* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

NOELINO la multi ani! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii!

Eu am picat la oras din pacate! Va trebui sa mai iau ore!

Sper sa revin mai pe seara!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, NOE !!
SA FII SANATOASA SI FERICITA, ALATURI DE FAMILIA TA !

Miha, lasa, bine ca ai trecut sala. Eu cand am dat examenul am picat sala : credeam ca raspunsurile la intrebari trebuie sa fie logice A doua oara le-am invatat pe de rost, chiar daca pe alocuri nu eram de acord cu raspunsurile, si atunci am luat. Pe urma am fost asa de fericita, incat la oras mi s-a parut floare la ureche ....

Catrinel, sanatate Oanei ! Sa nu fie vreun virus la stomacel ...

micaalsa, pai da-i inainte cu ceaiul ala .... pe mine nu m-au lasat babele sa-i dau ceai de tei cand avea probleme cu somnul, cica la baieti nu se da, caci le afecteaza potenta in viitor ....

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare fetelor,

Noe, La Multi Ani!

noi suntem in recuperari, si eu si Tudor, dupa o raceala nasoala rau. Intai am facut eu o raceala cu tot tacamul, temperatura, amigdale inflamate, nas infundat, sinusuri dureroase de ma durea si aerul pe care il respiram, iar Tudor, la cateva zile a facut temperatura, infectie in gat, tuse productiva. NIci nu putea sa manance de durere si e ragusit si acum. Ne-am tratat cu eritromicina, nurofen si mucosin. Acum am terminat cu antibioticele si suntem doar cu siropel de patlagina sa ne treaca raguseala.

Partea cea mai rea este ca incepusem tratamentul cu ribomunyl si din pacate a trebuit sa il intrerupem. Zilele astea il vom relua, dar nu cred ca efectul de imunizare va fi acelasi.
saptamana aceasta trebui3e sa finalizam dosarul pentru cresa pentru ca dupa 15 sa incepem integrarea.
Am auzit intre timp o groaza de povesti despre cat de tare sufera unii copilasi care sunt lasati la cresa, dar trebuie sa ne facem curaj, mai ales ca nu prea avem de ales.

Problema cu ochisorul nu este incheiata, umflatura de pe pleoapa a reaparut si a de cateva zile s-a format si un punctulet mai consistent.
Am fost azi la medic si ne-a zis ca trebuie sa facem operatie, ca punctul acela consistent ar fi de fapt infectie. MI s-a parut cam in pripa "invitatia" la operatie, ceva de genul- adu-l zilele astea sa il "chilerim" ca nu doare prea tare, facem anestezie locala si plange, nu plange ,il taiem si ati scapat.
Am insistat sa ne dea doar un tratament si acum asteptam rezultatele, daca nici asa nu e bine vom merge probabil in C-ta sau Buc. Doamne ajuta cu tratamentul asta, ca chiar nu as vrea sa ajungem la operatie, mi se pare prea mic sa treaca prin asa ceva fara sa ne asiguram ca e ultima solutie.
NU suntem intr-o forma maxima, mai ales ca nu prea am mai iesit din aceleasi motive, aalina, se intuneca repede si vremea e nasoala. Se plictiseste in casa rau de tot nu isi gaseste locul si e mai tot timpul marait si bazait, ne ia de mana ba pe mine ba pe tati sa ne duca unde vrea el, si daca il refuzam e jale mare. Ii place sa se uite in albumul cu poze si a redescoperit placerea de a se plimba in remorca camionului. Mai nou cand face pa pa a inceput sa si spuna, in rest "nada". Zice multe in legea lui, dar nu intelegem o iota.

Va pupam si sper sa revin cu vesti mai bune!
ceao!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

OK; am fost la medic, a zis ca are angina (asta e „rosu-n gat“-ul ala…), si e un virus care da si diaree. Febra mai mult ca sigur ca nu va mai avea, asa ca nu ne-a dat tratament de nici un fel. Am primit numai ce stiu eu ce praf pro-biotic ca sa refaca flora intestinala.
Si vad ca azi nu a facut kk decat de 4 ori. Tot e bine, fata de ieri si alalteieri cand pana la ora asta facuse deja de 7 ori… si numai fluid si mucus… deja e ceva mai legat, asa ca sunt mai optimista. Uof....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI Noelino, sa-ti dea Doamne-Doamne un Quashquai de ziua ta .... asta iti doresc ...

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

catrinel, acum am citit ce ai scris ... imi pare rau, sper sa fie bine Oana.
Pupa minunata de la noi sa se faca bine!

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Am pus poze noi cu Maia :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salut si de la noi
Noelino, ani multi si fericiti!
Catrinel, imi pare rau ca mititica se chinuie. Sanatate multa.
Adar, vazut poze cu carliontz cel frumos. Imi poti poza si mie caciulita cu moatze? Vreau sa ii fac si eu Evei.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

NOELINO fericire,dragoste cat incape, zile pline de viata, viata plina cu zile, si numai frumos si cald la inima sa iti fie mereu.Cu muulta simpatie si drag te strangem si noi in brate si pupam piul unei mamici asa minunate ca tine
LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

La Multi ani,Noe!Sa-ti fie viata senina si dulce precum zambetul Biei!

POZE

Mergi la inceput