* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea ... sunt pe druuuuuuuuum .......
Ai "intrezarit" cozonac??? E dupa reteta ta mama, de nspe ori mi-a iesit, ultimele doua ture ... cam palid ...dar perseveram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

rescriu...primul mi l-a trimis mandra in cosmos...

alina...ma bucur ca Marc s-a adaptat la cresa si ca ati trecut binisor hopul cu raceala...mie mi-e groaza in momentul asta, dar am zis sa mai facem niste incercari...si sa speram ca o sa fie bine...de altfel ma astept la chestii nasoale si cu readaptarea pentru ca saptamanile astea a stat numai bot in bot cu mine si si-a luat-o de tot in cap...
aaaaa...si multumeste-i lui marc pentru mesaj din partea mariucului...

andreea...io sper ca muuuult inainte de zapada...si sper ca nu ca acum...si poate la mosia cuiva???!!!???!!!

irinooooooo...sadicoooooooo...vorbesti de funie in casa spanzuratului...io una refuz sa ma mai uit pe poze vechi ca dau in depresie crunta...nu vreau talia de la opshpe ani da nici asa.....
de chelit mandra n-am chelit-o niciodata de tot...i-am tuns din zulufi ca era par de bebe mic si se era ciudat...i se facea cam cum se face parul vopsit de mult...aspru si zburlit....numai dupa baitza avea carliontzi mumosi...acum are freza serioasa, de shcoler....

Delia...ai dreptate cu bebe 2 si celelalte responsabilitati...mai bine pe rand si bine...daca n-a fost sa fie acum in toamna cu bebe 2 de acum astept si io sa mai creasca atomicu, macar sa ma inteleg cu el cum trebuie

catrinele mama, terminai eu si o luasi tu vad cu faraOana...pupam mumos fetita sa fie bine...

miha...bine ca poti sa stai cu puiu' acasa...si ca nu streseaza prea tare samburelul...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adar

Andreea ... sunt pe druuuuuuuuum .......
Ai "intrezarit" cozonac??? E dupa reteta ta mama, de nspe ori mi-a iesit, ultimele doua ture ... cam palid ...dar perseveram

mamicule directioneaza ceva felii si mai la dreapta de andreea...ca as manca si io vreo doua-trei felii...

varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

fetelor ma felicit si ma pup pe ambii obraji ca i-am luat masutza aia cu scaunele din ikea...a devenit un fel de "centru al universului" pentru joaca ei...de la loc de joaca pt noi doua, la loc de luat masa ca niste copchii civilizati si pana la locul ei de aranjat ursuletii, sa le dea sa pape sau sa ii invete sa coloreze...
deci cu asta se indeletniceste ea mai nou...
peste asta vad ca deja constientizeaza bine de tot diferenta dintre da si nu...se mai intampla sa mai dea rateuri, dar in 90% din cazuri suntem pe aceeasi unda...si are diferite intonatii ale celor doua cuvinte, adaptate in functie de situatii...
in ultima vreme a avut un salt si la nivelul limbajului, a invatat noi cuvinte, ba chiar incepe sa le mai lege in "propozitiile" acelea tipice varstei si sa identifice clar diferite obiecte, chiar si stilizate...cel putin "cau" (calul) si "pisa" le stie dintr-o mie...
in spital mititica a "invatat" o gramada de proceduri medicale pe care le exerseaza la greu pe bietul Meme si biata Bebe: termometrul bagat in dodou, seringa (fara ser) in nasul ursuletilor, dat medicamente, sters nasul cu servetelul, etc...
am observat ca deja a inceput sa creeze jocuri cu logica, daca le pot numi asa...adica nu mai e vorba de simpla imitatie, ci mult mai complex decat asta...clar fata mea creste...
vad ca si din punct de vedere motric s-a dezvoltat brusc (ori n-am mai avut io timp sa vad)...mananca singura si tine ff bine lingura, rar da pe ea, creioanele le tine bine in degetele, ca un om mare, face tot felul de miscari...
va jur ca saptamana aia la cresa cred ca a schimbat multe la ea...sau cel putin eu asta zic...nu cred ca e o coincidenta cu suprapunerea peste o etapa de crestere...

mai nou ma dispera ca nu vrea peste zi sa mai stea cu scutecul pe ea...si e mare "distractie" cu facutul de pipi peste tot pentru ca e clar ca nu vrea la olitza de buna voie si departe sa zica...feri-ta sfantul sa amintesc de olitza in timp ce se screme ca se apuca cu amndoua mainile de betelia pantalonilor si si-i tine pe ea disperata, urland nu-nu-nu... pe olitza sta cel mult 3 secunde si pe urma se scoala ca-i gata...

o sa incerc sa pun poze noi cu ea si cu activitatile ei noi...
gata, ne-am laudat destul...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza,bine ca s-a terminat cu spitalul!Mariucul care s-a facut, intre timp,fetita mare-mare...vezi ca era un sub cu globulina la parintii intreaba, poate mai capeti ceva info pe acolo,eu doar am vazut, n-am citit nimicutza.si spui ca mandra 'marcheaza'teritoriul...
Andreea, poate ca,pana la urma,nu te-ai inselat in legatura cu bona, dar macar putea sa te avetizeze din timp..meritai macar atat!
simona toma, la multi ani si mai scrie si tu 2 vorbulite!
alinaalex,3 ore la pranz doarme Marc..wow,bravo lui..mica mea cam 1 ora si seara tot la 10 se culca..
Eu am vizitat azi gradi particulara inca o data, se pare ca din sept 2008, posibil si din iunie 2008 sa faca si o grupa 2-3ani, pana atunci bona+soacra o sa ramana de baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Buna seara fetelor,

Va multumim de incurajari si pentru urarile de sanatate, Miahaser, Delia,
Poli-pleoapa lui Tudor s-a umflat de la o conjunctivita netratata corespunzator la momentul de prima data.

