* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)
Raspunsuri - Pagina 18
ciuf spune:
Salutare
Scuze ca am uitat sa urez si eu La multi ani sarbatoritilor de ieri asa ca sa ma iertati. La multi ani la toata lumea! Mi-am amintit dupa ce am trimis mesajul si nu am vrut sa mai intru o data ca stiam ca apoi mai citesc si alte subiecte si nu mai invat.
Mihaela, foarte frumoase pozele de Radna. Micul tau are niste ochi superbi. Iar genele ... de invidiat. O sa dea pe spate fetele cu clipitul lui
. Burtica ce face? Sa nu fi suparata ca ai picat examenul. Se va intampla data viitoare. In viata nu le poti face pe toate bine (sfat de la o veterana). Cata vointa ai avea, mai dai chix.
Eu ieri am scapat de examenul ala greu. Nici macar nu ma mai intereseaza nota, sper la un 8, totusi, dar ma bucur sincer ca am scapat de el. Asa o usurare am avut cand am iesit din clasa, cum de mult timp nu am mai simtit, si primul gand a fost sa ajung acasa cat mai repede ca sa ma joc cu piticii.
Luca de abia a asteptat ca sa auda ca nu mai invat ca s-a cuibarit la mine in brate si da si stai de taina cu el.
Sotul a fost ieri la gradi cu tortulet (fara alune, a fost conditia si nici lumanari), suculete naturale, coifuri si i-au cantat si lui Happy Birthday. S-a simtit tare important.
Maine am invitat piticii din cartier. Sa speram ca facem fata la galagie si lume multa. Tortul o sa il decorez intr-o masinuta (cam asa a fost si cel de la gradi) ca asta va fi si tema petrecerii: CARS. Taica-sau i-a luat filmul CARS la care se uita amandoi copiii extaziati in masina, nu mai zic nici mau. Atenti, rad, comenteaza fiecare pe limba lui.
Eu am cumparat Rataouille. L-ati vazut? E haios? Ne-am luat si DVD player ca celalalt ni se stricase. Am gasit un Sony la $60. Cam cat e unul in RO? Mai scump?
Vreau sa fac si niste preparate fara carne ca ne vin niste fetite indience care sunt vegetariene.
Asa ca in capul meu la ora asta sunt numai planuri.
La mine la serviciu, sefa mea si-a dat demisia asa intr-o viteza, adica azi a spus ca pleaca, azi a plecat. Chiar daca se obisnuieste un 2 saptamani anunt inainte. Deci miros ceva scandal ca fu la mijloc.
Eva ne innebuneste cu culcatul tarziu seara. Ieri noapte chiar s-a trezit, eu banuiesc ca maseleste. Tot sta cu degetele in gura, bagate pana in gat
, obrajorii sunt rosii, se tot trage de urechi. Ha, sper sa nu fie urechile. Dar nu are febra
.
Azi-noapte fuse fetita cuminte.
Eu si sotul ne simtim obositi. Serviciul, scoala, ne epuizeaza. El la inceputul lui decembrie merge la o conferinta in Florida unde va trebuie sa vorbeasca si e focusat pe ce are el de facut. Eu timp de o saptamana nu am stiut ce e meseria de mama, sotie. Am fost numai studenta
. Biata mama a tinut toata casa in spinare.
Al meu sot nu stie cum sa faca sa ma incurajeze sa invat si mai bine. Cica daca sunt prima din clasa imi va cumpara masina visurilor mele: ACURA RL, care e numai vreo $45.000-$50.000. Si i-am spus sa nu ma ambitioneze ca il bag la sapa de lemn. Ma las de serviciu si nu o sa vad altceva decat carte. Ha, l-am cam speriat, ca a batut in retragere
