* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Am pus cateva poze noi aici:
http://community.webshots.com/user/gpoli_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

am vazut-o pe frumoasa de Maia (pozele cu palaria de soare sunt superbe! si pe Gigi Duru de Nick IRINA, ce mare si frumos s-a facut Andrei! Ai ceva poze noi si cu tine? Unde-s?

Oana e mai bine, muuult mai bine. Ieri a facut numai de 4 ori, asa ca e OK. dar a slabit saraca, nu ca ar fi avut de unde!
Ieri am fost cu masina toti 3 pana la birou, si pana am parcat eu masina , tati si cu oana hop la cafenea, si cu o ora inainte de masa Oana a primit biscuiti dulci cu cacao si scortisoara. pai nu numai ca nu a papat la masa, dar a avut crampe, si urmatorul kk a fost molicel... oooof, tatzii astia.

E urat la noi, ploios, si nu se va face mai frumos. Miercuri o sa avem numai 7 grade.

scuze ca scriu numai un pic, o sa scriu sapt viitoare la fiecare ca v-ati gandit la noi, fetelor!
am vrut sa zic numai (ca si KIM) ca aici nu se da tratament pt diaree la copii sub 2 ani, se asteapta sa se elimine bacteriile singure, sau sa treaca virusul... se dau numai solutii electrolitice, si regimul alimentar e sfant. si la sf ceva bacterii brobiotice pt regenerarea florei. (am primit capsule cu ceva praf, si ii pun in papa)

ah, da!! Uitasem. MIHASER, nu fi suparata!! Am picat si eu primul examen. eram asa de emotionata ca nu am reusit deloc sa ma concentrez. eu zic sa-ti schimbi instructorul... pupici, capul sus, ca-l iei data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Fetelor, sunt de-a dreptul ingrozita.
Citeam de dimineata pe un alt forum despre moartea unei fetite de 2 ani ... cauza, o banala laringita. Nu-mi pot inchipui cum in zilele noastre se poate muri si din asa ceva. Ma trec toti fiorii si ma gandesc la cat de vulnerabili sunt puiutii nostrii, la cate pericole sunt expusi si la ce iti poate rezerva viata in viitor.
Doamne fereste ... altceva zau de pot spune
Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta Sorana si sa le aline durerea parintilor ei.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

n-am apucat sa vad poze ina, sper ca mai pe seara!
Micaalsa, a mers cu ceaiul si in a doua seara? cum a dormit Iulia? Unde ai citit povestea Soranei,am mai vazut discutii despre , dar nu stiu despre ce e vorba.
Noe, zi-ne si noua despre chef..daca nu dai si tu virtual...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada,mie mi-a placut poza cu maia "la cersit de praji"..era cu manutza intinsa sperand siea la ceva bun-bun...si bluzita mi-a placut tare. Sa stii ca daca cofetarie n-ai reusit sa deschizi, ai putea avea succes si cu lucrusoare haand made de copilasi dragalasi..
Poli, am vazut pozele cu Nick la smotru, se pare deci ca nu numai fettele sunt pasionate de matura..ca fiica-mea care toata ziua face"culat, culat".Tu arati foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by aalina2003
Micaalsa, a mers cu ceaiul si in a doua seara? cum a dormit Iulia? Unde ai citit povestea Soranei,am mai vazut discutii despre , dar nu stiu despre ce e vorba.

Da, in a doua seara a mers ... in a treia nu . O sa-i mai dau si in seara asta si daca iarasi nik atunci renunt si la asta. Si cred ca la toate, o las asa ... ce sa-i mai fac. Acum m-am mai obisnuit si eu cu ritmul asta de somn, voiam sa incerc in eventualitatea ca voi fi gravi curand (sper ), si atunci zau de as mai avea chef de plimbari toata noaptea.
Povestea Soranei am gasit-o pe parinti punct com (sper ca asa sa ma lase sa pun), in forumul site-ului. Foarte trist ce s-a intamplat ... eu tot la ea ma gandesc de dimineata de cand am citit.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