Inca mai facem tratament si alopat - betabioptal si naturist cu unguent carpicon si parca se vad mici imbunatatiri.

Catrinutza, bun venit acasa din spital si felicitari pentru progresele domnisoarei Mariuca!

cameliada si ghiocelul Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!
(17 februarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/cameliada_26/

poze faine cu Ana de aalina2003 si Tudor de Cameliada
http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/547411920/in/photostream/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am bonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Ma duc sa ma-mbat(e ultima seara de chin maxim cu bunicii cei galagiosi,dar-fara -de-care-as-fi-fost-in pom!)si revin cu amanunte.Dar...alinaalex tre' sa stie ca e oradeanca(din Suplacu de Barcau) si are...24 de ani.Nu radeti si nu dati cu pietre!Nu e una ca-n filmele in care...stiti voi ce se poate intampla cu o bona tinerica.Si e tare blanda si buna si calda si iubitoare de copii si...sper sa nu ma-nsel.PUP!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Irina,mersi mult de tot pentru atentionare....schimbat greselutele facute din prea mare graba.Tare m-ai facut sa rad cu Peb bandy,care da,e ajutorul meu......pe care abia apuc sa-l inlocuiesc peste 6 saptamani cu mama personala.Da,ai ghicit,poza aceea e facuta la ziua unei fetite a carei mamica e buna prietena cu prietena mea din Orlando....si uite asa am ajuns si noi la petrecere.

alina,o sa vina si bebe 2....chiar daca se lasa asteptat.Si pe de o parte ,chiar nu e rau sa mai avem 1-2 ani cu ghioceii nostrii,in exclusivitate.Cu tot cu ajutor din partea bonei,de care,intre noi fie spus ,abia apuc sa ma scap,.....si tot....mi-e greu.Cu inca unul mic de tot,in zilele astea,as da din colt in colt,....as renunta la scoala sau...m-ar cam lua depresia post-natala.INTREBARE,ai vostri odori se mai trezesc noaptea?De cate ori,caci al meu cam de 3-4 ori,dar nu sta decat 5-10 minute maxim,i dau apa sau il iau in brate,apropo,are patul langa al meu.....si uite asa....dimineata ma trezesc gata obosita.inca o intrebare: oare e normal sa planga copilul,cand ne vede ca venim acasa?Pana acum nu a facut asa,dar de vreo 2 saptamani,de cand veniram din vacanta de la NY,....asa se manifesta de ma pune serios pe ganduri....Se arunca la mine in brate...si cu greu il dau jos,bine il tin sa zic jumate de ora,apoi vreau sa ma joc cu el,dar binenteles ca vreau sa ma si schimb de uniforma,sa ma fac si eu lejera.....si tot nu-mi dau seama de ce e schimbarea asta in comportamentul lui.Banuiesc ca i-a fost dor de mine....,dar inainte nu facea asa....
Andreea,sa dea domnul sa fie totul bine cu noua bona!!!!Deci prima nu a fost totusi inchipuit bolnava.
Catrinuta,si mie imi face cu ochiu masuta ia de care vorbesti tu;ma bucur ca-i place atomicei si .....sa dea domnul sa nu fie singurica la masa piticilor......prea multa vreme......ci s-o imparta cu o surioara sau un fratior......nu?
Ciuf,LA MULTI ANI LUI LUCA si din partea noastra!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,FERICITI SI PLINI DE SANATATE CA RESTUL...SE FAC!
MULTI ANI TRAIASCAAAA,MULTI ANI TRAIASCAAAA,LAAAA MUUUULTI AAANI!
CINE SA TRAIASCA????

VICTOR GABRIEL-ONSAMI
EDUARD GABRIEL-SIMONA TOMA
DARIUS MIHAI-ROXIVAN
MIHAELA-OLGUTTA
MIHAITA-AMELUTA
MIHA(DOUBLEMOM)
MIHASER

...SI TOTI CEI CARE VA SUNT DRAGI SI POARTA ACESTE NUME SFINTE.SI NOI PE LANGA TOTI ACESTIA...

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

'neata!
am depus piticul la cresa si am zis sa bag un pic botul pe la voi...

Andreea, wow, ce mica-i lumea!!! ce bine ca ai gasit bona! am ramas masca cand ai scris ca noua bona a lui Bubu e din Suplacu de Barcau!!! ei, uite ca noi am stat in Suplac pana in '81, cand ne-am mutat in Oradea. Tata era inginer la mina din Suplac, mama - asistenta la dispensar. Cand s-a inchis mina tata s-a mutat la mina din Voivozi (aproape de Suplac) si ne-am mutat in oras. Am amintiri foarte frumoase de atunci, acolo am facut gradinita si clasa intai. E o zona f. frumoasa, bogata, pe vremuri era plin de mineri si petrolisti, au si acum, mi se pare, o rafinarie acolo.
Cum de a ajuns fata in Buc.? e studenta? cum o cheama, mai stii, poate o cunosc?
las' ca-i bine sa fie mai tanara! ii place lui Bubu de ea?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput