandit sa-i fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr2006 spune:

gata, am pus linku'!
Alina.

www.flickr.com/photos/mamici_de_martie_aprilie2006" target="_blank"> Albumul mamicilor si piticilor de martie-aprilie 2006

Mergi la inceput

Carmen, ma bucur ca ali e mai bine!
nici eu n-am de gand sa-i fac lui Marc antigripalul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CLAUDIA, GABI multumesc!! dar sa stiti ca numai bucutzele-s de ea, in rest nu e dolofanica. nici slabutza nu e, dar deloc dolo.

MARI, ce cadou frumos de la Teo!!!! Uaaa, abia astept sa rupa si Oana propozitii Oana zice o gramada in germana, amestecate cu romaneste... Mor de grija ca nu va vorbi romaneste...

ALINAALEX, harnicutzo! ma bucur ca Marc e mai bine cu gradi, si va fi din ce in ce mai bine. Si Oana a fost mai bine ieri! a plans de a rupt cand a dus-o...tati, de data asta. dar dupa aia s-a jucat, a papat, a si ras... deci e OK. M-a sunat educatoarea, total happy.

CIUF, multumim pt noul capitol, am uitat sa zic.

Poate ajung si eu diseara sa vaz ceva poze, ca-s tare in urma. Vreau sa vad si pozele Claudiei de la munte, sa ma mai uit la Marc...NUmai pe Bia am vazto.
Mai stie cineva ceva de Catrinutza?

aaa, da. Mi-.a facut Oana neshte crize de personalitate ieri... Stoie exact ca nu are voie pe sosea, numai pe trotuar, si parca-mi facea in ciuda, si tot pe sosea voia, si pe cat ziceam eu mai mult "nu", cu atata mai tare voia ea pe sosea... am incarcat-o in carucior si am mers acasa. Si ce circ cand s-o imbrac! sau s-o bag in pijama!!!! imi ies peri albi. De atata rabdare am nevoie, de nu-i adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Catrinel multumim pt complimente. Maria “hotarata”.. hmm nu stiu ce sa zic, nu e prea “infipta” sa stii. Daca i se ia jucaria de sub nas zice de vreo cateva ori “pe rand, pe rand” sau “da-mi-o si mie” da pe urma se lasa fara sa faca scandal, astfel incat mie imi vine foarte usor sa o pacalesc… daca e in toane bune face tot ce-i spun. FELICITARI pt cei 9 ani de casatorie! Simpatic sotul tau. Noi luna trecuta am facut 5 si in seara cu pricina l-am intrebat unde-i surpriza si mi-a spus ca ce, el n-are timp sa cumpere “surpize”. Si peste o saptamana apare acasa cu flori luate la fir de la galeata din super market,(nu de la florarie asezate frumos in buchet, cu pretul pe masura normal) plus un ghiveci c-o planta. A zis ca aia e “surpriza”…. Auzi da Oana nu cere apa cand ii e sete? Eu nu m-am gandit niciodata ca trebuie sa-i dau Mariei lichide… ii dau apa sau suc de cate ori cere in schimb, dar fara sa ceara ea nu i-am dat niciodata… Oare o fi suficient? Abia astept sa va vad pozele. Maria doarme de la 10 la 7-7.30 noaptea si 2 ore la pranz.Poate o fi facut crizele alea de oboseala, ca Maria cand e obosita deloc nu ma pot intelege cu ea.

Noe ma bucur ca Bia e mai bine. Da Dragos ce-a facut de i-au luat carnetul (intreaba o baba iscoditoare).. Cu bona ce-ati mai hotarat? Iti zicea si Catrinutza, zic si eu, mie de-un singur lucru mi-e teama si mai ca n-as avea incredere nici in mama. Sa nu tipe sau sa-i mai dea cate o “educativa”.. ca doar n-o vede nimeni, e numai ea cu copilul, si eu stiu cum ma poate scoate pe mine din pepeni ca-i sunt mama, daramite pe-o straina…. Asa macar la gradinita nu se pot intampla accidente decat cu ceilalti copii, insa astea oricum se vor intampla mai devreme sau mai tarziu… da na tu stii mai bine ca doar tu ai ales-o, nu? La doamna bona ma refer. Ce bine ca ai inceput munca, asa intri si tu mai des … Prajituri la 8 seara? Ntz ntz si zici c-ai slabit? Asta cred ca e secretul, nu imensitatea aia de casa.. sau iti scoti parleala? Ce intrebare surpriza pt “unele” dintre fete? Vreau si eu!!!

Irina superba poza cu Andrei! Taaare frumos mai e, sa nu-l deochi! Sa stii ca eu numai Andrei blonzi si foarte frumosi am intalnit pana acum. Prima mea “iubire” Andrei s-a chemat… eram in scoala generala si el era cel mai obraznic dar totodata si cel mai destept baiat din clasa. Cand jumatate dintre colegi nici nu apucau sa citeasca bine enuntul problemei el avea deja raspunsul… Si mie imi cade parul!!!!!! Zici ca tratamentul cu calciu si magneziu nu prea ajuta? Abia astept sa vad si restul de poze si filmulete cu voinicul vostru! Azi am fost sa ma tund un pic si am intrebat-o pe coafeza si mi-a recomandat hair spa, cu masca de par, tot tacamul care curata tot si intareste firul de par. Dar sa le termin pe astea care le am acum ca am dat o graza de bani si vad ca tot degeaba.

Mihaser superbi trandafirii! Secunde in sir m-am uitat la poza… Iti doresc asa o fata de frumoasa sa ai ca ei, sa nu-si mai poata lua lumea ochii de la dansa. Oricum cu siguranta va iesi o bruneta superba… (sper ca nu-ti doresti mai mult sa fie cu albastru si-am facut o gafa) Maria nu face crize de personalitate, e cam “fraieruta” din pctl asta de vedere in schimb imi mananca sufletul pe paine pe alte parti…. Se alinta, se scalambaie, nu sta in picioare ca lumea, se lasa moane pe mine, daca o pun culcata se rostogoleste, arunca din picioare ca un cal, nu pot s-o imbrac, nu pot s-o spal, nu pot s-o schimb de scutec, nimic. Si fugeee si cadeee si se loveste de-mi vine sa turbez si sa-i mai dau si eu una cand o vad cum se duce pe jos asa de aiurea. Ieri se tinea de marginea mesei si se batzaia pe varfuri. Si deodata o vad pe sub masa, in cadere lovindu-se de un scaun…. Si oricat de bine as sta cu teoria, chiar nu ma pot abtine si tot cu palmuta “o tratez” cateodata… Si dupa aia imi pare rau.. de-mi vine si mie sa plang… si-ii dau bomboane… La fund ca la fund dar de vreo doua ori si-a luat-o peste gurita caci are prostul obicei de a baga in gura orice, monezi, jucarii, odata am gasit-o c-o piesa de la sah, o bagase toata si deja ii venea greata…

Tania esti o draguta, dar am fost doar o tentativa de mireasa… Adevarata mireasa am fost in urma cu 4 ani, aici in Japonia. In schimb tu ai fost o nasa pe cinste. Fermecatoare. Mie imi place cum iti sta asa tunsa. Esti tare sic! Bia a fost o printesa. M-a dat gata palaria. Si rochia… F. f. f. frumoase… Imi pare rau ca a fost bolnavioara in schimb… Ce ai mai rezolvat cu bona? Succes! Ce frumos ti-a zis Bia “mami mea”… Tin pumnii finutei tale.

Micaalsa si doctoral Mariei zice ca are “putin” rosu in gat si ne da antibiotice. Dar au fost dati si cand mi-a zis ca e “foarte rosu”.

Ciuf scriai de prietenul care v-a adus pe voi in America, eu traiam cu impresia ca sotul a ajuns acolo cu jobul lui, ca pare bazat tare! Cum a fost examenul? Prima zapada.. wow! Da Eva nu bea apa sau alte lichide, ca ma puneti si pe mine pe ganduri cu hidratatrea asta… Am citit cum ai scris de tipa aia 45 de km adormita????? Pai ori era somnambula si stia ea ceva ceva ori era drumul ala linie dreapta si-a stat ea nemiscata… incredibil… De trezit unde s-a trezit? Sau nu s-a mai trezit?

Carmen multa sanatate printesei! Febra a facut? Cat tine varicela asta? Ma bucur ca are o forma usoara si ca sunteti spre bine.

Alinaalex ma bucur ca Marc si-a revenit si ca a facut atatea progrese! FELICITARI pt primul caca cerut la olita! Baiat mare si destept! Bravo!!!! Cat despre mersul la gradinita, Maria acusi face anul si in ultima vreme dimineata a inceput sa faca figuri… zice foarte clar si raspicat(in Japoneza) “nu merg la gradinita” “nu vreau la gradinita” si bazaie si nu ma lasa s-o pregatesc deloc… In schimb cand ajunge incepe scalambaiala si alintareala in brate la sensei. Lasa ca vine bebe doi cand are el chef, da? Ia si mananca bine ca sa se prinda! Multa sanatate si succes cu postul!

Diana bine ca nu bea apa cainelui si nu-i mananca boabele Pedigree… pe Maria mea as vedea-o in stare… ea bea apa din cada.. si din piscina… Cum se intelege cu catelul?

Catrinutza ai dreptate cu imbunatatirea relatiei si eu am observat ca in week-end-uri cand suntem toata ziua impreuna nu ma joc cu ea deloc, si nici ea cu mine, pe cand dupa o zi de munca suntem dorite una de alta si altfel comunicam. Buna idea cu canapeaua. Cu proxima ocazie o incerc si te anunt cum a mers. Eu o singura data am dus-o in baie ca nu se calma deloc, imi scotea tacamurile din sertar si nu reuseam s-o pacalesc cu nimic, si am inchis usa dupa ea, a inceput sa planga de nu mai avea aer. Nu am avut timp sa ajung in bucatarie caci m-am speriat cand am auzit-o ca s-a oprit brusc, nici 30 de secunde nu cred ca au trecut, am deschis imediat usa, mi-a sarit in brate si plangand m-a intrebat “ce s-a intamplat?”, de mi-a rupt sufletul in doua. A fost prima si ultima data dar de atunci daca o amenint ca o inchid in baie se potoleste imediat…. Cool faza cu soacra!!! Si eu sunt de accord ca isi dau foarte bine seama… Maria cand “ne iubim” ma mai musca in joaca, dar niciodata ca sa ma doara (doar apuca cu dintisorii) eu ma fac ca ma sperii si ea rade de se prapadeste. Si pe asta cu muscatul nu stiu de unde a luat-o ca eu nu am obiceiul s-o musc (nu ca nu mi-ar veni, dar stau prost cu dantura) dar ea stie ca nu trebuie s-o faca tare ca doare…
Vai de mine, am citit de pneumonie si cum a suferit Mariucu si-am retrait si eu episoadele noastre din martie si mai…. Ca Maria de doua ori a facut si in decembrie era cat pe ce numai ca am luat-o cu spitatul din timp… E groaznic, de cosmar…cand febra tine mai mult de 3 zile, e clar se stie ca nu-i a buna (la noi cel putin).. ai mai dat si banii pe la homeopate… interesanta treaba cu laptele praf in schimb. Cred ca o sa i-l sistez si eu Mariei…mai ales ca aici de la un an nu prea se mai da biberon…

Claudia vai bietii de voi prin cate ati mai trecut! Asta e, cand vin se tin lant…. Inca nu am apucat sa va vad pozele, dar abia astept. La multi ani sotului! Si multa sanatate! V-am visat aseara pe tine si pe Vladut, parca erati la joaca in fata blocului unde sta bunica-mea si ne-am intalnit… Ce frumos v-ati bucurat voi de zapada… va invidiez si abia stept sa vad pozele! Ma bucur ca i-a priit lui Vladut si ca ati avut cu curaj sa plecati cu el asa “atins”. Eu anul trecut i-am facut Mariei vaccinul antigripal dar virusul tot l-a luat.. in mai cand a facut pneumonie i-au iesit si virusi gripali la analize.

Gabi fer nu cred ca e slabut la 12 kg! Dipotriva… Pupici micutului mincinos si furacios! Si eu am aceeasi parere vis-a vis de crese si bone.

Iris multa sanatate!

Kim multa sanatate si voua! Si felicitari pt cei 11 ani!

Ile LA MULTI ANI cu sanatate si multe impliniri si realizari si mai da pe la noi!

Dea pai Mia pare a fi in continua miscare si pusa pe sotii tot timpul!

Camelia si cu Tudor ce vei face din ianuarie? Succes la munci si spor la cumparaturi!

Mari LA MULTI ANI cu sanatate si tot ce-ti doresti!!!! bine ai revenit! Doua ore?! Vai vai iti trebe nervi de otel… cu trenul, metroul nu ia mai putin? Io tocmai din motivul condusului pe care il urasc am preferat o casa mica si fara teren in buricu targului uneia imensa cu gradina fremos dar la periferie (ca pretul era aceelasi) Aaa plus ca la casa mare insemna curatenie in plus care nu avea cine s-o faca… Pupici vorbaretei istete! Si Maria are ca pasiune desenul dar pe parchet!!! Care e alb…. Noroc ca are niste creioane cerate care se iau…. Insa daca ii vine in cap sa dea si pe
pereti am pus-o! Si deseneaza cat deseneaza si apoi se apuca sa rupa creioanele, sa le scobeasca cu unghia… nu pot s-o las singura un minutel macar. Ce frumos si emotionat sa te felicite puiul… Si bravo taticului!

Aalina tare faza cu “mensa”… Tu ii citesti Anei exact cum scrie in carte? Ca eu nu… eu ii descriu ilustratele si in ce hal o fac… amestec japoneza cu romana, mai bag de la mine fara legatura… insa varianta f simplificata pe care i-o spun o poate reproduce si ea cu usurinta. Asa e si la noi, repeta numai sfarsitul cuvintelor de la cantecele. Canta “Twinkle twinkle little star” cap coada, da intr-un hal… numai sfasitul cuvintelor. Multa sanatate! Ce bine ca Ana a scapat de antibiotice… eu nu le mai stiu numarul…

Andreea nasoala faza cu bona. Vorba fetelor, de ce nu incerci cu gradinita? Thea va avea cu siguranta amintiri frumoase, nu aceeleasi ca si tine, dar sunt convinsa ca si ale ei vor fi la fel de frumoase.

Fetele de peste hotare voi in ce limbi vorbiti cu puiutii? Ei cum va raspund? Eu desi imi impun sa vb numai in romana dau gres… si fac o varza. Si Maria amesteca cuvintele uneori…
Va pupic si numa bine! Si multa sanatate. Sper sa apuc sa vad si din poze, ca cu scrisul am rezolvat-o. Imi bag ce scrieiti pe memory stick si daca am timp la munca citesc si raspund fara sa mai deschid internetul. Deci "lucrez" "curat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Aida, Poli, Mariana voi ce faceti? Dati un semn de viata...
Ile, Serj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mariucu insanatosire grabnica! Te asteptam acasa cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

alinalex,unde ai terminat? ca eu prin 2000 mai eram pe la facultate, prin bucuresti,pentru un master, asa ca e posibil sa ne fi intersectat.Cand dai examen din nou?
Rocsana, nici eu-i dau Anei apa decat la cerere, dar in ultimultimp e innebunita sa bea apa singura din cana, asa ca tot cere.Apoi ea bea si lapte suficient inca. De citit, asa-i citeam si eu Anei la inceput, apoi am complicat lucrurile, citind din ce in ce mai mult, iar ascum sunt povesti pe care le citesc cap-coada, dar sunt reproduceri pentru copii mici, cuvintele sunt mai simple. Maria vorbeste foarte-foarte bine pentru un copil bilingv, stiu copilasi care si-au dat drumulmult mai tarziu din cauza asta.Nici Ana nu e o 'luptatoare", tot asa, are cateva tentative si cedeaza.

Mergi la inceput