* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)
Raspunsuri - Pagina 11
Delia21 spune:
MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCAAA,LA MULTI ANIDIANA !!!!MULTE BUCURII,REALIZARI SI TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!!!
cATRINELULE,ce vesti!E bine ca nu ti-au internat-o ca aici doctorii cum aud de diaree cum trimit copii la internat.....Ingrijeste-o si spune-i sa se faca bine repede scumpa mica!Adar,mei,ce fetita carliontata si dulce am vazut,ptiu pe ea!Un fratior,sau o surioara.....ceva?Pe cand?MIHA,sa nu fi suparata!Mai bine asa decat sa fii luat carnetul....si sa fi patit ceva rau.Asa mai ai timp sa inveti si data viitoare esti mai pregatita!Bafta!Cameliada,pupam pe Tudor cel bolnavior!Of,of....ma doare inima cand aud de pui bolnaviori...Sa-i treaca repede!Rudy mi-a fost tot mucos 3 lumi din iulie pana in octombrie....si am inceput sa-i dau niste ursuleti de gelatina care contin pe langa vitamine si echinaceea,pentru imunitate.....si cred ca si astea au un efect bun.Bine,cica nu trebuie exaxerat nici cu astea caci echinaceea face sa creasca nr-ul leucocitelor.....si cica nu e bine sa se inmulteasca nici astea prea multeca fac prostii,se apuca de papat globule rosii si ...nu e bine.Sa fie intr-un ceas bun!Noi tot in deplasare,am ajuns cu bine;a fost prima mea calatori de 3 ore la volan....si eram intepenita cand am ajuns.....caci nu am vrut sa fac nici o pauza...caci erau niste balauri de nori mari si grei si nu vream sa ma apuce vreo ploaie torentiala asa ca ....m-am grabit sa ajungem.Aici e super ,am gasit fetele mai mari si mai istete decat le stiam.Sunt tare ahtiate dupa Rudy si mi-au spus ca sunt tare bucuroase ca au si un frate...si normal ca am izbucnit in ras.Sunt teribili de dulci copii cand scot fel de fel de perlute la care nu te astepti.Rudy....e cum nu se poate de fericit.Se joaca intr-una cu ele....si asta ma face sa-mi doresc sa-i iau pe toti 3 acasa....efectiv nu-l aud plangand,e tare ocupat cu ele.A si invatat cateva cuvinte cu ele :NO" "go" si "it's ok".Si le pronunta asa de dragut de-mi vine sa-l mananc.O sa pun ceva pozici saptamana viitoare de la Halowin,unde ne distraram de minune caci a fost o mica petrecere de vreo 3 ore la prietene mea.Au mai venit 2 familii cu copilasii lor,uni aveau si un catel jucaus si iubitor de copii.Am fost si la vrea 20 de case cu copii la cersit de bomboane.Nu stiu cum dar Rudy stia ca e vorba de dulciuri si cum primea cum plangea ca vrea sa le desfaca...sa infulece...si i-am facut voia de primele 4-5 ori...pana mi-am dat seama ca....nu putem sa o tinem asa pana la culcare...Iubeste si el dulciurile ca mine...muuult de tot.Am fugit!
mihaser spune:
Salut!
Irina, Delia va multumesc mult pentru incurajari! adevarul e ca sunt cu moralul jos de tot...din august m-am tot chinuit cu tot felul de prostii si am avut niste rezultate dezastruoase. eu nu prea mai am incredere ca o sa invat sa conduc...intstructorul asta a tinut in permanenta picioarele pe pedale si va dati seama cum am mers eu la examen. sincer eu nu mai am deloc incredere in tot ceea ce se invata aici in Romania...astea sunt ultimele incercari de a invata ceva in Romania...De acum inainte o sa muncesc sa strang bani si sa-mi trimit copii sa invete in strainatate...Nu se merita sa-si manance nervii pe aici...Serios!
Catrinel multa sanatate Oanei. sper ca ati scapat de diareea aia urata si de rosu-n gat.
Cameliada multa sanatate va doresc!
