* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)
Raspunsuri - Pagina 16
alinaalex spune:
Delia, si Marc se mai trezeste cateodata de 2-3 ori pe noapte, cand cum, atat cat sa bea o guritza de apa si apoi se culca automat la loc. In gen. doarme toata noaptea, fara trezire. Am avut cateva nopti pana acum o saptamana cand se trezea pe la 3-4 si-mi cerea lapte, nu stiu de ce. Acum vad ca doarme iar fara sa se trezeasca. Abia il culc pe la 10,30, iar dimineata, normal, abia se trezeste. Bine, el n-a fost niciodata matinal.
Aaa, si sa stii ca si Marc plangea cand ma vedea (cand il luam de la cresa), acum vad ca nu mai plange. Dar e atata de fericiiiit! si ma strange in brateeee. Chestia nasoala e ca acum vrea tot mai mult in brate si numai la mine, bineinteles...
asta e, Rudy e fericit cand te vede, ii este dor de tine! baietii sunt tare mamosi!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
CELOR CE SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME :MIHAELA, MIHAI, GABRIELA SI GABRIEL!!!!
LA MULTI ANI!!!!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
Salut!
Hopa si eu sa urez!

Tuturor mamcicilor, bebicilor si taticilor ce poarta numele Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela!
Multumesc mult ptr urarile de pe telefon si de pe forum!
Ciuf
ptr Luca! Nu stiu cand a fost ziua lui spre rusinea mea! Sper sa aiba o viata minunata!
Alina am pozele puse deja pe net, dar mi-e si rusine sa-l mai dau ca eu nu am apucat sa ma uit pe toate pozele cu ghiocei. ![]()
Delia inca nu stiu nimic de bebe 2...nu am mai fost la eco de la 6 saptamani...urmeaza sa merg saptamana viitoare. Abia astept! Iti multumesc mult pentru vestile despre Adriana. Sa dea Dumnezeu sa aiba un baietel puternic si sanatos!
Cristi nu se trezeste deloc noaptea si doarme singur in camera lui de la 9 seara la 7 30 dimineata, insa atunci cand era mama la mine se trezea si de la 5 sa se joace cu ea...ea dormea cu el!
Poli eu sper totusi sa faca facultatea in Anglia...Avem o ruda care anul asta s-a inscris acolo si e foarte multumita...Aici a picat cu 9,82 la cu taxa ptr ca s-a copiat in draci la Bac. Acolo a primit bursa...insa cazarea si mancarea costa.
Andreea ma bucur ca ati gasit bona. Sa dea Dumnezeu sa fie dupa sufletelul tau si sa nu te dezamageasca. Te admir mult ca poti sa aia asa incredere in oameni...eu sunt o suspicioasa!
Doina de cand vreu sa-ti scriu ca v-am vazut/auzit la Euforia...Mi-a placut foarte mult emisiunea si sper sa primiti ajutorul de care aveti nevoie. Si Oana a fost la inaltime! Doamne ajuta ca poate va incuscriti!![]()
Fetele va rog din suflet sa ma iertati ca intru rar, insa va citesc zilnic...Sunt foarte prinsa cu treburi...A plecat si mama si acum sunt toate pe capul meu...fuck mi-am adus aminte ca nici la electrica nu am platit!
Radna
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
aalina2003 spune:
Sanatate si noroc pentru mamici: Mihaser si ghiocei: Darius Mihai (roxivan),Edutu -Gabriel(simona toma) si Miha-Gogosica (doublemom)!!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tocmai m-am intors de la agentie(prin intermediul careia am gasit bona si unde am semnat astazi contractul)impreuna cu Alexandra,noua noastra bona.Bubu a indragit-o imediat(vorba Marianei,ar sta si cu un tigan de pe strada,daramite cu o persoana draguta!)si acum se da in spectacol,aratandu-i tot ce are si stie(face,drege etc).Cum va spuneam,are 24 de ani si mi s-a lipit de suflet(dupa ce am fost convinsa sa o vad,ca ma cam speriase varsta ei...).Este foarte placuta si calda si...se vede prin toti porii ca este ardeleanca.A plecat de acasa de la 18 ani,a avut grija 3 ani de un baietel care este acum in Franta si,pana acum o luna,de o fetita cu a carei mamica am vorbit si mi-a dat referinte excelente.Este extrem de disponibila,nu are pe nimeni in Bucuresti,sta in gazda cu inca o prietena.Este prietenoasa si priceputa,gospodina si...e parca prea frumos,exact cum am visat si nu credeam ca e posibil sa mi se intample cu adevarat.Poate sta oricat,poate veni oricand,poate merge cu noi la petreceri si,ce este mai important,poate pleca cu Thea la munte(cand noi suntem prinsi in Bucuresti).Si face supa cu taitei dintr-aia mici,cum am mancat eu la Suplac acum vreo 7 ani(am cununat acolo,alinaalex,deci stiu cat e de fain!).Sunt tare happy.
In rest,ma minunez ce fetita cuminte avem,ar sta ore in sir sa "citeasca",o fascineaza cartile si are mare grija de ele.Pe zi ce trece e tot mai cuminte si...mai mamoasa.Ar sta numai lipita de picioarele mele si ma striga intr-una.A inceput sa spuna alfabetul(dupa mine) si imi scoate din dulap hainele cu care sa ma imbrac(atunci cand scapa in dressing!).Are o problema in ceea ce priveste asortarea culorilor
dar...ne facem noi mari.
Irina,iti sta tare bine tunsa si semeni perfect cu o fosta colega de facultate.Andrei ce mai face?E tot la bunici?
Catrinel,am tot vrut sa te intreb,mai ai migrene?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Intrebare intrebatoare pt...."americance".Vreau sa-i comand Theei niste chestii de la Macy's(vine un prieten saptamana viitoare din America) si nu stiu ce marimi se potrivesc.La ghetute aici poarta 20(nu radeti!) iar din strainatate(din Europa) i-am luat hainute pt. 81 de cm(desi are 83) si ii sunt usor maricele,dar merg.Deci unde ne-am incadra d.p.d.v... americanesc?9.900 kg(iar...nu radeti!)
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
adar spune:
LA MULTI ANI MIHAI, MIHAELE, GABRIELI SI GABRIELE !!!!
Sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii!!!

catrinutza spune:
LA MULTI ANI Mihaelelor si Mihailor, Gabrielelor si Gabrielilor....sa fiti toti sanatosi si voiosi, frumosi si norocosi...si in mod special:
I-EDUTZU GABRIEL de SIMONA
MIHA, mamica de doua picaturici identice
MIHA mamica de Cristian si samburel si
GABI-ferosu'...
delia...sa speram ca nu va trebui sa astept sa se marite mariucu ca sa il fac pe al doilea...mai ales ca eu sustin ca daca la mariucu ne-am luat masina, la al doilea ne luam casa...asa ca tre sa prestez repejor ca sa ne luam casa....

si da...se a mea se trezeste...de cele mai multe ori dupa pardalnica de "izi" care in ultima vreme mi-a mancat ficatii, palmanii si alte organe...probil si ultimul neuron...ii ies si caninii de jos deci poate fi si asta...in saptamana cat a mers la cresa n-am avut nici o treaba...dormea neintoarsa....acum e musai ca spre dimineata sa ajunga in patul nostru...sa speram ca e o faza ca celelalte si ca ii trece repejor...
andreea...felicitari pentru noua bona...si deci pe cand ne vedem????
alina...nu cumva era subiectul deschis de mine????
...chestia e ca doctora din spital mi-a recondat sa ii fac doua doze de Beriglobulin (imunoglobulina umana) ca sa ii mai intaresc sistemul imunitar...eram un pic debusolata pentru ca citisem prospectul si nu prea arem lamurita...panaa cum am 3 voturi din 4 pro facut injectiile...oricum am cumparat-o facand tot felul de scheme...pentru ca se gaseste numai in austria si in germania....sa vedem maine la control cum o fi....
petrecere frumoasa fetelor...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
aalina2003 spune:
catrinutza, se poate sa fi fost subiectul tau..
,da'mai citeste-l o data, asa casa-mi faci mie pe plac..![]()
Andreea, Ana mea are 10 kg imbracata, 19 la pantofi si 86 cm la hainutze, asa ca...cine rade de fetele noastre?..sper sa mearga treaba cu Mary Popins!
ciuf spune:
Andreea, uite aici: http://www.zappos.com/measure.zhtml sa vezi marimile. Eva poarta cam 4.
Multumim de urari pentru Luca. Pe 11, adica duminica face 4 anisori.
NU pot sta ca am azi examen, dar revin eu. Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea