* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salutare,

am intrat sa urez

LA MULTI ANI! la toate mamicutele si ghioceii ce poarta numele sfintilor Mihail si Gavril

Petrecere frumoasa la toata lumea![

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

La multi ani,Eduard Garbriel-Simona Toma!
La Multi ani,Darius Mihai-Roxivan!
La Multi ani,Mihaser!
La Multi ani,Gabi_Fer!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

aniversare frumoasa sarbatoritilor de azi!

---Ciuf, ce cool, Luca pe 11.11Dragos al meu e pe 10.11-faceti party?---

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hallo fetelor!
Am mai vazut pozici cu Marc blondutzul… tare-i dulce, Alina!!!
Ma uit dupamasa si la Rudy Superman ca nu am apucat.

Oana e OK, sa bat in lemn… ieri a avut mai multe runde de kk, am fost cam necajita. Cred ca fiindca i-am dat ou fiert luni… Oul fiert nu e regim? De la cabinet mi.au spus sa mai astept cu oul, ca e greu de digerat si trebe sa se mai refaca intestinele.

In alta ordine de idei, ieri a fost St. Martin’s tag (sarbatorita mai devreme la gradi a noastra). La ora 3 copii s-au intalnit sa faca lampioanele (oana a dormit pana la 5, asa ca faza asta am sarit-o…). dar am ajuns la faza de defilat cu lampioanele si de cantat. A fost tare frumos, dar Oana mea a vrut numai in brate am facut doar 2 poze, am sa le pun maine pe net.Duminica va fi frumos, cu foc mare, si sper ca va fi si un cavaler pe cal (St Martin, adica).

E tare frumos, cu sarbatorile si cu copii!!! Tare mult mi-a placut, mai ales ca s-au intalnit copii si au fost si parintii, si am mai facut ceva socializing . e important!!

ANDREEA, ma bucur ca ati gasit bona!! Bravo! Ti s-a luat o piatra de pe suflet!!. Nu stiu cum sa fac sa ajunga carticelele la tine, pe fata respectiva ar fi cam mult sa o rog sa ti le aduca. Poate il pun in miscare pe varul meu, dar e plecat momentan din tara. Pacat de carticele, ca-s faine…..acusi se face prea mare pt ele! daca tot ii place Theei sa citeasca.....

DELIA, oana nu se scoala, decat rar, daca-si pierde ratza cu care doarme. atunci e de jale "mamiiii, mac! na??!!"
ca se repede la tine si plange cand vii... asa facea oana la inceput cand o luam de la gradi. cand ma vedea pe mine sau pe buni, izbucnea intr-un plans... cred ca s-a obisnuit cu tine tot timpul la NY si acuma se separa iar greu de tine.

Am comandat LEGO!! Ii place si oanei, si….abia astept sa ma joc si io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR CE POARTA NUMELE MIHAIL,MIHAELA,GAVRIL,GABRIEL SAU GABRIELA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinutza, in leg. cu "pardalnica de izi" : noi aproape ca am scapat de ea, acasa chiar o refuza si o arunca, ca dupa aia s-o recupereze si s-o molfaie o secunda...si cam atat...asta datorita mersului la cresa. Daca primele 2 saptamani o molfaia in disperare, acum nu mai vrea sa auda de "pipa" (asa se numeste la noi)...iar somnul de noapte = lux, toata noaptea, iar daca cumva se trezeste, bea un pic de apa si se culca la loc. Dar nu reusesc nicicum sa-l culc mai repede de 10,30, semn ca la cresa s-a nanit bine. In schimb cu trezeala dimineata stam prost, abia-l trezesc ( si asta la 8,30!), nush ce o sa fac cand voi marge la servici, oare o sa am pe cine trezi la 7???
lasa ca va intoarceti voi la cresa si se schimba placa: somnic noaptea, scapati incet- incet si de suzi...
aaa, asta mai voiam sa-ti spun: Marc vb. tot mai multe, e asa haios, deja ma inteleg mai bine cu el, intr-o luna jumate de mers la gradi se vad multe schimbari! danseaza "in scheme", pe ritm, canta, a evoluat mult, serios!
azi imi povestea proprietara cresei ca abia asteapta sa vina mos Nicolae si sarbatorile, sa le faca la copii bradul, sa le cante colinzi, cred ca vor face si serbare...oau, si eu abia astept! parca-l vad pe Marc sub brad, intre cadouri , anul trecut cred ca n-a prea realizat saracul ce se intampla..

apropo, INTREBARE:
fetelor, voi v-ati gandit ce cadouri o sa cumparati ghioceilor de mosu' Nicolae???
poate o pun cam devreme, dar eu ma gandesc deja ce as putea sa-i cumpar...
astept idei!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alinaalex, vezi poate gasesti vreun cadouas pentru Marc la mine la semnatura

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Alinaalex si eu ma gandesc deja la acest aspect. Chiat ii spun in fiecare zi lui Ali ca o sa vina mosu si o intreb ce vrea sa-i aduca iar ea raspunde "papa".
In prima faza astept sa iasa CD cu colinde si tare sunt curioasa dc o sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

La multi ani fericiti si multi pupici tuturor celor sarbatoriti si sarbatorite azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Buna ziua mamici!
Noi suntem bine.Am fost cu Vlad zilele trecute la homeopat.
Urmeaza sa-i fac un tratament timp de trei saptamani si apoi sa mergem la control.
Pentru imunitatea nu ia decat Oscillo,Echinacea o intrerup,pentru ca el are probleme cu digestia.Am cumparat pentru raceli sa am in casa preventiv:Paragrippe,Corezalia(nas infundat si curgator),Homeovox(dureri in gat+raguseli).Se dau maxim 4 capsule zilnic din fiecare.
Mi-a zis sa-i nu fac vaccin antigripal si sa nu-l duc la gradinita pana la 4 ani.Asa ca trebuie sa incep odiseea cautarii unei bone..Deja am inceput sa intreb in stanga si in dreapta.
In ceea ce priveste intalnirea noastra de Craciun,m-am gandit s-o facem intr-o sambata dimineata,ca sa poata ajunge si mamele "muncitoare".
Aproape de ProTv e un loc de joaca dragut unde am putea sa ne intalnim.Daca sunteti de acord si stabilim si o data ma duc pana acolo sa programez,daca nu poate veniti voi cu alte propuneri privind locatia.Ca data eu propun 8 decembrie,dupa Mos Nicolae.
Astept sugestii.
Andreea,maine la festival putem ajunge la orice ora?Pe la 11-12 vedem ceva?S-ar putea sa trecem si noi, mai ales ca Vlad e topit sa auda popiii cantand.

POZE

Mergi la inceput