.
Alinaalex, de Mos Nicolae ma gandesc la niste jucarele. Vreau ceva educativ. Ca altfel am casa plina de jucarii de-ale lui Luca. pe unde merg gasesc masinute, pe sub pat, prin pat masinute. In baie sunt jucariile de apa. E ceva de groaza. Nu se poate sa nu fac un pas sa nu vad o jucarie. Cat as vrea sa fim de organizati, mi se pare ceva imposibil sa ii fac sa se joace numai in camera lor. Trebuie sa imi fac timp sa triez jucariile si sa le donez. Nu mai are rost sa tin jucarii de 6 luni sau un an. Cred ca ne-am oprit la 2 copii.
Deci asta mi-e ideea. O jucarie educativa sau niste carticele de colorat, creioane.
Marc s-a schimbat foarte mult de cand nu l-am mai vazut. Mi se pare mai inalt, mai matur si mai frumos
. Parca m-am uitat la un copilas ce l-am vazut prima data, asta a fost impactul cand am vazut prima poza care mi-a si placut la nebunie: http://good-times.webshots.com/photo/2234669140101654523xjaGBU.
Carmenpitt, ce muzica a mai aparut pentru copilasi? As vrea sa il rog pe tata sa ne aduca niste CD-uri cu muzica. Ma poti ajuta cu un sfat?
Catrinel, ma bucur ca ati mai iesit. tare importanta mai e si socializarea asta. Si zau de nu creste inima in tine cand iti vezi copilul ce fericit e in preajma altora, chit ca poate pentru tine a fost o iesire plictisitoare, de multe ori treci peste asta numai de dragul ca ti-a fost copilul fericit. Asteptam pozele alea doua.
Ah, ti-am zis ca si Eva intrat in clubul bretonoaselor: Nicola, Onichka ... care mai este? Mana sus.
Stefanna, am vazut pozele cu mica ta. E o scumpa! Are tenul mai masliniu, nu? Seamana cu sotul? Ai tuns-o vreodata pana acum? Cum mai merge invatatul?
Claudia, succes in gasirea unei bone pe placul vostru cat si in reusita tratamentului homeopat. Tu ce mai faci?
Andreea, ma bucur ca ati gasit bona. Noe, voi ce ati rezolvat? O duceti pana la urma pe Bia la gradi?
Nasa mea are o bona de 10 ani. O femeie nemaipomenita care a pus suflet in cresterea copiilor. I-a educat frumos, a adus numai contributii. Asa ceva rar gasesti. Si persoana serioasa si iubitoare si sa stea atata sa te ajute.
Delia, am vazut poze cu Superman. Un frumos. Imi place cum ii sta si tuns. Dar il prefer cu carlionti, parea mai smecheras
.
Cat mai ai vacanta? Cand te intorci in Florida? Ma batea gandul sa vin si eu cu sotul, conferinta e in Orlando, tu unde stai?
Gata, fug la treaba. Va doresc un we placut.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Bau! Va speriarati? Fugirati cu toatele.
Noelino, sa iti traiasca Dr, sa fie sanatos si sa isi iubeasca fetele cu mare foc. La multi ani!
Doublemom, la multi-multi ani cu sanatate, bucurii si cat mai multe satisfactii. Gogoselele sa iti insenineze zilele si sa fii o mamica mandra de ele.
Petrecere ceva?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Irina71 spune:
LA MULTI ANI, DOUBLEMOM !! 

Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti traiasca fetitele ! 

Poti sa pui vreo 2-3 poze mai recente cu voi, plizzz ?? ![]()
Aoleu Mihaser, am uitat sa-ti zic si tie La multi ani ! de sf. Mihail si Gavril ...

ciuf, LA MULTI ANI ! pentru Luca, maine ! 

(chiar acum il am la "Sa ne cunoastem", poza "Luca biscuind"
) Sa-ti traiasca baiatul, sa se faca mare si sanatos.
M-am gandit la mama ta, cum are ea saraca grija de toata casa, plus doi copii mici ?? Eu as lua-o pe aratura ....
Edit ca uitasem de Dragos al lui Noe : sa-ti traiasca, mai draga, si sa fie sanatos ! 

Vai ce vreme e afara, mai fetelor, iti vine sa te bagi la barlog si sa nu mai iesi pana la primavara .... ![]()

Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
Delia21 spune:
Ciuf,scumpa,candva sigur o sa ne vedem si noi;nu stiu in ce an....sa speram ca nainte sa creasca ghioceii prea mari.Ar fi super sa veniti spre florida si ar fi i mai super sa-i aduci si pe strumfi cu mami tau cu tot.Noi suntem in delray beach,care este la 2-3 ore de mers cu masina,cam 170 de mile,de Orlando,si stam foarte aproape,la 15 minute de orasul West Palm Beach si la o ora ,binenteles tot cu masina,de Miami.deci cand are sotiorul tau conferinte prin partea noastra de lume......faceti bine si nu-l lasati sa plece singur,adica fara voi
.Din vacanta am venit de mult scumpa,caci am avut doar o saptamana,de pe 12 pana pe 22 octombrie....deja am dat trimele quizuri,vreo 3,mai am 2 saptamana viitoare.....Am inceput fizica si chimia,scumpele de ele....ca-mi era tare dor......dar cumva cumva....trebuie sa le diger caci nu am de ales.Si eu....il pefer pe Rudy cu carlionti.....si de asta si imi promiteam sa nu il mai tund cel putin un an de zile.....sa creasca inelele la loc.Eh....si asa imi place,de-mi vine sa-l musc tot.Apropo,ce aeroport e cel mai aproape de voi si la cat de mers?Caci....nu se stie....bine,nu acum deocamdata ca-s prea ocupata cu scoala si cu odorul.....dar si eu sunt plimbareata din fire si imi place sa vad locuri noi.Sa stapaniti masina sanatosi si sa va bucurati de ea!
alinaalex spune:

LUCA!!!!
LAAA MUUULTI AAANI
LA IMPLINIREA CELOR 4 ANISORI, SA AI PARTE NUMAI DE NOROC, SANATATE, FERICIRE IN VIATA ALATURI DE MAMI, TATI SI EVA!!!
PETRECERE FRUMOASA! ASTEPTAM POZEEE!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
LA MULTI ANI DOUBLEMOM!!!
MULTA- MULTA FERICIRE ALATURI DE GOGOSELE SI FAMILIE!
...SI TE MAI ASTEPTAM SA INTRI SI PE LA NOI, DAAA???
Alina si
pozele noastre
mihaser spune:
Saluti!
pentru Luk suriorul de ghiocela! Multa sanatate si multe realizari la gradi!
Ciufulet multumesc pentru mesajul de incurajare...Eu obisnuiesc sa ma inham la chestii foarte dificile...Prietena mea cea mai buna si-a crescut mai mult singura copiii si a realizat o gramada de lucruri(master, scoala de soferi, expertul contabil) si eu am vrut sa incerc si eu...insa am decis sa o iau mai usor ca nu se termina lumea |maine...Vorba preferatei mele:"E si maine o zi!"
Multumesc pentru complimentele la adresa plodului...e mare cuceritor deja...azi imi arata tati in cartier vila unei fetite cu care s-a imprietenit el! Ma tot intrebam ce o fi tati al ei de isi permit asa o casa.
Noi doar visam la una!
Irina pai nu mi-ai zis tarziu ca eu ieri mi-am sarbatorit sfantul...am iesit cu prietenii la restaurant si ne-am simtit minunat. 
Fetele pe 21 decembrie aparem si noi la Targoviste, insa cred ca e prea tarziu sa va intalniti atunci!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
alinaalex spune:
Miha, f. faine pozele de la Radna! super peisaj! imi inchipui ce i-o fi placut lui Cristi acolo intre oi!![]()
lasa ca iei tu examenele pana la urma, nu-ti mai fa griji, bucura-te ca esti gravidutza! io nici macar asa nu sunt...ca m-as potoli...![]()
Alina si
pozele noastre
adar spune:
CIUF, sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
LA MULTI ANI LUCA!!!

Stefanna spune:
Sint aici in misiune urgenta si unilaterala...
LA MULTI ANI LUCA!, sa cresti mare si frumos si sanatos, si sa te joci frumos cu Eva si sa o bucurati pe mamile vostru.
Ciuf, sa fii fericita cu puii tai !!!!!!!!!!!!!