Alinaalex aia de la cresa nu m-au mai cautat si nici eu pe ei...cred ca il mai tin acasa pana anul viitor...daca tot o sa stau eu in continuare in concediu nu mai e nicio graba...Am vazut pozele din contul comun cu iezii cucuietii di Mall 
Fetele va doresc un week-end minunat! Pupici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
micaalsa spune:
adar, vazut pozele cu Maia cretulina ... ASTA cum ai reusit s-o faci asa artistic
? Vad ca o pregatesti si pe ea in ale cucaritului ... ce faceai bun acolo? Mortala si caciulita cu moate, tu ai facut-o?
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.helpsonia.com/" target="_blank">
Pentru inimioara lui Sosonica
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
nshiro spune:
Noe cu o intarziere de o zi intru numai cat sa te felicit sa-ti urez din tot sufletul LA MULTI ANI cu multe multe bucurii realizari si in primul rand sanatate pt tine si familia ta frumoasa!
adar spune:
Multumim fetelor!
Ciuf, uite aici poze cu caciulitele:
http://i213.photobucket.com/albums/cc148/ada_rusu_milea/caciulita/DSC03730.jpg
http://i213.photobucket.com/albums/cc148/ada_rusu_milea/caciulita/DSC03726.jpg
http://i213.photobucket.com/albums/cc148/ada_rusu_milea/caciulita/DSC03523.jpg
http://i213.photobucket.com/albums/cc148/ada_rusu_milea/caciulita/DSC03524.jpg
Daca vrei detalii, ti le dau cu drag. Eu abia acum am reusit sa fac caciulite, si sunt tare fericita :)
Iar aici e bluza Maiei, la cererea lui MARI ;)
http://i213.photobucket.com/albums/cc148/ada_rusu_milea/hainute/DSC03607.jpg
gabi_fer spune:

Am uitat, imi cer scuze si iti urez din toata inima Laaaaaaa Multiiiii Aniiiiiiiii!!!!!!!!!!

Va pup
pe toti trei sa va urez petrecere frumoasa
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
gabi_fer spune:
Pentru cine sunt urarile de la mesajul anterior? Pentru Dianaaaaaaa!
Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006
liliprejbeanu spune:
salut mamicute si pici
am intrat rapid sa vad ce mai faceti. Am vazut ca suteti dragute ca de obieci si nu ratati sa ne felicitati cu ocazia aniversarilor. 1000 merci!
Noi suntem tare prinsi cu munca si cu viata in general. Vladut creste si incepe sa bodogane pe doua limbi. Cel mai des striga "arde" la tot ce poate sa-i faca bubu. Chiar si nounou-ul lui a inceput sa invete româneste ca asta micu îi capos si spune doar pe românsete ceea ce are de spus. Ai vostri sunt caposi?!![]()
Acum ne batem ca vrem sa papam singuri cu lingurita si vai de cel ce se opune! Ne serveste cu pictura originala ca si Piccaso s-ar oftica de-ar vedea-o. Ne place sa facem ce fac ce-i mari si daca nu reusim facem taraboi si muscam pe cine prindem.
va pupacim si va dorim tot binele din lume, sa scapati cu bine de toamna si alaiul ei de virusi!
Liliana, mama lui Vlad
Polixeni spune:
...incepe sa-mi placa canapeaua asta...![]()

LA MULTI ANI NOE!!ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE CEI DRAGI!! (
pt intarziere)
Adevarul este ca de citit va citit dar cand e sa m-apuc sa scriu intervine cate ceva...iar seara cand pot spune ca am putin timp pt mine,pic ca "bolovanul" in pat...nu stiu ce am dar ma simt atat de obosita in ultima perioada...si culmea iau si niste vitamine.Noi suntem raciti,a luat Nick de la varu-su,apoi eu si socroseniile de la Nick.Lui Nick ii curge nasul si a inceput si sa tuseasca,iar pe mine ma dor capul si gatul.Sa speram ca nu o sa o ducem prea mult cu virusii astia...
Ciuf mda...referitor la socrosenie..il tine 4 ore ,ba s-a oferit sa-l tina chiar si 8 ore in eventualitatea cazului in care mi-as gasi un job full-time.Insa am impresia ca vrea sa-l acapareze,in sensul ca "vai ce-l mai invata ea si ce raspunde el numai la ce zice ea...".Apoi ma dispera ca face pe doctorita...ea le stie pe toate,prin urmare stie si ce tratament sa aplice.Chiar am prins-o cu minciuna...pe Nick l-a ciupit un tantar de obraz si s-a umflat destul de tare (prima oara cand i se umfla chiar asa).Si stiind ca ea face pe doctorita am avertizat-o sa nu-i puna nimic pe buba aia pana nu aflu ce si cum e(initial ma gandisem si la vreo eczema de la ou).Ei si cand merg sa-l iau dupa-masa il vad uns acolo si o intreb"i-ati dat cu ceva alifie".Si ea cu o nonsalanta strigatoare la cer imi zice "nuuuu,numai putin ulei de masline".Dau cu mana si miros ..aiurea nu era nici un ulei.Era o alifie (nici acum nu stiu exact cum ii zice) pe care o foloseste ea si parca imi suna a ceva cortizon.Asa m-am enervat pt ca m-a mintit in fata si i-am zis-o ca stie sa joace teatru f prost si sa nu o mai prind data viitoare ca face pe doctorita cu copilul meu ca ne certam rau de tot.Ca doar de aia am pediatru.daca imi facea copilul soc alergic la substantele din crema aia si nici macar nu as fi stiut dar nu mi-as fi dat seama ca ma minte??!!Doamne ce nervi mi-a facut!!L-am sters imediat cu ser fiziologic si i-am pus cutaden.
Apropo de demonstrarea afectiunii..si eu ii zic lui Nick sa vina sa-mi dea pusi si-mi da(mai mult cand vrea el)...vai ma topesc toata!!
Stefanna cum a trecut Halloween-ul???
Felicitari pt eliminare suzetei!!!Si eu m-am bucurat tare mult ca am scapat relativ usor de ea!!
Delia vai ce baiat frumos e Rudy asa tuns!!A stat cuminte la tuns?? Felicitari pt imbogatirea vocabularului!!Tu cum ii vorbesti??Si in romana si in engleza?
Am vazut in poze masinuta lui Rudy...si noi a avem!Mare succes masinuta aia!!La a noastra comenzile sunt in greaca..la voi banuiesc ca in engleza nu?
M-ai intrebat de bb2...inca nu desi uneori imi da tarcoale gandul ata.Dar cel putin pana la anul cand vom lua in cosiderare si posibilitatea asta,stam cumintei...deocamdata as vrea sa-mi gasesc un job stabil.
t-celen mai ce-a crescut Ana.Aveti o poza superba cand Ana are o floare la ureche.Hehehee si eu care ziceam ca numai baietii sunt nazbatiosi....
Aida e o dulce Alex telefonista.Vad ca toti piticii au afinitate pt telefoane...si al meu ia orice telefon ,il pune la ureche si striga "Gheiaaaaaa"!!(inseamna "salut" in greaca) sau "Mamaaaa"!!
Irina am vazut si pozicile voastre...mai mai dar ce dintzosi mai sunt ghioceii.Noua abia acum ne-au iesit si maselele de jos si atata ne mai curge saliva....
Imi place cum esti pieptanata in ultimele poze...esti tunsa nu?
Cum te mai simti cu piciorul?
Miha draga mea dar nu te mai supara ca nu ai luat examenul.Bine ca ai trecut sala ca de obicei lumea de aia se teme.Si nu-ti imagina ca in strainatate sistemul de invatamant e mai de Doamne-ajuta!!
Micaalsa [/res] felicitari Iuliei pt "dezlegarea" limbutei!!Deci,ea deja doarme in pat normal?SI nu ti-e teama ca pica din el?
catrinel vai draga de Oana...insanatosire grabinica va dorim!!
sa treaca!!
ada am vazut o mumoasa de Maia si caciula aia e mortala.Imi mai place cand era si cu casca de dus pe cap!!![]()
De [red] Catrinutza mai stiti ceva?Oare cum e Mariuca?
Va pup pe toate si o sa revin cu niste pozici noi!