buna seara fetelor.
Am lipsit o saptamana de pe forum pt ca am luat virusi la calculator si l-am avut stricat. Abia acum a venit cineva sa-mi reinstaleze toate cele.
Tare rau a fost fara net si fara sa ma stiri de la toata lumea. Pup toti ghioceii si pe mamicile lor. Noi suntem bine. Iesim afara cu program pt ca este frig, ne uitam la desene, ne jucam, plangem, chestii obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hai, salut
Muah pentru fiecare.
Sunt in focuri ca am de invatat si chef ioc de invatat. Vi se pare cunoscut, nu?
Ai mei plecara de acasa sa ma lase sa invat, deh, sa fie liniste in casa sa se poata concentra "savanta" de mine.
Anamaria, eu nu citesc decat foarte rar cazurile de la Umanitare pentru ca ma rascolesc teribil. Ajut din toata inima, dar sa nu ma pui sa citesc tot cazul ca nu mai sunt buna de nimic. Asa e cand ai copii, faci ce faci si parca te prostesti, nu mai esti deloc rationala. Iti faci scenarii cu sutele, te apuca depresiile. Cel putin la mine cam asta se intampla.
Asa ca stai deoparte de stiri din astea. Te marcheaza teribil.
Si sa schimb tonul, am fost cu copiii de Halloween. Eva a fost imbracata in costumul lui Luca de acum 2 anisori, si anume bobocel de ratusca (1), iar Luca dracusor. Costumul lui nu e asa de haios, dar l-am cumparat anul trecut pe ultima suta de m. cand se inchideau toate magazinele si nu mai era aproape nimic frumos de gasit. Anul asta cerea sa ii luam costum masina. Eh, anul viitor.
Ca de obicei cand ne planificam ceva bum, sotul are proiecte de facut. Am reusit sa il dezlipesc in seara aia pe la 7 din biroul lui. Ne-am costumat copiii si am plecat prin cartier cu gasca cartierului. Yuhuuu, imbulzeala mare. Care mai de care mai haios imbracat, cu zambete inocente pe fetisoarele lor, chit ca erau Spiderman, schelete, ... erau copii pana la urma. Imbracati pe gusturile lor.
Dupa ce am dat o tura scurta prin cartier am mers la Mall cu prietenii nostri unde a fost mai cald, copiii au cascat gura la "ai mari". Bombonele nu au adunat prea multe, ca nu asta ne-a fost scopul, ci mai degraba sa ne clatim ochii. Tot ce au adunat copiii i le-am dat mamei sa le duca in Romania la copiii de la bloc.
La anul trebuie sa imi screm mintea sa le iau alte costumase piticilor mei.
Ieri ne-am luat masina. Un minivan Honda Odissey (bord, ). Asta e masina sotului, ca eu nu sunt fan de minivanuri. Mie imi plac sport sedanurile (ha, sunt studenta, nicidecum mama de doi copii ). Asa ca mie imi ramane masina mica, iar sotul o va folosi pe cea noua.
E utilata cu tot ce ne-am dorit, scaune din piele, incalzite electric (a fost un must pentru mine), DVD pentru pishcotzei, cu telecomanda, nah, suntem incantati de ea. Merge fain, se manevreaza extrem de usor, nici nu zici ca e ditamai haragaia (1, 2).Imi place mult, dar nu pentru sufletul meu.
Radeam, cu sotul. Ii ziceam ca am contribuit si eu la indeplinirea visului lui. Si anume i-am facut copii.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

sara buna, gagici ! multumesc din suflet pentru urarile de aici de pe forum, pentru mesajele private, sms-uri si telefoane!sper ca sunteti ok (Catrinutza,Mari-sper ca e totul in regula!), parca citii ca si Oana e bolnavioara)...
eu am avut 3 zile de pomina, party nonstop, cu colegii, cu vecinii, cu prietenele, inca mai am privirea putin incetosata..dar sper sa imi revin pana la anul la majorat, incet, cu terapie

in seara asta ne-am hotarat sa concediem bona; ultime zile au fost tare urate din punctul asta de vedere; ma rog, nu intru in detalii acum, ca pic de somn, dar chiar cand sa ii spunem, vine ea la noi si ne spune ca peste o luna vrea sa plece, ca vrea sa se ocupe de baiatul ei, care tocmai a fost diagnosticat cuuuu...gastritaanyways, eu i-am zis ca poate pleca de maine , ca nu are rost sa ne mai incomodam unii pe altii; si asa a si ramas

acu a ramas sa cautam solutii alternative, nu mai vrem bona...interna, gata, ne-am lecuit, cautam gradinite in zona si deja am doua variante ok: Smart kids si Happy univers...

sper sa fie ok....
oricum, am intrat repede pe DC acu sa va multzu pentru urari si sa va doresc o noapte frumoasa si sanatate maxima copilasilor bolnavi si ...celor dragi cu probleme de sanatate!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
Catrinel, ma bucur ca Oana e mai bine acum. Si e bine ca nu va da dr. acolo nu stiu ce tratamente. Nasol cu diareea asta...noi pana acum, har domnului, n-am avut niciodata probleme de genul asta, Marc face cateodata chiar 5-6 kk/zi, dar niciodata n-a avut diaree...mananca mult, asta-i motivul ...pishu & kk intr-o veselie ...luna trecuta, cand a vomitat cateva zile la rand mi-aduc aminte ca dr. ne-a dat niste saruri probiotice pe care le puneam in lapte si si-a revenit. Si l-am tinut la regim zilele alea. Regimul cred ca e cel mai eficient. sa va faceti bine!

MIHA!!! pai asta sa fie ultima ta problema! lasa ca iei permisul data viitoare! bine ca ai luat sala, mai iei niste ore si o sa iei si permisul! spor la condus! nu mai fi suparata, gandeste-te la bb mic din burtik! wow, ai deja 10 saptamani!

Ciuf, am vizionat pozele, ce mi-au placut piticii costumati de Halloween!
sa stapaniti sanatosi si fara evenimente noua masinutza! e mare si frumoasa! mie intotdeauna mi-au placut masinile mari si imi doresc una , chiar a promis sotul c-o sa ne luam si noi una, sper ca la anul, deocamdata ne 'batem' pe asta ce o avem acum si care a fost cumparata expre pt. mine. In vara sotul s-a lasat de servici si a ramas cu firma noastra...pana atunci a avut masina de serviciu. Dar cum in firma mai e nevoie de masini, cat de curand va fi nevoit sa mai cumpere una.

Lili, bine ai revenit! sper sa intri mai des pe la noi...

Noe, mai, ce fain te-ai distrat de ziua ta!
De cand vrei s-o dai la gradi pe Bia?

Ada, f. faina caciulitza cu pomponei! harnicutza esti! io m-am apucat de tricotat un pulover nou, dar nu prea am spor, cine stie cand il termin...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput